Квартира в ЖК Ліко Град. Функціональне планування, 2 окремі кімнати, простора кухня, санвузол суміщений, є гардеробна балкон. Квартира повністю укомплектована та облаштована всіма необхідними меблями та технікою. На території добре розвинена інфраструктура є магазини, кавярні, салони, дитячі майданчики, поруч є школи, дитячі садочки. В будинку є відеоспостереження та консьєрж. Зручна транспортна розвязка - метро Виставковий центр 15 хв пішки

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 5

Вітаю! Вашій увазі пропонується чудова квартира з гарними сусідами, гарно розвиненою інфраструктурою! В квартирі залишаються всі меблі та техніка! Перегляди плануються лише у вихідні дні! Більш детальну інформація надається по телефону! Комісія 5% Чекаємо саме на ваш дзвінок!)

Продаж 3-х к.к, вул. С. Рудницького 11

Продається 2 кімнатна квартира, Голосіївський район, вул. Степана Рудницького 11 (Академіка Вільямса) на 8 поверсі 10 поверхового будинку. Квартира 60,6 м2, великі окремі кімнати, засклена лоджія, санвузол роздільний. Всі меблі та техніка залишаються (кондиціонери в кімнатах, бойлер, холодильник, посудомийна машина, кухня з дерева). Гарна локація, станції метро Іподром 15 хв. пішої ходи, поруч є все необхідне для комфортного життя, магазини, навчальні заклади для дітей та зупинки міського транспорту, який довезе Вас за 15 хв. до центру міста. А також 5 хв. на автомобілі і Ви вже на ВДНХ де є безліч варіантів для проведення цікавого дозвілля, як влітку так і взимку. Гарний варіант під готовий орендний бізнес. Торг можливий. Дзвоніть або пишіть у мессенджерах буду рада допомогти придбати чудову квартиру!

Продається 2 кімн. квартира, Голосіївський р-н, вул. Рудницького, 11к1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира продається з технікою і меблями. Тепла, затишна , світла. Має велику кількість місць зберігання. Ремонт в класичному стилі з італійськими меблями, деревяні фасади на кухні. Зелений двір, тихе місце. Чистий підїзд. Привітні спокійні сусіди. За підїздом закріплено парковку. Вдале розташування, максимально розвинена інфраструктура. В безпосередній близькості до будинку знаходяться садочок, школа, ліцей, перукарня, кавярня, продуктовий магазин, нова сучасна клініка.

2Кімнатна  Рудницького Степана (Вільямса Академіка), 9 корп.3 Теремки

Продам 3, ЖК ЛІКОГРАД, Рудницького Степана вул. (Вільямса Академіка), 11, метро Іподром 76/44/9, 3/10. Без комісії. Чудова, затишна, тепла квартира з євроремонтом в одному з найкращих районів міста. Ремонт виконано 5 років тому з якісних матеріалів (в коридорі отточенто, в кухні венеціанська штукатурка). Роздільні кімнати, гардеробна, роздільний санвузел з ванною. Мебльована та оснащена усією необхідною технікою (кондиціонер, бойлер, пральна машина, холодильник). Металопластикові вікна, броньовані двері, лічильники на воду і світло. Додаткова комора для зберігання речей. Відеоспостереження. Розвинена інфраструктура: поряд дитячий садок, школа, парк з озерами, супермаркети, спортклуби, кафе, ресторани, аптеки, магазини. Метро Іподром 15 хвилин пішки. Ціна 107000,00 дол. США. Без комісії.

Продам 3,  ЖК ЛІКОГРАД, Рудницького Степана вул.  11, метро Іподром

Житлові комплекси у Київ