просп. Перемоги (Брест-Литовський), 67к1

Продається затишна 1-кімнатна квартира-студія на проспекті Перемоги 67а, ЖК Нивки Парк, недалеко від станції метро Нивки (3 хвилини пішки). Квартира розташована у чудовому сучасному комплексі з власним дитячим садочком, школою, дитячими майданчиками, магазинами та огородженою територією з охороною. Будинок знаходиться поруч з метро у районі з розвинутою інфраструктурою: неподалік розташовані безліч магазинів, супермаркети Ultramarket та Сільпо, а через дорогу - великий парк Нивки. Також у пішій доступності знаходиться ТРЦ з сучасним кінотеатром Butterfly Nyvky. У квартирі одна кімната розділена на зони: вітальня з розкладним диваном та телевізором, а також сучасна кухня з побутовою технікою. Також є великий санвузол, суміжний з ванною. Загальна площа квартири з євроремонтом складає 36 кв.м., кухня - 8 кв.м. Будинок побудований 2019 року з газоблоку за монолітно-каркасною технологією. Для комфорту мешканців передбачено наявність великого просторого балкону, панорамних вікон, консьєржа, пару ліфтів та пожежної сигналізації. Готові до угоди під державні програми. Не упустіть свій шанс на придбання цієї затишної 1-кімнатної квартири-студії в чудовому ЖК Нивки Парк. Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд!

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 67а

Без комісій! Вашій увазі пропонується ексклюзивна дворівнена 3-4 кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом + кладова на поверсі. Розглядаємо покупців з сертифікатами або за програмою "Є оселя". Також розглядаємо обмін з вашою доплатою на авто преміум сегменту не старше 2021року. ЖК Нивки Парк. Святошинський р-н. Метро Нивки 6 хв. пішки! Поруч такі ЖК: San-Francisko, Сан-Франциско, Файна Таун, Глория Парк, Наш Будинок. Адреса Проспект Перемоги (Берестейський) 65А. Поверх 15-16/16. Площа 110м2. Дуже гарне планування, повне наповнення технікою. Меблі в кімнати наповнюємо за бажанням Покупця або торгуємося. Розташування: 1 поверх (кухня-вітальня, спальня з гардеробкою, гостьовий санвузол, лоджія, кладова під сходами). 2 поверх (Спальня, дитяча, основний санвузол з ванною, лоджія). Техніка на кухні нова, в обох санвузлах є великі електричні бойлери, підігрів підлоги від опалення(не електричні), підлога (італійська плитка та ламінат), стеля гіпсокартон. Супер зручні сходи з LED підсвіткою. Квартира насичена свілтом та затишком. Має багато різних апгрейтів таких як (підігрів підлоги, прохідні вимикачі, LED інсталяції, та інше). Комплекс має закриту територію що охороняється, розвинена інфраструктура, зручна транспортна розвязка. На території є (пошта, магазин, школа, дитячий садок, розважальні заклади, аптека, суші, кафе, салони краси та багато іншого). Є відеоогляд квартири по запиту. Квартира коштує вашої уваги! Обовязково треба бачити! Перегляди в зручний для вас час. Ключі на руках.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 65А

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісій! Пропонується на купівлю однокімнатна (роздільна) квартира з ремонтом, меблями та технікою в ЖК Нивки Парк. Метро Нивки 6 хв. пішки! Поруч такі ЖК: San-Francisko, Сан-Франциско, Файна Таун, Глория Парк, Наш Будинок. Поверх 8/17 S=45/17/13 Будинок 8. Адреса Проспект Перемоги (Берестейський) 65Д. Виконано розведення електрики сантехніки. На підлозі ламінат та плитка. Натяжні стелі. Стіни поштукатурені та поклеєні шпалери. Встановлено якісні міжкімнатні двері. Маса розеток та вимикачів. магістралі для кондиціонерів 2шт) Встановлено (унітаз, викладено з плитки душову кабіну, рукомийник, бойлер). Встановлено кухню, з якісною фурнітурою BLUM. Також є фільтр для води зворотній осмос, холодильник, духова шафа та ін.) В квартирі є велика гардеробна кімната. Квартира Одностороння, не кутова, знаходиться в середині будинку. Лічильники на тепло, воду та електрику. Комплекс повністю закритий і охороняється. Відеоспостереження. Піша доступність до метро Нивки 5 хв. До центру 30 хв. Продаж здійснюється по переуступці. Адресу присвоєно, будинок введено в експлуатацію. Є відеоогляд квартири. Для отримання додаткових фото відео звертайтесь в телеграмм. 0953960286. Сергій. Ключі на руках. Перегляди в зручний для вас час!

ексклюзив
Берестейський просп. (Перемоги), 67к1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісій для покупця! Ексклюзивна пропозиція! Пропонується нова, тільки після ремонту квартира в ЖК "Нивки Парк" Святошинськго р-ну. Поруч такі жк як Сан франциско (San Fracisko, ЖК Наш Будинок, ЖК Файна Таун, Глорія Парк). Комплекс Нивки Парк закритого типу з власною інфраструктурою та охороною! Квартира продається по переуступці. Можна оформлювати право власності. Будинок заселений! Розглядаємо безготівковий розрахунок. Знаходиться за адресою Проспект Олеся Бердника 1 "Д", 12 будинок (єдиний будинок в ЖК під яким розташований підземний паркінг). Поверх 2/17. Площа 50м2 Метро Нивки 10 хв пішки. Метро Берестейська 13 хв пішки. Квартира продається з ремонтом. На підлозі (плитка та ламінат), стіни поштукатурені і покліяні шпалери під фарбування, Стеля (штукатурена та пофарбована), мідна електрика. Сантехніка розведена. Зона кухні містить мокрі точки, кухонний фартух, виводи електрики все згідно стандартів, також в кухні та кімнаті прокладені магістралі для кондиціонерів. Квартира має окрему, простору кухню - вітальню площею 18м2 Та кімнату - 14 м2., суміжний санвузол 4,5м2, величезну гардеробну кімнату 7- 8 м2, та засклену лоджію. Санвузол суміжній встановлено (бойлер, ванну, рукомийник, інсталяцію, та дзеркало з підсвіткою). Дана квартира дуже насичена світлом, теплом та затишком, має вид на південну сторону світу. Є лічильники тепла, води, та єлектроенергії! Є відеоогляд квартири по запиту. Телеграмм Перегляди в зручний для вас час! Ключі на руках.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 67к1

Пропонується до продажу однокімнатна квартира. Простора кухня з виходом на балкон і велика спальня кімната. ЖК "Нивки- Парк", будинок комфорт-класу, цілодобова охорона, закрита територія, розвинена інфрастуктура, безліч дитячих майданчиків та місць відпочинку. Поруч парк, продуктові супермаркети, школа, ліцей, приватні навчальні заклади безпосередньо на території комплексу, ст.М"Нивки" - 5 хвилин.

Продажа 1-ком  ЖК Нивки Парк Берестейский проспект 67а

Продається однокімнатна квартира в житловому комплексі «ЖК Нивки Парк», за адресою Проспект Перемоги 67 А., Шевченківський район. Право власності на квартиру отримано в квітні 2021 року, забудовник Інтеграл Буд. Квартира розташована на 9 поверсі 16-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири 38 м2, житлова 18,2 м2. В квартирі окремо виділена кухня-студія, спальня, санвузол з душовою кабіною і туалетом, і коридор з вбудованими шафами . В квартирі зроблено сучасний дизайнерський ремонт, з використанням якісних матеріалів. Якісний паркет, плитка, вбудована кухня, плита, посудомийна і пральна машини, засклений балкон, пожежна сигналізація. В будинку два швидкісних безшумних ліфта. Біля будинку великий дитячий майданчик. Крім того для малечі в будинку є дитячий садочок. Також в будинку є косметологічний салон. Територія комплексу дуже гарно впорядкована, вся в квітах і зелені. Паркуватися можна на території комплексу, або поруч є велика платна парковка. Вхід на територію комплексу тільки зі своїми ключами з кодом, або через охорону. Сторонніх людей на території немає. Поруч є все необхідне, дитячі садочки, школи, гімназія, мережа супермаркетів, ринок, багато міського транспорту і маршруток. До метро Нивки 5 хвилин пішки, і ще за 5 хвилин можна бути в центрі міста. В 10 хвилинах метро Святошин та метро Берестейська. Не втрачайте можливість , телефонуйте !!!

Супер топ! 1-к кв-ра в ЖК Нивки-Парк Святошинський район м. Нивки