Продам двоповерховий таунхаус, село Святопетрівське, Київська обл., ЖК "Петрівське містечко". Загальна площа - 124 м². Дизайнерський ремонт! Додатково є підвал (65 м²), який може слугувати бомбосховищем. Повністю готовий до заселення! З усією технікою та меблями! Власний двір (2 сотки). Будинок утеплений зовні. Побудований з червоної керамічної цегли. Дах - перекрит мінеральною ватою (250мм) фірми "RockWool plus", встановлений паробарʼєр, всі шви проклеєні та додатково ізольовані. Сантехніка - зроблена на найвищому рівні, обладнання перевірених відомих брендів. Опалення - новий конденсаційний котел "Vaillant", один з найкращих на ринку. Економний, з системою розумного опалення. Комуналка взимку дуже порадує. В підвалі встановлені всі насоси "Vaillant". Додатково встановлений бойлер на 100л. Тепла підлога - на 1-му поверсі з зональним регулюванням температури. Радіатори - настінні, дизайнерські, для правильного рециркулювання повітря. Вікна - вітражні від підлоги до стелі. В будинку дуже багато природнього світла. Металопластикові вікна з еноргозберігаючим трикамерним склопакетом ("WDS"). Лічильник електроенергії - двозонний (день/ніч). Гарне рішення для розумної економії світла. Оптоволокно від 2-х провайдерів з високошвидкісним інтернетом. Трифазна електрощитова спроєктована та підключена для автономного живлення від генератора в разі відключень світла. Використано монолітний мідний кабель (2.5мм). Клікові перемикачі з реле в щитовій. Всі мокрі зони мають диференційні автомати. Є захист від перенапруги. Електрика зроблена на професійному рівні. Є загальний вимикач електрики на виході для зручності. Кухня зроблена із якісних турецьких матеріалів, що служитимуть роками, фурнітура "Blum". Справжній дровʼяний камін, що створює затишок та слугує додатковим джерелом тепла. Можна готувати шашлик з друзями прямо вдома! Два санвузли. На 1-му поверсі величезна душова кабіна, на 2-му поверсі дуже комфортна ванна. Територія ЖК закритого типу, ніхто чужий не зайде. До таунхаусу особистий заїзд через ворота на пульті. Вихід у двір з кімнати або ж через особисту калітку з вулиці. Поряд дитячий майданчик, магазини, кафе, "Нова пошта", школа, дитячий садочок, поштомат. Сполучення з Києвом - 8 км, 15 хв. до метро "Академмістечко", "Житомирська".

Амосова вул., 65

Продається таунхаус в с. Святопетрівське, біля ЖК «Петрівський Квартал»! Поруч Софіївська Борщагівка! Вся необхідна інфраструктура в пішій доступності: різноманітні магазини, кавʼярні, супермаркети, Нова пошта, школа та дитячий садочок! Таунхаус введений в експлуатацію! Загальна площа : - 108 м2; Площа ділянки: - 2 сотки; Таунхаус побудований з газоблоку та утеплений пінопластом 10 см. Дах: - металочерепиця; Перекриття: - залізобетонне. Вікна: - 2-х камерні склопакети. Комунікації заведені в будинок: - вода із власної свердловини; - каналізація септик 7 кубів; - газ. - електрика 7 кВт 3 фази. В будинку простора кухня- вітальня з виходом на терасу, 3 спальні, 2 санвузли топкова, коридор та передпокій, балкон! Зовсім поруч магазини АТБ, СІЛЬПО, ТЦ «Європарк» та багато іншого! Зручний виїзд на Кільцеву та на житомирську трасу! Ціна 720$ за 1 м2 ! Продаж без комісії! Не зволікайте, записуйтесь на перегляд вже сьогодні!

можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького вул.

Звоніть/пишіть - надішлю детальний відеоогляд! Розглядаємо державні програми В с.Святопетрівське пропонується таунхаус за адресою: вул. Щаслива, будинок 8А. Площа будинку: загальна - 101,8 кв.м., житлова - 43,2 кв.м. Будинок має вільне планування, також є не засклений балкон. Є подвірʼя заді будинку 0,02 г. Побудований будинок з газоблоку. В будинок заведене освітлення, та водопостачання. Закрита територія та цілодобова охорона. Поруч розташовані школа, фора, АТБ, ТРЦ Euro park. Покази за попередньою домовленістю у зручний для Вас час. Чекаю на Ваш дзвінок або запит на відео для отримання більш детальної інформації.

можливий продаж по єОселя
Щаслива, 8а

Код обєкту: 322625-15 Таунхаус в перередмісті, с. Святопетрівське. Центральна частина, вул. Грушевського. Власник готовий продати по державним програмам єОселя 3% 7% . Сертифікати , постанови. Ремонт і всі використані матеріали преміум класу. Продумані всі дрібниці для зручності проживання. Доступне управління будинком дистанційно. Два повноцінні поверхи, на третьому- горище (дах утеплений), зроблена шумо і віброізоляція стін. 1 поверх: кухня-вітальня, кімната/кабінет, с/у, коридор, 2 поверх: три спальні кімнати, с/у. Комунікації: електроенергія 3ф. 10 кВт (тариф день/ніч), свердловина, центральна каналізація, інтернет - оптиволокно., сигналізація будинку. Будинок утеплений, подвійні якісні склопакети Rehau (Німецького виробництва). Індивідуальне опалення- електрокотел. Власне паркомісце на 2 авто. Тераса та затишний задній дворик з виходом з кухні-вітальні. Виконано якісну розводку електрики та сантехніки, утеплення даху. Тепла підлога 1 поверх, 2 поверх, Залишилося зайнятися оздобленням, на Ваш смак. Чудове місце для заміського проживання та відпочинку. Тиха асфальтована вулиця. Поруч садочок, школа, магазини та вся необхідна інфраструктура. Сусіди ремонти закінчили. Розташовується в 5 км від окружной дороги. Телефонуйте, ставайте власником житла!Консультації по всім питанням купівлі-продажу і повне супроводження в угоді!

можливий продаж по єОселя
Грушевського вул., 17г

Продаж таунхауса 124кв.м. с. Святопетрівське, Бучанський р-н. Про будинок: Асфальтований підїзд. Закрита, огороджена територія. Гарна, забудована вулиця. Таунхаус, який ідеально підходить для затишного життя вашої сімї! Загальна площа 124 квадратних метри забезпечує комфортне просторе розташування для всіх членів родини. Перший поверх велика кухня-вітальня, що має вихід на власний двір, і гостьовим сан.вузлом. На другому поверсі розташовані дві затишні спальні та ванна кімната. А мансардний третій поверх зачаровує просторою кімнатою, яка може стати ідеальним місцем для вашого хобі або кабінетом. Підлога на першому поверсі та в сан. вузлах обігрівається, що додає комфорту. Готові розглянути Ваші пропозиції щодо вартості! Умови покупки: Без комісії для покупця

Незалежності вул.

Готовий до ремонту! Газифікований!Розглядаємо сертифікати! Готовий таунхаус 97 кв.м з власним двориком. Комунікації: газ, світло, свердловина, септик. Побудований з керамоблоку + зовнішне утеплення. Планування: На першому поверсі: кухня-вітальня 24 кв.м з виходом на двір, кімната, сан.вузол; На другому поверсі: 2 спальні кімнати 17 та 24 кв.м.., сан.вузол.. Розтермінування. Продаж БЕЗ комісії.

Володимирська вул.

Продаж Таунхаса в с.Святопетрівське. Без %. Газ. WellHome. Продам Таунхаус в Святопетрівському. - 3 лінія від дороги , тихо. Вул. Володимирська, 36. Містечко WellHome. - гарні фасади, функціональне планування. - площа тауна 82м2. На 1 рівні кімната і велика кухня з виходом на свою ділянку. На 2 поверсі дві кімнати, 14м2 і 21м2. - 2 санвузли. - 3 фази , 7 кВт. - є газ, свердловина на воду. - можна робити ремонт і заїзджати. - місце у дворі для паркування авто. - Комісія 0%. Перегляди за домовленістю. Фото відповідають. - по запиту можу скинути відео.

Володимирська вул., 36

Продається чудовий таунхаус 88 м2 на 2 поверхи. Власна парковка 44,5 м2 на 2 авто + своє подвіря 44,5 м5 Продаж від власника БЕЗ КОМІСІЇ та додаткових витрат на переоформлення! Святопетрівське, вул. Б. Хмельницького. Поряз з ЖК Петрівський квартал та Петрівське містечко Наші переваги: 1. Будинки з червоної цегли + утеплення мінватою 2. Повноцінний другий поверх, не мансарда 3. Індивідуальне газове опалення (в комплектації двоконтурний газовий котел) 4. Металевий каркас сходів від забудовника 5. Центральна каналізація 6. Центральне водопостачання 7. 7 кВт електроенергії 8. Панорамні вікна – максимум світла та об’єму в будинку. 9. Хороші вхідні двері. 10. Всього 5 км до межі Києва Готовність на липень 2024 р. Планується дуже великий сучасний комплекс – біля 22 малоповерхових будинків по 3-4 поверхи та таунхауси. Закрита територія з охороною 24/7. Поряд є вся необхідна інфраструктура: супермаркети АБТ, Фора, Сільпо, ТРЦ Європарк, кінотеатр, державні школа та садочок, амбулаторія, музична школа та тенісні корти, салони краси, Нова пошта та Укрпошта…

Богдана Хмельницького вул., 21

Розкішний Таунхаус 124 м2 ЄОСЕЛЯ Святопетрівське Софіївська Борщагівка Площа: 124/82/13,5 Санвузол: 4,2; 6,9 Будинок двоповерховий. На першому поверсі розміщується простора кухня-студія, санвузол(душ), спальня, балкон. У вітальні вбудовано сучасну акустичну систему, домашній кінотеатр. Кухня обладнана якісними та сучасними меблями та технікою (робили для себе, все продумано до дрібниць для максимально комфортного проживання). Утеплений та засклений балкон. Встановлено двоконтурний котел, є кондиціонери в кожній кімнаті. В кухні, в санвузлах та в коридорі теплі поли. Сходи обладнані функціональними нішами. Шафи обладнані якісним античними дзеркалами. Облаштована система Розумний дім (розумний будинок/ smart home, digital house) — система домашніх пристроїв, здатних виконувати дії і вирішувати певні повсякденні завдання без участі людини. Функціонально повязуються між собою усі електроприлади будівлі, якими можна керувати централізовано — з пульта-дисплею. На другому поверсі є дві облаштовані спальні (дитячі) кімнати, санвузол (ванна). Сучасна система освітлення LED, зональність по освітленню. Автономне резервне живлення присутнє. Своя свердловина з дуже чистою прозорою водою. Централізована каналізація. Газ. Вихід у закритий комфортний двір – дуже зручно для діток, відпочинку з друзями. В дворі обладнана зона барбекю та дитячий майданчик. Автоматичні ворота. Паркомісце в дворі. Гарно розвинута інфраструктура: продуктові магазини, супермаркети, аптеки, школа, садок. Поруч зупинка громадського транспорту - 8 хв. До Києва 10-15 хв на власному авто.

Приміський пров., 3

Продам готовий таунхаус, с.Святопетрівське, Києво-Святошинський р-н, вул. Липська, обєкт з документами. 60/28/23м², дві житлові кімнати, кухня-вітальня, 2 санвузли, 1 сотка землі. Паркомісце. Таунхаус із власним закритим двориком. 41 500 у.о.

Липська

Дуже стильний таунхаус площею 100м2, з авторським ремонтом у передмісті Києва з використанням найякісніших матеріалів. Розташування – с. Святопетрівське, вул. Святоюріївська 7. Тихе, спокійне місце із розвиненою інфраструктурою. Будинок укомплектований якісними меблями та дороговартісною технікою, включаючи плиту, духову шафу, посудомийну машину, кондиціонери, телевізор, пральну машину. На 1 поверсі величезна вітальня об’єднана з кухнею, супер комфортний великий диван для ваших вечірніх посиденьок з сім’єю та друзями, вихід на задній двір. По бетонним сходам піднімаємося на другий поверх, де розташовані - ванна кімната, дві спальні і вихід на терасу з чарівним краєвидом. Цей унікальний будинок з супер плануванням, чудовим освітленням та дорогим, якісним ремонтом вартий Вашої уваги! Побачивши його один раз та прогулявшись своєю власною закритою територією, ви не захочете його покидати. У власності дві ділянки площею 2 сотки землі, власний закритий дворик.

Святоюріївська вул., 7

Ось вона, Ваша мрія!!! Таунхаус в два повноцінні поверхи, третій-горище. Святопетрівське . Вулиця Святомихайлівська В будинку: 1 поверх-прихожа, санвузол, кімната, кухня-гостина. 2 поверх - дві кімнати(одна з яких величезна, з неї можна зробити дві кімнати, по 13 кв. м.), санвузол. Опалення - електрика. Центральна каналізація. Є свій двір, вихід з кухні-гостиної. Територія огороджена. Тиха вулиця. Ціна будинку-65000$ Продаж без % Звертайтесь. Не пошкодуєте. 06******73 09******50 При відсутності звязку пишіть, телефонуйте у вайбер або телеграм

БЕЗ %!Таунхаус. Святопетрівське.З можливим розтермінуванням!

Щастя-жити у власному будинку! Щастя-займатися улюбленою справою. Щастя проводити час з рідними. Щастя-Ваші діти під наглядом та в безпеці. Щастя-Ваша машина в теплі і комфорті. Щастя-пити ароматну каву на своїй терасі і насолоджуватися життям. Готовий таунхаус 120 метрів з власним двориком для барбекю в селі Святопетрівське, вул.Святомихайлівська 9. Живіть Щасливо вже сьогодні!Телефонуйте!Без комісії!

Без %!Щастя жити в своєму будинку!Святопетрівське!Таун 120 метрів

Продам 1 кімн.квартиру, Амосова вул. 80Б, с.Святопетрівське, ЖК Пріват Квартал, таунхаус, 1/3 поверх, 34,6/ 15,4/9,4 площа. Квартира в гарному стані. Залишаються кухонні меблі, шафа-купе. Індивідуальне опалення, двух контурний котел, газ,централізована каналізація. Обгороджена територія, місце для паркування автомобілів, гарні сусіді. Інфраструктура: ринок, два супермаркети Фора, два великих АТБ, декількох маленьких магазинів, стоматологія, аптеки, дитячий садок, школа, ресторан,спортзал...Квартира підходить для проживання сімї з дитиною, або для здачі в оренду. Зупинка маршрутки 742 в 5 хв. від будинку( ходить кожні 7 хв.). Телефонуйте!

Продам 1 кімн.квартиру, Амосова вул.,Святопетрівське с.

Святопетровское, ул. Енергетиков, Святомихайловская, центральная сторона, продам таунхаус 115м2, 2 этажа, есть небольшая мансарда, 2 сотки земли, 3 комнаты, есть возможность сделать 5, в каждой комнате по 2 окна, 2 парко места, кухня-гостиная с выходом на задний двор, витражное окно в пол на террасу, центральная канализация, асфальтный подъезд, скважина 40 м, разводка электрики по дому литая бетонная лестница, есть возможность рассрочки цена 65000у.е. + оформление земли Наталия ЗАСТРОЙЩИК, сделаю экскурсию, Вам понравится

Продам таунхаус 115м2 Святопетровское, 65000у.е. 2 сотки, ЗАСТРОЙЩИК

БЕЗ комісії. Продаж двоповерхового таунхаусу в Петрівському містечку с. Святопетрівське вул. Б. Хмельницького, Бучанський район. Площа 120 м2, ділянка 1,5 сотки (є варанти 1,8 сотки) з паркомісцем перед будинком. Готовність травень-червень 2024 року. Стан після будівельників. Основні переваги: -всі таунхауси побудовані з червоної керамічної повнотілої цегли М100, -централізовані комунікації з прямими договорами (електрика, каналізація, водопостачання), є можливість газифікування, -земельна ділянка з кадастровим номером, -індивідуальне планування. Утеплений дах, фундамент: монолітна залізобетонна стрічка висотою 300 мм, залізобетонне монолітне перекриття, фасад теплоізольований плитами ПСБС товщиною 100 мм, покритий декоративною штукатуркою з фарбуванням, енергозберігаючі склопакети, цементно-піщана машинна стяжка. В базовій комплектації опалення електричне: електричний котел, повна розводка системи опалення без монтажу радіаторів. Під покупця - діючий дровяний камін з розводкою повітропроводів до всіх кімнат. Заведено 10 кВт на 3 фази. Зручне місце розташування з гарними будиночками.Код оголошення SH-188-599

БЕЗ %. Продаж таунхаусу в Петрівському містечку с. Святопетрівське

В наявності збудований таунхаус площею 120 м² з можливістю облаштування додаткового мансардного поверху в житловому комплексі Петрівське містечко.Таунхауси. ЖК розташований в с. Святопетрівське по вул. Б. Хмельницького з пішохідною доступністю до всієї базової інфраструктури. В радіусі 500м - 3 школи (державна та 2 приватні), 5 дитячих садочків, амбулаторія, школа мистецтв, український тенісний центр, продуктові супермаркети, 4 відділення нової пошти, торговий центр "Європарк" і т.п. У вартість таунхауса входить: будинок 120 м², земельна ділянка 1,5-2 сотки та 2 паркомісця перед будинком. Особливості планування: 1 поверх - хол, гостьовий санвузол з душевою, кабінет (чи гостьова спальня), комора, простора кухня-вітальня 40 кв.м, вихід на терасу внутрішнього двору - де можна розташувати зону відпочинку, мангальну, газон, клумби, зовнішню комору для садового інвентарю та зберігання дров, і просто затишно відпочивати на свіжому повітрі подалі від галасливого міста. 2 поверх - особливість 2 поверху - його висота становить 5,2 м в найвищій точці. Тобто при бажанні, ви можете зробити перекриття і отримати ще один мансардний рівень. Планування 2 поверху дозволяє розмістити від 2-х (по 25 кв.м) до 4-х (по 12 кв.м) спалень. Найчастіше наші жителі обирають таку конфігурацію приміщень 2-го поверху: батьківська спальня з гардеробною кімнатою (25 кв.м) та просторою лоджією (9 кв.м), дві дитячі кімнати по 12 кв.м, основний санвузол 6 кв.м, холл. Комплекація таунхауса: Фундаменти: Монолітна залізобетонна стрічка висотою 300 мм Стіни підвалу: бетонні фундаментні блоки Перекриття: збірні залізобетонні плити Стіни: червона керамічна повнотіла цегла М100 Дах: дерев’яна кроквяна система з утепленням мінеральною ватою 200мм, дифузійними мембранами та металеве дахове покриття. Фасад Теплоізольований плитами ПСБС товщиною 100 мм, покритий декоративною штукатуркою з пофарбуванням та керамічною плиткою Вікна 5-камерний металопластиковий профіль, 2 камерний енергозберігаючий склопакет товщиною 40мм Вхідні двері: Металеві ЕІ30 з МДФ накладками з 2-х сторін Централізована каналізація, водопостачання та водовідведення Водопостачання та електропостачання комплектується лічильниками води та електроенергії Опалення - закладено 3 варіанти: - Електричне з повною розводкою системи опалення та монтажем електричного котла, без монтажу радіаторів. Електрична потужність 10 Квт на 3 фази. Прямий договір, двозонний лічильник день/ніч. - Газове опалення - прямий договір на постачання, повний монтаж. - Також в таунхаусі передбачена можливість встановлення справжнього дровяного каміну з розведенням повітропроводів по всьому будинку, що являється альтернативним джерелом опалення і також створює максимальний затишок та атмосферу в будинку. Внутрішній двір таунхаусу огороджується парканом висотою 1,5м Прибудинкова територія Покриття ФЕМ, озеленення Таунхауси «Петрівське містечко» - це максимальна якість будівництва на всіх етапах, надзвичайно продумані ергономічні планування та ідеальна локація в близькому інфраструктурно розвиненому передмісті Києва. Святопетрівське - це сучасний праватний сектор, нові житлові комплекси навколо, якісне дорожнє покриття та наявність всієї міської інфраструктури поруч (від кінотеатрів та фітнесу до різноманітних дитячих гуртків). Можливе розтермінування. Отже, основні переваги: 1) всі централізовані комунікації з прямими договорами (електрика, каналізація, водопостачання, газ); 2) збудовано з червоної цегли; 3) земельна ділянка з виділеним кадастровим номером передається у право власності; 4) ззовні наші таунхауси схожі на будинок; 5)ідеальні планування - периметр кожного поверху 60кв.м дозволяє втілити багато побажань всіх майбутніх жителів і функціонально використати весь простір, + при потребі у вас є можливість збільшення площі за рахунок мансардного поверху. 6)Внутрішні перестінки - робимо під ваше планування. 7)2 фіксовані паркомісця біля кожного будинку входять у вартість. Запрошуємо на перегляд.

власник
Продаж Таунхаус 120 кв.м с. Святопетрівське

Без %. Таунхаус з ділянкою. Святопетрівське Вулиця Амосова Побудовано з газоблок/цегла. Центральна каналізація. Електрика-8 кВт. Газ(встановлено газовий котел) Скважина-37 м. 2 поверхи: 1-кухня-вітальня з виходом на терасу,санвузол. 2-2 кімнати, ванна кімната. Є горище з якого по бажанню можна зробити 3 поверх. Є свій власний дворик. Закрита територія. Поруч ЖК Петрівський квартал,зупинка громадського транспорту,в пішій доступності магазини,аптеки,школа,садочки і т.д. Звертайтесь При відсутності звязку пишіть, телефонуйте у вайбер або телеграм

Без %. Таунхаус з власним двориком. Святопетрівське

Продаж таунхаусу 100 кв.м. с. Святопетрівське ЖК Петрівське містечко вул.Б.Хмельницького, 64 Пропозиція від власника. Без комісії. Право власності більше 3-х років. Перший продаж у році. Таунхаус площею 100 кв.м. з великими панорамними вікнами, з власним подвір’ям та фіксованим паркомісцем. Закрите клубне містечко з власною інфраструктурою та контролем доступу на територію. Центральні комунікації ( водо- електропостачання (двотарифний лічильник) та каналізація). Тепла підлога. Комплектація таунхаусу. 1 поверх Вхідний хол з вбудованою шафою купе для верхнього одягу та взуття. Кабінет/ігрова: робочий стіл, крісло. Коридор з вбудованою технічною шафою, яка вміщує 2-контурний газовий котел E.C.A., бойлер на 100л, електричний котел, гребінка на теплу підлогу, стабілізатори напруги). Гостьовий санвузол навісний унітаз та інсталяція, змішувач, великий умивальник, підігрів підлоги. Кухня-вітальня з виходом на власне подвіря. Кухня з вбудованою технікою – варильна поверхня електрична, електричний духовий шкаф, витяжка, вбудований холодильник з морозильною камерою, посудомийка, система зворотнього осомосу очищення питної води, кондиціонер. Поруч з кухнею облаштована комора з поличками. У вітальні – діючий дров’яний камін із закритою камерою, від якого йде розводка до спалень 2-го поверху, тобто крім неймовірної атмосфери домашнього вогнища – такий камін працює як альтернативне джерело опалення. Поруч з каміном кутовий надзвичайно комфортний (але не розкладний) диван Interia, телевізор 56’’. Власне подвіря з перголою, обплетеною виноградом, газоном та розважальним комплексом для дітей: басейн, батут та гірка. Кутові терасні меблі. 2-й поверх (висота стелі до 4м): Основна спальня: ліжко 1,8м з прикроватними поличками, та надзвичайно просторою гардеробною. Зі спальні вихід на лоджію. Дитяча: два дитячі ліжка, шафа для одягу, розкладний диван, книжкові полиці, підвісна качеля. Ванна кімната: навісний унітаз та інсталяція, душова, змішувачі, великий умивальник, ванна, підігрів підлоги. Хол на другому поверсі облаштований вбудованою хоз.шафою з пральною та сушильною машинами, полицями ля білизни. Використані лише якісні сертифіковані оздоблювальні матеріали. Зручні меблі. Інтернет. Таунхаус знаходиться в сучасному клубному ЖК Петрівське містечко. На території: дитячі майданчики, продуктовий магазин, салон краси, кав’ярня, магазин м’яса та напівфабрикатів. В пішохідній доступності зупинка громадського транспорту (маршрут №742 М Академмістечко), школи (державна, 2 приватні), дитячі садочки (державний, приватні), Святопетрівська школа мистецтв, амбулаторія, Український тенісний центр, супермаркети Фора, АТБ, Сільпо, торговий центр Euro Park (кінотеатр filmax, дитяча кімната, фітнес-центр Work-Shop, ресторани, піцерії, безліч магазинів), ЖК Петрівський квартал зі своєю різноманітною інфраструктурою. Світлий, комфортний і надзвичайно затишний таунхаус в сучасному житловому комплексі на території розвиненого с. Святопетрівське, всього 5-ти км від Києва.

власник
Продаж таунхаусу 100 кв.м. с. Святопетрівське ЖК Петрівське містечко

Таунхаус в Гостомелі! Чудове житло з максимальним наближенням до Києва! Продається 2-кімнатна квартира в селі Святопетрівському на вулиці Лесі Українки, 26в. Знаходиться у процесі будівництва. Це чудова інвестиція в майбутнє, яка принесе велику вигоду. Забудовник «Новобуд» гарантує високу якість матеріалів та виконаних робіт. Відмінно розвинена інфраструктура, поруч все необхідне для комфортного життя: школи, дитячі садки, магазини, кав’ярні, бари, ресторани, зони для відпочинку. Святопетрівське — прогресивне село, у якому активно ведеться забудова сучасних ЖК. Це ідеальне місце для спокійного життя подалі від міської метушні. Кожні 2 хвилини курсує транспорт у напрямку станції метро «Житомирська». На маршрутному таксі їхати 20 хвилин, на авто — 15. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Топова локація Гостомелю, до Києва - 15 хв! Таунхаус від забудовника

Продаж таунхауса Село Святопетріське, «Петрівське містечко» Загальна площа: 180 кв.м. Кількість кімнат:5 Ціна: 112 000 $ Опис: Пропонуємо вашій увазі затишний будинок зі зручним розташуванням в самому центрі села. Характеристики: Без ремонту. Побудований двохповерховий таунхаус площею 120 м² з підвалом 58 м. Комплекс знаходиться в селі Святопетрівське на вул. Б. Хмельницького. У вартість таунхауса входять: будинок 120 м², земельна ділянка 1,5-2 сотки паркомісце перед будинком, бетонні сходи у підвал та на другий поверх, тепла підлога, лазерна стяжка. Інфраструктура: У пішій доступності: дитячі садки, школи, магазини, аптеки, нова та укр пошта, салони краси, дитячі майданчики. Транспортна доступність: До зупинки 5 хв. пішки, маршрутки їздять з інтервалом 5 хв. до м. Академмістечко та до м. Виставковий центр. Додатково: Більше іформації на сайті АН"Золоті Гори" www.zolotiegori.com.ua Запрошуємо до перегляду та придбання. Контактуйте для деталей та організації перегляду. Великий вибір ділянок, будинків та квартир у Києві та населених пунктах Бучанського та Фастівського району. Запрошуємо до співпраці. Власникам пропонуємо допомогу в реализації обєктів нерухомості.

Таунхаус з підвалом,  5 кімнат, с.Святопетрівське!

Продаж Танхаусу від забудовника Кількість обмежена!!! Таунхауси розташовані у с.Святопетрівське Богдана Хмельницького 25 Три поверхи Загальна площа 131м2 Перший поверх: Кухня вітальня 32,35м2, санвузол Другий поверх: Спальні-2 ( 16м2, 15м2), санвузол Третій поверх: Спальні-2( 16м2, 15м2) Ділянка площа: 45м2 ширина 6 метрів, долина 7 метрів Парко місце на дві машини ширина 6 метрів, долина 7 метрів. Комунікації: Каналізація міська, Вода, Газ, Електрика. Опалення індивідуальне газ Ремонт: Без внутрішнього оздоблення. Завод комунікацій. Лічильники на електрику, вода, газ. Висота стін 2,80м Дах металочерепиця утеплення мінвата. Вікна двокамерні 70 профіль. Ціна $ без комісії Термін сдачі 4 квартал 2024р Можлива розстрочка від забудовників без % Закрита територія, що охороняється. Відмінне місце розташування. Асфальтний підїзд. Розвинена інфраструктура все у кроковій доступності. Школа , Дитячий садок, Аптека, Нова Пошта,УкрПошта , Супермаркети, Сільпо , Фора , АТБ , Амбулаторія .Метро Академмістечко 20 хвилин Дзвоніть дізнавайтеся подробиці. Перегляди у зручний для вас час.

Продаж Танхаусів 131м2 є Газ-котел від забудовника

Продається побудований двохповерховий таунхаус площею 120 м² з підвалом 58 м² у "Петрівське містечко". Комплекс знаходиться в селі Святопетрівське на вул. Б. Хмельницького. Без ремонту. У вартість таунхауса входять: будинок 120 м², земельна ділянка 1,5-2 сотки паркомісце перед будинком, бетонні сходи у підвал та на другий поверх, тепла підлога, лазерна стяжка. Від власника. Без комісії. Можливий торг. Можлива iпотека. Можлива оплата в криптi. Лише Viber та Telegram: +38************77 Олег

власник
Святопетрівськ, продаж Таунхауса

Продаж таунхаусу в Київській обл., с. Святопетрівське по вул. Богдана Хмельницького, буд. 23/12. Загальна площа -113 м2, житлова -45 м2, площа кухні - 30м2. Газифікований. Три поверхи вільного планування: - На першому поверсі кухня-вітальня з великими панорамними вікнами та виходом на задній дворик. - На другому поверсі можна облаштувати дві кімнати та санвузол. -На третьому поверсі - вільний простір. Побудований з якісних матеріалів, виконано дороге та якісне утеплення даху. Будинок розташований на закритій території. Два паркомісця. Запрошую на перегляд за номером вказаним в оголошенні. В разі відсутності звязку пишіть в Viber, Telegram. З повагою, Людмила АН "ЧАС"

Продаж таунхаусу с. Святопетрівське
123...6
1 - 24 з 126 результатів

Популярні запити

Географія Святопетрівське