просп. Героїв Сталінграда, 27а

Продається світла і затишна 1-кімнатна квартира на Оболоні, в 7 хв пішки від метро Мінська пр. Володимира Івасюка 27А, (пр. Героїв Сталінграду ) поверх 10/16, площа 36/18/8,5 м2 В квартрі зроблено сучасний ремонт. Меблі та техніка в прекрасному стані, майже нові. У спальні: двомісний розкладний диван, вмістка шафа та комод, письмовий стіл зі стільцем та кондиціонер, роутер тріолан. Сонячна сторона з прекрасним видом, на вікнах ролети для затишку. У прихожій компактна гардеробна. Сан.вузел обєднано з ванною, є бойлер, на підлозі кахель. Кухня вбудована, газова плита-що є великим плюсом, двокамерний холодильник, пральна-машинка автомат та мікрохвильовка. На підлозі у прихожій, спальні та кухні - лінолеум високої якості Балкон правильної форми з кухні з вбудованою шафою і чудовим краєвидом. Метро Мінська та Оболонська набережна -7 хв пішки Документам більше 3 років, 1 власник, ніхто не прописаний.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 27 А

Продається квартира з новим якісним ремонтом- зроблена стяжка, поміняні труби, батареї, проводка , повністю зроблений новий балкон із кухні, вікна, двері , поли ламінат та плитка, нова сантехніка, Є всі необхідні меблі та техніка , бойлер, кондіціонер. А ще ГАЗ- що дуже зручно , та лічильники. Гарні сусіди, два ліфти. Гарне місце розташування- вся інфраструктура поруч., і магазини , поліклініка, пошта, кафе., аптеки, школи, парк. та Дніпро. До метро Мінська10 хв. пішки.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 27А

Пропоную на продаж чудову однокімнатну квартиру за адресою просп. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 27а. Оболонь, Мінська 15/16 пов. будинку, серія БПС, 34/18/8.5 м², балкон виходить із кухні. Квартира в гарному житловому стані, всі меблі та техніка залишаються. Чисте охайне парадне, два ліфта - пасажирський та вантажний . Дуже привітне і безпечне місцерозташування. Метро 5 хвилин пішки . Поруч все: Сільпо – 50 м, аптеки, дитсадки, школи, поліклініка. Оболонська набережна - 5 хв, парк Наталка – 10 хв. З вікон квартири відкривається прекрасний вид. 53 500 у.о.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 27А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам власну однокімнатну квартиру за адресою пр.Володимира Івсюка 27А. Дизайнерський сучасний капітальний ремонт.Нова електрика,нова сантехніка та всі комунікації.Суміжний санвузол з тропічним душем.Натяжна стеля.Нові вікна.Утеплений та винесений балкон з поміткою в техпаспорті. Велика сучасна гардеробна.Бойлер,холодильник, вбудована посудомийна машина, вбудована варочна поверхня,вбудована духова шафа,швидкісний інтернет. Також ремонт зроблений на поверсі. 3 хв. до метро Мінська ,та 3 хв. до Оболонської Набережної.В пішій доступності вся інфраструктура: ТРЦ Dream Town,Smart Plaza,ринок ,школа,дитсадок та поліклініка.

власник
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 27А

в доме есть ГАЗ. Продам 1к квартиру по адресу Героев Сталинграда 27а, 4/16 этаж; В квартире есть всё необходимое для проживания - мебель и техника. Стиральная машина, холодильник, микроволновая печь и т.д.. Соседи хорошие. Есть консьерж в подъезде. НА ЭТАЖЕ ЕСТЬ КЛАДОВКА ДЛЯ ХРАНЕНИЯ : велосипеда , сменной резины и так дадее Напротив дома остановка маршруток. ТРЦ Дрим Таун. До метро Минская 7-10 минут пешком.

Продам  1к кв    просп. В. Івасюка, 27а.   Минская  Оболонь

Житлові комплекси у Київ