Продається таунхаус 100 кв.м. м.Боярка, Київська обл. Про таунхаус: Таунхауси в центрі Боярки. Площа ділянки трохи більше сотні. Побудовані із газоблоку 300мм+100мм пінопласт. Дуже теплі. Два санвузли, дві чи три кімнати, балкон, сходи моноліт, фундамент стрічковий армований. Покрівля бітумна черепиця, вікна 7-камерні енергозберігаючі, облаштована вентиляція, виконана гіпсова штукатурка, розведення електрики. Підключено центральну каналізацію, воду, світло 10 кВт три фази, охорону А1. У кожного по 2 паркомісця, автоматичні вїзні ворота. Будинки введені в експлуатацію, можлива розстрочка, вартість "під ключ" із оформленням! Поспішайте! Умови покупки: Без комісії для покупця

Січових Стрільців вул.

Таунхауз окремий 2-поверхи Нова Боярка Вул.Пастернака (бувша Високовольтна) Індивідуальне опалення (двухконтурний котел) після повного обслуговування; Лічильник на воду з повіркою цього року; 1-й поверх -коридор, кухня-студія, с/в 2-й поверх -коридор, дві окремі кімнати Всі меблі і побутова техніка залишаються Закритий двір, автоматичні ворота Відеонагляд Місце для стоянки машини у дворі Хороші сусіди Право власності більше 3 років Зареєстрованих (прописаних) немає Поруч магазини, школа, дитячий садочок, парк, стадіон; Маршрутки поруч -742 (м Академмістечко), соціальний автобус 5А Ж/д ст Тарасівка в 5 хв пішки, а також АТБ, Фора, ринок, маршрутки 720; 368; 801, 3.

Продам таунхауз, Нова Боярка

46 м2 зі своїм паркомісцем та власним двориком! Документи на руках. Можна заходити на ремонт! Найкраща пропозиція за ціною та якістю! Власник без комісії. на 2 поверсі передбачається або 1 велика кімната або дві невеликі спальні кімнати. AURA VILLAGE – Спокійне, затишне місце за 10 км від Києва Боярка-Тарасівка-Юрівка, вул.Шевченка (поворот на Green Hill) Закрита територія, відеоспостереження, охорона 24-7 Загальна площа будинку 46 м2 біля будинку парко місце, зона барбекю Квартира без оздоблення, як на фото. Можемо зробити ремонт під ключ. Будинок збудований з газобетону, додатково по фасаду утеплений, дах покритий металочерепицею. Автономне опалення Асфальтований підїзд. Озеленення. Для вашого ознайомлення та спокою зробимо безкоштовну екскурсію до збудованих комплексів Боярка, Крюківщина із задоволеними мешканцями та позитивними відгуками. Побудовані обєкти у Боярці, Крюківщині, Гатне Позитивні відгуки заселених мешканців – це найкраща реклама! Виникли питання – дзвоніть. Тут на повідомлення не відповідаю.

Таунхаус 46 м2 з паркомісцем. Документи готові.Комплекс заселений АУРА

Продам двоповерховий таунхаус в Боярці по вулиці 29Лінія. Таунхаус зі своїм двориком до 1 сотки та парковкою для авто. Загальна площа 51 кв.м., 1 поверх кухня -студія 21кв.м., 2 поверх дві кімнати 8 та 12 кв.м. Побудований з газоблоку, утеплений пінопластом + короїд. Індивідуальная вигрібная яма. Комуникации заведені, електро проводка розведена по квартирі, встановлений електричний котел та радіатори. Зроблений ремонт. В ремонт входить - фарбування стін, підлога- ламінат, ковролін, в с/вузлі - плитка та встановлена вся сантехніка: ванна, унітаз, тумба з вмивальником. Встановлені всі розетки, вимикачі, плафони. Ціна 49500 $ Прямий продаж від забудовника. Поруч Епіцентр, Сільпо, школа, садочки, зупинки маршруток на Київ, в пішій доступності з/д станція Тарасівка.

Продам двоповерховий таунхаус в Боярці з ремонтом

Без %. Продаж світлої, теплої квартири з власним двориком! Однокімнатна квартира загальною площею 24м2.Простора кімната 18м2, великий передпокій в 3м2,який можна використовувати, як додаткову кімнату. Санвузол сумісний. Будинок двоповерховий, введений в експлуатацію, тарифи на світло стандартні, заведено 7квт. Опалення електричне. Зона відпочинку на своєму окремому дворику. Е свої паркомісця. Будинок розташований у тихому місці але вся інфраструктура вся у пішій доступності. Гарний виїзд. Поряд зупинки транспорту, пляж та зони відпочинку.

Без %. Боярка Тарасівська 23А квартира 1к Таунхаус з двориком 24м2

Продаж таунхауса з дизайнерським ремонтом і меблями, у с. Нове вул. Сагайдачного біля Боярки Поруч школа, зупинка маршрутки, Фора, кавярня, аптека Дуже зручна транспортна розвязка, виїзд на Одеську трасу та до Великої окружної до ж/д ст. Боярка 10 хв Таунхаус двохповерховий + утеплене горище, парковка і затишний дворик з зеленим газоном +є туї, самшит, барбарис,троянди, шовковиця 1 поверх - коридор 5,4 м2 (шафа для одягу і зберігання) - кухня вітальня (кухня-студія) 28,2 м2 з вихідом в затишний дворик Кухня обладнена всім необхідним: - варочна поверхня Hansa, витяжка Vento, духовка Electrolux, мікрохвильовка Whirlpool, холодильник AEG та додатково морозильна камера Electrolux ,посудомийка Ariston - с/у 4,8 м2 (велика ванна, інсталяція, пральна машина Indesit ) Теплий водяний пол на першому поверсі з додатковим насосом. Двухконтурний котел 2 поверх - 2 кімнати з балконами 14,4 м2 спальня +14,4 м2 дитяча кімната - гардероб 4 м2 Вихід на утеплене горище 20 м2 з вікнами в стелі, можна використовувати як додаткове місце для зберігання або як кімнату Комунікаціі: - скважина, - центральна каналізація, - світло 8 кВт - інтернет, - газ, - вивіз сміття Асфальтований підїзд, приємні доброзичливі сусіди Телефонуйте, домовимось про перегляд в зручний для Вас час!

Боярка - с. Нове Продаж таунхаусу з ремонтом та меблями, заходь - живи

Продам будинок-таунхаус в м. Боярка по вул. Лисенка ( район 1-ї школи). - Має три поверхи. - Загальна площа: 110м2. - Побудований з газоблока. - Утеплений пінопластом. - Гарне планування: 1-й поверх: передпокій, с/в, велика кухня- вітальня з виходом на задній двір. 2-й поверх: хол, дві окремі кімнати і с/в. 3-й поверх: велика кімната. - Будинок має велике власне горище. - Заведена електрика 3 фази 10 квт. - Вода- свердловина. - Каналізація- власна вигрібна яма. - Ділянка 1,5 сотки. - Асфальтований підїзд. Чудове місце розташування: поруч школа і дитячий садок, магазини, аптеки, маршрутки на Київ, недалеко ж/д станція. Прекрасний варіант для молодої сімї з дітками. БУДИНОК ВВЕДЕНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ. Ціна з усім оформленням. Телефонуйте, перегляди в зручний для Вас час.

Продам будинок-таунхаус 110м2 в Боярці, без комісії.

Продам від забудовника сучасний будинок -таунхаус -з комунікаціями! -з документами на будинок і земельну ділянку! -в обжитому місці! -в тихому приватному секторі! -з розвиненою міською інфраструктурою! -з гарним транспортним сполученням! Будинок побудований з якісних матеріалів: -монолітний фундамент -стіни-газоблок 300 мм -утеплення -пінопласт 100 мм -покрівля-бітумна черепиця -вікна-5-ти камерні склопакети -фасадна декоративна штукатурка Комунікації: -централізована вода -централізована каналізація -електрика 10 кВт в будинок заведені і розводка по будинку зроблена. Будинок 2-х поверховий,100 квм з ділянкою ( 1,5 сотки) Зручне і раціональне планування! На 1-му поверсі: -передпокій, -простора кухня з виходом на задній двір-терасу, -санвузол На 2-му поверсі: -хол, -три кімнати, -санвузол, -простора лоджія В будинку стіни ідеально! виготовлені під чистове оздоблення(машинна штукатурка) На підлозі-стяжка. Бетонні монолітні сходи. Прибудинкова територія огорожена. Ціна на будинок: за 100 квм-55 000$. БЕЗ КОМІСІЇ ! Без додаткових витрат для покупця! Перегляд при попередній домовленості,у зручний для вас час.

Продам сучасний будинок-таунхаус з ділянкою

Продам таунхаус з ремонтом. Двоповерховий, загальна площа 75 кв. метрів. Перший поверх— простора кухня-студія, санвузол. Другий поверх—дві окремі кімнати. гардероб. Земельна ділянка —1.2 сотки. Побудований з газоблоку по технології термодім , утеплення фасада мінвата 10см. Економне опалення . Своя Скважина 50м , окремий септик 6,5м3 , елекрика—3 фази. Продається з меблями та технікою. Гарні сусіди. Два парко місця. Задній двір з терасою 6 × 8 м.

Таунхаус 75  кв.м. Боярка  з ремонтом  та меблями! Без Комісії!

Продаж таунхаусу в центрі Боярки. Площа ділянки трохи більше сотні. Побудовані із газоблоку 300мм+100мм пінопласт. Дуже теплі. Два санвузли, дві чи три кімнати, балкон, сходи моноліт, фундамент стрічковий армований. Покрівля бітумна черепиця, вікна 7-камерні енергозберігаючі, облаштована вентиляція, виконана гіпсова штукатурка, розведення електрики. Підключено центральну каналізацію, воду, світло 10 кВт три фази, охорону А1. У кожного по 2 паркомісця, автоматичні вїзні ворота. Будинки введені в експлуатацію, можлива розстрочка, вартість "під ключ" із оформленням! Поспішайте! У каждого по 2 паркоместа, автоматические въездные ворота. Дома введены в эксплуатацию, возможна рассрочка, стоимость "под ключ" с оформлением! Спешите!

Продажа таунхауса в центре Боярки

Продам таун-хаус со своим двориком. Общая площадь 35 кв.м, спальня на втором этаже, на первом этаже кухня-студио и с/у. Немного незавершен ремонт. Лестницу доделают. Электроотопление панели. Рядом лес. Очень тихое, красивое место.

Продам таун-хаус ул. Южная

Продається смарт-таун в селі Тарасівка (Боярська т.г.) по вулиці Мирославській 18 / 18 А. Підходить під програму "Є-ОСЕЛЯ"! З ДОКУМЕНТАМИ! ОФОРМЛЕННЯ ЗА ЗАХУНОК ПРОДАВЦЯ! Двоповерховий смарт-таун з огородженою територією та парковкою. Тихе південне передмістя Києва, що можна вважати перевагою. Золота середина по віддаленості від великого міста – дуже поруч (10 км) і одночасно на достатній відстані щоб не відчувати мінуси мегаполісу. Поруч є все необхідне для комфортного життя – магазини, супермаркет, дитяча академія, школи, садочки і тд. Зупинки громадського транспорту в 1 хв пішки, поруч також станція електрички. Закрита територія. Стіни – газоблок AEROC D500. Дах – металочерепиця, утеплено мінватою 200 мм Вода – зі скважин; каналізація – септик (1 на 5 таунів); електрика – 1 фаза / 5 кВт, опалення – електричне, двозонний лічильник. Маршрутка 812 (з Боярки до метро Дружби Народів). Продаж від забудовника! БЕЗ комісії! ЦІНА ВКАЗАНА З ОФОРМЛЕННЯМ!

Розумний таунхаус в Тарасівці з документами!  (10 км від Києва)

Tarasivka Forrest. Розпочинаємо будівництво першої черги Таунхаусів, до Вашої уваги Таунхаус 97 м.кв , площа внутрішнього дворику 23. 6 м.кв. На першому поверсі розташований передпокій, санвузол, гардеробна та велика кухня-вітальня з виходом на задній дворик площею 23.6 м.кв. На другому поверсі розташовані 2 спальні кімнати, санвузол та балкон. - огороджена територія комплексу; - стіни - газоблок 100мм.; - утеплення зовнішніх стін 100мм. пенопласт; - монолітні сходи; - дах - плаский : панелі перекриття 200 мм. , утеплюється пенопластом, залитий стяжкою цементною ПВХ мембрана, сховані водостоки. -вікна 4 камерний профіль, 2 камерний стеклопакет; - свердловина 50 м.; - електроенергія - прямі договори з Київобленерго; - на території містечка освітлення та відеонагляд. Можливе часткове перепланування об’єкту та виконання ремонтних робіт. Містечко розташоване серед лісистої місцевості в оточенні природи.

Tarasivka FORREST! Стартує продаж першої черги Таунхаусів!

Продам таунхаус під чистове оздоблення. Збудований з якісних матеріалів. Загальна площа 85 кв. метрів. 1 поверх— простора кухня- вітальна, кімната, санвузол. 2 поверх —30 кв. метрів кімната . Усі комунікації, електроенергія 12 кВт, каналізація септик, свердловина. Землі 3.5 сотки. Відмінне місце розташування! Розвинена інфраструктура . Поряд зупинка транспорту на Київ. Будинок побудований, можна робити ремонт. Документи готові! Залишилось два таунхауси.

Таунхаус в передмісті Києва. Без Комісії! Є-Оселя!

Два поверхи Закрита територія Цент району Своя свердловина Свій септик Бетонні сходи Монолітна плита перекриття Панорамні вікна 10квт на кожний будинок Газ підведений до ділянки ціна від 50000$ ( до початків робіт ландшафту ) Є-оселя теж буде ! Ціна +15% від ціни

Таун хаус 75м2 1.5 сотки землі

Продається таунхаус 100 кв м, в м,. Боярка, в 5 хв від центру міста. В пішому доступі Фора,безліч невеликих продуктових магазинів, салони краси, кафе,школа №1, ЦНАП і Міська Рада. Поряд зупинки маршруток , залізнична станція/. звідки можна за 15 хв доїхати до Центрального жд вокзалу. Будинок зданий в експлуатацію. Заведені всі комунікації. Водопостачання та каналізація централізовані. Газ поряд по вулиці. Але достатньо електроенергії. Заведено 10 квт. День/ніч, прямі договори. Встановлена сигналізація в кожному будинку окремо. В будиночках гіпсова штукатурка, чернова стяжка. На першому поверсі - невеличкий передпокій, окремий с/у , дуже великий холл з вікнами, кухня-вітальня з виходом до зони відпочинку. Другий поверх- три спальних кімнати, великий с/у, вихід на балкон. Є велике горище. Будинок дуже теплий, стеля утеплена мінватою 200 В ціну включені ВСІ податки (на будинок і на землю) Можлива єОселя, але + 5% до вартості. . Залишився один будиночок! В інших вже живуть щасливі мешканці.

БЕЗ КОМІСІЇ  Готовий таунхаус під чистову 100кв, Боярка, 57000 уе

Продається таунхаус в м. Боярка Будинок введений в експлуатацію. Септик з переливом, Електрика 13квт Свердловина Прямо поряд х будинком міська каналізація, має запрацювати впродовж цього року, Поряд з ділянкою газові мережі. В будинку зроблена фінішна штукатурка На мансарду дерев’яні сходи Будинок теплий, Дуже гарна локація: школа 200 м Фора, зупинка маршруток в будь який куточок Києва . Без комісії для покупця Можлива Єоселя

Таунзаус 90м2, Боярка, 55000$ без комісіі, єоселя

Популярні запити

Географія Боярка