Центральний проспект, 16

Продаю 2-кімнану квартиру, пр-т. Центральний, р-н Центрального ринку. Знаходиться на 8-му поверсі 9-поверхового цегляного будинку. 51.8 м. кв. загальної площі, роздільні кімнати, не кутова. Будинок ОСББ, опалення централізоване. Чекаю на Ваші дзвінки.

Центральний просп. (Леніна), 16

Квартира в кращому районі на проспекті Центральному, вікна на вул. 8 Берзня Кімнати окремі, 19,3+10,2+10,2 є балкон та лоджія Гарне планування Висота 2,6 м Будинок 9 поверховий, цегляний, квартира не кутова, але всі вікна на одну сторону. Є в що закохатися) Але потребує ремонту! Гарне місце розташування будинку, в 5 хвилинах 22 школа, центральний ринок, стадіон. Телефонуйте!

Центральний просп. (Леніна), 16

Продается затишна 4-х кiмнатна " чешка " в районi Центрального ринку по проспекту Центральний, площа квартири 73, 6/ 49, 7/ 7, будинок цегляний, 6/9 поверх, квартира на двi сторони, присутнi балкон та лоджiя, кiмнати окреми, санвузел теж. Стан квартири гарний, з ремонтом - вiкна металлопласт, вiдшпатльовани стеля, стiни, стяжка на пiдлогi, оновленi труби, стояки, кахель на кухнi та санвузлi, сантехнiка нова. Квартира оздоблена меблями та технiкою, при необхiдностi залишается. Мiсцезнаходження дуже гарне - поруч ринок. крамницi, супермаркеты, садки та школи, яхт клуб, стадiон, гарна транспортна розвьязка.

просп. Центральный, 16, Заводской, Николаев, Николаевская 42000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира від власника, під ремонт. 8 поверх, 9-ти поверхового будинку. Дім цегляний .Відмінна транспортна розвязка, до маршрутної зупинки 5 хвилини ходьби. Поруч Центальний ринок, школа, дитячий садок, магазини, аптека, все що може знадобитися.

власник
Центральный проспект, 16, Заводской, Николаев, Николаевская 28000.0 USD

Житлові комплекси у Миколаїв

Географія Миколаїв