Харківське ш., 17а

Продається однокімнатна квартира на 17 поверсі після будівельників, всі документи в наявності

власник
Харківське шосе, 17 а

Продаж квартири можливий по Будь-якій державній програмі! Продаж Квартири Здійснюється Без комісії Для Покупця! Вулиця Харківське Шосе 17-А "ЖК Стародарницький"; Дніпровський район; Масив Стара Дарниця. Будинок з закритим двором та власним наземним та підземним паркуванням. Територія під відеоспостереженням. Доступ до будинку та ліфтів - індивідуальні електронні ключі. В парадному Консьєрж. Відеоспостереження на поверсі. Привітні сусіди. Квартира розташована на 8 поверсі з 20. Загальна площа - 84.90 кв.м. Житлова площа - 38.20 кв.м. ( кімнати по 19.70 кв.м. та 18.50 кв.м.) Кухня площею - 16.10 кв.м. Хол - 17.90 кв.м. Два окремих санвузли - 6.30 кв.м. та 2.30 кв.м. Гардероб. Квартира з ремонтом облаштована всім необхідним: меблі та техніка. Встановлені кондиціонери, бойлер. Поряд з будинком: Торговельний Центр; Супермаркет Велика Кишеня; Спорт Клуб. В 2х хвилинах від будинку Велика Нова Сучасна Школа. Декілька Дитячих Садочків. Зручна транспортна розвязка та сполучення громадського транспорту. Зупинка трамвай, автобус, маршрутні таксі. Найближчі станції метро: Дарниця; Лівобережна; Лісова; Чернігівська; Харківська; Позняки. Перегляди Квартири в зручний для Вас час за домовленістю;)

можливий продаж по єОселя
Харківське шосе, 17а

Без комісії для покупця! Плачу комісію рієлторам! Продається нова, велика, світла 1-кімн. квартира в Києві, у Дніпровському районі на Харківському шосе, 17а. Квартира знаходиться на 25-му поверсі з 28-ми, має загальну площу 55 кв.м. та кухню площею 14 кв.м, кімната розміром 20,2 кв.м, 1 санвузол, 2 балкони, один з яких засклений. З вікон відкривається чудовий краєвид на місто Київ. Біля будинку велика є велика парковка. Поруч з під`їздом продуктовий магазин. Ціна квартири становить 55000 доларів США. Це новобудова з ліфтом. Квартира знаходиться в зручному місці з розвиненою інфраструктурою та зручним транспортним сполученням. До зупинки громадського транспорту 1 хвилина пішки. Ця квартира може стати чудовим варіантом для молодої сімї або однієї людини, яка шукає затишне та комфортне житло в столиці. Зателефонуйте за номером телефону, щоб домовитися про перегляд квартири та отримати додаткову інформацію. Будинок введено в експлуатацію.

Харківське шосе, 17а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1 кімнатну квартиру з терасою. ЖК «Стародарницький» Харківське шоссе 17 а. Дніпровський район. Будинок побудований в 2012 році, індивідуальний проєкт. Квартира мебльована, облаштована технікою. Велика терасса з чудовим краєвидом.

Продам -1 кім. квартиру з терасою. Харківське шоссе 17 а

Дніпровський район, Харківське шосе 17-А, ЖК "Стародарницький". Продаж 1-к квартири загальною площею 54 м2, кімната 21 м2, кухня 16 м2. 23/29 поверх. Стан квартири – після будівельників, під чистове оздоблення. Будинок монолітно-каркасний. У будинку є презентабельне парадне, консьєрж, 3 ліфти, тихий двір, у дворі є безкоштовна парковка. Гарна транспортна розвязка, розвинена інфраструктура. Поруч школи, дитячі садки, дитячі майданчики, супермаркети, спортклуби. Найближчі станції метро Дарниця, Чернігівська. Ціна 45000 $. Без комісії!

Без % 1-к квартира 54м2, Харківське шосе 17-А, ЖК "Стародарницький"

Стара Дарниця. Дніпровський район: Продається уютна та тепла 2-х кімнатна квартира за адресою; вул. Харківське Шосе, 17а. Квартира з ремонтом; на підлозі в кімнатах постелений ламінат в кухні покладена плитка, санузли відокремлені, стіни оклеєні шпалерами, натяжниі стелі з гипсокартоном, дві лоджії обшиті деревяною вагонкою, встановлені два кондиціонера, бойлер, камін, лічильник на опалення квартири, вхідні броньовані двері, мебльована, душова кабіна. Будинок ОСББ ЖК "Стародарницький" з всоєю інфраструктурою; на першому поверсі в нежитлових приміщеннях присутні магазини, кавярні, салони краси. В підїзді присутній консьєрж, ведеться відео нагляд. Двір будинку закритий під шлагбаум. Поруч з будинком розміщена добре розвинена інфраструктура; шкільні та дитячі заклади, торговельно розважальні заклади, вдале транспортне сполучення. Квартира продається з меблями та технікою.

Продажа 3-кім квартири вул. Харківське Шосе, 17а

Продається 1 кімнатна квартира в житловому комплесі Стародарницький. Квартира після будівельників на 14 поверсі. 28 поверхового будинку. Територія навколо будинку огороджена з дитячою площадкою

власник
Продам 1- кімнатну квартиру  Харківське шосе 17-А