просп. Героїв Сталінграда, 12ж

Як поєднати природу, водоймища та можливість мати пляж під будинком? Для цього не обовʼязково купувати приватний будинок, якщо ви до цього не готові! Ви можете придбати дану квартиру і отримати все це! Видова, простора двокімнатна квартира в одному з найкращих будинків на Оболоні на проспекті В.Івасюка б.12ж. Розташована на 19 поверсі 28-ми поверхого цегляного будинку. Площа - 100.9 м.кв., кухня - 28 м.кв. Квартира має фунціональне та зручне планування, а саме: дві спальні кімнати, простору кухню з гостьовою зоною, два санвузли та великий балкон з неймовірним краєвидом на Дніпро. Ремонт зроблений у класичному стилі, використані лише якісні матеріали. Облаштована всією неохідною технікою та меблями для комфортного проживання. Будинок 2004 року побудови, класу "Комфорт", має три ліфти, є консьєрж, відеонагляд та паркінг. Поруч знаходиться велика кількість ресторанів і кафе, фітнес-центри, супермаркети, гольф-клуб, парк “Наталка”, садочки, школи, лікарні та декілька ТРЦ. Чекаємо на перегляді!

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 12ж

Продаж елітної 4 кімнатної квартири з чудовим краєвидом на Дніпро. Оболонський р-н, просп. Володимира Івасюка (Г.Сталінграду), 12-Ж. - будинок 2015 року - стіни: цегла, перекриття: залізобетон, висота стель 3м, - квартира дворівнева 25-26 поверх, 28 поверхового будинку - загальна площа - 173,4 кв.м. житлова площа - 85,5 кв.м. кухня - 18,8 кв.м. Комфорт: - два санвузли - окремо пральня - балкон з терасою та лоджія Перший поверх: - Простора вітальня (кухня студія) майже 20 кв.м. з виходом на великий балкон із терасою - санвузол з джакузі та душовою кабінкою на 10кв.м. - містка вбиральня для необхідних речей Другий поверх: - Три окремі кімнати. - в одній з них є вихід на лоджію та власна вбиральня. - окремий санвузол - окрема кімната обладнана під пральню. У квартирі встановлені лічильники на тепло, електроенергію та водопостачання. Працює консєрж Охорона та відеоспостереження Чисте парадне та три сучасні ліфти. Розвинута інфраструктура, біля будинку є: - школа - дитячий садок - продуктові магазини - відділення банків, пошти та аптека - Обладнаний дитячий та спортивний майданчик, - Багато місць для прогулянок: Парк "Наталка", Парк "Братислава", озеро Біле, озеро Йорданське, озеро Вербне Зручна транспортна розвязка. У пішій доступності ст м Оболонь та Мінська - 15 хвилин. Купите Ви цю квартиру чи ні - вирішувати тільки вам, але побачити її точно варто!

Квартира з видом на Дніпро, елітна, дворівнева. Оболонська набережна.

Київ, Івасюка Володимира просп. (Г.Сталінграду, 12ж), транспорт: ст.М"Оболонь",-5хв,"Мінська"-10, один з найкращих будинків на набережній Дніпра, будинок 2004 року, Н=3м, біля дороги, підїзди охайні, 3 ліфти, кодовий замок, консьєрж, цілодобова охорона, паркінг, парковка безкоштовна, магазини. 3к, 10-й поверх, площа: 143\80\9,8. Продаж оглядової квартири на оболонських Липках, вікна на набережну та на острів, окремі дві кімнати та простора вітальня. Ідеальний художній паркет, ліпнина та ремонт у класичному стилі. Квартира повністью мебльована та укомплектована дорогою побутовою технікою, (телевізори, система домашній кінотеатр, плита, кавовамашна та багато іншого). Ціна: 348 000 USD Ірина. Чекаємо на перегляд.

ШИКАРНАЯ Оболонь 143м дизайнерский ремонт Ивасюка 12ж Минская Липки

Житлові комплекси у Київ