дор. Фонтанська, 51

В эксклюзивной продаже. Ключи на руках. Продам трехкомнатную квартиру в Одессе на Фонтане - 6 станция (Петрашевского). по улице Фонтанская дорога Три отдельные комнаты, 2 балкона и 2 гардеробные комнаты Дом - спецпроект, всего 2 квартиры на этаже. Толстые стены. Железобетонные перекрытия + кирпич На 4 этаже в 6 этажном доме Площадь - 78.3 метра. -Кухня -12 метров (газ) -Большая спальня -22, 3 метра (включая большую гардеробную, вдоль всей комнаты) Из кухни и большой спальни есть выход на балкон - вторая - 12. 7 метров с выходом на свой балкон - и третья- 10, 4 м. Дом с Прекрасное месторасположение. В двух шагах абсолютно все для жизни - Супермаркет, салоны красоты, кафе. Остановка общественного транспорта прям перед домом. Рядом школа и лицей, дет. садик. До моря, Аркадии, центра 15 мин. Парк Победы в 10 мин. Есть видеообзор. Рядом комплексы Подкова, Лимнос, Модерн, Милос, улицы Педагогическая, Черняховского, Тенистая

Фонтанська дорога вул., 51

Продам 2 к.7/16 Фонтанская дорога Посмитного 51,4/28/7 балкон с кухни,жилое состояние, мебель и бытовая техника остаётся, квартира свободна,оперативный показ.Цена 44000 т.Тел.06******10 Таня.

2 комнаты 7/16 Фонтанская дорога/Посмитного Приморский район

4601 Продам 1-кімнатну квартиру на Фонтанській дорозі. Загальна площа 42 кв. Квартира у дуже хорошому стані. Встановлено вбудовані меблі та техніка. Вихід на засклений балкон із кухні та з кімнати. Дуже тепла квартира. Вікна виходять надвір. Приємна чиста доглянута квартира. Закрита парадна. Розвинений та престижний район міста. Зручне транспортне розвязування.

Фонтанская дорога, 51, Приморский, Одесса, Одесская 45000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3-х кімнатну квартиру на 6-й ст. В. Фонтану. Будинок - спецпроект, цегельний. Дві квартири на поверсі. Квартира загальною площею 77 кв.м. Кімнати роздільні, санвузол суміщений, 2 засклені балкони. У квартирі чисто і затишно. З вікон вид на місто і море. Поруч школи і дитячі сади, інститути, безліч магазинів. До Аркадії 10 хвилин пішим кроком. Зручна транспортна розвязка. Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 124668

Фонтанская дорога ул., 51, Приморский, Одесса, Одесская 75000.0 USD

У продажу квартира на Фонтанській Дорозі! Орієнтир 6 ст. Великого Фонтану! Квартира з гарним ремонтом! У квартирі все залишається! Перепланована на Євродвушку! Квартира Загальної Площі - 45м! Кухня 9.3м! Вихід і з Кімнати та з Кухні на Засклений Балкон! Єдиний Будинок у цьому районі Спецпроекту! Будинок із Червоної Цегли! Відмінний варіант, як для життя, так і для інвестиції! Поруч Парк Перемоги та Аркадія! До моря пройтися 15 хвилин!

Фонтанская дорога, 51, Средний Фонтан, Одесса, Одесская 44500.0 USD

Житлові комплекси у Одеса