просп. Героїв Небесної Сотні, 18/1

Продам квартиру. Велике прохання рієлторів та посередників не турбувати.

власник
Героїв Небесної Сотні просп., 18

Продам затишну квартиру ЖК Уютний квартал, продаємо з меблями та технікою. А саме : вбудована кухня, газова поверхня, холодильник, телевізор, ліжко та диван у ванній кімнаті залишається пральна машина. В квартирі є дуже гарне спальне ліжко в якому буде дуже зручно відпочивати. ЖК Уютний квартал один з найкращих комплексів села Софіївської Борщагівки. Має закриту територію та красивий ландшафтний дизайн та розвинута інфраструктура. Телефонуйте!)

можливий продаж по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 18/1

С. Софіївська Борщагівка Затишна, стильна , світла квартира з сучасним , новим, якісним ремонтом , меблями та технікою чекає на власника! 38кв.м. 9/10 пов. В квартирі ще ніхто не проживав . Простора кухня з обідньою зоною, газова плита з духовою шафою, посудомийна машина, вбудований холодильник . Простора кімнати з двоспальним ліжком,спліт система кондиціонування ( 2 кондиціонера в квартирі ) Вмісткий гардероб з дзеркалом. Ролети на вікнах. В коридорі шафа з дзеркалом. Теплий пол в коридорі , ванній кімнаті та кухні . Багато зон з підсвіткою . В квартирі індивідуальне газове опалення, встановлений двухконтурний газовий котел і всі лічильники . Закрита, зелена територія з ландшафтним дизайном,будується басейн на території, є зона барбекю , цілодобова охорона та відеоспостереження , власний ЖЕК, державний дитячий садочок, парковка на території. Власна зупинка громадського транспорту. Дуже розвинена інфраструктура.Все, що потрібно для комфорту,поруч. Переуступка 5% сплачує покупець. Перегляд за попередньою домовленістю . Дзвінки до 20:00

власник
Героїв Небесної Сотні просп., 18
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо однокімнатну квартиру площею 35,39 м² в новому будинку за супер ціною 37500/ м². Менеджери продажів працюють без вихідних, телефонуй сьогодні, приїжджай на перегляд і бронюй поки є в наявності. У-Квартал ( Уютний, Затишний) знаходиться на межі з Києвом, в трьох км від кільцевої дороги. величезні дитячі майданчики, найбільша пісочниця, канатний парк для дітей; спортивні стадіони та воркаут зони, тенісні столи та безліч спортивних секцій; державний садок на території, приватні садочки та центри розвитку; два фонтани, алеї та сквери з унікальними скульптурами; більше 3000 зелених насаджень, більшість з яких дорослі дерева; відеоспостереження та власна охоронна компанія з 2 КПП; парадні з домофонами; магазини, кафе, аптеки, стоматології, салони; власний ЖЕК; безкоштовна парковка. Перегляд можливий щодня, телефонуй за номером 09*********99 або напишіть в приватні повідомлення ваш номер і менеджер надасть всі можливі варіанти і планування. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька) До зустрічі в У-Кварталі!

Однокімнатна квартира, 35 м2, ЖК Уютний Квартал (розстрочка)

Бестселлер серед квартир! Будинок зданий, можна робити ремонт!  Все готово для ремонту! Готові стіни під покраску чи шпалери Розведена електрика Сантехніка Лазерна стяжка підлоги Надійний забудовник, діюче будівництво, 100% позитивних відгуків інвесторів. Є інші варіанти, телефонуй за номером 09*********99 або напишіть в приватні повідомлення ваш номер і менеджер надасть всі можливі варіанти і планування. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька) До зустрічі в У-Кварталі!

ЖК Уютний Квартал - готова СМАРТ квартира - 23 м2

Досі шукаєш житло і порівнюєш варіанти? Зверніть увагу на уютний квартал, де будівництво триває протягом 9 років і здано вже 32 будинки. Особливістю комплексу є розвинута інфраструктура та озеленення, шикарні фонтани, спортивні та дитячі майданчики. Там є абсолютно все для дітей та дорослих. Пропонуємо однокімнатну квартиру площею 33,89 м² вартістю 1 270 875 грн. Можливе розтермінування від забудовника з першим внеском від 70%. Є інші варіанти від 23 м², запропонуємо під будь-які потреби. Перегляд можливий щодня, телефонуй за номером 09*********99 або напишіть в приватні повідомлення ваш номер і менеджер надасть всі можливі варіанти і планування. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька)

Однокімнатна квартира 33,89 м² вартістю 1 270 875 грн. Є розтрочка.

Готова до бронювання. Ідеальна для життя чи під інвестиції. Двокімнатна квартира площею 50 м² в У-Кварталі в новому домі 14.1 на 9 поверсі. Оформлення за 1 день! Знижка 225 000 грн! Вартість з урахуванням знижки 12% - 1650 000 грн Вже готове чистове оздоблення стін, чистова стяжка підлоги та готова електрику. Крім того, в комплектацію входить бойлер, кондиціонер, термопанель та сантехніка, що робить цю квартиру готовою для комфортного та зручного проживання. Є різні варіанти, телефонуйте, оберемо для вас найкращий варіант. Перегляд можливий щодня, телефонуй за номером 09*********99 або напишіть в приватні повідомлення ваш номер і менеджер надасть всі можливі варіанти і планування. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька) До зустрічі в У-Кварталі!

Спекотні знижки від У-Квартал! Знижка 12% на квартири.

Шалена акція на честь відкриття нового двору ЖК У-Квартал, що є найбажанішим ЖК для багатьох інвесторів! - Знижка: 20% при 100% оплаті! Сума знижки: 275,400 UAH! Будинок зданий, можна розпочинати ремонтні роботи! Надійний забудовник, діюче будівництво, 100% позитивних відгуків інвесторів. Є інші варіанти, телефонуй за номером 09*********99 або напишіть в приватні повідомлення ваш номер і менеджер надасть всі можливі варіанти і планування. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька) До зустрічі в У-Кварталі!

Квартира 34 кв.м в зданому домі за  27,200 USD в У-Кварталі

Запрошуємо на перегляд квартири в унікальному містечку, що знаходиться всього в 3 км від кільцевої дороги. Кутова квартира площею 40 м² в новому домі 14/2. Доступна до бронювання. У-Квартал — житловий комплекс створений з любовʼю для поціновувачів якісного, яскравого, затишного життя. Ловіть неймовірну ціну 1 342 000 грн. Вартість за кв м - 34 320 грн зі знижкою 12% - тільки літом 2024 року Обирайте надійного забудовника, що продовжує будівництво, своєчасно здає будинки і закладає нові. Перегляд можливий щодня, телефонуй за номером 09*********99 або напишіть в приватні повідомлення ваш номер і менеджер надасть всі можливі варіанти і планування. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька) До зустрічі в У-Кварталі!

Класна кутова квартира 40м в У-Кварталі. Акційна ціна-кв м 34320 грн.

Тобі точно сподобається ця квартира, адже вона неймовірна. Останні квартири площею 37 м² на 4 та 5 поверхах в домі 14/1. Акційна вартість 1221 000 грн. У-Квартал — житловий комплекс закритого типу в с. Софіївська Борщагівка, з насиченою інфраструктурою та неймовірним озелененням. У-Квартал це: величезні дитячі майданчики, найбільша пісочниця, канатний парк для дітей; спортивні стадіони та воркаут зони, тенісні столи та безліч спортивних секцій; державний садок на території, приватні садочки та центри розвитку; два фонтани, алеї та сквери з унікальними скульптурами; більше 3000 зелених насаджень, більшість з яких дорослі дерева; відеоспостереження та власна охоронна компанія з 2 КПП; парадні з домофонами; магазини, кафе, аптеки, стоматології, салони; власний ЖЕК; безкоштовна парковка. Є різні варіанти, телефонуйте, оберемо для вас найкращий варіант. Перегляд можливий щодня, телефонуй за номером 09*********99 або напишіть в приватні повідомлення ваш номер і менеджер надасть всі можливі варіанти і планування. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька) До зустрічі в У-Кварталі!

Однокімнатна квартира в У-Кварталі зі знижкою! Оформлення за один день

Досі шукаєш житло і порівнюєш варіанти? Зверніть увагу на уютний квартал, де будівництво триває протягом 9 років і здано вже 32 будинки. Особливістю комплексу є розвинута інфраструктура та озеленення, шикарні фонтани, спортивні та дитячі майданчики. Там є абсолютно все для дітей та дорослих. Пропонуємо однокімнатну квартиру площею 38,5 м² вартістю 36 000 уо. Є інші варіанти від 23 м², запропонуємо під будь-які потреби. Перегляд можливий щодня, телефонуй за номером 09*********99 або напишіть в приватні повідомлення ваш номер і менеджер надасть всі можливі варіанти і планування. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька)

Однокімнатна квартира в найкращому ЖК в 10 хвилинах від Києва

Пропозиція обмежена кількістю квартир! Новий будинок! Квартира готова до ремонту! Оформлення за 1 день! Працюємо без вихідних! Можна обрати поверх від 2 до 10. Актуальна ціна 12%: 1,703,680 UAH, ціна без знижки 1,936,000 UAH. Вигода 230 000 UAH Перегляд можливий щодня, телефонуй за номером 09*********99 або напишіть в приватні повідомлення ваш номер і менеджер надасть всі можливі варіанти і планування. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька)Площа: 44 кв.м - Ціна без знижки: 1,936,000 UAH - Ціна зі знижкою 12%: 1,703,680 UAH - Ціна в доларах (курс 40,50): 42,066

Двокімнатна квартира 44 кв.м зі знижкою

Чекав шалених знижок від У-Кварталу? На честь відкриття нового парку дивуємо пропозиціями! Двокімнатна квартира площею 72 м² за спеціальною ціною — 61 000 уо. Шокуюча знижка від У-Кварталу складає 18 200 уо. Будинок збудовано, можна розпочинати одразу ремонт! Заплануйте візит в У-Квартал, щоб переконатися — ми будуємо найкрасивіший комплекс, пишно наповнений інфраструктурою та озелененням, від якого захоплює подих. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька) Телефонуйте нам за номерами: + 38 (09**********79 + 38 (044) 222-73-17 або напишіть в приватні повідомлення До зустрічі в У-Кварталі!

Двокімнатна квартира площею 72 м² зі знижкою 18 200 уо. У-Квартал

Готова однокімнатна квартира 34 м² в збудованому будинку 16/10 ЖК У-Квартал ( Уютний ) Ціна за м² - 40 500 грн. Вартість квартири зі знижкою 20% - 1 106 600 ( 27 20 уо) Знижка 275 400 грн Надійний забудовник найкращого житлового містечка Уютний Квартал. Кожна квартира здається з максимальним оздобленням, а саме: Підлога — лазерна стяжка по всій квартирі. Стіни — гіпсова мультифінішна штукатурка під фінальне оздоблення. Електрика — розведений мідний кабель по квартирі, зібраний електрощит з автоматикою. Водопостачання — готові виводи для сантехнічних приладів в сан. вузлах та кухні. Автономне опалення, система включає двухконтурний газовий котел та радіатори. Вікна Rehau — п’ятикамерний профіль, енергозберігаючий двухкамерний тонований склопакет SOLAR+ та якісна фурнітура «Winkhaus». Перегляд можливий щодня, телефонуй за номером 09*********99 або напишіть в приватні повідомлення ваш номер і менеджер надасть всі можливі варіанти і планування. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька) До зустрічі в У-Кварталі!

Готова 1к однокімнатна квартира 34 м2 - УЮТНИЙ КВАРТАЛ (БЕЗ КОМІСІЇ)

Велика простора 3-кімнатна квартира 76 м², затишне передмістя Києва, 10 хв до кільцевої дороги. Є власна маршрутка від КПП комплексу. Закрита територія під охороною, власний ЖЕК. Ціна акційна, остання квартира в готовому домі - 66 000 уе. Квартира на 4 поверсі. Новий будинок з ексклюзивним двором де буде дитячий майданчик, багато прогулянкових зон, шахи, шахмати та інше. Перегляд можливий щодня, телефонуй за номером 09*********99 або напишіть в приватні повідомлення ваш номер і менеджер надасть всі можливі варіанти і планування. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька) До зустрічі в У-Кварталі!

Трикімнатна готова квартира за акційною ціною 66 000 уе в ЖК Уютний

Пропонуємо однокімнатну квартиру площею 37 м² в новому будинку за супер ціною 1351 000 грн . Знижка 12% Менеджери продажів працюють без вихідних, телефонуй сьогодні, приїжджай на перегляд і бронюй поки є в наявності. У-Квартал ( Уютний, Затишний) знаходиться на межі з Києвом, в трьох км від кільцевої дороги. величезні дитячі майданчики, найбільша пісочниця, канатний парк для дітей; спортивні стадіони та воркаут зони, тенісні столи та безліч спортивних секцій; державний садок на території, приватні садочки та центри розвитку; два фонтани, алеї та сквери з унікальними скульптурами; більше 3000 зелених насаджень, більшість з яких дорослі дерева; відеоспостереження та власна охоронна компанія з 2 КПП; парадні з домофонами; магазини, кафе, аптеки, стоматології, салони; власний ЖЕК; безкоштовна парковка. Перегляд можливий щодня, телефонуй за номером 09*********99 або напишіть в приватні повідомлення ваш номер і менеджер надасть всі можливі варіанти і планування. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька) До зустрічі в У-Кварталі!

Ексклюзив від забудовника У-Кварталу. Квартира 37квм за 1351 000 грн.

У-Квартал — житловий комплекс створений з любовʼю для поціновувачів якісного, яскравого, затишного життя. Забудьте часи, коли Софіївська Борщагівка вважалась не вдалим вибором. На разі Уютний квартал обирає все більше родин надаючи перевагу спокійному життю. Пропонуємо готову однокімнатну квартиру площею 37 м² і починайте обирати шпалери у вашому гніздечку. Квартира в новому домі 14.1 на разі пропонується зі знижкою 12% - вартість 1221 000 грн Є різні варіанти, телефонуйте, оберемо для вас найкращий варіант. Перегляд можливий щодня, телефонуй за номером 09*********99 або напишіть в приватні повідомлення ваш номер і менеджер надасть всі можливі варіанти і планування. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька) До зустрічі в У-Кварталі!

У-Квартал - містечко мрій, де є все. 1к кв 37 м зі знижкою 12%

Повноцінна однокімнатна квартира площею 40м зі знижкою 12%! Тільки зараз в домі 14.1 є квартири на 2 та 9 поверсі за 1320 000 грн! Максимальне оздоблення дозволить зробити ремонт у найкоротші терміни. Підлога — лазерна стяжка по всій квартирі. Стіни — гіпсова мультифінішна штукатурка під фінальне оздоблення. Електрика — розведений мідний кабель по квартирі, зібраний електрощит з автоматикою. Водопостачання — готові виводи для сантехнічних приладів в сан. вузлах та кухні. Автономне опалення, система включає двухконтурний газовий котел та радіатори. Вікна Rehau — п’ятикамерний профіль, енергозберігаючий двухкамерний тонований склопакет SOLAR+ та якісна фурнітура «Winkhous». Вартість квартир починається від 29 500 грн за м², тому підберемо квартиру під будь-які потреби. Перегляд можливий щодня, телефонуй за номером 09*********99 або напишіть в приватні повідомлення ваш номер і менеджер надасть всі можливі варіанти і планування. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька) До зустрічі в У-Кварталі!

Однушка в кращому ЖК Київщині по горящій ціні! Терміново! Знижка12%

4680 грн знижка за кожний метр! Тільки влітку 24 року на честь відкриття нового двору приголошливі знижки від У-Кварталу! Двокімнатна квартира з максимальним оздобленням за ціною 1 921 000 грн, розташована на другому поверсі. Надійний забудовник і оформлення за один день! Вартість квартир починається  від 29 500 грн за м², тому підберемо квартиру під будь-які потреби. Перегляд можливий щодня, телефонуй за номером 09*********99 або напишіть в приватні повідомлення ваш номер і менеджер надасть всі можливі варіанти і планування. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька) До зустрічі в У-Кварталі!

56 кв м в найкращому ЖК зі знижкою 4680 грн за кожен метр! У-Квартал!

Популярна квартира під інвестування, смарт квартира в готовому домі 20/10. Мінімальне вкладення в ремонт, вже за місяць можна переїздити і насолоджуватися життям в крутому комплексі. Вартість 30600$ Шикарний вигляд у новий ексклюзивний двір парк найгарнішого ЖК Києвської області" Все готово для ремонту! Готові стіни під покраску чи шпалери Розведена електрика Сантехніка Лазерна стяжка підлоги Надійний забудовник, діюче будівництво, 100% позитивних відгуків інвесторів. Є інші варіанти, телефонуй за номером 09*********99 або напишіть в приватні повідомлення ваш номер і менеджер надасть всі можливі варіанти і планування. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька) До зустрічі в У-Кварталі!

Власна квартира студія 38,5 кв м за 30600$У-Квартал. Акція! Готова!

Обирай однокімнатну квартиру площею 32,2 м² за привабливою ціною 25 600 за м². Наявні квартир на різних поверхах. Напряму від забудовника. Оформлення за 1 день. Є розтермінування. В 2023 в комплексі розпочалось будівництво нової  інфраструктури! Незабаром У-Квартал буде мати власні: дорослий басейн довжиною 25 метрів два дитячих басейни джакузі поверхневі хвилі і лежаки в оточенні зелені. Обирайте надійного забудовника, що продовжує будівництво, своєчасно здає будинки і закладає нові. Перегляд можливий щодня, телефонуй за номером 09*********99 або напишіть в приватні повідомлення ваш номер і менеджер надасть всі можливі варіанти і планування. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька) До зустрічі в У-Кварталі!

Житло від забудовника! У-Квартал! Студія 32,2 в У-Кварталі!Без комісії

Студія 38,5 за 30600$ -- шикарний вигляд у новий ексклюзивний двір парк! В наявності однокімнатна квартира в збудованій новобудові, у затишному передмісті Києва, 3 км від кільцевої дороги. Є власна маршрутка! Надійний забудовник, здано більше 20 будинків. Власна охорона, закрита територія, власна маршрутка і ЖЕК. Пропонуємо однокімнатну квартиру площею 38,5 м² з дуже зручним плануванням. Велика зручна кухня, є різні поверхи! Є інші планування, телефонуйте запитуйте. Вартість від 29 500 грн за м². Перегляд можливий щодня, телефонуй за номером 09*********99 домовимось за перегляд. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька) До зустрічі в У-Кварталі!

Квартира студія в У-Кварталі(Уютний). Оформлення 1 день. Без комісії.

У-Квартал — житловий комплекс створений з любовʼю для поціновувачів якісного, яскравого, затишного життя. Забудьте часи, коли Софіївська Борщагівка вважалась не вдалим вибором. На разі Уютний квартал обирає все більше родин надаючи перевагу спокійному життю. Пропонуємо готову однокімнатну квартиру площею 37 м² і починайте обирати шпалери у вашому гніздечку. Ціна зі знижкою 12% - 1432 000 грн. 7 поверх, готова до ремонту. Є різні варіанти, телефонуйте, оберемо для вас найкращий варіант. Перегляд можливий щодня, телефонуй за номером 09*********99 або напишіть в приватні повідомлення ваш номер і менеджер надасть всі можливі варіанти і планування. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька) До зустрічі в У-Кварталі!

Готова квартира в У-Кварталі. знижка 12%. 37 кв.м Без комісії

Продається 2-кімнатна квартира, проспект Героїв Небесної Сотні 18/1, ЖК У-Квартал, Софіївська Борщагівка! Будинок з червоної цегли. Загальна інформація: • Поверх – 2/9. • Загальна площа – 60,2 м². • Площа кухні – 15,9 м². • Кількість кімнат – 2 кімнати. • Стан – косметичний ремонт. • Санвузол – роздільний. Квартира повністю облаштована меблями та побутовою технікою. Будинок знаходиться у тихому затишному зеленому дворі. Основні переваги розташування: • Безпосередня близькість до Києва 3,5 км: зупинка біля будинку, маршрутки ходять кожні 3-5 хвилин, • Відмінна та добре розвинена внутрішня та зовнішня інфраструктура: кафе; ресторани; магазини: АТБ, Фора, Сільпо; ТРЦ «Sofia Mall»; аптеки; салон краси; школи; дитячі садки, відділення банку, фітнес-центр і т.д. • Закрита, чиста, доглянута територія комплексу з охороною 24/7 та відеоспостереженням • На території є дитячі майданчики. Ціна: 68000$ + 2,5% комісії. Для додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за вказаними контактами.

2-кімнатна квартира, просп. Героїв Небесної Сотні 18/1, ЖК У-Квартал!
1 - 24 з 31 результатів

Географія Софіївська Борщагівка