Все продано
Збудовано
Все продано
Збудовано
Розташування
Вказати неточність
Генплан
Метро
Аерообліт
Мапа
Супутник
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 10.02.2022
Вказати неточність
Тип В проєкті Будуються Збудовані
Таунхауси
В проєкті 0 Будуються 0 Збудовані 6
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із Таунхауси Дім Про
Про проєкт
Таунхауси Dim Pro ще шукають як Таунхауси Дім Про, ДімПро
Вказати неточність

Таунхауси Dim Pro — унікальне поєднання затишку власного будинку та динамічного життя у великому місті. Триповерхові таунхауси з продуманими плануваннями, власними присадибними ділянками та двома паркомісцями перед входом розташувалися у селі Нові Петрівці, за 10 хвилин автомобілем від Оболонського району Києва. Особливість таунхаусів — кухня-вітальня з виходом на задній двір на першому поверсі та простора мансарда, яка може стати спальнею, кінозалом, ігровою або кімнатою відпочинку у подарунок. Ще один плюс житлового комплексу Dim Pro — ліс, озеро, національний парк «Межигір'я» та Київське море поблизу.

Інфраструктура

Локація таунхаусів Dim Pro дозволяє працювати у столиці та мати доступ до всієї необхідної інфраструктури. За 15 хвилин пішки від містечка зупинка громадського транспорту, від якої до автостанції «Полісся» у Оболонському районі відправляються приміські маршрутки №350 і №795 та маршрутки №354, №355 і №909 з кінцевою зупинкою біля станції метро «Героїв Дніпра».

Всі необхідні об'єкти соціальної інфраструктури та сервіси працюють і у Нових Петрівцях. Придбати продукти за 3-5 хвилин на авто від будинку можна у декількох невеликих магазинах та у супермаркетах «Фора», Novus і «Лоток».

Для школярів за 4-6 хвилин автомобілем - Новопетрівська загальноосвітня школа I-II ступенів №3, школи Kids Berry School та Sandy School, а для позакласних занять — Новопетрівська школа мистецтв. Найменших мешканців у радіусі 10 хвилин автомобілем від таунхаусів Dim Pro чекають у муніципальному та двох приватних дитячих садках Нових Петрівців та у дитячих садках і центрах розвитку дитини сусіднього Вишгорода та Оболонського району столиці.

Місце для занять спортом можна облаштувати на присадибній ділянці, а для тих, хто віддає перевагу тренуванням під наглядом професійного тренера — кілька спортивних установ на вибір у радіусі 7-8 хвилин на авто від таунхаусів. Це спортивні зали Kids Club і H-G Stretching, спортклуби «Імпульс» та Walthers MMA GYM, тренажерна зала «Гладіатор» та спортивний комплекс «Нептун».

Також у Нових Петрівцях працюють два відділення «Нової Пошти», салон краси, амбулаторія сімейної медицини, стоматологія, аптека, садовий центр, СТО, автомийка та інші сервіси.

Комплектація

  • стіни з газоблоку Aeroc D500 (300 мм) утеплені пінопластом завтовшки 100 мм
  • покрівля з металочерепиці утеплена мінеральною ватою завтовшки 200 мм
  • металопластикові вікна з 6-камерного профілю засклені енергозберігаючими склопакетами з потрійним склом
  • у таунхаус заведена лінія електропередачі напругою від 12 до 15 кВт, встановлений двотарифний електричний лічильник
  • заведена магістраль для підключення інтернет
  • подача води та каналізація — централізовані, опалення — від індивідуального електричного котла
  • у вартість таунхаусу входить ділянка площею 1.1 — 3.8 сотки
  • територія комплексу закрита від сторонніх, в'їзд обладнаний автоматичними воротами
  • передбачена можливість індивідуального внутрішнього планування таунхаусу та прибудинкової території
Дивитись всі