БЕЗ % для покупця Продам простору 3-кімнатну квартиру в самому серці Позняків Дарницький ( Дарницкий ) р-н Позняки Осокорки вул. Урлівська 9 Будинок серії КТУ, 2003 року побудови. 5 поверх 16 поверхового будинку. Загальна площа - 93.4 м2. Житлова площа - 45.6 м2. Площа кухні - 17.4 м2. Висота стелі - 2.7 м. Квартира в чудовому житловому стані. Зроблено якісний ремонт з дорогих матеріалів. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою : варильна поверхня, духовка, мікрохвильова піч, холодильник, окремий морозильник, бойлер, 2 кондиціонери, посудомийна машина, пральна машина, камін, тощо... Вбудовані місткі шафи для зберігання речей. Встановлено металопластикові склопакети. Також нещодавно встановлено фільтр очистки води. Грамотне зонування простору : велика кухня-їдальня, велика спальна кімната з окремим кабінетом, широкий хол, 2 додаткові просторі кімнати ( в одній є гардеробна ) , два санвузли, заслений балкон. Охайний підїзд. Пасажирський та грузовий ліфт. Окремий тамбур на одну квартиру, дуже зручно для зберігання речей. Привітні сусіди. Цілодобово чергує консєрж. Завжди чисте та дуже зелене подвіря. Багато місця для паркування авто ( поруч платна та гостьова парковка ). Спортивні та дитячі майданчики, прогулянкові зони, місця для відпочинку. Гарно розвинена інфраструктура. Поруч школи, дитячі садочки, магазини, супермаркети, ТРЦ Rivermoll та Аркадія, кавярні та ресторани, аптеки, поліклініка, відділення банків, фітнес клуби, Нова пошта, тощо... Чудова транспортна розвязка. Поруч з будинком зупинки громадського транспорту. До метро Позняки та Осокорки 12 хвилин пішки. Зручна автомобільна розвязка. Без проблем можна виїхати в любому напрямку. Квартира вільна, готова до продажу. Телефонуйте. Перегляди за домовленістю.

Урлівська вул., 9

Вигідна ціна! 3 КІМ (84 М2) квартира в термобудинку на Урлівській 9! Відмінне розташування метро Позняки 10 хвилин пішим ходом. Повноцінна 3 кім квартира з функціональним плануванням. Квартира видова, розташована на 15 поверсі, 16 поверх житловий, нетехповерх. В квартирі встановлені м/п вікна, крім однієї спальні. Три окремих кімнати, просторий коридор, санвузол роздільний. Встановлені лічильники на воду (зроблені нові повірки). Велика засклена лоджія, обшита деревом. Вихід на лоджію із кухні та із спальні. Вбудована техніка на кухні, є холодильник, варильна, витяжка, духовка. Все в хорошому стані. Вікна дві сторони: в тихий двір та на вулицю Урлівську. Підїзд із консьєржем, два ліфта, гарна прибудинкова територія.

Урлівська вул., 9

Продаж 2к квартири вул. Урлівська 9, Осокорки, Позняки, Дарницький район, Лівий берег Повністю готова для проживання, укомплектована меблями та технікою, чудове місцерозташування 16/16 поверх, будинок КТУ 2003р Зверху є техповерх, квартира має шумоізоляцію Загальна площа 60,4 м² 2 окремі кімнати, кухня з виходом на балкон та роздільний санвузол Бойлер, 2 кодиціонери 9 хв. пішки до набережної Дніпра та ТЦ Рівер молл, поруч супермаркети, ринок, розважальні та інші заклади, до метро Осокорки, Позняки 15 хв. Ціна: 99 000 у.о. Продается 2к квартира по ул. Урловская 9, Осокорки, Позняки, Дарницкий район, Левый берег Полностью готова для проживания, укомплектована мебелью и техникой, отличное месторасположение 16/16 этаж, дом КТУ 2003г Сверху есть техэтаж, квартира c шумоизоляцией Общая площадь 60,4 м² 2 отдельные комнаты, кухня с выходом на балкон и раздельный санузел Бойлер, 2 кодиционера 9 мин. пешком до набережной Днепра и ТЦ Ривер молл, рядом супермаркеты, рынок, развлекательные и другие заведения, до метро Осокорки, Позняки 15 мин. Цена: 99 000 у.е.

Продаж 2к квартири вул. Урлівська 9, Осокорки Дарницький рн, RiverMall
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії для покупця! Без%! Метро- пішки 16 хвилин!!! У звязку із виїздом за кордон. Квартира не зіпсована ремонтом) Чекає на Ваші сміливі дизайнерські рішення! Зручна для перепланування. В принципі, якщо ремонт не входив до Ваших планів, можна заїхати та жити. Відмінне планування, кухня 13 метрів, кімната 17, велика лоджія з входом із кімнати та кухні. Вікна у тихий, зелений двір. Документи готові до оформлення договору купівлі-продажу. У пішій доступності кілька скверів, безліч магазинів. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд. ID: 78651

Продаж 1 кімн. квартири за адресою, Урлівська, 9./Осокорки