просп. Московський, 318

ID Обєкта : 1Q48521 Продам 1 кімн. квартиру на пр. Героїв Харкова, 318. Поверх 1/9. Площа 26 кв. м. Квартира під ремонт. Стоять нові радіатори, пластикові вікна, але потребують заміни склопакетів. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Героїв Харкова просп. (Московський), 318

Продам 2 комнатную квартиру 46 м2, метро Индустриальная, м-р Солнечный, дом ближайший от остановки! Квартира подготовлена под любое воплощение ремонта под индивидуальный вкус! Расположена на 4этже в 9-ти этажке, начат очень качественный ремонт, все делали для себя, сделана разводка электричества, поштукатурены и выровнены все стены, заменены батареи. Санузел совмещен, установлена и подключена Душевая кабина с тропическим душем, установлен кнопочный унитаз, полотенцесушитель. Установлена дорогая входная дверь с магнитными замками и повышенной степенью безопасности, обеспечивающая надежную защиту и звукоизоляцию. Удобная планировка: квадратный холл, две раздельных комнаты, балкон, отдельно кухня и санузел. Также останется много стройматериалов и 2 шикарных межкомнатных дверей в комплекте! Цена 17000 у.е. Документы полностью готовы к продаже.

Героїв Харкова просп. (Московський), 318

ПРОДАМ 1 кв. в затишному будинку, на проспекті Героїв Харкова, будинок 318, на шостому поверсі девятиповерхового будинку. Квартира в житловому стані: проведена заміна внутриквартирної розводки труб(х/в;г/в) та каналізації. МПО: - кухня, кімната, балкон.Лічильники гарячої та холодної води. Частково залишаються меблі. Роздільний с/вузол. Не торцева. Тепла, затишна. Чистий підїзд. Тихі сусіди, затишний двір, із зонами для відпочинку та сучасним дитячим майданчиком. Чудова інфраструктура мікрорайону, все необхідне знаходиться в мінімальній пішій доступності: садочки, школи, продовольчі ринки, супермаркети, магазини, аптеки, відділ нової та укр. пошта, салони краси, зоомагазин, ветеринарна клініка, спортивний клуб із сучасним тренажерним залом та багатьма секціями для дорослих і дітей. Кілька гаражних комплексів і автостоянок, що охороняються. Дуже чистий, зелений район, багато зон відпочинку для комфортного дозвілля (облаштовані дитячі майданчики, криті альтанки для відпочинку, зелені зони для пікніків та шашликів). До зупинки громадського транспорту 3 хвилини. До метро Індустріальна 2 зупинки на транспорті, або 25 хв. пішки. Машиною від метро Індустріальна 5 хвилин. Працюємо з сертифікатами по відновленню житла.

Героїв Харкова просп. (Московський), 318
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продажа 1 комн.квартира.Рогань р-н Солнечный по адресу Героев Харькова 318. Квартира в жилом состоянии.Отличный вариант в аренду.Тихий спокойный район.Только продажа.

LS8 Продам 1 комнатную квартиру Героев Харькова

Житлові комплекси у Харків