Запорізьке шосе, 60

Продаж 2 кімнатної квартири на жм Тополя - цегляний будинок - квартира розташована на 8 поверсі 16-ти поверхового будинку - квартира в гарному житловому стані При продажу все залишається в квартирі. Гарна локація з розвиненою інфраструктурою та зручною транспортною розв"язкою. Ціна 35000 у.о. Телефонуйте, Наталія, спеціаліст з нерухомості агенція "Ексклюзив в нерухомості"

Запорізьке шосе вул., 60

Продам 3-ком.квартиру на ж/м Тополь-1 дом 60. Кирпичный дом ЮМЗ . Квартира находится на 12 эиаже 16 эт.дома в хорошем жилом состоянии. Два новых лифта. Остается мебель и техника, заходи и живи. У дома удобное месторасположение рядом магазины Епицентр, Варус. Рядом школа, дет.сад. Вся транспортная развязка в любую точку города. Цена 44000$.

Продам 3-ком.квартиру Запорожское шоссе дрм 60 Тополь-1

Продається простора трикімнатна квартира з видом на Дніпро! Розташована в Шевченківському районі міста Дніпро, ж/м Тополя-1. Поряд з будинком ТЦ Метро, Епіцентр, Терра, АТБ, лікарні, школи, дитячі садочки та транспорна розвязка в любому напрямку міста. Загальна площа квартири 70 кв.м, площа кухні 8 кв.м. Поверх 12/16. У квартирі роздільний санвузол. Велика лоджія (11 кв.м.), звідки відкривається чудовий краєвид! Чудове місце для комфортного проживання. Телефонуйте для запису на перегляд!

Запорожское шоссе, 60, Шевченківський, Днепр, Днепропетровская 66800.0 USD

Житлові комплекси у Дніпро