Продається простора квартира з якісним ремонтом в гарному стані. Сучасне планування, 2к окремі, сан вузол роздільний. Квартира тиха і тепла, вікна виходять на схід у двір. Укомплектована меблями та побутовою технікою (все що на фото входить у вартість). Охайні під"їзди, консьєрж, домофон; є стоянка для авто. Розвинута інфраструктура: поруч супермаркет "Novus", McDonalds, До м. Академмістечко - 530м, до м. Житомирська - 710м. Поруч БЦ Хай-Тек Парк, школа № 200 ім.Стуса, гімназії. Додаткові переваги: - індивідуальні лічильник на тепла; - поруч з будинком підземний паркінг - стеля 3м Перегляди за домовленністю.

Академіка Палладіна, 18/30

3р, 14-й поверх, площа: 81,0\48,0\11,0,H=3м. Продається світла, простора 3 кімнатна квартира в гарному стані. Кварира готова для проживання. Гарне планування (3 окремі кімнати, 2 санвузли).В наявності вбудована кухня, три кондиціонера, пральна машина, бойлер. В квартирі встановлено лічильники опалення, води та електрики. Будинок з підземним паркінгом. Два ліфта. Консьерж. Світло не вимикають!Дуже зручне місце розташування. Поруч супекрмаркет "Novus", "MacDonalds", тц "AcademCity", школа, дитячий садок, ринок. Метро "Академмістечко"-5 хвилин пішки. Ціна: 110 000 USD

Палладіна академіка просп., 18/30

Академмістечко, трикімнатна квартира в цегляному будинку. Адреса: пр-т Палладіна 18/30 Будинок 2005р. переваги: • квартира з гарним ремонтом; • видова квартира з двостороннім плануванням; • школа і дитячий сад у дворі • близькість до метро - 3-4 хвилини ходьби • консьєрж, паркінг, укриття Характеристики квартири: • 18/18 поверх; 81/49/15 • просторий хол, 3 роздільні кімнати, кухня-вітальня, два с / у, балкон • вбудована кухня, шафа купе, передпокій • тамбур інфраструктура: • дитяч садок 100м; • Школа 250м; • Метро Академмістечко 3-4 хвилини ходьби; Житомирська 7 хв • торгові центри поруч з будинком Ціна 115000 $

Палладіна академіка просп., 18/30
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Палладіна 18/30, Святошинський район. Продаж 1-к квартири, площею 41 м.кв, на 17 поверсі. Цегляний будинок. Квартира світла, чиста, затишна з ремонтом. Велика кухня,кімната,балкон.(дивіться планування) Метро Академмістечко в 5 хвилинах ходьби, дуже розвинена інфраструктура, все поряд. Ціна без комісії для покупця Виникнуть питання-дзвоніть! Покази за домовленістю.

41 м.кв з ремонтом м. Академмістечко.Палладіна 18/30

Вашій увазі пропонується чудова та затишна двокімнатна квартира за адресою пр. Академіка Палладіна 18/30. Яка знаходиться на 3 поверсі 12 поверхового будинку. Загальна площа 68 кв.м. житлова 38 кв.м. кухня 13 кв.м. Планування: дві окремі спальні кімнати 20,5 та 17,3 кв.м. Два оремих санвузли Квартира під ремонт. Частково обладнана меблями та технікою по домовленості можуть залишити новим власникам. В квартирі встановлені лічільники на опалення,світло, вода. Кондиціонер. Ел. плита з духовкою. Холодильник та пральна машина. Розташування максимально приємне адже до метро Академмістечко 2 хвилини пішки. Розвинута інфраструктура: поруч супермаркет "Novus", McDonalds, До м. Академмістечко - 530м, до м. Житомирська - 710м. Поруч БЦ Хай-Тек Парк, ТЦ Академ Сіті, ТРЦ Лавіна мол, школа № 200 ім.Стуса, гімназії тощо. Агенція нерухомості "ProДім" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! Без комісії для покупця!! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-974-762-LX. Роман, +38**************59.

Продаж 2 кімнатної пр Академіка Палладіна 18/30. без комісії