просп. Коцюбинського, 43а

Продаж 1к квартири в одному з найкращих ЖК м. Вінниці - Turkish City. Простора однокімнатна квартира , велика кухня з балконом, на який виведено котел, усі комунікації підведені до квартири.Всі документи на руках, швидке оформлення.Біля входу приміщення під комору або під гардеробну, шафу купе. Супер локація! Чудовий район та транспортна розвʼязка, в 5 хвилинах зупинка транспорту в усі частини міста, вокзал, базар, супермаркет, школа. Поспішайте на перегляд.

Продам 1-кімнатну квартиру

Продається 2х кімнатна квартира 98,5м, на 7-му поверсі в Туркіш сіті. В квартирі новий гарний ремонт, спальня кімната з власним гардеробом, гостина кімната з окремим виходом на кухню, два санвузли, два балкони, один з кухні інший зі спальні, повністю укомплектована кухня. Квартира на дві сторони. Пропозиція від АН Партнер НБК

Продаж квартири 98м в Туркіш Сіті

Продам квартиру в ЖК Туркіш Сіті 5/10. Площа 45 м., чорнова, АГВ, балкон із кухні.

Продаж 1к квартири ЖК Turkish City
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається велика 2 кімнатна квартира в ЖК Turkish City. Квартира може бути перепланована в 3 кімнатну або з більшою кухнею студією. Планування на дві сторони, два санвузли, два засклених балкони, два сан.вузла. Поруч вся інфраструктура, транспорт, супермаркети, кафе, фонтан. Розглядаємо всі варіанти.

Коцюбинского проспект, 43А, Замостянский, Винница, Винницкая 98000.0 USD

Житлові комплекси у Вінниця