Пропонується до продажу квартира в котеджі на відокремленій ділянці 4 сотки, що складається з 2 просторих житлових кімнат (роздільні), кухні, санвузла, комори. Висока стеля, газовий котел. Метраж: 55/32/8. Гараж на вїзді. Ключі на угоді. Один власник. Територіально район вулиці Каховської, біля парку на вулиці Клубній. Усі подробиці по телефону.

Олександра Кузнецова вул. (Дніпродзержинська), 7

Пропонуємо вашій увазі капітальний максимально продуманий до дрібниць будинок в центрі Запоріжжя Лівого. Будинок складається з кількох рівнів. В цоколі знаходяться бойлерна з газовим двоконтурним котлом та твердопаливном котлом, насосною системою, розводкою гребінки для теплої підлоги; щитова кімната; пральня. На першому поверсі гардеробна, санвузол, кімната відпочинку (можна використати як кабінет або гостьову кімнату). Другий рівень - кухня-вітальня з виходом на терасу (є водовідведення, світло) На третьому та четвертому рівнях розташовані по дві кімнати (господарська кімната з гардеробною) та два санвузли. Є готовий дизайн-проект. Лишилось зробити чистове оздоблення на ваш смак та розставити меблі. Телефонуйте. Організуємо оперативний показ та повний супровід.

Основна вул., 116

Власник. До Вашої уваги будинок з земельною ділянкою, розмір якої становить 6 соток. Загальна площа будинку - 45 кв.м. На земельній ділянці є літня кухня, вигрібна яма, погріб. Будинок газифікований. Три кімнати. Поставлені лічильники на електроенергію, газ та воду. Присутній газовий котел та насос для обігріву. Санвузол на дворі, але є можливість перепланувати в середині будинку. Багата зелена територія, прекрасна можливість вирощувати власні фрукти на овочі. На ділянці вже є фруктові дерева, на кущі ягоди. Будинок розташований в Шевченківському районі міста Запоріжжя, вулиця Ізмаїльська. Земельна ділянка приватизована, є технічний паспорт на будинок, наявні всі правовстановлюючі документи.

Ізмаїльська вул., 1

Комплекс будинків у Хортицькому районі – екологічно чистому районі Запоріжжя. Комплекс складається із 8 будинків в елітному селищі. Двоповерховий будинок: - Розмір ділянки 2.5 сотки - Будинок 117 кв.м (ВІЛЬНЕ ПЛАНУВАННЯ) - гараж 24 кв.м; - задній дворик 7х12 метрів. Будинок виконаний із якісних матеріалів! Газобетон 300 Пінопласт 100 Дах - металочерепиця У будинок заведено комунікації: -Вода -Центральна каналізація! -Електрика 10КВт/380В Також є варіант з вже встановленими перестінками та з міжповерховими сходами вартістю 90000 доларів. Більше деталей за телефоном!

Доблесна вул.

Унікальний маєток у маловничому районі міста поруч з річкою зі всією інфраструктурою поруч . В комплексі : - основний будинок прощею 120 м2 з газовим та твердопаливним опаленням. - окремий гостьовий будинок прощею 40м2 - Басейн з протитоком та підігрівом - Дитячий майданчик з гіркою - зона відпочинку з мангалом та піччю для готування на дровах - паркінг - гараж на 2 авто - фруктовий сад та город - вольєр для собаки - підвал та господарський сарай - вуличний туалет з вигребною ямою - ландшафтні рослини та клумби Навпроти ділянки один з найбільших парків міста з оборудованим пляжем та яхтклуб. 10 хвилин машиною до центра міста (проспект металургів). 10 хвилин пішки до зупинки транспорта. Школи, супермаркети, лікарні, аптеки та садочки Бородинського району 10 хвилин пішки . Затишний та престижний район в якому рідко можливо придбати нерухомість. Тихі та порядні сусіди .

власник
Черкаський пров., 15

Капітальний будинок, з приємною атмосферою, хорошими сусідами, у відмінній локації! Будинок з цегли (побудований на віки), підготовлений під чистове оздоблення ( щоб ви могли закінчити ремонт під свій смак) , встановлені пластикові вікна , двоконтурний газовий котел . Планування: перший поверх кухня/вітальня/сан.вузол , другий поверх три спальні кімнати (є можливість перепланувати під себе) , також на другому поверсі є лоджія з шикарним видом ! Ділянка правильної форми , без зайвих насаджень . Повністю асфальтована дорога до будинку , поруч Корона Ренесансу і SKV ! Не судіть будинок по обкладинці, приїжджайте і відчуйте його ауру!

Сільська вул.

Продам будинок в престижному районі міста. Вулиця Великолузька. Поруч вихід до Дніпра, хвойний ліс. Одна з кращих локацій Великого Луга. Будинок компактний: має чотири окремих кімнати (одна на першому поверсі та три на другому.) Велика кухня, вітальня, роздільний санвузол на першому поверсі та туалет на другому поверсі. Є окрема веранда з виходом на заднє подвіря. Господарські споруди. Великий гараж. Підключено всі міські комунікації: газ, водопровід, центральна каналізація, електроенергія (три фази, 380в, 12 кВт). Поруч достойні сусіди, всі будинки жилі. Телефонуйте, організуємо оперативний показ.

Великолузька вул., 37

К вашему вниманию предлагается часть дома на Рабочем поселке по улице Славутича, Правый берег. Дом общей площадью 82 квадратных метров. Дом на двух хозяев, есть возможность сделать отдельный заход во двор. Более детальную информацию уточняйте по телефону. Дом газифицирован, вода во дворе. Есть котел.

Славутича вул.

Предлагается к продаже 2-х этажный дом в престижной части правого берега п. Солнечный. Дом построен из газобетона +100мм утеплителя + штукатурка, общей площадью 370 кв.м из них которых 150 кв.м гараж и 220 кв.м(2 этажа) под ваш индивидуальный дизайн, для воплощения всех ваших желаний в реальность. Перекрытие крыши выполнено из битумной черепицы, перекрытия между этажами желелезобетон, во дворе выгребная яма 3м на 3м и 5 метров глубины. В цокольном этаже расположен гараж на 2 машины и более. Свет и вода заведены в дом(разводки нет). Идеальное сочетании загородной жизни и в то же время, вблизи развитая инфраструктура города. Уютный и большой дом ждёт своих новых Владельцев! Звоните, договоримся о просмотре в удобное для вас время!

Шевченка вул.

Продається 2-поверх. будинок з усіма зручностями, який знаходиться в дуже привабливому місці Правого берега: на вул. Черняховського. Поряд ринок, АТБ, лікарня N9, зупинки транспорта, аптеки, школа, дитсадок та гарні сусіди. Загальна площа складає 160 кв.м., житлова 94 кв.м. Площа земельної ділянки 6,4 га. У будинку 5 кімнат, дві кухні, 2 санвузли (на 1-му та 2-му поверсі). Є простора тераса. Газифікований (двоконтурний котел), бойлери, центральний водогін. Поряд з будинком розташована велика камінна зала, загальною площею 80 кв.м., з окремим газовим котлом та санвузлом. Тут ви можете святкувати всією родиною найрізноманітніші торжества, навіть весілля!) Будинок продається частково з меблями. Чудовий сад, альтанка для відпочинку на свіжому повітрі і ставок з золотими рибками будуть радувати Вас та дарувати гарний настрій. Наявний великий гараж – для авто та мікроавтобусу. Господарчі споруди. Можна розглядати для родини з двох поколінь, бо є окремі умови проживання. Матеріал стін: цегла, ракушняк, шлакоблок. Покрівля – шифер. Підлога – кахель, лінолеум. СПІВПРАЦЮЄМО З КОЛЕГАМИ!

Черняхівського вул.

Ваша мрія - СВІЙ будинок, але у місті, а не на околицях? Зверніть увагу! Затишний та теплий дім в Дніпровському р-ні, вул. Леонтовіча. 60 кв. м., 4 кімнати, кухня та сан. вузол у будинку. На земельній ділянці площею 4,5 соток також є літня кухня, капітальний гараж та інші побутові споруди. Вся інфраструктура в кроковій доступності. Не втрачайте свій шанс, дзвоніть прямо зараз! Завтра буде піздно.

Леонтовича вул.

Таких вариантов больше не будет ! Дом по самой низкой стоимости в г.Запорожье . Локация : Днепровский район , В.Луг . Экологический чистый и безопасный район . Участок : Площадь 8 сот , полностью огорожен капитальным забором . Дом : Постройка 2012 года . Площадь 165 м2 . 2 этажа . Ракушняк + утеплитель + декоративная штукатурка . Перекрытия - железобетон . Крыша - мягкая кровля .Окна - металл пластик . Заведены все коммуникации - электричество , газ , вода . Стены отштукатурили. Электричество - разведено . Планировка : 1 этаж : прихожая , гардероб , прачечная , санузел , гостиная + кухня + столовая . 2 этаж: 3 спальни , ванная комната , балкон . Спешите , это редкий вариант . Компания : Агентство недвижимости Дилайн

Донецька вул.

Пропонуємо до продажу 2-а будинка на одній ділянці в Комунарському р-ні, вул. Алапаєвська (орієнтир "Второмайський"). Площа будинків 60 та 43 кв. м. Є всі комунікації, опалення: газовий та твердопаливний котел. На земельній ділянці, площею 6 соток є також господарські споруди та гараж. Інфраструктура в кроковій досяжності. Телефонуйте, чекаємо на перегляд.

Алапаєвська вул.

Продаж частини будинка (2 кімнати + коридор) з літнею кухнею (кімната + кухня та коридор) в Дніпровському р-ні, вул. Стасова. Окремий вхід та свій двір. Загальна площа 50 кв. м. В будинку всі комунікації, зручності в будинку та в літній кухні. Гарний житловий стан, газовий одноконтурний котел та колонка, центральний водопровід та каналізація. Землі 4,5 соток. На території є погреб, госп. споруди, фруктові дерева та город. Торг.

Стасова вул.

Продаётся дача в городе, расположена за кинотеатром «Космос», пересечение улиц Рязанская-Ракетная, садоводство "Строитель" на первой линии. Расстояние до остановки, магазина, аптеки - 250м. В доме есть вода питьевая круглогодично, свет, душ, туалет в доме. Земля 5 соток с ГОСактом, на дом есть технический паспорт для присвоения адреса. Звоните, договоримся о просмотре)

Ракетна вул., 111

Пропонується на продаж двоповерховий будинок, розташований по вул. Аеродромна, загальною площею 303,2кв.м., житлова площа 98,6 кв.м., кухня-столова 31 кв.м. Будинок побудований з бетону та шлакобетону, ззовні утеплений пінопластом, дах із метало черепиці, перекриття - залізобетоні плити, фундамент з бутобетону. Вікна металопластикові, сходи з натурального дерева. Опалення індивідуальне газовий котел, електрика підведена 380 W три фази, вода – централізована, каналізація – вигрібна яма, є телебачення та Інтернет, 3 кондиціонери, є вбудована кухня.. Планування будинку: - Перший поверх включає 3 кімнати, передпокій, сан вузол, кухня-їдальня, гараж 26,5 кв.м.; котельня – 33 кв.м. ; - Другий поверх включає три спальні, сан вузол, зимовий сад і балкон Будинок продається з вбудованими меблями та технікою. Земля 4 сотки, обгороджена капітальним парканом.

Аеродромна вул., 222

Продаётся домик на причале и участок расположеный рядом. Домик постороен из эко материалов, все продуманно до мелочей. Есть своя скважина, конвектора в домике. Мебель и техника по договоренности. Смотрите фотографии.

Набережная

Пропонується до продажу будинок у місті, Шевченківський район. Будинок досить великий, загальною площею 129,6 кв.м . На участку поруч з будинком невелика земельна ділянка. Опалення - газовий котел, але є можливість відновити пічне опалення - усе необхідне устаткування для цього у будинку є. Гарні сусіди, хороший під"їзд до будинку. У пішій доступності магазини та аптеки. Дзвоніть та записуйтесь на перегляд!

пров. Печерський, 6

Предлагается к продаже отличный дом по очень выгодной цене! Находится на Великом лугу (правый берег), в безопасном и экологически чистом месте. Площадь 165м, участок 8 соток, огорожен забором. 2 этажа. Дом утеплен + штукатурка. Заведены все коммуникации. Состояние от строителей. Дом под Ваш ремонт! Звоните!!!

Зелена вул.

Продам дачну ділянку з будинком район Соловїного гаю. Тихе і спокійне місце, поряд р. Дніпро (700м). Ділянка 5, 0 соток, приватизована, кадастровий номер. Двоповерховий будинок 6, 5м х 9, 9м. Загальна площа 95, 0 м2, житлова 65, 0 м2. Перший поверх: коридор, вітальня, кухня-їдальня, санвузол, комора, підвал. Другий поверх: дві спальні, туалет. Стіни будинку: цегла, термоблоки мін. вата, пінопласт, сайдинг. Комунікації: Електроенергія 380-220В. Газ. Опалення 2-х видів (газове чи електро). Питний водопровід, технічна вода для поливу (щодня), зливна яма (8 м3). Територія: ландшафтний дизайн, газон, багато хвойних рослин різних видів. Виноград, фруктові дерева. Декоративне підсвічування ділянки. Зона барбекю, господарські будівлі, літній душ, дві альтанки. Місце для стоянки авто із навісом. Будинок продається з меблями та технікою.

Вишнева, 777

Продається невеликий окремий будинок, за відмінною ціною. Землю приватизовано. Будинок розташований неподалік площі Пушкіна. Тихе місце розташування. Висота стелі 2,45м. Будинок потребує ремонту, бо в ньому не мешкали якийсь час. Але стан не аварійний. Вікна пластикові Парова опалення. Є Бойлер. Газовий котел. Ид-30254

Павлова Академіка вул., 12

Продаж 2-х поверхового будинку, в районі ЖК Ренесанс без посередників. Будинок знаходиться в дачному кооперативі, є 3 підїзні шляхи.Площа будинку: 124 кв.м. (житлова 89 кв.м.)Земельна ділянка: 11.6 соток (9 соток + 2,6 сотки).Планування будинку:1 поверх: кухня, вітальня, 2 кімнати, роздільний санвузол, коридор.2 поверх: господарська кімната з вікном у даху.Будинок пропонується без меблів, але з побутовою технікою, кухнею, шафами купе.Вода – централізована.Каналізація - септик.Опалення – електричні конвертори.Встановлено бойлер (100л), кондиціонер.Тепла підлога - ванна кімната.Ремонт оновлено у 2018 році, рік будівництва будинку – 2010.Автоматичні ворота.На території багато фруктових дерев: яблуні, айва, груша, черешня, абрикос, персик, нектарин, смородина та туї. Документи готові до продажу. ID30430.

Ленська вул.

Продається двоповеховий будинок на Правому Березі, з чудовою локаціей, це центр Правого Берега. поруч є все, лікарні , супермаркети, маленькі крамниці, ринок, транспорт, і все це дуже поруч. Будинок охайний, з ремонтом, з чудовою енергетикою, доглянута присадибна територія. є хвойні насадження, і місце для городини. На першому поверсі кухня вітальня, дві спальні, санвузол, котельня. Другий поверх дві спальні, санвузол. Є гараж. підсобні приміщення.ID29264

Учнівська вул., 222

Продам будинок 71,3 кв.м. на правому березі, робоче селище. Ділянка 4.85 соток. Міцний, якісний будинок зі шлакоблоку, обкладений цеглою, 4 кімнати, кухня, коридор, ванна кімната з санвузлом. Водопровід, опалення газове та електроенергія з лічильниками. У дворі гараж з ямою, літня кухня, підвал, фруктові дерева, виноград. Зупинка транспорту поряд.. Торг можливий. Усі питання по телефону

Пирогова вул.
1 - 24 з 531 результатів

Популярні запити

Географія Запоріжжя