просп. Перемоги (Брест-Литовський), 67к1

ЖК Нивки парк. Закрита територія . Нова простора затишна квартира з дизайнерським ремонтом та меблями. Ніхто не жив. Ремонт робили для себе. Використовувалися якісні матеріали, дорогі меблі, вбудована техніка, освітлення, підсвічування, штори, доводчики, сейф. Все продумано до дрібниць. Залишається усе що на фото. Дві спальні , кухня -вітальня , два санвузла , гардеробна.

Берестейський просп. (Перемоги), 67а

Продається затишна 1-кімнатна квартира-студія на проспекті Перемоги 67а, ЖК Нивки Парк, недалеко від станції метро Нивки (3 хвилини пішки). Квартира розташована у чудовому сучасному комплексі з власним дитячим садочком, школою, дитячими майданчиками, магазинами та огородженою територією з охороною. Будинок знаходиться поруч з метро у районі з розвинутою інфраструктурою: неподалік розташовані безліч магазинів, супермаркети Ultramarket та Сільпо, а через дорогу - великий парк Нивки. Також у пішій доступності знаходиться ТРЦ з сучасним кінотеатром Butterfly Nyvky. У квартирі одна кімната розділена на зони: вітальня з розкладним диваном та телевізором, а також сучасна кухня з побутовою технікою. Також є великий санвузол, суміжний з ванною. Загальна площа квартири з євроремонтом складає 36 кв.м., кухня - 8 кв.м. Будинок побудований 2019 року з газоблоку за монолітно-каркасною технологією. Для комфорту мешканців передбачено наявність великого просторого балкону, панорамних вікон, консьєржа, пару ліфтів та пожежної сигналізації. Готові до угоди під державні програми. Не упустіть свій шанс на придбання цієї затишної 1-кімнатної квартири-студії в чудовому ЖК Нивки Парк. Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд!

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 67а

Без комісій! Пропонується на купівлю однокімнатна (роздільна) квартира з ремонтом, меблями та технікою в ЖК Нивки Парк. Метро Нивки 6 хв. пішки! Поруч такі ЖК: San-Francisko, Сан-Франциско, Файна Таун, Глория Парк, Наш Будинок. Поверх 8/17 S=45/17/13 Будинок 8. Адреса Проспект Перемоги (Берестейський) 65Д. Виконано розведення електрики сантехніки. На підлозі ламінат та плитка. Натяжні стелі. Стіни поштукатурені та поклеєні шпалери. Встановлено якісні міжкімнатні двері. Маса розеток та вимикачів. магістралі для кондиціонерів 2шт) Встановлено (унітаз, викладено з плитки душову кабіну, рукомийник, бойлер). Встановлено кухню, з якісною фурнітурою BLUM. Також є фільтр для води зворотній осмос, холодильник, духова шафа та ін.) В квартирі є велика гардеробна кімната. Квартира Одностороння, не кутова, знаходиться в середині будинку. Лічильники на тепло, воду та електрику. Комплекс повністю закритий і охороняється. Відеоспостереження. Піша доступність до метро Нивки 5 хв. До центру 30 хв. Продаж здійснюється по переуступці. Адресу присвоєно, будинок введено в експлуатацію. Є відеоогляд квартири. Для отримання додаткових фото відео звертайтесь в телеграмм. 0953960286. Сергій. Ключі на руках. Перегляди в зручний для вас час!

ексклюзив
Берестейський просп. (Перемоги), 67к1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісій! Вашій увазі пропонується ексклюзивна дворівнена 3-4 кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом + кладова на поверсі. Розглядаємо покупців з сертифікатами або за програмою "Є оселя". Також розглядаємо обмін з вашою доплатою на авто преміум сегменту не старше 2021року. ЖК Нивки Парк. Святошинський р-н. Метро Нивки 6 хв. пішки! Поруч такі ЖК: San-Francisko, Сан-Франциско, Файна Таун, Глория Парк, Наш Будинок. Адреса Проспект Перемоги (Берестейський) 65А. Поверх 15-16/16. Площа 110м2. Дуже гарне планування, повне наповнення технікою. Меблі в кімнати наповнюємо за бажанням Покупця або торгуємося. Розташування: 1 поверх (кухня-вітальня, спальня з гардеробкою, гостьовий санвузол, лоджія, кладова під сходами). 2 поверх (Спальня, дитяча, основний санвузол з ванною, лоджія). Техніка на кухні нова, в обох санвузлах є великі електричні бойлери, підігрів підлоги від опалення(не електричні), підлога (італійська плитка та ламінат), стеля гіпсокартон. Супер зручні сходи з LED підсвіткою. Квартира насичена свілтом та затишком. Має багато різних апгрейтів таких як (підігрів підлоги, прохідні вимикачі, LED інсталяції, та інше). Комплекс має закриту територію що охороняється, розвинена інфраструктура, зручна транспортна розвязка. На території є (пошта, магазин, школа, дитячий садок, розважальні заклади, аптека, суші, кафе, салони краси та багато іншого). Є відеоогляд квартири по запиту. Квартира коштує вашої уваги! Обовязково треба бачити! Перегляди в зручний для вас час. Ключі на руках.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 65А

Без комісій для покупця! Ексклюзивна пропозиція! Пропонується нова, тільки після ремонту квартира в ЖК "Нивки Парк" Святошинськго р-ну. Поруч такі жк як Сан франциско (San Fracisko, ЖК Наш Будинок, ЖК Файна Таун, Глорія Парк). Квартира з правом власності. З документами. Будинок заселений. Всі комунікації присутні та працюють. Розглядаємо безготівковий розрахунок. Державні програми. Єоселя, Євідновлення, постанови, кредити. Комплекс Нивки Парк закритого типу з власною інфраструктурою та охороною! Знаходиться за адресою Проспект Олеся Бердника 1 "Д", 12 будинок (під яким знаходиться підземний паркінг в який можна спускатись на ліфті, та використовувати як укриття). Поверх 2/17. Площа 50м2 Метро Нивки 10 хв пішки. Метро Берестейська 13 хв пішки. Квартира продається з ремонтом. На підлозі (плитка та ламінат), стіни поштукатурені і покліяні шпалери під фарбування, Стеля (штукатурена та пофарбована), мідна електрика. Сантехніка розведена. Зона кухні містить мокрі точки, кухонний фартух, виводи електрики все згідно стандартів, також в кухні та кімнаті прокладені магістралі для кондиціонерів. Квартира має окрему, простору кухню - вітальню площею 18м2 Та кімнату - 14 м2., суміжний санвузол 4,5м2, величезну гардеробну кімнату 7- 8 м2, та засклену лоджію. Санвузол суміжній встановлено (бойлер, ванну, рукомийник, інсталяцію, та дзеркало з підсвіткою). Дана квартира дуже насичена світлом, теплом та затишком, має вид на південну сторону світу. Є лічильники тепла, води, та єлектроенергії! Перегляди в зручний для вас час! Ключі на руках.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 67к1

Без комісій! Пропонується на купівлю однокімнатна квартира в ЖК Сан Франциско (San Francisko). Розглядаємо безготівковий розрахунок та державні програми. ЄОселя, Євідновлення, Постанова. Довершений дизайнерський ремонт, поєднаний зі стриманою колірною гамою, буде довподоби навідь найвимогливішому покупцю. Адреса. Святошинський р-н. Проспект Берестейський (Перемоги) 67. Поверх 15/17. Площа 43м2. Продається з меблями та технікою. Квартиру не експлуатували. Ремонт зроблений в 2022р. Ремонт робився для себе. Використовували тільки найкращі матеріали. Квартира складається (Прихожої, суміжного санвузла, зони кухні, вітальні, зонованої спальні, та балкону) Кухня з якісною фурнітурою BLUM, плитка іспанія, інверторний кондиціонер, диван, телевізор, бойлер з функцією смарт (керування по WI-FI), духова шафа, очисник води, ліжко з ортопедичною основою і підйомним механізмом та інше. Залишається абсолютно все в новому стані. ЖК розташований на Берестейському проспекту, однак вікна виходять на східну сторону світу у напрямку парку Нивки з озерами та дитячими майданчиками. Безпечний житловий комплекс з цілодобовою професійною охороною та найявним підземним паркінгом в який можна спускатись на ліфті. Також можна використовувати його як укриття. Насичена міська інфраструктура на будь-які примхи в пішій доступності. У самому ЖК є магазин «Ultramarket», 10 хвилин — до «Мегамаркету Нивки», 5 хвилин — до «Розетки», 200 метрів до метро НИВКИ, Поруч зовсім ЖК Нивки Парк, 10 хвилин на авто до ТРЦ «Lavina Mall», «Smart Plaza», «Мармелад», Поруч продуктові ринки. Початкова школа «Inventor School» — ліцензована приватна школа. Ліцей «Апогей» з поглибленим вивченням іноземних мов. Дитячий садок «Європейська освіта». Дитячий садочок «Тотоша» . 15 хвилин до Київського Політехнічного Інституту, КПІ. 7 хвилин на авто до університету «Крок». В ЖК «Сан Франциско», на першому поверсі знаходиться медичний центр «Медейра», салони краси, аптеки, «Креді Агріколь Банк» "ProCredit Bank". У пішій доступності відділення «Нової пошти» та «Укрпошти». Також в пішій доступності державні та приватні медичні заклади, аптеки. Поруч з комплексом фітнес-клуб «Arsenal Fitness Space», «Purple Gym». 5 хвилин від комплексу — український ресторан «Тарас», суші-бар «Євразія», 2 хвилини до «МакДональдсу». Різнобарвя різних закладів смачної кави. В квартирі ніхто не прописаний. Документам більше 3х років. Готова до продажу. Ексклюзивна пропозиція. Перегляди в зручний для вас час. Ключі на руках. Є відеоогляд по запиту в телеграмм 0953960286. Сергій Ткаленко - твій надійний рієлтор.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 67

Без комісій для покупця! Пропонується на купівлю роздільна 1к квартира (Євро 2к), в ЖК "Нивки Парк" Святошинськго р-ну. Поруч з жк Сан франциско (San Fracisko, ЖК Наш Будинок, ЖК Файна Таун, Глорія Парк)). Комплекс закритого типу з власною інфраструктурою та охороною! Квартира з документами (правом власності). Більше 3х років. Будинок під керівництвом ОСББ. Прийнято рішення про встановлення додаткових елементів живлення для насосів Опалення та водопостачання при відключеннях світла. Знаходиться за адресою Проспект Берестейський (Перемоги) 67 "А". Будинок заселено в 2019 році. Поверх 15/17. Площа 48м2 Метро Нивки 10 хв пішки. Метро Берестейська 13 хв пішки. Квартира продається з усім повним наповлення: технікою та меблями! Квартира має окрему кухню - вітальню Площею 19м2 Та кімнату - 14 м2., суміжний санвузол 5,5 м2, та засклену лоджію. Є в наявності Телевізор, пральна машина з сушкою, холодильник BOSCH, посудомийна машина BOSCH, кондиціонер, бойлер. Все лишається новим власникам. Мебльована кухня з дуже якісною фурнітурою BLUM! Є лічильники тепла, води, та єлектроенергії! Перегляди в зручний для вас час! Є відеоогляд квартири по запиту. Документам більше 3х років. Розглядаємо державні програми купівлі продажу. Кредити. Швидкий продаж!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 67к1

Є відео до квартири! instagram.com/reel/C7tekk6N98_/?igsh=ZjVxeDVraWwxeGZ4 ЖК Нивки-Парк. Шевченківський. Київ. просп Перемоги 67-А ( будинку 3 роки) В продажу 3 кімнатна квартира разом з коморою (в підвальному приміщенні) в ЖК Нивки Парк. Площа квартири 84 кв.м. Будинок введений в експлуатацію. Квартира складається з 3 окремих кімнат, кухні, 2 санвузлів, балкону та лоджії. Стан квартири - після будівельників, стіни чистова штукатурка, на підлозі стяжка. Комора розташована в підвальному приміщенні цього ж будинку, її площа 5,4 кв.м. (ціна 3000 доларів) Без комісії для покупця.

Від власника. Продаж 3-х кімн квартири ЖК Нивки-Парк. пр Перемоги 67А.

Київ,Берестейський Проспект 67а,ЖК "Нивки Парк" • 3 Кімнатна • 4 поверх Планування: • Кухня • 3 Спальні Пропонується чудова двостороння квартира в ЖК «Нивки парк».Квартира розташована на 4 поверсі,17 поверхового будинку. Зручне розташування,закрита територія,дитячі майданчики,поблизу парк "Нивки",та супермаркет Київ,вул.Бердника Олеся 1в,ЖК "Нивки Парк" 130 000 USD

Продаж 3к кваритир ЖК Нивки Парк вул. Бердника 1в

Житлові комплекси у Київ