проспект Героїв Харкова, 318

ПРОДАМ 1 кв. в затишному будинку, на проспекті Героїв Харкова, будинок 318, на шостому поверсі девятиповерхового будинку. Квартира в житловому стані: проведена заміна внутриквартирної розводки труб(х/в;г/в) та каналізації. МПО: - кухня, кімната, балкон.Лічильники гарячої та холодної води. Частково залишаються меблі. Роздільний с/вузол. Не торцева. Тепла, затишна. Чистий підїзд. Тихі сусіди, затишний двір, із зонами для відпочинку та сучасним дитячим майданчиком. Чудова інфраструктура мікрорайону, все необхідне знаходиться в мінімальній пішій доступності: садочки, школи, продовольчі ринки, супермаркети, магазини, аптеки, відділ нової та укр. пошта, салони краси, зоомагазин, ветеринарна клініка, спортивний клуб із сучасним тренажерним залом та багатьма секціями для дорослих і дітей. Кілька гаражних комплексів і автостоянок, що охороняються. Дуже чистий, зелений район, багато зон відпочинку для комфортного дозвілля (облаштовані дитячі майданчики, криті альтанки для відпочинку, зелені зони для пікніків та шашликів). До зупинки громадського транспорту 3 хвилини. До метро Індустріальна 2 зупинки на транспорті, або 25 хв. пішки. Машиною від метро Індустріальна 5 хвилин. Працюємо з сертифікатами по відновленню житла.

Героїв Харкова просп. (Московський), 318

Метро Индустриальная Без проблем и хлопот Продам 1кв. з газовою плитою, в житловому стані по Проспекту Героїв Харкова-318 В квартирі залишаються меблі і техніка. Чистий підїзд. ліфт працює завжди. Гарний ,зелений двір. Магазини, школа,транспорт, аптека -все поруч. Метро Індустріальна, термінал, ринок -10 хвилин. Звоніть, завжди на звязку. Ключі віддаєм при підписанні угоди у нотаріуса.

LS13 Харків  продам реальную  1  кімнатну квартиру  недорого

ID Обєкта : 1Q48521 Продам 1 кімн. квартиру на пр. Героїв Харкова, 318. Поверх 1/9. Площа 26 кв. м. Квартира під ремонт. Стоять нові радіатори, пластикові вікна, але потребують заміни склопакетів. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Продам 1 кімн. квартиру на пр. Героїв Харкова, 318

Житлові комплекси у Харків