Продам будинок в смт Нова Прага по вул Левадна 7а (Фрунзе). Будинок знаходиться недалеко від центру селища в тихому місці (пішки до 10 хв). В будинку 4 кімнати, коридор+кладовка, є меблі старого зразка, опалення пічне (на вулиці є газопровід, при бажанні можна провести газ до будинку), в кімнатах побілка. Велика присадибна ділянка, в дворі є колодязь. Можливий торг.

власник
Продам будинок в смт Нова Прага

Без торгу! Продам будинок в центрі смт Нова Прага,Центральна вул. Будинок з двох частин (жила та сільхоз). Повністю перекритий новий дах(металочерепиця),євровікна,двері. Газ і вода в домі,у дворі є теж вода питна і для худоби (нова скважина з насосом). Дім теплий,є газова колонка. Нова ванна кімната ,підлога з підігрівом (не електро ) ,душовою кабінкою з гідромассажем,вивід для пральної машини .Дві спальні кімнати повністю з ремонтом та новими меблями. Ліжко з ортопедичним матрасом,новий диван,стіл комп’ютерний. Підлога-ламінат. Є велика кухня (потрібен не великий ремонт),підведено воду,є мийка,електрична плита.Велика зала,коридор,веранда . Також в будинку є груба і піч. Можна опалювати дровами .В дворі є гараж та с/г побудови :двоповерховий сарай(для курей зверху,на першому поверсі були корови),сінник,свинарник,великий сільхоздвір,погріб.В другій половині будинку є три кімнати,використовували для зберігання зерна та різних інструментів . Якщо є бажання,можна переробити під житло,тощо . Під будинком зі сторони вулиці зроблено каркас під виноградник,є маленька прибудиноква ділянка для дерев,тощо.Одразу біля будинку є невеликий город,а також є два городи (13 соток) і луки (1 га) біля річки (5 хв ходьби). Поруч магазин,зупинка,школа та лікарня ,центр. Будинок продається з меблями і ТЕХНІКОЮ! (деталі обговорюються ). ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ!! Ваше оформлення!

власник
Терміново!Продам будинок Нова Прага з меблями і технікою

Продажа дома в центре пгт. Новая Прага. Рядом супермаркет, садик, школа и остановка. Возможен торг. Все вопросы по указанному номеру телефона в объявлении.

власник
Продажа дома. Новая Прага
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок по вулиці Соборній в Новій Празі.

власник
Продам  будинок.

Продам будинок. Вул. Хлібодарна(Горького)54. Всі питання за номером телефону.

власник
Продам будинок в с. Нова Прага

Продається житловий будинок в смт. Нова Прага. Розташований в центрі селища. Загальна площа будівлі 55.4. Дві житлові кімнати. Опалення пічне. Вода в дворі. Є 2 сараї, курятник, літня кухня, погріб, гараж.Земельна ділянка біля будинку 0.07 га. З реальним покупцем невеликий торг.

власник
Продається будинок в с. Нова Прага. Центр

Продам будинок Нова Прага ціна договірна

власник
Будинок Нова Прага

Добротний будинок, велике подвіря, великий город, луки і свій ставок. Більше інформації , огляд і фото дійсно зацікавленим людям.тел. +38********65

власник
Продаж будинку в селищі Нова Прага з великою зем.ділянк. для сільск.го

Продам дом общей площадью 380 кв.метр расположенный в живописном уголке села Новая Прага недалеко от реки Бешка. Дом двухэтажный, состоящий из 8 комнат и множества дополнительных помещений, расположенный на участке 15 соток с огородом 40 соток . Изготовлен кодастровый номер. Коммуникации-электричество (медные провода). Газ проходит по участку. Отопление печное(было паровое, но сейчас трубы отсутствуют). Вода-колодец и скважина-подается на бак на крыше и потом распределяется к кухне и санузлу. Возможны различные варианты использования дома. Принимаются предложения по обмену на авто с доплатой.

Большой дом в живописном уголке села Новая Прага

Продам два домоволодіння обєднанні в одну ділянку. Звертайтесь за тел. 09******90

власник
Продам домоволодіння