Таунхауси „Мальви“

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Відділ продажу
Пн - Пт: 09:00 - 18:00
Сб - Нд: вихідний
Продажі відкриті
Будується

Таунхауси „Мальви“

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Відділ продажу
Пн - Пт: 09:00 - 18:00
Сб - Нд: вихідний
Продажі відкриті
Будується
Ціни на типові проєкти містечка
Оновлено 12.04.2024, курс перерахування 39,86 грн/$
Вказати неточність
Проєкт від:
всі проєкти
збудовані
будуються
в проєкті
грн
$
Умови фінансування
Розташування
Вказати неточність
Генплан
Аерообліт
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 28.02.2024
Вказати неточність
Тип В проєкті Будуються Збудовані
Таунхауси
В проєкті 56 Будуються 34 Збудовані 20
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із КМ Мальви
Про проєкт
Таунхауси „Мальви“ ще шукають як КМ Мальви
Вказати неточність

Комплекс «Мальви» складається зі 110 таунхаусів, виконаних в єдиній стилістиці — для них примітні сучасна архітектура, мінімалізм, лаконічні лінії, опорядження фасаду в світлій колірній палітрі з додаванням елементів «під дерево», а також застосуванням темних профілів для вікон. Кожен таунхаус має площу 130 кв. м. на два поверхи: планування першого ярусу включає в себе просторий хол з гардеробом, кухню-вітальню і санвузол, на другому поверсі буде три спальні і санвузол. Особливістю таунхаусів «Мальви» є повністю експлуатована покрівля — тераса, яку Ви зможете облаштувати за своїм бажанням: будь-то барбекю-зона, куточок для тренувань або робоче місце на свіжому повітрі. Крім цього, вам доступна власна земельна ділянка площею 85 кв. м. для паркування автомобіля, встановлення дитячого майданчика або садівництва.

Інфраструктура

Таунхауси «Мальви» розташовані в місті Пустомити Львівської області. Дорога до центру Львова займає півгодини на машині. Також в культурну столицю можна дістатися на одному з поїздів або електричці за 40 хвилин.

Територія комплексу спроєктована таким чином, щоб мешканці могли прогулятися і відпочити на природі, не виїжджаючи за межі будинку. Тут передбачені різні майданчики для занять спортом і дитячих ігор. На відстані 2 км розташований парк з облагородженими алеями, кафе і місцевою визначною пам'яткою — Палацом.

Для зручності сімей з дітьми забудовник передбачив відкриття дитячого клубу. В радіусі 2 км розташовані дитячі садки №3, №2, №1 і центр сімейного дозвілля Baby Land. У Пустомитах працює дві середньо-освітніх школи і школа мистецтв з різними гуртками та секціями.

За 5 хвилин на авто ви доїдете до центральної міської лікарні, стоматологій «Ваша Усмішка» і Silver Studio, приватного медцентру Likardo і лабораторій Medis.

Купити продукти можна буде у магазині на території таунхаусів. Якщо хочете закупитися побільше — в місті працюють супермаркети «Рукавичка» і Center. Якщо лінь готувати, можна відвідати ресторани «Прикарпаття», «Едельвейс», «Чумацький Шлях», «Кумпанія», «Злата» і пивоварню «Королівське».

Особливості

  • гарна інсоляція в приміщеннях за рахунок великих вікон і відкритого розташування таунхаусів — в кімнатах завжди буде світло і просторо

  • озеленення території за допомогою газонів та декоративних чагарників, а для поділу індивідуальних ділянок забудовник встановить невисокий паркан по їх периметру

  • підвищену безпеку жителів таунхаусів забезпечить цілодобова охорона на в'їзді в комплекс

Дивитись всі
Найважливіші оновлення Таунхауси „Мальви“
Акції, знижки та спецпропозиції
Статус будівництва, аерообльоти
Оновлення цін від відділу продажу
Нові типові проєкти