✅ 🏠 ➡️ Вашій увазі пропонуються будинки в унікальному в своєму роді котеджному містечку «WHITE SWAN» на 20 будинків загальною площею 125 - 155 кв.м. Будинки з сучасним прогресивним дизайном, будинки без зайвих квадратних метрів. Кожен будинок побудовано з найкращих матеріалів, тільки за новими технологіями. Лише 20 хв від Києва пересувають Вас від енергійного швидкого темпу столиці до спокійної та затишної атмосфери власного будинку. В основі монолітна подушка, керамоблок, мінеральна вата, скатна покрівля з «з правильним шаром гідроізоляції, утеплення та паробарєру», внутрішні зливові стоки з нагрівачами, алюмінієвими віконними конструкціями з максимальною кількістю вікон та світла. Проект будинків розроблено провідними архітекторами Києва. Комплекс знаходиться в шикарному місці неподалік Києва в селі Лебедівка, Вишгородського району. Усього 20-30 хвилин автівкою, отримуючи задоволення від виду на Київське море - Дніпро і ви на місці. Поруч канал з, у майбутньому, відведеним місцем для індивідуального чи спільного відпочинку із зонами барбекю, спільним пляжем та всім необхідним для комфортного та активного дозвілля. У комплексі передбачається охорона, дитячий майданчик, гостьові паркування та багато іншого для комфортного життя. Планування передбачає собою кухню-вітальню з виходом на терасу, 2 спальні, с/в, гардеробна, коридор. Дизайнерський проект в подарунок! Також можливий ремонт під ключ! Поруч річка, Київське водосховище, сосновий ліс, дитячий садок, школа, магазини, аптека, відділеня Нової пошти, котеджне містечко Zenhouz, Riviera Village, Shelest. Неймовірно живописна і дуже красива місцевість! Ціна за кв.м: 1100 $. Можливий продаж через єОселю чи в розстрочку на 1 рік з першим внеском 50%.

можливий продаж по єОселя
Лісна

Від забудовника продаж готових будинків. MAREA CLUB ROMANKIV Забезпечить новий рівень комфорту вашої сім’ї: зручне розташування котеджів, комплекс клубного формату, закрита територія під охороною. Оселившись у MAREA CLUB ROMANKIV, ви отримаєте той спосіб життя, до якого прагнете. Площа: 270 м2, кількість спалень - 4, с/в – 3, гараж (авто): 2 + 2, загальна лаундж-зона з басейном. МАТЕРІАЛИ: фундамент стрічковий з монолітною подушкою; стіни керамічний блок; штукатурка цементно-вапняна; перекриття залізобетон; вікна алюмінієві енергозберігаючі (Польща); фасад вентильований. КОМУНІКАЦІЇ: газ, котел Buderus; електрика 15 кВт (можливо збільшити), додатково генератор на містечко; вода централізована з селища, додаткова свердловина на містечко; каналізація септик із полем фільтрації; обслуговування централізовано Marea. Гарантія: 2 роки на загальнобудівельні роботи. Розстрочка: 50% перший внесок на 6 місяців. Є компанія, яка готова зробити ремонт.

ексклюзив
Лісова вул., 6

Уникальное месторасположение , 700 м от м.Теремки . Гатне -Киев. Шикарный индивидуальный дом 220 м кв, два полноценные этажа , на третьем этаже красивая терраса , помещение для джакузи , зимнего сада . Бетонные переарытия , красный кирпич, высота потолков 3 ,5 . Земля под инд.строит. 7 сот , в част.собств. В пешей доступности метро Теремки,15 мин. Застроенная дорогими котеджами улица. ,Швеца , заасфальтирована. Газифицирован ,договор с Киевгаз, електрика 18 квт, договор. Скважина 55 м.Септик с переливом 13куб. Модный фасад ,клинкерной плиткой Польша.Крыша утеплена минватой 200 мм.Все комуникации включены. В доме тепло. Прекрасно работает електрокотел Польша , в условиях включ.и отключ. Дом новый , с модным дизайн.ремонтом.,,никто не жил .Покраска стен тип Оточенто. Теплый пол весь перв.этаж , дорогая плитка пол на 1 эт и санузлы.Красивые декоративные потолки с освещением , бетонная лестница. Дом введен в эксплуатацию. Право собственности на дом и на землю на руках. Возможность установки генератора. Индивид.дом и забор на собств.участке из цем.блока 2,5 м высотой. Продаю дешевле себистоимости на 100тыс .дол.,в связи с переездом в др.страну. Земля под домом стоит 100тыс.дол.,15 тыс.сотка. Из дома виден Киев ,новостройки Теремки. Хозяйка .Лариса.Пишите.Звоните. Вайбер ,телеграмм, ватсапп. Можливе кредитування через Єоселя , під 3 - 7 % річних у гривні , з першим внеском від 20 % , на 20 років ,іпотека.,програма розширена щойно . Будинок підходить для купівлі під програму Єоселя! Телефонуйте ! ВЛАСНИК. Лариса.

можливий продаж по єОселя
Віктора Швеця вул.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Таунхаус з ремонтом в центральній частині міста. Держ.програми та Розстрочка – так! Ідеальний варіант для сім’ї з дітьми. В 10-ти хвилинах пішки школа №17, дитячі садки «Віночок» та «Сонечко», мовні центри та курси, спортзал, Парк «Незнайко» з надзвичайно гарним ландшафтом та Мотузковий Парк «Панда», для активного відпочинку, а також парк Центральний. Таунхаус знаходяться в тихому приватному секторі. Комунікації заведені в будинок: • Електрика – 3 фаза, 4-5 кВт; • Центральна каналізація + свердловина; • Вид опалення: електро, є закладна під камін. Благоустрій території: Паркан дерев’яний; доріжки викладені з тротуарної плитки; паркомісце для автомобіля; Телефонуйте. В наявності є аналогічний таунхаус з терасою на даху.

можливий продаж по єОселя
Українська вул.

Чудова АКЦІЙНА пропозиція. Таунхаус в котеджному містечку, яке знаходиться у Бучі в тихому місці, в оточені гарної природи та соснового лісу. Водночас вся інфраструктура поруч. Дуже зручна та комфортна локація! В 15 хвилинах пішої прогулянки – дитячий садок, школа, супермаркет, магазини, амбулаторія. В 20 ти хвилинах пішки – озеро з пляжем. Якісне будівництво: Стіни – керамоблок 380 мм 3-й поверх - 30 м2 у ПОДАРУНОК (можна зробити кабінет). Будинок з індивідуальним газовим опаленням та заведеними комунікаціями. Телефонуйте. Можлива розстрочка на індивідуальних умовах. Продаж без комісії.

Гостомельська

Місцезнаходження: Київська область, Бучанский р-н, с. Михайлівка-Рубежівка, вул.Хутірська 30Б, можлива розстрочка оплати до 6 місяців. 1 поверх. Кухня їдальня 45м2 з виходом на терасу і видом на озеро + вітальня 35м2 з каміном (open space), кабінет / спальня 23,3м2, с / у 6,5м2, передпокій, котельна. 2 поверх. Спальня з гардеробом і санвузлом 37м2, спальня 30м2, спальня 25м2, с / у 9м2, балкон / тераса з видом на озеро 11м2 і виходом з двох спалень. Цікава пропозиція для інвесторів,тому що велика земельна ділянка дає змогу побудувати котеджне містечко.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Хутірська, 30 Б

Продаж таунхаусу в с. Гостомель вул Приозерна 100 м. кв. Ділянка - 1.8 сотки. Відмінна локація, Чудовий краєвид. Поруч озера. - заведена електрика (16Квт), - Центральна каналізація, - власна скважина, - Підготовка під комин Технічні характеристики: - Стіни: газоблок товщиною 300мм; - Фундамент: монолітно-стрічковий + монолітна плита; - Перекриття між 1 і 2 поверхом: залізобетонна монолітна плита; - Утеплення: термопанелі з утеплювачем в 100мм.; - Вікна: металопластиковий склопакет, енергозберігаючі; - Дах: металочерепиця; - Перегородки між кімнатні: газоблок товщина 100мм; - Виконано підготовку під камин (Камин може виступати додатковим до електрики опаленням) Так як плита перекриття між поверхами залізобетонна монолітна, то майбутній власник може замовити свій проект розташування кімнат. Дана опція входить у вартість будинку. Стадія побудови - введений в експлуатацію, тривають роботи по облаштуванню прибудинкової території, Купівля через програму єОселя. Можлива розстрочка! Індивідуальні умови.

можливий продаж по єОселя
Приозерна

Пропонуэмо на продажу квадробудинки в котеджному містечку яке розташоване між Бояркою та Білогородкою. НАРАЗІ ВЕДЕТЬСЯ АКТИВНЕ БУДІВНИЦТВО Завершення будівництва першої черги кінець 2024 року Ціна вказана при 100% оплаті з урахуванням знижки 10% від загальної вартості 30 000$ ! БЕЗВІДСОТКОВА РОЗСТРОЧКА НА 6 місяців Також є варіанти розстрочки на більші терміни. Можливий кредит на 5 та 10 років з можливістю дострокового погашення та "кредитних канікул" ! Можливі варіанти продажу: - за готівку; - безготівковий; - за криптовалюту; - обмін на нерухомість, авто, тощо; - бартер на будівельні матеріали. Зручне розташування в передмісті Києва. Поруч інфраструктура Боярки та Білогородки, Неподалік Епіцентр та супермаркет Сільпо. Зупинка громадського транспорту біля комплексу. Квадробудинок (будинок поділений на 4 частини, у кожного свій двір, заїзд для авто). 2 поверхи, 70м², 1,5 сотки. Свій септик, свердловина. Характеристики: стрічковий фундамент, несучі стіни з газоблока 300мм, залізобетонні плити перекриття. Утеплення пінопласт ПСБ-С-35 - 100мм. Декоративна штукатурка, високоякісне фарбування. Панорамне скління двокамерними склопакетами. Покрівля металочерепиця. За більш детальною інформацією - телефонуйте!

власник
Володимирська вул.

Новий проект! Недорогий таунхаус у с. Гатне близько Києва. Газ, світло, вода, каналізація заведені в будинок. Продаж від забудовника без комісії. Здача в жовтні 2024! - Горище в подарунок (+20 м²)! - паркомісце в подарунок! Наші переваги: - Закрита територія; - Власна земельна ділянка; - Власний дитячий майданчик; - Будівництво з червоної цегли 2НФ; - утеплення стін - пінопласт 150 мм; - утеплення даху - 200 мм мінеральна вата; - Монолітне перекриття; - Бетонні сходи; - Підведення в будинок води, світла, газу та централізованої каналізації; - Розстрочка безвідсоткова на індивідуальних умовах! Також доступна для замовлення комплектація від забудовника: - Індивідуальне опалення (2-контурний котел + радіатори) - Тепла підлога перший поверх + с\у на другому - Чистове оздоблення стін під шпалери - Лазерне стягування підлоги.

власник
Озерна

Будинок з цегли, з ГАЗОМ і КАНАЛІЗАЦІЄЮ Котеджне містечко Beverly Hills Residence у с. Гатне біля ТЦ Respublika та метро Теремки. Закритий комплекс з охороною 24/7, комунікації заведені в будинок. Продаж від забудовника без комісії. Будинок 2024 року! - Мансардний поверх в подарунок(40кв.м)! - Паркомісце в подарунок! Наші переваги: - Власний паркінг; - Власний парк з дитячим майданчиком; - Власна земельна ділянка; - Будівництво з червоної цегли 2НФ; - утеплення стін - пінопласт 150 мм; - утеплення даху - 200 мм мінеральна вата; - Монолітне перекриття; - Бетонні сходи; - Підведення в будинок води, світла, газу та централізованої каналізації; - Охорона комплексу 24/7 з відеонаглядом; - Вивіз сміття, догляд за спільною територією, озеленення території; - Розстрочка безвідсоткова на індивідуальних умовах! Також доступна для замовлення комплектація від забудовника - Індивідуальне опалення (2-контурний котел + радіатори) - Тепла підлога перший поверх + с\у на другому - Чистове оздоблення стін під шпалери - Лазерне стягування підлоги.

власник
Степова

Комплекс дуплексів White-Blackie Duplex пропонує на продаж АКЦІЙНУ пропозицію! Дворівневий дуплекс 120 м² Паркомісця 75м² Земельна ділянка 3 сотки. БЕЗВІДСОТКОВА РОЗСТРОЧКА НА 6 місяців Також є варіанти розстрочки на більші терміни. Можливий кредит на 5 та 10 років з можливістю дострокового погашення та "кредитних канікул" ! Можливий продаж за криптовалюту. Можливий продаж по програмі "Є-оселя"! Комплекс розташовано в екологічно чистій зоні, практично на межі Києва, поруч з лісами та озерами. На спільній території з котеджним містечком "VILLAGGO" - майже 20 Га території з зонами для прогулянок та різноманітних активностей! - Охорона, відеоспостереження; - Два дитячих майданчика; - Два спорт майданчика; - Зона відпочинку з фонтаном; - Тенісний корт зі спеціальним покриттям; - Окреме шале для йоги і медитації. Оздоблення дуплексу після будівельників: - Заведена вода, централізована каналізація; - Газ підведено, підключення індивідуальне; - Світло 5 кВт, можливе збільшення. Також можливе придбання окремої комори 8м² біля будинків. Поруч декілька магазинів різного профілю, продуктовий супермаркет Фора, полікліника, Білогородські школи №1 і №2, приватний дитячий садок “ЗеленСад”, відділення ПриватБанку і Нової Пошти. До Житомирської траси 5 хвилин. До метро “Житомирська” 15 хвилин на авто. За більш детальною інформацією та запису на перегляд - телефонуйте в зручний для вас час!

власник
Шевченка

Продаж 2-х поверхового дуплексу 130 м2 з ремонтом с. Юрівка, зелена 3б (Віта-Поштова) Можно по ЕОселя. Можно в розстрочку. Можно за кріпту. 5 соток. Гарний ремонт. 2 поверхи. 4 роздільні кімнати. Є своя скважина і септик. Поряд ліс, озеро, посадка з дитячим майданчиком, магазини, церква. 10 хвилин до зупинки 801, іде через Теремки до Дружби Народів.

можливий продаж по єОселя
зелена, 3 б

Продаж великого дуплексу з власною ділянкою навколо дому. Знаходиться в затишному районі Софіївської Борщагівки, поблизу міста. Загальна площа будинку - 120 м2 Кухня вітальня з виходом на задній двір, 4 кімнати, 2 с/в, велике горище 50м.2 з вікнами (можна під житлову) Ділянка - 2, 5 сотки Великий передній двір з паркомісцем для 2-х машин Комплектація: ворота брама крита тераса септик 8 м3 скважина світло 13 кВ бетонні сходи утеплення пінопластом 100 мм, дах утеплений мінеральною ватою 200 мм. фасадна акрилова краска вікна вхідні двері Всі комунікації заведені до будинку Просторий будинок з функціональним плануванням. У пішій доступності знаходиться державний ліцей, дитячі садки, супермаркет, магазини та зупинка громадського транспорту, ліс. Ціна оговорюється під різні програми! Можлива розстрочка на пів року!

можливий продаж по єОселя
Кошова вул., 52В

Продається будинок в котеджному містечку закритого типу . Містечко закритого типу з 1 окремостоячих будинків, повністю огороджене по периметру та роздільною територією кожного будинка . Комплекс Liberty - це сучасне котеджне містечко нового формату .Затишний і комфортний для мешканців комплекс втілює все найкраще, що можна і потрібно очікувати від повноцінного відпочинку на природі у власному будинку. Місце розташування: Екологічна територія в елітному районі передмістя Києва – Ірпінь в районі селища Михайлівська-Рубежівка (напрямок Варшавського шосе). Відстань до Києва 16 км. без пробок ( 15-20 хвилин ) . Ірпінь 3 км ( 5 хв на власному транспорті) . Буча 5 км. ( 7 хв на власному транспорті ) . Іфраструктура: - Школа - Дитячий садок - Продуктовий магазин - Мегамаркет - Кінотеатр - садовий центр - озеро - Багато віковий ліс - Дитячий майданчик - Футбольне поле будинок - 50000$ перший внесок від 50% можна в іпотеку

Європейська, 38

Це здається дуже привабливою пропозицією! Котеджне містечко у Старих Петрівцях, розташоване серед лісу, має всі вигоди для комфортного проживання. Особливо привабливо те, що ви можете внести зміни у планування усередині будинку, а терміни будівництва не перевищують 3 місяці. Площа будинків: 60 метрів на ділянці 3-4 сотки та 80 та 100 метрів з ділянкою 5 соток Планування рекомендоване (ми будуємо коробку, внутрішні стіни будуються під кожного клієнта, це входить у вартість будівництва) у вартість будинку враховано : ділянка, будинок з зробленим фасадом, вікна, завод в будинок комунікацій ( електрика, вода та септик теж враховані ) , штукатурка стін, чорнова стяжка підлоги Також цікаво, що є можливість розстрочки з першим внеском від 50% та оплатою без відсотків до року. Це може значно полегшити процес придбання. Умови дуже індивідуальні Подарунок у вигляді генератора також є приємним бонусом, особливо для тих, хто прагне мати додаткове джерело електроенергії. Зручне розташування поруч із необхідною інфраструктурою та розвинутою транспортною розвязкою робить це місце ще більш привабливим для життя. Якщо у вас є які-небудь конкретні питання або ви хочете домовитися про перегляд, не соромтеся звертатися. Успішної угоди! ціна за будинок 80 метрів 50000 уо

можливий продаж по єОселя
Лісова

Продаж під сертифікат чи постанову!!! Житловий будинок (таунхаус) від ВЛАСНИКА (продаж у зв’язку зі зміною місця проживання) Можна в іпотеку, сертифікат. 99,5 м.кв., 3 кімнати, два санвузли, кухня-вітальня, гардеробна. ОКРЕМІ передній та задній дворики. Додаткові місця для парковки перед двором. Світло заведене у будинок, 15 кВт. Передбачено індивідуальне газове та електроопалення. При бажанні можна зробити газове опалення (по вулиці проходить). Ремонт вже можна робити (є бригада потрібних робітників, з якими домовлялися про ремонт). А влітку - заселитися. Місце розташування зручне, тихе, спокійне. Паркова зона. У пішому доступі школа, садок, супермаркети, зупинки маршруток.

можливий продаж по єОселя
Києво-Мироцька вул., 133 з

Комісія для покупця 0%. Можлива розстрочка (100000$ перший внесок і 50000$ розбиваємо на 6 міс) Продаж 2-х поверхового будинку в с. Пухівка, Броварського району, 12 км від Києва. Загальна площа будинку 226 кв м, житлова 65 (4 окремі спальні) і велика кухня-вітальня з каміном 44 кв м. Площа ділянки 12 сот, кадастровий номер: 3221286801:01:022:0062 (під забудову). По всій території паркан (висота над землею 3 м) із профнастилу, встановлені електричні ворота. На ділянці газон, плодові дерева, ландшафт. Підведеною газ (є лічильник), електрика тариф день/ніч, скважина 70 м (є фільтр), септик (без викачки). Будинок побудовано по монолітно-каркасному методу, стіни - керамблок (товщина загальна см 50-60). На першому поверсі є тепла підлога, а також камін, яким можно обігріти всю вітальню (44 кв м). Встановлено двухконтурний газовий котел, стабілізатор напруги. Також є гараж на 2 авто (50 кв м), вихід з якого одразу в будинок. Сходи на 2-й поверх із ясеню. 1-й поверх: кухня-вітальня, велика гардеробна, санвузол (все підведено, встановлена інсталяція, потрібно доробити ремонт), гостьова кімната, бойлерна. 2-й поверх: хол з виходом на балкон, 2 санвузли (готові), 2 спальні з виходами на балкон (готові), 1 велика спальня (потребує доробити ремонт). Також в будинку є підвал та горище (з підведеною електрикою). Інтернет - оптоволокно, вайфай по всьому будинку. Є генератор та ups. Будинок введено законно в експлуатацію, можно прописатися. Знаходиться в межах села, взимку постійно чистять дороги від снігу. Є відеоогляд. Поруч річка Десна, сусіди живуть. В селі є 2 великих базари, 2 супермаркети, садок, школа, церква, пошта, кафе, магазинчики. Запрошую на перегляд ID: 1593

Микала вулиця

Двоповерховий будинок під Києвом 260м2 Дім зроблений повністю з деревяного зрубу з використанням шведського стилю. Повністю екологічний будинок, для будівниутва та інтерєру використано лише натуральні матеріали, утеплений мінватою. Інтерєр зроблений у світлих відтінках з елементами сірих кольорових гам. На першому поверсі: пральня кімната, кухня-вітальня, кабінет санвузел. Тепла підлога по всьому периметру першого поверху. На другому поверсі: 2 кімнати та гардероб, ванна кімната. Італійські меблі, німецькі шумоізоляційні вікна, якісна побутова техніка. Все залишається. Ділянка 10 соток (по факту 12 соток), доріжки виклалені гранітом. Ландшафтний дизайн, газон з шістьма зонами автополиву, молодий сад, туї, зона барбекю, мангал. Літній будиночок з сауною та кімнатою відпочинку 48м2. Заведено 36 кВт, є вивід під генератори. Лічильник день/ніч. Власна свердловина 63м з системою очистки води, септик. Тераса з термодерева з навісом та облаштована зоною відпочинку на свіжому повітрі. Наповнення: Відеонагляд, система охорони Аякс, автоматичні ворота, домофон, інтернет, кондиціонери. До зупинки громадського транспорту 3хв. Інфраструктура: супермаркет "Сільпо", дві "Фори", каіе, кавярні, дві школи, спортзали. Мінімальне оформлення. Можна під всі державні програми: єоселя, сертифікат, іпотека, євідновлення, можна різні варіанти: і готівкою і частину безналом. Вартість 268000у.е.

можливий продаж по єОселя
Ярославська вул.

Ця пропозиція на танхауси в Дмитрівці здається дійсно унікальною і привабливою. Можливе розстрочка оплати на 6 місяців. Ось кілька переваг, які вона пропонує: Розташування: Чисте повітря та спокійне середовище недалеко від Києва - ідеальний варіант для тих, хто шукає спокій та близькість до природи, не віддаляючись від міських переваг. Дизайн та площа: Двоповерхові будинки площею 70,03 кв. м, що може забезпечити достатньо простору для комфортного проживання. Подарунок у вигляді варіантів дизайнерських рішень робить простір ще більш привабливим. Безпека та комфорт: Закрита територія та наявність автопарковки на території забезпечують комфорт та безпеку для мешканців. Зручний підїзд до двору також робить життя зручнішим. Є своя земельна ділянка 1 сотка. Інфраструктура та доступність: Розвинена інфраструктура поруч, а також близкість до зупинки транспорту та необхідних закладів роблять це місце ще більш привабливим для проживання. Близькість до Києва: всього 7,5 км до міста Києва (7 хвилин ізди), до метро Житомирська 18 км (17 хвилин), що забезпечує легкий доступ до всіх міських переваг. До Мегамаркету 3 хв, АТБ 4 хвилин. Без комісіі!!!!! Якщо ці переваги відповідають вашим потребам та вимогам, раджу розглянути цю пропозицію ближче і, можливо, звязатися для отримання додаткової інформації або організації перегляду.

можливий продаж по єОселя
Зоряна

С Хотяновка Вышгородский район Ул Молодежная 4 Таунхаусы(11 домиков) Предлагаются к продаже в курортном месте 100м ЛЕС 96м2/1,3 сот /2 эт Свободная планировка, балкон. Газоблок/ пенополистерол/ короед/ Битумная черепица/200 минвата/гидропаробарьер Окна 2кам /входная дверь металлическая с накладками +3 замка Дворики огорожены заборо, всего 6Х5м Придомовая готова, парковка на 1 авто, территория закрыта, откатные ворота, калитка. Удобный выезд на Киев 15км, Вышгород 5км , в центр села .Остановка Маршрутки 100м. Отличная асфальтированая дорога, инфраструктура до1км. Скважина 2х 60м на все домики Септик переливной индивидуально 1,5х2 Электрика 6 квт Газ Продаются с документами, введены в эксплуатацию Рассрочка от 50% на 6 мес без удорожания, другие предложения индивидуально. Все домики готовы, 4 проданы. Люди делают ремонты. Отличное место для жизни в безопасном пригороде столицы. Окружение природы, мало соседей. Все необходимое рядом. Лес 50м, озера,пляжи, заливы , луга, все в пешей доступности.

можливий продаж по єОселя
Молодіжна вул.

Продам новий будинок 2022 року на Нижньому ДНСі. Два поверхи плюс підвал і холодне горище. Газоблок Д-400 вкритий металочерепицею, обштукатурений і пофарбований, перекритий монолітним залізобетоном. Площа будинку 104 метри. Перший поверх: велика кухня 30 кв.м. з панорамним склінням і виходом на задній двір, передпокій, коридор, перший санвузол. Другий поверх: три житлові кімнати, другий санвузол, сходовий марш. У підвалі котельна, на горище розкладна драбина. Заведена вода зі свердловини 85 метрів, водовідведення в центральну каналізацію. Електроенергія 20 КВт. Змонтована система водяних теплих підлог і радіаторів, електричний котел на 10 КВт. По усьому будинку виконана розводка електрики. Стіни перетерті, металопластикові вікна з теплими скосами, в обох санвузлах розведена і змонтована сантехніка, укладений кахель, душова кабіна на першому і ванна на другому поверсі. На першому поверсі поли викладено плиткою, на другий закуплено і залишиться ламінат, також закуплені і залишаться вуличні світильники та деякі інші матеріали. Залізобетонні сходи на другий поверх викладені керамогранітом. Ділянка 2.5 сотки, обгороджена, відкатні автоматичні ворота. Двір вимощений тротуарною плиткою, змонтовано відведення стічних вод в дренажний колодязь. Залитий фундамент і колони під бесідку і барбекю. З вікон і бесідки відкривається чудовий панорамний краєвид на зелену зону річки Рось. Ціна: 165.000 у.о. Торг. Агенція нерухомості "ІмперіЯ" надає повний перелік послуг з питань повязаних з нерухомістю: -оцінка нерухомості; -послуги БТІ; -консультація з питань іпотеки; -кредит під заставу нерухомості; -купівля-продаж житлової нерухомості; -купівля-продаж комерційної нерухомості; -оренда житла; -оренда комерційних обєктів; -купівля-продаж землі. Безкоштовно приймаємо заявки від продавців і орендодавців. Гарантуємо обєктивну оцінку, якісну рекламну компанію і юридичну підтримку. Юридичний супровід угоди до моменту вручення право встановлюючих документів, перевірка нерухомості на наявність арештів, обтяжень, и.т.п. Надаємо послуги з супроводу у виготовленні документації: -на прибудову, перепланування, реконструкцію і тому подібне; -на приватизацію землі, присвоєння кадастрового номера; -на перевід під нежитлове, зміна цільового призначення; -на початок будівництва, введення в експлуатацію; -на узаконення самочинного будівництва; -терміновий викуп нерухомого майна. Офіційно зареєстроване підприємство з постійною адресою, кваліфікованою персоналом і досвідом роботи. Адреса: Біла Церква вул.Театральна 7 офіс 1. Тел:(097)-800-17-32 (063)-647-15-24 (099)-760-74-79

можливий продаж по єОселя
Набережна вул.

Срочно продам шикарный кирпичный дом с участком в Бородянке. Общая площадь участка 12 соток земли , 2 дома, первый жилой 189 кв.м, 2 этажа (мансарда), 6 комнат,прихожая, камин, гостиная, 4 спальни, кухня, тераса , 2 санузла, кладовые. Скоростной интернет и WI-FI. Современный ремонт, мебель и техника, лестница кованая с деревянными ступеньками. Индивидуальное газовое отопление (двухконтурный котел), централизованная вода, 2 септики во дворе. Во втором доме 2 этажа , сауна, баня, бильярдная, спальня. во дворе погреб, зона барбекю , искусственное озерцо, мостик, большое количество декоративных деревьев и кустов. Вся мебель и техника остаются по договоренности. Есть фруктовый сад и огород. Соседи все порядочные, отзывчивые. вся инфраструктура в пешей доступности: больница, поликлиника, школа, детский сад, банки, магазины, рынок, аптеки, рядом автобусная остановка на Киев и ж / д вокал. Фотографии соответствуют. Показы по договоренности. В живую дома лучше чем на фотографиях! Возможна расрочка платежа.

можливий продаж по єОселя
Дружбы, 28

Продається таунхаус 100 кв.м. м.Боярка, Київська обл. Про таунхаус: Таунхауси в центрі Боярки. Площа ділянки трохи більше сотні. Побудовані із газоблоку 300мм+100мм пінопласт. Дуже теплі. Два санвузли, дві чи три кімнати, балкон, сходи моноліт, фундамент стрічковий армований. Покрівля бітумна черепиця, вікна 7-камерні енергозберігаючі, облаштована вентиляція, виконана гіпсова штукатурка, розведення електрики. Підключено центральну каналізацію, воду, світло 10 кВт три фази, охорону А1. У кожного по 2 паркомісця, автоматичні вїзні ворота. Будинки введені в експлуатацію, можлива розстрочка, вартість "під ключ" із оформленням! Поспішайте! Умови покупки: Без комісії для покупця

Січових Стрільців вул.

Продається затишний таунхаус площею 115 кв.м с. Софіївська Борщагівка. Про таунхаус: ✅ Придбайте свій особистий куточок затишку в комплексі KM Cozy Yard. Тут вас чекає безпечний дворовий простір з закритою територією, відеоспостереженням та оствітлення по всій території. ✅У нашому таунхаусі ви знайдете все необхідне для комфортного життя: 4 просторі кімнати, 2 гардеробні, 2 сан.вузи та власний двір. Підключені всі центральні комунікації! ✅Насолоджуйтеся своїм часом з родиною на дитячому майданчику, а також маємо поруч державну школу та садочок для вашої зручності. Зробіть крок до вашого мрійового життя в KM Cozy Yard!" ✅Працює система лояльності для покупців. Розстрочка без% на 12 місяців. Умови покупки: Без комісії для покупця

Промислова вул.
1 - 24 з 415 результатів

Популярні запити