Продам дом в селе Стремигород, Житомирской области, в 15 км от Коростеня и 140 км от Киева. Село очень удобно расположено. Прямой сьезд с Варшавской трассы, главная улица асфальтирована, к дому – засыпана гравием. От Дома до Варшавки – 1,5 км, там же расположена остановка с проходящими автобусами в сторону Киев или Коростени. В 1 километре от дома расположена железнодорожная станция с электричками на Киев и Коростень. Ходят трижды в день в обоих направлениях. В 400 метрах от дома центр села и магазины. В 200 метрах от дома оборудован бювет с артезианской водой. Экологически чистый район, в пешой доступности лес, в котором по сезону можно найти грибы, чернику, дикую малину и другие ягоды. В селе есть медпункт, два магазина, дом культуры, библиотека. Дом из 5ти комнат, веранды, кухни и ванной комнаты. Площадь дома 114 кв. м. Дом из красного кирпича, крыт шифером. Не протекает. Установлены пластиковые окна. Спутниковая антенна. Входная дверь в веранду и дверь в дом – металлические. В кухне трехкомфорочная плита отопления, к которой подключена водяная система отопления на всю жилую часть дома. Так же с помощью отдельной грубки можно дополнительно обогревать зал и комнату. Также дом оборудован тремя электробатареями TimberK. В утепленной части веранды практически закончена ванная комната. Осталось вывести трубу от АГВ. Ванная комната снабжена 1,5 метровой чугуной ванной и АГВ на 80 литров. При желании там же можно сделать туалет и вывод канализации. Подсобные отдельно стоящие помещения. Блок - летняя кухня, мастерская, подсобка. Два сарая для хранения дров. В них имеется запас дров на 3-4 года + около 2х тонн угля –антрацита. Погреб. Везде, кроме сараев для дров есть электричество. Отдельно стоящие туалет и летний душ. Общая площадь участка – более 60 соток. Участок на котором расположены дом и хозпостройки занимает 15 соток. С улицы участок огражден плоским шифером высота которого составляет 1.80. Широкие железные ворота ширина которых составляет 4 метра. Железная калитка. Во двор свободно заезжает как легковая так и грузовая машина. Имеется фруктовый сад: сливы, вишни, грецкий орехи, шелковица. Яблони 6 разных сортов. Кустарники – смородина, малина. Весной красиво цветут подснежники и тюльпаны, позже – розы. Приватизировання часть – 25 соток и еще около 35 соток под приватизацию. Увага! З однієї сторони будинок граничить з кладовищем. Мені особисто однаково, але є люди вразливі до таких факторів :) Вы можете связаться со мной по телефону и личным сообщениям. Если что нужно уточнить - звоните, пишите. PS. Мошенников прошу не беспокоить :) Давайте сэкономим время друг другу.

власник
Дом в селе Стремигород

Деревянный сруб и 0.60га земли в селе Купеч Есть технический паспорт на жилой дом. Возможен обме на автомобиль. Звонить по номеру телефона 06******79

власник
Дом в селе Купеч возможен  обмен

Дом находиться в коростенском районе село Дружбовка,есть сарай,колодец,60 соток земли,копанка.

власник
Продам дом коростенский район
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в селі Воронево, загальна площа 75 м² біля будинку приватизовані земельна ділянка. До центра міста 8 км. Підведений газ, є криниця, біля будинку є водогон, на території є гараж, та великий хлів з літньою кухнею. Понад будинком заасфальтована дорога, фруктовий сад. До автобусної зупинки 5-7 хв пішки (автобуси ходять часто в сторону Овруча, також сільські) якщо є дитина то шкільний автобус забирає і привозить назад прямо під калітку,

власник
Будинок у Вороневі, 8 км від центру міста Коростень

Продається будинок. В будинку 4 великі кімнати,плюс сіні і коридор. Стеля висока ,будинок зроблений з кирпича на вапняно пісчяному розтворі,поштукатурений також вапняно пісчяному розтвором,в кімнатах сухо,криша покрита черепицею,підлога деревяна,пічне опалення.В будинку довго не проживали,тому потрібний ремонт. А взагалі будинок знаходиться біля лісу,дуже гарно.До міста Коростень 13 км.

власник
Продається будинок!

В с.Горщик Коростенського р-н. продам 1/2 будинку (з окремим входом) є літня кухня, сарай, кам’яний погриб на вулиці, колодязь та окремий двір (50сот. землі). В селі є своя Горщиківська громада,ліцей, садочок, магазини та інші інфраструктури. Більш детальна інформація по телефону.

власник
Продам будинок

Продам житловий будинок у прекрасному затишному селі. Від перших власників! Окремий будинок на приватизованій ділянці 60 соток. Житомирська обл., Коростенський р-н, с. Красносілка Загальна площа будинку =68 м2. Чудовий заїзд. Будинок деревяний. Дах черепиця. Будинок одноповерховий складається з трьох кімнат, веранди, кухні, погреб, великого коридору. Меблі, домашнє начиння, садовий та городній інструмент, побутова техніка та інше. На території є сухий функціональний хлів, сарай, кладовка з дерева, літня кухня з  погребом, вольєр для собаки, туалет на вулиці, сад з плодовими деревами, вулики з бджолами, запас дров. Територія огороджена комбінованим парканом, новий деревяний та з сітки рабіца. Електроенергія є. Пічне опалення є. Водозабезпечення – колодязь в дворі. Відеоспостереження є. Лікувальне свіже повітря. Багато місця для будівництва та життя з комфортом. Документи - у ПОВНОМУ порядку. Біля будинку соснова лісосмуга, на зїзді з автодороги до будинку, велике газонне поле. Недалеко від будинку є чудові озера для купання. На відстані 2 км є залізнична станція Красносілка. Кадастровий номер та акт приватизації на землю – у наявності. Телефонуйте за перегляд домовимося. Вся інформація по дзвінку. Ціна 10 000 у.о. можливий торг реальним покупцям! Валентина

власник
Продам  деревяний будинок с.Красносілка

Продам будинок...газ.отоплення...є гоубка...проведена вода сан вузол.

власник
Продам будинок в Заріччі

Будинок розташований в с.Хотинівка, Коростенського району, Житомирська області. На рівній ділянці в 60 соток. Кімнат -4; коридор і кухня. В дворі є криниця, газ підведений до будинку, на подвірї є будівлі - кухня з піччю, сарай, ток. Неподалік магазини, школа, садочок, церква, зупинка автобусу (до Коростеня 15 хв.), в 30 хв. Електричка - Коростень -Київ. Мальовниче місце - річка, ліс.

власник
Продається будинок

Продається будинок в селі Каленське, пропонуйте ціну, номер телефону в оголошенні

власник
Будинок 65 м2, 60 соток землі

Будинок в селі Стримигород Житомирська область. До Коростеня приблизно 20 км. Розташований в самому центрі села. Асвальтована дорого виходить на Варшавську трасу. Ходить маршрутка Київ Коростень. Є жд станція. Електричка Коростень - Київ. На території є яблуня груша слива вишня горішник та виноградник.

власник
Будинок в селі Стримигород

Продається будинок в селі Васьковичі. Біля Коростеня. Телефон господині 09******42 Ольга Петрівна

власник
Продається будинок

будинок в с. Новаки 12 км від Коростеня 150км від Київа по варшавці Будинок деревяний теплий на дві кімнати є піч світло електроплитка холодильник та меблі потребує ремонт Земля біля будинку 45сот. Додаткова інформація за тел.

власник
Продам  будинок в с. Новаки ділянка 45 сот. ВЛАСНИК

Продам будинок в с.Каленське.Загальна площа 53.5кв.м, в будинку є веранда, 2 кімнати,кладова, на подвірї-літня кухня,колодязь,погріб,хоз.побудови. Земля пртватизована, площею 0.2500га.

власник
Продам будинок  в селі

Будинок знаходиться в Коростенському районі, село Новаки, Житомирської області. 2 кімнати, кухня і кладова. Площа ділянки 25 сот. Є колодязь, 2 сараї, погріб. За будиноком не дивилися 5 років. Будинок потребує капітального ремонту. Територію також слід привести до ладу. За цей час все дуже поросло. Дуже багато фруктових дерев. Поруч магазини, школа. До жд станції 5 хвилин пішки. Документи в порядку, на руках. Ціна відповідна. Реальному покупцеві дуже хороший торг.

власник
Будинок Новаки. Вул Садова

Продам будинок з приватизованою землею в с. Васьковичі 15 км до м. Коростень. Також дві приватизовані земельні ділянки 7 та 13 соток. Опалення газове та велика дровяна піч у дворі колодязь 2 сараї, 2 кладовки, погріб, дровник, садок та огород. Є аптека, лікарня зі стаціонаром, пошта, магазини, автобусна та з/д зупинки, асфальтована вулиця, річка та ліс

власник
Продам будинок в с. Васьковичі

Будинок у селі Мелені Коростенського р-ну Житомирської обл., за 120 км від м Києва і 10 км від Іршанська, біля річки, деревяний будинок (2 кімнати, хол, веранда) з меблями. В будинку пічне опалення, колодязь у дворі. Біля будинку присадибна ділянка 0.6 Га, грядки, земля під сінокіс, фруктові дерева, господарські будівлі. Вас приємно здивують мальовничі місця та відпочинок. Всі необхідні документи на земельну ділянку і будинок в порядку. Реальному покупцеві хороший торг. Власник.

власник
Продам Будинок у селі Мелені Коростенського р-ну Житомирської обл.

Продам будинок. С.Майданівнка Коростенській р-н Житомирська область 20 км від м.Коростень 140 км від Києва Село дуже зручно розташовано.Прямий зʼїзд з Варшавської траси,до хати 1.5 км,там же є зупинка прохідних автобусів в сторону м.Коростень або м. Київ З іншої сторони будинка 1.5 км знаходиться залізо дорожня станція (електричка)на Коростень або Київ,ходять 3 рази на день в обидві сторони. Будинок деревʼяний в подвірʼї є криниця.сарай Обгороджений. Фруктові дерева Ділянка 26 соток приватизована Всі питання по телефону Документи готові. Олена. Ціна 3000$

власник
Продам деревʼяний будинок

Продам деревянный дом в с. Выгов, Коростенского района, две комнаты, коридор и веранда. Печное отопление, туалет на улице, во дворе колодец. Есть летняя кухня, требует ремонта. Построен новый гараж в 2016 году. Вокруг дома 60 соток земли,имеются фруктовые деревья. До автобусной остановки 7 минут ходьбы, до электрички 15 минут. Автобус едет 20 минут до центра Коростеня. До города 14 км. Возможен разумный торг.

власник
Продам дом в с. Выгов с летней кухней и гаражом 60 соток земли

Продається жиловий цегляний будинок в селі Новаки Житомирської обл. Коростеньського району загальною площею 55 кв.м.Земельна ділянка 25 соток.Є сарай,літня кухня,погріб,криниця,садок.

власник
Продам цегляний будинок

Продам дом в с.Ушомир. Возле речки Рядом магазины, парк, школа, садик, лучшее место для комфортной жизни недалеко от города. До города 16км.

власник
Продам дом в Ушомире

Продам будинок. 2-х поверховий з мансардою 9 житлових кімнат 2 санвузли. 1 поверх - кухня, вітальня, 3 спальні, санвузол та спуск у підвал 2 поверх - 3 спальні, 2 вітальні, балкон, вихід на мансарду на 3 поверх Більше докладних фото можу скинути окремо на мейл Практично кожне фото всередині – окрема кімната (1 фото – 1 кімната) Багато чого з меблів не потрапило на фото, в будинку багато шаф та меблів загалом У будинку є великий балкон та тераса. с. Домолоч - 7 км від міста Коростень, 1 км до лісу та озера. Житлова площа будинку 240 м. кв + 3 поверх - мансарда (80 м. кв). Будинок знаходиться в дуже красивому і мальовничому місці, в пішій доступності ліс, де в грибний сезон можна зручно ходити по гриби або просто виходити на прогулянки, відпочиваючи від міської суєти Наприкінці городу є лісопосадка, де у грибний сезон також ростуть білі гриби. в 5-10 хвилинах їзди карєр з прозоро чистою водою та відмінно розвиненою інфраструктурою У будинку проведено (світло, вода від подачі з колодязя насосної станції) Парове опалення (стоїть комбінований котел – дешеве опалення). Є госп будівлі, в будинку великий підвал, капітальний 2-х поверховий гараж і велика майстерня, 2 сараї біля гаража, також господарський туалет на вулиці та окремий літній душ Погреб, що окремо стоїть Є сауна (лазня) і велика літня кухня з російською пічкою на (2 кімнати) У дворі є 2 альтанки, окремо накритий гриль-піч. Своя криниця, двір обкладений плитами з натурального каменю. Великий сад та 80 соток землі. Продається повністю з меблями та технікою. Телефонуйте, обовязково домовимось Якщо не беру, напишіть у вайбер - передзвоню

власник
Продам ДОМ, дача в селе Домолоч, под Коростенем

Будинок знаходиться в с.Ходачки. велика територія, багато землі кругом, садок, криниця, великий, майже новий сарай, літня кухня, дровярня з металу. Будинок цілий, не гнилий на дві кімнати. Документи всі оформлені.

власник
Продається будинок в селі ХОДАЧКИ

Продажа дом с участком село Ушомир ул Киевская 124 рядом с парком, 2км речка можно под застройки. Возможен обмен на авто..

власник
Дом село Ушомир продажа

Популярні запити