Гостомельське ш., 18

Продаж великої однокімнатної квартири в Ірпені в ЖК Фламінго Клубний будинок 2014р., затишне і тихе подвірʼя. Поверх 5/5, мансарда, висока стеля! 3 метри Площа:34 м.кв Балкон + горище 2*3м, де можна розмістити додаткове спальне місце Автономне газове опалення Вода, каналізація - централізовані Дуже світла квартира, красиве природне освітлення. Встановлені нові вхідні двері. Дуже зручне розташування будинку. Поряд зупинка, в пішій доступності супермаркети АТБ/Пчілка/Аврора, аптека, кавʼярня, караоке-бар, озеро, парк, ліцей 3, приватний та державний садок. Всі меблі і техніка залишаються. Квартира чиста і охайна. Одразу заходь і живи! Мінімальне оформлення 2% без додаткових комісій! Тільки готівка Дзвоніть, домовимось про перегляд у зручний для Вас час.

Гостомельське шосе, 18

2-кімнатна квартира, Ірпінь, вул. Гостомельське шоссе, 18 Приміщення на цокольному поверсі під комерцію або житлову квартиру. Площа 49, 8/27, 9/9, 7 кв.м., на 0/5 поверсі. Клубний будинок 2012 року побудови з червоної цегли, утеплений. Високий сухий цоколь, великі металопластикові вікна, що забезпечує хороше надходження денного світла. Каналізація та водопостачання - централізоване, висота стель - 3.0м, опалення індивідуальне електричне, тепла електрична підлога. Вікна металопластикові енергозберігаючі. Квартира з ремонтом, на стадії завершення, будматеріали закуплені і залишаються. На підлозі керамічна плитка, в кімнатах ламінат, електричний підігрів підлоги, на стінах шпалери, Призначення - під комерцію, можна перевести в житловий фонд, використовувати як житлову квартиру, також є можливість зробити окремий вхід з власним подвірьям. Уся інфраструктура міста поруч. Тарифи житлові.

Гостомельское шоссе, 18, Ирпень, Ирпень, Киевская 38500.0 USD

Продам велику простору двокімнатну квартиру. Квартира розташована на першому високому поверсі, знизу ще є житловий цокольний поверх. Гарне планування, розрашонка. Є додатково великий засклений балкон 6 м2. Опалення індивідуальне, газове. Житлові тарифи. Всі меблі та техніка, які на фото залишаються у квартирі. В 2023 році були замінені всі склопакети. Розвинена інфоаструктура. В пішій доступності: Ірпінський ліцей 3, ясла-садок 7, військовий шпиталь, магазин АТБ, Бджілка маркет, парк Покровський, аптеки, та ін. Автобусні зупинки маршрутів 395 та 392 розташовані від будинку за 300 метрів. До центру міста на автівці 7 хв. Від будинку в пішій доступності 2 озера та ліс. Можливий продаж під державні програми! Телефонуйте ! Працюю без вихідних, покажу у будь-який зручний для Вас час

Гостомельское шоссе, 18, Ирпень, Киевская 63000.0 USD

Дослідити місцевість

Географія Ірпінь