Таунхаус з великою земельною ділянкою у закритому котеджному містечку поблизу ТЦ Метро та Velles Mall. Загальна площа 137 м2. Два повноцінні поверхи. На першому поверсі таунхауса розташовані: гараж, прихожа, санвузол та велика кухня-студія. На другому поверсі: три просторі спальні та велика ванна кімната. Вигідні умови розтермінування від забудовника без переплати. Цегляне будівництво з монолітним перекриттям, монолітні сходи, штукатурка по маяках, чорнова стяжка, дах металопрофіль фальцований, фасад утеплений пінопластом 10 плотність 35, броньовані вхідні двері фірми "Termosteel", вікна фірми WDS подвійний склопакет із енергозберігаючим склом Solar, огороджена територія парканом по периметру подвіря, облагороджений двір бруківкою, автоматичні ворота фірми "Torino" (без мотора). Прямий продаж від забудовника, Без комісій чи додаткових платежів. За детальнішою інформацією телефонуйте.

Потічна вул., 2

Комфортні таунхауси та дуплекси в Івано-Франківську в котеджному містечку для щасливого життя вашої сімї! Дані таунхауси - це приватність, зручність, затишок, сучасний дизайн, а головне це якісне будівництво. Будинок будується з керамічної цегли українського місцевого виробника, перестінки цегляні,перекриття панельне, сходи на другий поверх монолітне вилиття, перекриття під дахом деревяне та підшите дошкою, вікна енергозберігаючі WDS з енергозберігаючим склом Solar, накриття даху металопрофіль фальцований, фасад утеплений пінопластом 10см, плотність 35 мальований якісними фарбами, штукатурка стін по маяках, облагороджений двір бруківкою, паркан по периметру подвірʼя, ворота на вʼізд, ворота гаражні, вхідні двері преміум класу українського виробника. Всі міські комунікації. Облуговуюча компанія для вашого комфорту. Площа таунхауса - 137 м.кв Кухня студія 32 м.кв Гараж 21 м.кв Спальня 18 м.кв Спальня 15 м.кв Спальня 15 м.кв Ванна кімнатна - 8 м.кв Земельна ділянка 2.5 сот. За детальнішою інформацією телефонуйте.

Потічна вул., 2

Продаж ЗДАНОГО кутового Таунхауса у Вовчинцях з неймовірним краєвидом. Код: 36267245 Площа 135м2. Закрита територія, заїзд від центральної дороги. На території комплексу єдина аптека в мікрорайоні. Топовий район для життя у Івано-Франківську.До ТЦ Велес 15 хв ходьби. Річка, гори, велотраса.Далеко від аеропортів і злітних смуг, колій, тільки спокій і свіже повітря. Усі комунікації міські. Територія 2, 5 сотих. Фасад утеплений 15см. Фундамент утеплений 10см екструдованим пінопластом повністю, завдяки чому не буде ніяких тепловтрат. Зроблена паро і гідроізоляція даху, дах утеплений мінватою 20см. Вікна 6ти камерні, фірми viknaroff, найкращі на ринку, з теплим монтажем, що буде максимально зберігати тепло в будинку, свіжа піна проклеєна внутрішніми і зовнішніми паро ізоляційними плівками, завдяки чому теж не буде тепловтрат і проблем з вікнами, конденсатом і грибком. Броньовані двері. Є можливість обрати гараж чи вітальня на першому поверсі (гаражні ворота та вікно є в наявності). Доступний під усі державні програми та ЄОСЕЛЯ. Для огляду телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Вовчинецька вул., 1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Для усіх хто прагне придбати таунхаус преміум-класу мають унікальну можливість отримати однакову ціну незважаючи чи 100% оплата, чи розтермінування. Також пропонуємо індивідуальне розтермінування, деталі якого узгоджуються з кожним клієнтом особисто. Мрієш про затишне комфортне життя? Бажаєш проводити теплі літні вечори в затишному місці в оточенні зеленого масиву? Хочеш кардинально новий стиль життя? «Тільки ХОРОША нерухомість» допоможе здійснити це бажання! Компактні таунхаузи та дуплекси європейського стилю - сучасне та безпечне котеджне містечко. Територія облаштована дитячим та спортивним майданчиком; власною парковкою. В радіусі пішохідної доступності знаходяться великі супермаркети та будівельний гіпермаркет «Епіцентр». Пропонуються два варіанти плануваннь від 119 кв.м. та 150 кв.м. як на етапі будівництва так і уже здані, можливе розтермінування з першими внеском 30%.

Чумака вул., 123

Продається 2-пов. крайній таунхаус з великою земельною ділянкою у мальовничому місці зі зручною транспортною розвязкою в с. Вовчинець. Пропозиція від забудовника Пряме оформлення Можливе розтермінування Будинок з функціональним плануванням. У вартість входить: Вікна з подвійним склопакетом 6-ти камерний профіль, литі бетонні сходи між 1 та 2 поверхом, внутрішня штукатурка, утеплений фасад 10см, утеплений дах (200 мм мінеральною ватою, чорнова стяжка, вхідні двері, гаражні ворота, благоустрій (огорожа, бруківка, зона барбекю, зелені насадження). Підключення всіх лічильників та комунікацій (вода з власної свердловини 14.5 метрів в глибину, септик, газ, електрика 3 фази потужністю 6 кВт). Чудове розташування - в пішій доступності Вовчинецькі гори, річка, ліс. Асфальтована дорога від центральної вулиці прямо до таунхаусу. Всього 5хв їзди від ТЦ Велес. Цей таунхаус - ідеальний вибір для тих, хто цінує активний відпочинок та бажає насолоджуватися природою. Тут ви зможете насолодитися пішими прогулянками в лісі, катанням на велосипеді або просто релаксувати, любуючись неймовірною красотою Вовчинецьких гір. Не втрачайте свій шанс на мрію про житло в спокійному та живописному місці! Дзвоніть зараз, щоб дізнатися більше та організувати огляд. Ваше нове житло очікує на вас! Код #36443225

Мельника

Таунхаус з приватним подвірям у Вовчинцях! Розтермінування до року часу БЕЗ зміни ціни Можливе розтермінування до року часу БЕЗ зміни ціни, перший внесок 30% від вартості. Площа таунхауса - 130 м2. На першому поверсі знаходиться гараж, простора кухня-студія з виходом на задній двір та гостьовий санвузол, на другому поверсі три спальні та велика ванна. У вартість входить: - штукатурка стін "під маяки" - монолітні сходи на другий поверх - встановлення якісних енергозберігаючих вікон - встановлення вхідних броньованих дверей Будинок цегляний, дах утеплений мінватою 20 см. Кожен таунхаус відгороджений один від одного - передній та задній двір. Просторий задній двір.

Гайдея вул.

Продається 2-поверховий будинок загальною площею 140м2 з прибудинковою територією в мальовничому місці зі зручною транспортною розвязкою в с. Вовчинець (5 хв їзди від ТЦ Велес). • 2 поверхи; • новобудова; • сирець; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • гараж. Зручний будинок з функціональним плануванням. У вартість входить: вікна (двокамерний склопакет), внутрішня штукатурка, утеплений фасад 10см, утеплений дах (200 мм мінеральною ватою, чорнова стяжка, вхідні двері, гаражні ворота, благоустрій (огорожа, бруківка, зелені насадження). А також підключення всіх лічильників та комунікацій (вода з власної свердловини 14.5 метрів в глибину, газ, електрика 3 фази потужністю 6 кВт). Чудове розташування - в пішій доступності Вовчинецькі гори, річка, ліс. Асфальтована дорога від центральної вулиці прямо до таунхаусу. Для огляду телефонуйте.

Вовчинецька вул.

Продається 2-поверховий будинок загальною площею 150м2 з прибудинковою територією в мальовничому місці зі зручною транспортною розвязкою в с. Вовчинець (5 хв їзди від ТЦ Велес). • 2 поверхи; • новобудова; • сирець; • індивідуальне опалення (газове); • засклений балкон; • гараж. Зручний будинок з функціональним плануванням. У вартість входить: вікна (двокамерний склопакет), внутрішня штукатурка, утеплений фасад 10см, утеплений дах (200 мм мінеральною ватою, чорнова стяжка, вхідні двері, гаражні ворота, благоустрій (огорожа, бруківка, зона барбекю, зелені насадження). А також підключення всіх лічильників та комунікацій (вода з власної свердловини 14.5 метрів в глибину, Каналізація, газ, електрика 3 фази потужністю 6 кВт). Чудове розташування - в пішій доступності Вовчинецькі гори, річка, ліс. Асфальтована дорога від центральної вулиці прямо до таунхаусу. Для огляду телефонуйте.

Андрія Мельника вул.

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ЗАБУДОВНИКА! ВАРТІСТЬ ВКАЗАНА З РІЗДВЯНОЮ ЗНИЖКОЮ!* Пропонуємо до продажу таунхаус, який являє собою неповторну європейську концепцію котеджного будинку з продуманим архітектурним рішенням для затишного та комфортного життя. - комфортне планування, - індивідуальним подвір’я, - приватна тераса з чудовими краєвидами. На пешому поверсі розташована прихожа, кладовка або гардеробна, окрема спальна кімната та велика кухня-студія, яка зєднана з великою залою, з виходом на терасу. Є димоход для встановлення каміну. Бетонні сходи ведуть на другий поверх. де є місце під велику гардеробну або відпочинкову зону, санвузол, дві кімнати, в одній з яких є вихід на балкон, в другій - красива імітація французського балкончика, "доросла" спальня з власним санвузлом, гардеробною та балконом. Великі панорамні вікна у всіх кімнатах, на балконах встановлене безпечне гартоване скло. Стеля на другому поверсі утеплена, проведені всі гідроізоляційні роботи з сучасних матеріалів, додаткових витрат не потребує. Замість кімнати на першому поверсі може бути гараж. Міські каналізація та водопостачання, заведені всі комунікації та встановлені лічильники, є своя електростанція, всі електроопори йдуть по периметру містечка. - світло 10кВт - оптоволокно - окреме заземлення Дамба побудована добротно, відповідно до всіх євростандартів, що дозволяє насолоджуватись красою місцевості без хвилювань. Запропонований до продажу таунхаус розташований в тихому місці, в оточенні зеленого масиву поряд з річкою та елітним приватним сектором. Територія містечка щедро озеленена з елементами ландшафтного дизайну, облаштована дитячим та спортивним майданчиками, відкритим басейном, власним магазином, паркомісцями для мешканців будинків та гостей. Достатньо велика відстань між таунхаусами дозволяє мешканцям почуватися комфортно. В радіусі пішохідної доступності знаходяться великі супермаркети: ТЦ «Велес», «Торба», «Метро» та будівельний гіпермаркет «Епіцентр». Індивідуальні будівельні рішення підкреслять унікальність власника та задовольнять потребу в заміському комфорті в абсолютній приватності з власним простором і безпекою, яку створює закрита територія та охорона котеджного містечка. Зданий в експлуатацію! Можна приступати до ремонтних та дизайнерських робіт. При виникненні запитань, телефонуйте, щоб переконатись, що даний будинок вартує Вашої уваги! *за знижку уточнюйте на поточний день

Чумака вул.

Таунхаус по вулиці Потічна. В ціну входить: - автоматичні ворота, - бруківка, - утеплення будинку пінопласт, - броньовані вхідні двері, - монолітні сходи, - закрита територія, - власне закрите подвіря, - гараж(20м2), На території комплексу передбачено прогулянкову зелену зону та дитячий майданчик. Неподалік вся необхідна інфраструктура, продуктові магазини, супермаркет, ТРЦ, навчальні заклади.

Потічна вул., 7

Продається будинок таунхаус площею 125 м2 в тихому з розвиненою інфраструктурою місці Великі тераси на першому та другому поверсі Спальні кімнати з великими панорамними вікнами комфортно зпроектовані.. Велика ванна кімната. Підведені всі міські комунікації Задній двір обгороджені парканом Поряд находиться дитячий садочок , школа, супермаркети та ТРЦ Благоустрії теориторії Звертайтеся буду радий допомогти Менеджер з продажів від забудовника Назар

Чумака вул.

Продається будинок з неперевершеним виглядом на Вовчинецькі гори та неподалік річки. Будинок ззовні повністю готовий, утеплений, комунікації заведені. Після покупки одразу можна робити ремонт та насолоджуватись неймовірною природою. Основні характеристики: Площа будинку: 135 м2. Площа ділянки: 1,9 сотих. Наповнення : - литі сходи включені в ціну, монтаж після покупки - утеплення пінопласт 10см - бруківка - паркан - вікна з подвійний склопакетом 6-ти камерний профіль - вхідні двері - штукатурка під маяки - Чорнова стяжка - металочерепиця товщина 0,5мм - Утеплення даху 20 см мінвата включене в ціну - Гаражні ворота - Підведення комунікацій Цей таунхаус - ідеальний вибір для тих, хто цінує активний відпочинок та бажає насолоджуватися природою. Тут ви зможете насолодитися пішими прогулянками в лісі, катанням на велосипеді або просто релаксувати, любуючись неймовірною красотою Вовчинецьких гір. Менеджер будівельної компанії Дробко Ігор. ТЕЛЕФОНУЙТЕ!!!

Андрія Мельника вул.

Продається крайній таунхаус з видом на Вовчинецькі гори і 4,3 сотками землі. Ідеальне житло для прихильників активного способу життя та природи! Розташування: Цей чарівний таунхаус розташований всього за 250 метрів від мальовничої річки, оточений зеленню та з вражаючим виглядом на Вовчинецькі гори. Поблизу розташований ігровий майданчик та футбольне поле. Основні характеристики: Площа будинку: 150 м2. Площа ділянки: 4,3 сотих. Литі сходи та бруківка спереді та позаду подвіря. Паркан навколо будинку для приватності та безпеки. Вікна з подвійним склопакетом та 6-ти камерним профілем. Якісні вхідні двері. Штукатурка під маяки та чорнова стяжка. Покрівля з металочерепиці товщиною 0,5 мм. Підведення комунікацій: газ, електрика 3 фази 6 кВт, вода з власної свердловина (15 м), каналізація - дворівневий септик. Гаражні ворота для вашого авто. Утеплення даху 20 см мінватою. Балкон з неймовірним видом на Вовчинецьку гору. Цей таунхаус - ідеальний вибір для тих, хто цінує активний відпочинок та бажає насолоджуватися природою. Тут ви зможете насолодитися пішими прогулянками в лісі, катанням на велосипеді або просто релаксувати, любуючись неймовірною красотою Вовчинецьких гір. Не втрачайте свій шанс на мрію про житло в спокійному та живописному місці! Дзвоніть зараз, щоб дізнатися більше та організувати огляд. Ваше нове житло очікує на вас! З Повагою, менеджер будівельної компанії Гошій Юрій

Андрія Мельника вул., 1

Продається таунхаус неподалік метро та велесу Площа: 130м2 Наповнення - Штукатурка - сходи бетонні на 2-й поверх - фасад 10см пінопласт - Огорожа, брама, фіртка - Балкон нержавійка - Перекриття між 2-им поверхом та дахом підшивається дошками - всі комунікації міські ( газ, світло, міська каналізація та вода ) Розтермінування до здачі без зміни ціни. Всі витрати в тому числі і переоформлення включено в ціну. За деталями дзвоніть за телефоном:09******99 Менеджер:Федорак Аркадій

Живописна вул.

Продаж таунхаусу 120м2 у с.Вовчинець(можливо пвд програми) - Отримайте свій власний таунхаус у Вовченцях. Є Можливість купити за програмою "Є Оселя"! - Відповідальний та якісний забудовник гарантує вашій сімї безтурботний комфорт. - Гарна локація всього за 15 хвилин від центру на машині - зручність в кожному кроці. - Поруч дитячий садочок, школа, магазини та зупинка міського транспорту - все для вашого комфортного життя. - Підходить до "Є Оселя" - вже готовий до ремонту. Створіть свій унікальний простір у чотирьох окремих кімнатах з цікавим плануванням. - Свої санвузли, задній дворик та гостинний паркінг - все, що потрібно для вашого затишку та зручності. - Звертайтеся зараз, щоб стати власником цього особливого таунхаусу:

можливий продаж по єОселя
провулок ключний, 27

Таунхаус розташований по вулиці Бугая с.Вовчинець На першому поверсі гараж та кухня студія, гараж можна перепланувати в четверту кімнату. Розвинута інфраструктура неподалік будинку: Навчальні заклади, продуктові магазини, супермаркет, ТЦ та ТРЦ

Бугая вул.

Продається ГОТОВИЙ таунхаус по вул. Вовчинецька, з функціональним плануванням та гаражем! Будинок зведений виключно з якісних матеріалів, цегляне будівництво шестикамерні вікна з аргоном та двійним склопакетом, штукатурка стін піщано-цементним розчином по маяках, утеплення стін пінопластом товщиною 10 см. вхідні броньовані двері, авторський дизайн будинку, благоустрій території свій дитячий майданчик, містечко закритого типу! Заведення всіх міських комунікацій(газ, світло, вода). Будинок підійде для проживання великої сімї з дітьми, і буде хорошою альтернативою трикімнатній квартирі. будинок має ділянку 1,65 сотих що включає в себе перднє подвіря та задній двір де є змога зробити відпочинкову зону! Кому цікава така пропозиція телефонуйте та я організую огляд містечка і надам детальнішу інформацію

Терміново! Готовий таунхаус у Вовчинцях. Супер ціна!

Продається таунхаус №4 з гаражем неподалік "Метро" та "Велесу". Асфальтований під’їзд до будинку. Це одна з найкращих локацій в м. Івано-Франківськ. Тут затишно, спокійно, поруч справжня природа (Вовчинецькі гори та річка) Документи на право власності (витяг на право власності та технічний паспорт) вже виготовлені, а це означає що у вас немає ризиків які повязані з придбанням таунхаусів на етапі будівництва!!! Характеристики будинку: площа 133,7м2 3 кімнати Гараж Кухня-студія на 30м2 Всі комунікації міські Утеплення фасаду пінопласт 100мм Утеплення даху мінватою 200мм Власне обгороджене подвір‘я Паркани по межі ділянки. Для огляду ТЕЛЕФОНУЙТЕ! Менеджер будівельної компанії Юрій

Готовий до ремонту таунхаус з гаражем, 140м2, Вовчинець, вул. Шевченка

Будинок розташований в тихому місці, в оточенні зеленого масиву поряд з річкою та власним гаражем в будинку, приватною терасою з чудовими краєвидами. Тип стін – цегла - 10кВт на будинок Електричне опалення Чистова стяжка підлоги на 2-му поверсі Штукатурка стін Утеплення зовнішніх стін пінопласт 10см Лічильник на світло та воду Центральна каналізація Енергозберігаючі вікна Вхідні двері Перекриття 2-го поверху панелі Благоустрій території Не втрачайте можливість придбати прекрасне житло. Менеджер будівельної компанії Дробко Ігор Телефонуйте!!!

Продається Таунхаус готовий до Ремонту район МЕТРО

Продаю сучасний танхаус в елітному котеджному містечку! Комплекс закритого типу з пропускною ситемою, зонами для відпочинку та прогулянок, поруч розвинута інфраструктура, ТЦ Метро, Veles Mall, дитячий садік та школа та чудовий вид на Вовчинецькі гори. Асфальтована дорога до кожного будинку, функціональні планування. Власна ділянка площею 1.7 сотих та 137м2 площі будинку. Гараж який росташований на першому поверсі. В ціну також входить: енергозберігаючі вікна, надійні вхідні двері, чорнова штукатурка, підведення міських комунікацій, якісний фасад, огорожа та облаштування прибудинкової території, бруківка. Щоб оглянути та придбати майбутнє житло телефонуй!

Таунхаус в елітному містечку з власною ділянкою 1.7 сотих!

Продається крайній таунхаус, в чудовому мікрорайоні, поряд знаходяться школа, дитячий садок, магазини та зупинка громадського транспорту, все це в доступності пішки 5хв, а також неподалік ТРЦ Арсен та Епіцентр. Будинок збудовано з якісних матеріалів за сучасними технологіями в наповнення входять: - литі сходи - зовнішнє утеплення (пінопласт 10см) - прибудинкова територія (бруківка, паркан) - вікна з подвійний склопакетом 6-ти камерний профіль - якісні вхідні двері - штукатурка під маяки - Чорнова стяжка - Німецька металочерепиця 0,5мм товщина Підведення всіх міських комунікацій із встановленням лічильників. Ви зможете насолоджуватися спокоєм і красою, не віддаляючись від усіх зручностей міського життя. Менеджер будівельної компанії Дробко Ігор. ТЕЛЕФОНУЙТЕ!!!

Продається Крайній Таунхаус готовий до Ремонту в Районі Каскад

Продам сучасний, компактний таунхаус що знаходиться в безпечному котеджному містечку він підійде для тих, хто обирає для себе та своєї сімї тільки найкраще. Територія містечка щедро озеленена з елементами ландшафтного дизайну, облаштована дитячим та спортивним майданчиками, власним магазином, паркомісцями для мешканців будинків та гостей. В радіусі пішохідної доступності знаходяться великі супермаркети: ТЦ «Велес», «Торба», «Метро» та будівельний гіпермаркет «Епіцентр». Індивідуальні будівельні рішення підкреслять унікальність власника та задовольнять потребу в заміському комфорті в абсолютній приватності з власним простором і безпекою, яку створює закрита територія та охорона котеджного містечка. Концепція даного таунхаусу створена для втілення мрії в життя будь-якого покоління та задає кардинально новий стиль життя! Наповнення таунхаусу включає: Тип стін – цегла 10кВт на будинок Електричне опалення Штукатурка стін Утеплення зовнішніх стін пінопласт 10 см Лічильник на світло та воду Центральна каналізація Енергозберігаючі вікна Вхідні двері Перекриття 2-го поверху панелі Сучасний благоустрій території Загальна площа будинку – 118,9 м2 Прибудинкова земельна ділянка – 1,5 сотки Загальна кімната площею(або кухня студія) 42,3 м2 В кутовій частині першого поверху розташована кухня площею 11,0 м2 Затишок та простір: Огороджений дворик ззаду - ідеальний місце для зустрічей з друзями чи спокійного вечора на свіжому повітрі Балкончик на передньому дворику - додаткова можливість насолоджуватися відкритим простором Цей таунхаус - це гармонія між практичністю та комфортом. Не пропустіть шанс стати власником цього унікального житла. Зателефонуйте зараз, щоб дізнатися більше та організувати огляд! Ми готові відповісти на всі Ваші запитання та надати додаткову інформацію. Не вагайтесь, ця неймовірна можливість чекає саме на Вас! З Повагою, менеджер будівельної компанії Гошій Юрій

Продам невеличкий сучасний таунхас в ЕКО зоні міста - 632 дол.м.кв.

Продається останній таунхаус плащею 135м2 та власною земульною ділянкою . -Будинок з гаражом, або замість гаража на першому поверсі може бути кімната -Всі міські комунікації ( Вода, Каналізація, Газ, Електрика) -Фасад утеплений 10 см пінопласт -Дах утеплений мінватою 20см -Штукатурка стін під маяки -Базова стяжка -Вікна 2 камери, 3 скла, 6 камерний профіль -Вхідні броньовані двері -Гаражні ворота -Благоустрії території: бруківка, паркан -Асфальтований дорога до таунхауса Зацікавила пропозиція? Телефонуйте! Менеджер з продажу будівельної компанії Назар

Продається зданий таунхаус біля Вовчинецьких гір.

Власний будинок (таунхаус) з гаражем за ціною квартири, 140кв.м. 1, 5сотки землі. вже з документами. Передній та задній двір закритого типу (обгороджені) Матеріал стін - цегла. Центр міста в 15 хвилинах на авто. Школа, садочок, магазини і все решта 12-15хв. пішки. Річка недалеко. Дуже затишне місце. В ціні: *Фасад утеплений пінопластом 10см. *Дах утеплений мінеральною ватою 20см. +Гідропароізоляція. *Всередині поштукатурено. *Сходи бетонні на другий поверх. *Огорожа переднього та заднього дворів. *Облагородження території бруківкою. *Металопластикові вікна з 6-тикамерним профілем і 2-охкамерним склопакетом. *Броньовані вхідні двері. *Гаражні ворота. *Всі міскі комунікації заведено до будинку. *Лічильники до міських комунікацій. Дзвоніть і домовимось про огляд! Менеджер будівельної компанії Іван.

Таунхаус під ремонт, зданий, міські комунікації, газ, біля Метро
1 - 24 з 56 результатів

Географія Вовчинець