В продажі котедж в КМ «Олімпік» с.Березівка., який знаходиться у 20 хвилинах від Києва по Житомирській трасі,з необхідною інфраструктурою. Діюча охорона, озеро з пляжем, ліс, дитячий садок, готується до відкриття школа, загальна зона для відпочинку мешканців містечка з футбольним полем, продуктовий магазин, СПА, освітлення вулиць та інша інфраструктура. Територія містечка максимально продумана для якісного та безпечного ,24/7, проживання жильців. В містечку всі комунікації централізовані (вода, каналізація, газ), які обслуговує власна управляюча компанія. Очисні споруди знаходяться за територією містечка. Тут ви зможете покататись на конях, прогулюючись стежками у хвойному лісі, позагорати на пляжі, покататись на вейкборді, розслабитись у спа, і повечеряти в ресторані. А також багато чтого іншого на ваш смак . Планування будинку: На першому поверсі кухня-столова, вітальня, с/в,кабінет ,тераса Другий поверх: дві окремі спальні, ванна кімната та спальня з власним гардеробом і ванною. Будинок розташований на земельній ділянці 15 сот з цільовим призначенням для житлової забудови з можливістю прописки. В сусідніх будинках постійно проживають сім’ї. Пропоную Вам поїхати і самим відчути атмосферу курортного міста Нова Березівка де можливо здійсниться Ваша мрія!

Паризька, 638

СРОЧНО!!! Дом 240 кв.м. (включая гараж 40 кв.м.) в коттеджем городке Лелечий Хутор. Участок 10 соток. Стены красный кирпич, утеплен, перекрытия монолит, крыша битумная черепица. Готов под чистовую отделку: отштукатурен, разведено электричество, отопление, канализация. Отдаленность от м. Житомирская 20 минут езды на автомобиле.

власник
Дом (КГ Лелечий Хутор)

Вашій увазі пропонується шикарний котедж в закритому містечку Нова Березівка (КМ "Home resort"), 20 км від Києва по Житомирській трасі. Територія містечка охороняється 24/7. В штаті працівників 12 охоронників і 2 службові собаки. Будинок збудований за сучасними технологіями завдяки чому дуже теплий. В будинку на першому поверсі росташована простора вітальня - кухня студія, сан вузел, котельня. На другому поверсі є можливість облаштувати три кімнати, сан вузел. перекриття другого поверху залізобітон, тобто на мансарду можливо облаштувати під свої потреби. В містечку всі комунікації централізовані (вода, каналізація, газ). Сусіди поруч живуть та радіють життю. На теріторії котеджного містечка є можливість скористатися прогулянками на конях, насолоджуватись стежки у хвойного лісу, відпочивати на пляжі, покататись на вейкборді, розслабитись у спа та сходити ресторан.

КМ "Home resort" 167м.кв. 15 сот Нова Берізівка власна інфраструктура
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-поверхового будинку, 191 м2, с. Березівка, Макарівський р-н. Продажа 2-х этажного дома, 191 м2, с. Березовка, Макаровский р-н. Продається сучасний одноповерховий котедж загальною площею 191 м2., 25.69 соток у КМ "HOME RESORT". 19 км Житомирською трасою. Наше котеджне містечко розташоване в унікальній природній місцевості - ми оточені лісами, озерами та мальовничими полями. Перлиною каскаду озер, розташованої поблизу містечка, стало велике синє озеро з пляжем із білого піску завдовжки майже 1000 м. Крита тераса та ганок 51,15 м2, навіс для двох машин плюс паркування ще на дві машини; 3 спальні, 3 санвузли, вбиральня, пральня/котельня, кухня вітальня з висотою стель 3,65 м, хол. Централізована каналізація, централізоване водопостачання, зовнішня система водовідведення, електричне введення, Інтернет. Фундамент монолітний стрічковий. Стіни зовнішні керамічний термоблок Керам товщиною 380 мм, внутрішні стіни та перегородки керамічна цегла М100 (Вінниця). Перекриття монолітні залізобетонні. Вихід на дах зовнішній засклений. Стіни зовнішні керамічний термоблок Керам товщиною 380 мм, внутрішні стіни та перегородки керамічна цегла М100 (Вінниця). Покрівля плоска мембранного типу з утепленням еструдером товщиною 200 мм., з внутрішнім відведенням води, що обігрівається. Ковпаки на димарі, покриття парапетів металом тол.0.55 (Словаччина) цвіт. Утеплення фасаду мінеральною ватою Paroc 100 мм. Оздоблення фасаду мінеральними штукатурками Ceresit. Потужність бетонна із замощення ФЕМ від Ковальської. Тераса монолітна з гідроізоляцією за технологією Litokol. Облицювання керамограніт. Тумби для квітів та дерев. Вартість обєктів нерухомості в HOME RESORT за останній рік зросла на 30% - 50% і наступний рік не буде винятком, тому не відкладайте поїздку до нас. Чекаємо на Вас на перегляді. #3159.17341687

Продаж будинку, с. Березівка, Макарівський р-н

Вашій увазі пропонується шикарний котедж в закритому містечку Нова Березівка, який знаходиться у 20 хвилинах від Києва по Житомирській трасі. Територія містечка максимально продумана для якісного та безпечного 24/7 проживання жильців. В штаті працівників 12 охоронників і 2 службові собаки. Будинок збудований за сучасними технологіями завдяки чому дуже теплий. В містечку всі комунікації централізовані (вода, каналізація, газ), які обслуговує власна управляюча компанія. Очисні споруди знаходяться за територією містечка. Тут ви зможете покататись на конях, прогулюючись стежками у хвойному лісі, позагорати на пляжі, покататись на вейкборді, розслабитись у спа, і повечеряти в ресторані. А також багато чтого іншого на ваш смак і аромат, тому.. Пропоную Вам поїхати і самим відчути атмосферу курортного міста Нова Березівка де можливо здійсниться Ваша мрія! За додатковими питаннями звертайтесь по телефону, дякую за увагу, до звʼязку!

Дом Будинок 167 кв. м Нова Березівка Котеджний Курорт

Популярні запити

Географія Березівка