Продається таунхаус квадрикс в селі Білогородка., ЖК Соната,вул. Зоряна 39. Будівля цегляна, перекриття - бетон, опалення двоконтурний газовий котел. Вода - свердловина, каналізація - септик. Площа будинку 119м2, площа прибудинкової ділянки 3 сотки. На територіі 3 приватних паркомісця. Є можливість поставити паркан, та повністю відокремити свою територію. 1 поверх - передпокій, кухня, обідня зона та гостьова. Окремо санвузол та приміщення під сходами- комірчина з пральною машиною. Весь перший поверх опалюється водною теплою підлогою. Підлога - керамічна плитка, швидко нагрівається і довго тримає тепло. 2 поверх - спальня та дитяча кімната. На підлозі ламінат. Кожне вікно має батарею. Санвузол з ванною чашею. Мансардний поверх- великий відкритий простір, є можливість поставити ТБ, або робоче місце та організувати простір для зберігання речей. Особливості планування: з опаленням Характеристика будівлі: стан будинку: дизайнерське оформлення ,перекриття: залізобетонне ,дах: бітумна черепиця Характеристика приміщення: висота стелі, м: 2.8 , новий ремонт утеплення: зовнішнє і внутрішнє Оздоблення стелі: натяжна стеля ,деревяна вагонка. Підлога (покриття): керамічна плитка,ламінат. Внутрішнє оздоблення: фарбування,деревяна вагонка,керамічна плитка Зовнішня обробка: пофарбовано ,керамічна плитка Комунікації: електрика: в будинку ,газ: в будинку .каналізація: септик. інтернет: Wi-Fi вентиляція / кондиціонування: вентиляція Вода: свердловина Двері та вікна: вхідні двері: металеві , тип вікон: металопластикові Опалення: двоконтурний котел газове. Підігрів води: двоконтурний котел. Приміщення: санвузол: 2 лоджії,1 • кількість спалень: 2 , гараж: в дворі , комора ,вітальня ,коридор, балкон (и): 2 Обладнання: меблі . Зручності: телевізор, плазмовий телевізор ,пральна машина ,сушарка для білизни ,душова кабіна,ванна ,газова плита ,шафа-гардероб ,мебльована кухня ,диван, холодильник,лічильник на електрику,лічильник на газ ,лічильник на воду,охоронна сигналізація,відеонагляд пропускна система.ліжко. На території є: огород,доріжки: тротуарна плитка,поливна система ,стоянка для автівок: відкрита, паркан: немає, ворота: радіоуправління,сад. Характеристика ділянки: Розташування: в котеджному містечку, рельєф рівнинний. Документи на право власності: договір купівлі-продажу Особливості планування: підігрів підлоги, панорамні / вітринні вікна. Чистий продаж,ніхто не прописаний,без доручення.Торг для реального покупця.Чистий продаж, без доручення.З Нами безпечно, якісно, вигідно!!!

можливий продаж по єОселя
Зоряна вул., 39

Продаж триповерхового таунхаусу 120 кв.м. з ремонтом біля озера та виходом на Білогородський пляж. Газовий двоконтурний котел, на першому поверсі зроблена водяна тепла підлога, вихід на власний дворик, два санвузли (на першому та другому поверхах), дві спальні на другому поверсі, повноцінний третій поверх. Перший та третій поверхи викладені плиткою, в спальнях - ламінат. Санвузли повністю обладнані, тумби та полиця викладені мозаїкою, встановлена надійна сантехніка (kludi, hansgrohe, devit), встановлені якісні вхідні та міжкімнатні двері. Також встановлена кухня ikea enhet з комбінованою варильною поверхнею (газова та індукційна), є можливість встановлення посудомийної машини. Водопостачання від свердловини, будинок підʼєднано до центральної каналізації. Підʼєднано інтернет з оптоволокном (працює під час відключення світла). Закритий двір, є власна парковка. Також є можливість встановлення генератора. Зручне місцерозташування, розвинена інфраструктура, зупинка громадського транспорту 2 хв пішки, до виїзду на Житомирську трасу - 2,5 км, 10 хв до м. Житомирська. Документам на право власності більше трьох років. Продаж від власника.

власник
можливий продаж по єОселя
Калинова вул., 4

Білогородка вул Абрикосова. Бучанський район. Будинок - таун хаус на 2 кімнати. Загальна площа 34 кв.м. Земельна ділянка 0,6 соток. Після забудовника. Вартість 26 000 у.о. Без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Абрикосова

БЕЗ КОМІСІЇ #108872 До Вашої уваги пропонується 2-х поверховий таунхаус в с. Білогородка ЖК Норвегія, вул. Молодецька 33. Таунхаус 58 кв.м. 3 лінія. Повна здача осінь 2024 У будівництві використовується енергозберігаюча технологія - основа стін таунхауса заводський газобетон + зовнішнє утеплення 10 см + фасадна декоративна штукатурка. Планування таунхауса: на першому поверсі кухня-вітальня, з/в, передпокій. З вітальні передбачено вихід до власної ділянки. На другому поверсі дві спальні, ванна кімната. Змонтовано монолітні сходи на другий поверх. Заведено всі необхідні комунікації. У сусідніх секціях роблять ремонт, у деяких мешкають. Таунхаус знаходиться на початку селища, біля ЖК Амстердам та Білий шоколад 400 метрів до зупинки громадського транспорту, 700 метрів продуктовий маркет Фора та ринок, 900 метрів школа, 1200 м центр. АН "Квартали": Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних продавців за адекватною ціною. Підтримка всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

Молодецька, 33

Комфортний таунхаус у зеленому передмісті столиці! Продається таунхаус в селі Білогородка, на вулиці Абрикосовій, 26а. Зроблений ремонт восени 2021-го року, підлогу додатково утеплили стиродуром, також була покращена теплоізоляція фасаду зовні. Меблі та техніка залишаються та входять у вартість. Комфортні кімнати, все помешкання виконано у світлих відтінках, що візуально розширює простір. Компактна, проте функціональна кухонна зона, продумана до дрібниць. Головною перевагою даного житла є наявність власного закритого двору із зоною барбекю. Таунхаус площею 4 гектари в зеленій частині передмістя столиці. Розвинена інфраструктура, все необхідне у пішому доступі. Супермаркети «Сільпо» та «Фора», ресторани за 10 хвилин пішим ходом. Поруч 2 дитячі садочки, школа та музична школа. На території таунхаузу є достатня кількість паркомісць для авто. Відстань до Кільцевої дороги не перевищує 7 кілометрів. Від таунхаусу «Бєлгород» проходить кілька автобусних маршрутів, зокрема до станцій метро «Нивки» та «Академмістечко», «ВДНГ» та Боярки. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Абрикосова, 26а

Білогородка ЖК Амстердам, продаж таунхауса з ремонтом, загальною площею 92м2. На першому поверсі 1 кімната, простора кухня-студіо з виходом на задій дворик, санвузол. На другому поверсі дві кімнати і санвузол, також є мансардний поверх. Опалення індивідуальне, газове (стоїть двухконтурний котел) Вода свердловина ( стоїть фільтраційна очисна система) Будинок продається з усіма меблями та технікою: Кондиціонер, телевізор, пральна машина, холодильник. Подивитись можна у зручний для Вас час.

Гетьманська вул.

Продаж таунхауса 60 м2/0,8 сот в Білогородці. Збудовані з керамоблоку, утеплені пінопластом 150 мм. Монолітні перекриття, дах утеплений мінеральною ватою 250 мм. Комунікації: септик, свердловина, світло 10 кВт. Кухня-вітальня, 2 кімнати та 2 санвузли. Є свій дворик. Паркомісце. Закрита територія. Сусіди вже проживають. Поряд супермаркет Сільпо, зупинка громадського транспорту, школа та вся необхідна інфраструктура. З документами! Можна по Єоселі.

можливий продаж по єОселя
Молодецька

ПРОПОЗИЦІЯ ДІЙСНА ДО КІНЦЯ ЛИПНЯ !!! До вашої уваги пропонується просторий Таунхаус в 5км від Києва, с Білогородка. Отримайте 138кв.м. якісного та комфортного життя вже сьогодні ! Два поверхи бездоганності (+ цокольний монолітний підвал); Матеріал - міцний газобетон; Власне подвіря. (Ділянка 0,0113га); Панорамні вікна; Тихе місцерозташування; Персональна парковка. Є право власності, документи на руках. Перегляд за попередньою домовленістю. Brokingdom - орієнтир на ринку нерухомості. Найбільша база з актуальними об’єктами. Продаж квартир у Києві. Купівля нерухомості в Києві та Київській області. Допомагаємо зняти, здати, купити і продати квартири і будинки. Юридичне оформлення угод.

шевченко, 34

Продаж чудового таунхаус 60 кв.м. с. Білогородка, Бучанський р-н. Про таунхаус: ✅ 10 км від Києва, 15 хвилин машиною . ✅Зручно розташований поруч з магазинами, зупинкою громадського транспорту та супермаркетом Сільпо. ✅ Таунхаус має новий ремонт та ідеальну готовність до заселення. ✅На першому поверсі та в санвузлах встановлена тепла водяна підлога, а також є бойлер. Простора кухня-вітальня з гостьовим санвузлом та душем створює затишну атмосферу. ✅На другому поверсі знаходяться 2 спальні кімнати та ванна кімната з туалетом. ✅ На додаток до таунхаусу ви отримуєте власне подвіря та парковочне місце для авто на закритій території. ✅Зручності включають світло 10 кВт, септик та свердловину. Умови покупки: Прямий продаж від забудовника, без комісії.

Молодецька

Новий проект від надійного забудовника! Смарт-таунхаус 60 кв.м. в двох поверхах та власним подвірям. Перший поверх: кухня-вітальня 22 кв.м. з виходом на свій власний двір; гостьовий сан.вузол. Другий поверх: сан.вузол; 2 кімнати. Комунікації: світло 10 кВт, вода (свердловина), каналізація (септик). Прямий продаж, без комісії.

Молодецька

Продам Таунхаус 100 квадратних метрів, в Білогородці. ЖК Амстердам, вул. Гетьманська 61/1. Таунхаус має раціональне планування та гарну комплектацію, знаходиться на території ЖК, де є міні-маркет, стоматологічний кабінет, студія краси, поштомат Нової Пошти. В таунхаусі підведено централізовано(від міста): — вода, — каналізація, — електроенергія, — газове постачання. Встановлений двоконтурний котел. На стінах зроблена машинна гіпсова штукатурка. Хороші вхідні двері з МДФ накладками, металопластикові вікна та двері на велике подвіря. ЖК розміщений поблизу з різними обєктами інфраструктури, магазин Фора та великий Сільпо - через дорогу від ЖК, школа, дитячий садок, відділення Нова Пошта, 1.7км від центру Білогородки. Планування таунхаусу 1-й поверх — Кухня-вітальня 30кв.м — Гостьовий санвузол — Кабінет — Передпокій 2-й поверх — Кімната 1(батьківська/майстер) — 15 м2 із гардеробом 5 м2 та виходом на балкон — Кімната 2(дитяча) — 11 м2 — Кімната 3(дитяча) — 11 м2 — Санвузол — Коридор Вихід на ділянку — 2 сотки Ділянка спереду з парковочним місцем. Від Комплексу до найближчих станцій метро (Академмістечко, Житомирська) курсують 4 автобусні маршрути (кожні 15 хвилин). Документи в порядку і в наявності, готовий до продажу. Приїжайте на огляд домовимось. Будь ласка, телефонуйте з 10:00 до 21:00.

власник
Продам Таунхаус 100м2 в Білогородці, ЖК Амстердам, вул. Гетьманська

Дом с ремонтом с. Шевченкове, улице Княгини Ольги дом 16 Тихое и уютное место, дом видовой, расположен на холме, с прекрасным видом на Белогородку. Электричество по дизайн проекту. Отопление - котел Proterm 18 кВт. теплые полы на первом этаже/ радиаторы+теплые полы на втором этаже. Инсталляции geberit. Трековые светильники. Выводы под Видеонаблюдение. Выводы под генератор с автоматикой. Розетка под зарядку Электромобиля на 32А (одна фаза) и до 20 кВт (три фазы - для быстрой зарядки). Сделано электричество/Вентиляция/Отопление/Сантехника/ Ремонт готов к мебели и переезду. Все соседи построены. Вокруг только частные дома (нет таунхаусов и высоток). В пешей доступности все блага инфраструктуры многоквартирных кварталов. 15 минут на авто до центра Киева. Территория: 7 соток. Коммуникации: электричесвто 21 кВт., септик 17 м3, скважина 60 м. Материал: Фундамент - монолитный ленточный. Стены - керамоблок "Кератерм 25" с утеплением пенопласт 200-150мм плотностью 12-11 кг. ВИК-БУД, Перекрытие монолитное (вязка арматуры в две сетки с усилением в местах концентрации напряжений - ячейка 100*100), Армированный пояс по всему периметру и всем перестенкам опирания балок дома. Кровля металлочерепица, балки и стропила каждые 60 см. Лестница - монолитная. Окна- Саламандр серия Стримлайн (5ти камерные), степлопакеты 2х камерные с покрытием СОЛАР. Штукатурка стен - лазерная гипсовая штукатурка. Входная дверь - СТРАЖ. Брусчатка - золотой мандарин без фаски. Терраса и крыльцо - монолитные, отделаны плиткой из керамогранита. Фасадный забор из блоков Joniec. При строительстве использовались экологические материалы самого высокого качества: Цемент только ПЦ I 500 Dyckerhoff, клей для плитки только Ceresit CM 117, бетон только П3Б25- П4Б25, Затирки Mapei, Акриловый барашек Ceresit СТ-60

власник
Дом с ремонтом с. Шевченкове (Белогородка),  200 м. кв.

Продається два будинки в с. Білогородка по вул. Пасічна Київська Обл. Бучанский р-н.на території котеджного містечка з 10 будинків. Альтернатива дуплексу і таунхаусу. Поруч ЖК Білий Шоколад, Сільпо, Школа, дитячий садок. По сусідству тільки нові будинки. Територія 5 соток. Мансардний будинок. 1 поверх 90 кв.м, мансарда 55 кв.м, в якому 3 окремі кімнати, велика кухня/вітальня Є можливість перепланувати на власний розсуд. Дах 2х скатний. Територія: рівна, є свердловина . Каналізація септик. Електрика 10 кВт. Є можливість газифікації. Поруч ліс, гарний краєвид, свіже повітря. До центру Білогородки 5 хв. До траси Київ-Білогородка 500м. Є відеоогляд будинку. Якщо у вас дуже велика сімя, поруч продаеться дзеркальний будинок. Також можливо зробити не дорого ремонт за вашим проєктом. 125$ кВ.м під ключ!

власник
Супер ціна! Продам новий будинок 130м в с. Білогородка під Києвом

Мрієш про власний будинок у передмісті? Ось чудова пропозиція для тебе! Продам двоповерховий таунхаус у с. Білогородка, вул. Ярова 25. (На межі з с.Святопетрівське) Характеристики: • Загальна площа: 98,2 м² • Скважина глибиною 45 м • Електрика - 13 кВт • Септик обємом 8 куб. м • Земельна ділянка - 5 соток Перший поверх: • Велика кухня-студія: 22,3 м² • Санвузол, коридор та кімната: 9,5 м² Другий поверх: • 1кімната: 14м2 • 2кімната: 10,9м2 • 3кімната: 10,9м2 Санвузол суміжний

Таунхаус! Дуплекси! В с. Білогородка на межі з с. Святопетрівське!

Продається чудовий таунхаус з керамоблока, знаходиться в мальовничому містечку Білогородка, що відоме своєю прекрасною природою та спокійною атмосферою. Цей особняк стане прекрасним варіантом для тих, хто шукає комфортну житлову нерухомість за вигідною ціною. Основні особливості: Площа 60 м2, що розподіляється на два поверхи, дозволяє вам мати достатньо простору для створення індивідуального дизайну та втілення ваших бажань. Керамоблок як будівельний матеріал гарантує надійність, довговічність та відмінну звукоізоляцію, що забезпечує вашу приватність та комфорт. Чудова локація: близькість до природних зон, парків та річки створюють чудові умови для відпочинку та активного способу життя. Основи будинку готові, що дає вам можливість розпочати ремонт та оформлення власного простору за вашими власними перевагами та стилем. Місце розташування: Білогородка, приватне та затишне містечко, яке знаходиться в зручній доступності від міста. Тут ви зможете насолодитися затишком і спокоєм за межами шумного міського середовища, зберігаючи при цьому зручну транспортну доступність. Вигідна ціна за шикарний таунхаус без ремонту! Для отримання додаткової інформації та запису на перегляд будь ласка телефо за номером телефону 05*********35 Сергій Новатор

БЕЗ КОМІСІЇ !  Таунхаус за кращою ціною в Білогородці !!!

Без комісії Продаж таунхаусу за вигідною ціною 38000$ Локація: Білогородка Площа: 60м2 Площа земельної ділянки: 0,7 сотки Якісна побудова із керамоблоку Електричне опалення, два санвузли, кухня-студія, дві спальні Найкраща пропозиція на ринку!)

Без комісії | готовий таунхаус в Білогородці | супер ціна

Без Комісії ! Продається ТАУНХАУС 60 м2 в с. Білогородка, Київська обл. Про таунхаус: - Площа: 60 м2 на двох поверхах з власним подвірям. - Перший поверх: простора кухня-вітальня площею 22 м2 з виходом на власний двір та гостьовий санвузол. - Другий поверх: санвузол та 2 кімнати. - Комунальні послуги: електроенергія (10 кВт), вода (свердловина), каналізація (септик).

Без Комісії | ТАУНХАУС 60 м2 | Білогородка

ПРОДАЖ ТАУНХАУСА в Білогородці, вулиця .Чайки. Київська область. Площа 141 кв.м. 2 сотки. З підвалом на дві окремих кімнат 39 м. Вільне планування, кухня- вітальня, дві спальні. ПАНОРАМНІ вікна. Матеріал побудови- цегла, утеплен мінватою, заведено 10 квт електрики, септік, скважина . Монолітне перекриття. Великий внутрішній двір. Дитячий майданчик, парковка. Монолітне перекриття ! ТАУНХАУС , 2 поверху, 4 кімнати. Площа ділянки 2 сотки. Планування кімнат Роздільне. Газу немає. Холодна вода - свердловина, гаряча вода електричний бойлер. Опалення котел електричний. Своя каналізація. ЗАГАЛЬНИЙ стан будинку Від будівельників вільне планування. Терміново. Інтернет бездротовий.

Продаж таунхауса Білогородка з цоколь. поверхом.

c.Белогородка (Кут) Киев 15 мин, Кольцевая, Проспект победы. Продажа от хозяина отличного участка 14 соток с постройкой небольшого старенького дома, НО со всеми коммуникациями на участке. Есть газ, вода, канализация, асфальтированная дорога и подъезд к дому, приличные соседи, рядом лес, озеро (можно рыбачить), тихое, отличное место для проживания. Идеально может использоваться для застройщиков под постройку таунхаусов, квадрексов и прочего. Во дворе достаточно места для парковки, для сада. Приятная цена 50000у.е. Звоните! Просмотр в удобное для Вас время по предварительной договоренности! Ольга 06******40 представитель хозяина. Эксклюзив.

Продам землю с постройкой Белогородка(Кут) удобно под стройку  бизнес!

Продаж Таунхаусу з власною терасою та заїздом під авто у с.Білогородка. Можливий продаж по державній програмі Поруч ЖК Амстердам, ЖК Білий шоколад, Сільпо, Фора, поліклініка, дитячий садочок, школа, пошта, відділення банку, поруч маршрутки на Київ. Таунхаус 60квм, всі комунікації заведено, право власності на руках. Перший поверх: Коридор (гардеробна), санвузол, кухня-студія з виходом на власну терасу. Другий поверх: 2 окремі кімнати, санвузол або можна зробити маленький кабінет бо є вікно. Будинок побудований з керамоблоку. Продаж БЕЗ КОМІСІЇ!!! Можлива розстрочка. Відділ продажу: 05******36 Анна

Білогородка Продаж Танхаус 60квм Без комісіі

Будинок : Загальна площа - 155.7 м2 Житлова площа - 58.3 м2 Земельна ділянка : 0.0914 га КМ VILLAGGO ще шукають як КМ Віллаго, Вілаго, Віладжо, Віладжіо Котеджне містечко VILLAGGO в Білогородці знаходиться в чотирьох кілометрах від Києва в районі з прекрасною екологією, поруч з лісами і озерами. Особливо містечко сподобається тим, хто прагне жити на природі, користуючись при цьому міським комфортом. Всі 195 будинків виконані в єдиному скандинавському стилі, а концепція містечка продумана так, щоб не створювати зайвого візуального навантаження, при цьому організувавши більше відкритого простору. Інфраструктура Велике значення має зручний виїзд на Житомирську трасу до Києва, а також те, що в межах пішої доступності розташована автобусна зупинка. Дорога до станції метро «Житомирська» займе 20 хвилин на авто. При виконанні робіт з благоустрою території містечка передбачено створення власної інфраструктури. Тут є безліч зон для прогулянок і активного відпочинку. В одній з них встановлено фонтан, де часто збираються жителі з дітьми, проводяться різні розважальні заходи. «Родзинкою» є комерційне приміщення стилізоване під млин, по мірв будівництва і заселення планується відкриття низки комерційних приміщень. Споруджується сучасний дитячий садок європейського типу, спортивні майданчики для дорослих та ігрові майданчики для дітей, а також канатний парк. У теплу пору року можна купатися в басейні і загоряти на лежаках в лаунж-зоні. До послуг жителів містечка тенісний корт зі спеціальним покриттям, окреме шале для йоги і медитації, повністю оснащене сучасним обладнанням. Також в містечку буде продуктовий магазин, в якому реалізуються товари від фермерів. Варто відзначити, що жителі VILLAGGO можуть користуватися розташованими неподалік магазинами, торговим центром і ринком. Є місцева школа і дитячий сад. Особливості котеджне містечко VILLAGGO закрите для сторонніх, територія цілодобово охороняється кожен котедж і таунхаус оснащений сучасною системою «Розумний будинок», яка виконує функцію сучасного помічника в вашому гаджеті забудовник пропонує девять варіантів котеджів і таунхаусів з ергономічними плануваннями житло підключається до централізованих систем каналізації та водопостачання; до ділянки підводиться газ, а потужність підключення електроенергії, що виділяється на котедж, становить 10 кВт Організована гостьова парковка під охороною

власник
Будинок. Котеджне містечко VILLAGGO в Білогородці. Без комісії.

Продаж таунхауса з ремонтом! 60м2, 1 сотка землі, 2 власних паркомісця! Зроблений світлий ремонт, тепла водяна підлога, є котел, бойлер! Планування: кухня-вітальня, 2 санвузла, 2 кімнати. Світло 10кВт, септик, свердловина!

Таунхаус з ремонтом, за ціною квартири! Білогородка

Продаж таунхауса з ремонтом та своїм двориком, в Білогородці, за 10 км від Києва, в закритому котеджному містечку, під охороною! В будинку є цокольний поверх, який слугує бомбосховищем! Котеджне містечко знаходиться в екологічно чистій зоні, всього за 1 км до Житомирського шоссе та за 15 хв їзди до ст м Житомирська! ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ Загальна площа: 219 м2; Площа ділянки: 3 сотки; Стіни: - газоблок 350 мм+ пінопласт; Фундамент: - збірно-монолітний; Перекриття: - моноліт; Дах: - металочерепиця, утеплення- мінвата 10 см. ПЛАНУВАННЯ Цокольний поверх: - гараж, котельня, кладова, коридор та кімната вільного призначення. 1-й поверх: - кухня -вітальня, гостьова кімната, санвузол гостьовий. хол, тамбур. 2-й поверх: - 2 спальні. хол, санвузол. КОМУНІКАЦІЇ Опалення: індивідуальне газове, двухконтурний котел. Електрика: - 3 фази, 12 квт. Вода: - артезіанська, зі свердловини 100 м. Каналізація: - індивідуальний септик. Таунхаус введений в експлуатацію, документи на руках1 Реальному клієнту торг! Продаж без комісії! Для запису на перегляд, телефонуйте за номером в оголошенні!

Продажа дома- таунхауса в Киево-Святошинском районе! Еоселя/Евідновл

Продам таун введенний в експлуатацію, я власник, заведена електроенергія 10кВ, септик, вода скважина, фундамент залізобетонний стрічковий, зроблений задній дворик (мангал зона) поштукатурені стіни МР75, зроблена розводка проводки та прокладені траси для кондиціонерів, на матеріалах які вже в будинку не економив. Власне паркомісце перед будинком.

власник
Продам таунхаус введеней в експлуатацію.
1 - 24 з 68 результатів

Популярні запити

Географія Білогородка