Велика Євро 3к 72м навпроти Центрального Парку! Газ. Без коміссій! єоселя і Сертифікат - ТАК! Простора квартира з величезною кухнею-вітальнею в цегляному будинку навпроти Центрального Парку. З кухні затишна зручна комора. Залишається все як на фото. Індивідуальне газове опалення - двухконтурний котел. Тепла підлога - кухня, санвузол, коридор. Зроблений добротний ремонт, якісні меблі. Три кондиціонери. Засклена лоджія. Престижний, розвинений мікрорайон при вїзді в Ірпінь зі сторони Києва. Ідеальне розташування - всі обєкти інфраструктури в радіусі 500 метрів. В будинку АТБ, поруч Новус, Сільпо. Одне перехрестя до нового сучасного дитячого садочку, школи.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 2/1  Г

Всього 912$ за квадратний метр! Трикімнатна дворівнева квартира з ремонтом в ЖК Версаль Парк, м.Ірпінь. Це єдина квартира у всьому комплексі, яка має вихід на власну терасу з самої квартири. Площа квартири 88 кв.м + тереса площею 55 кв.м Меблі та техніка залишаються! В квартирі індивідуальне газове опалення та газова варильна поверхня. Тепла підлога по всій квартирі (крім спалень). Усі тарифи житлові. Планування: 1-й поверх: простора кухня-вітальня з балконом, дві спальні та ванна кімната. 2-й поверх: кімната з виходом на терасу, з якої відкривається захоплюючий краєвид на місто. Територія житлово комплексу закрита, під охороною. Є наземний та підземний паркінг Центральна частина міста. У пішому доступі парк Дубки та парк Правика, школа №1 та №2, дитячий садок, поліклініка, супермаркети та усі блага цивілізації. Право власності більше трьох років, оформлення 2% Ніхто не прописаний, документи готові до угоди. Телефонуйте, пишіть. На звязку у всіх месенджерах!

можливий продаж по єОселя
Українська вул., 86б

Без % Продаж великої двокімнатної панорамної квартири 92м2, кухня-вітальня з виходом на власну терасу- закриту від сторонніх очей. Вид з усіх вікон балконів та тераси на хвойний ліс, та частково видно озеро. Є можливість встановити натуральний камін! Квартира повністю зонована під індивідуальний дизайн проєкт, котрий надамо новому власнику, там всі розміри та схеми комунікацій оселі, візуалізація інтерєру (коштував 2 тис у.о.) Виконано безліч дороговартісних робіт з використанням якісних матеріалів: - розводка електрики по точках в оселі, змонтовано щиток автоматів - розведена система водяного опалення та сантехніка з водовідведенням (інсталяція, тепла підлога з контурами, та вбудовані в підлогу водяні конвектори для панорамних вікон, виводи для бойлера та пральної і сушильної машини в госп. блок ( є на плані), - плитка (Італія) в санвузлі, плитка на балконах та терасі, коридорі, - вивід монтаж системи кондиціонування, - змонтовано каркас підвісної стелі з точками освітлення, - замінені вхідні двері на протизламні броньовані, - куплені під замовлення двері прихованого монтажу в гардеробну кімнату, - встановлено під замовлення дзеркало від підлоги до стелі в коридорі та багато приємних дрібниць які побачите особисто. Площа квартири 92 м2 Кімнати-16.5 м2 та-14 м2 + гардероб 4 м2 Коридор 16 м2, де організоване місце під госп.блок.та вхідну гардеробну шафу. Санвузол -9 м2 Паноромна Кухня-вітальня - 28.5 м2 з виходом на терасу. Опалення- індивідуальне газове (двоконтурний котел) Висота стелі 3.1 м Про житловий комплекс Новоірпінські Липки 2, закрита власна територія з зонами відпочинку, фонтаном та ландшафтним дизайном. в оточені хвойного лісу. Дуже зручна локаця- поруч школа, 2 дитячих садочка, супермаркети, транспорт, 2-ва озера з пляжем Мікрорайон розвинутий з багатьма інвестиціями.. Для реального покупця додатково можливі приємні сюрпризи стосовно ремонту та наповненя квартири. Мінімальне оформлення. Оселя варта уваги не на словах.. Перегляд в зручний для Вас час.

можливий продаж по єОселя
11-а лінія вул., 4

Продається двокімнатна квартира з ремонтом і вбудованою кухнею та технікою. Новий житловий комплекс «Чехов Парк» розташований в престижному районі Ірпеня та має власний вихід в парк «Центральний». Квартира з гарним, дорогим ремонтом. Є окрема кімната, де можна облаштувати пральну та сушильну. Кухня оснащена технікою: варильна комбінована поверхня, духова шафа (з функцією свч), посудомийка. Також встановлено двоконтурний котел. Розведена тепла підлога. Всі роботи з внутрішнього оздоблення виконані з використанням якісних матеріалів. Квартира двостороння, вікна виходять як на вулицю, так і у двір. На території ЖК облаштована зелена зона. Двір закритий та великий, є багато паркомісць як всередині ЖК, так і по зовнішній стороні. Житловий комплекс «Чехов Парк» надає вам можливість насолоджуватися всіма перевагами міського життя, знаходячись у безпосередній близькості від магазинів, ресторанів, шкіл, дитячих садочків, ігрових кімнат, центрів розвитку, спортивних і медичних закладів, поштових відділень та громадського транспорту. Ця квартира - ідеальний вибір для тих, хто шукає комфорт, зручність та сучасний стиль життя. Можливий варіант доукомплектування меблями в кімнатах.

можливий продаж по єОселя
Виговського вул., 2д/3

Ірпінь, продаж 2х кімнатної квартири з новим ремонтом! Знаходиться за адресою вул. Мечнікова 11. Це тихе місце в самому центрі, поряд з парком «Незнайка». Площа 62 м2, 3 поверх 4х поверхового будинку. Власна закрита територія для парковки авто. Квартира з якісним дорогим оздобленням та наповненням. З меблів та техніки передбачено абсолютно все! Телевізор, стіл зі стільцями у вітальні і дивани- предмет додаткових домовленостей. Про планування: • простора кухня- вітальня • 2і окремі затишні кімнати • велика гардеробна • ванна кімната Квартира з індивідуальним опаленням та системою підігріву підлоги. Якщо є дітки – все дуже зручно – поряд дитсадок, кілька шкіл, парк, магазини, аптеки, поліклініка, зупинки – все близько. Вартість 95 000$ За деталями та домовленістю на перегляд- телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Мечникова вул., 11

Продається елітна двокімнатна квартира з вишуканим дизайнерським ремонтом! Повністю укомплектована! Ця квартира створена для тих, хто шукає комфорт, стиль та розкіш в кожному куточку. Легкий та витончений інтерєр, високоякісні матеріали, сучасні технології - все це робить цю квартиру справжнім шедевром. Простора вітальня, розкішна кухня-столова, дві окремі спальні кімнати, стильний санвузол - кожна деталь дбайливо продумана. Розташування в центрі міста, поруч парки, кафе та магазини. Ця квартира - ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт та елегантність. Насолоджуйтесь життям в найкращих традиціях! Телефонуйте для перегляду.

Григория Сковороды улица, 21, Ирпень, Ирпень, Киевская 95000.0 USD

Пентхаус з великою терасою, вид на сосновий ліс. Частково зроблений ремонт. В подарунок дизайнерський проект!

11-я линия улица, 4, Ирпень, Ирпень, Киевская 95000.0 USD

Продаж 2 кімнатної квартири 90 м2 Кухня вітальня 25 м2 , дві окремі кімнати по 16 м , два балкона 4 м , передпокій 14 м , тепла підлога в коридорі, санвузли та кухні. Зроблений якісний ремонт, багато вбудованих меблів для зберігання речей. Протипожежна сигналізація, паркомісце , комора на поверсі у цоколі . Велика закрита територія ЖК. Поруч дитячий садок, парк , магазини, супермаркети, аптеки, салон краси, зупинка громадського транспорту 379 . Оформлення 2 % Можна під іпотеку та сертифікат.

Григория Сковороды улица, 1, Ирпень, Ирпень, Киевская 95000.0 USD

Продаж євро 3к пентхаусу з початковим ремонтом. Загальна площа 92 м2 1 кім -16.5 м2 2 кім -14 м2 + гардероб 4 м2 коридор з великим дзеркалом до самої стелі(на фото воно закрите) -16 м2 санвузол -9 м2 кухня-вітальня - 28.5 м2 Опалення- індивідуальне газове З кухні відкривається шикарний вид на сосни, велика тераса. В кожній кімнаті є балкон В санвузлі вже покладена якісна італійська плитка , на стінах та на підлозі. В коридорі підлога також готова, покладена плитка, сходи до кухні також зроблені. По квартирі розведена електрика, сантехніка, є всі виводи. Тепла підлога в кухні та санвузлі. Стеля більше 3х метрів. В подарунок дизайн проект(варістю 2тис$), по якому розмальовано все до найменших деталей , в новому сучасному стилі! Дуже допоможе при плануванні свого простору. Встановлені дорогі вхідні двері проти взлому. Локація будинку дуже зручна, в самому ЖК знаходиться центр реабілітації "Здорова спина", "Клініка репродуктивної медицини доктора Айзятуловой", в пішій доступності є все! Нова школа, два дитячих садочки, два великих супермаркети, ресторан, кафе, аптека, пляж. Одразу поруч з будинком є зупинка маршруток, зручний виїзд на Київ. Тиха, затишна локація, зроблена нова дорога. Ціна 95 000 у.о

11-я линия улица, 4, Ирпень, Ирпень, Киевская 95000.0 USD

ЕСТЬ ДРУГИЕ ВАРИАНТЫ ЖИЛЬЯ СМОТРИТЕ ВСЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ АВТОРА Продам большую 2-ком квартиру г. Ирпень ул. Тищенко 21B/1 (р-н Парк Незнайка) ЦЕНТР, общ. 77 м2, жилая 40 м2, кухня 10 м2, с/у 9 м2, 2/5 этаж (без лифта), год постройки дома 2012, индивидуальное газовое отопление (двухконтурный котел), дом кирпичный, квартира двухстороння, на все счетчики, два застекленных балкона. Продается со всей мебелью и техникой (как на фото). Закрытая территория, своя детская площадка, есть место для авто. Рядом школа, детский садик, лес, парк, магазины, аптеки, удобный выезд на Киев. Цена 95 000 $ ТОРГ На номере Life есть Viber, Telegram, WhatsApp КОМИССИЯ ДЛЯ ПОКУПАТЕЛЯ 0%

Продам 2-ком г. Ирпень ул. Тищенко 21B/1 ЦЕНТР, общ. 77 м2 ТОРГ

Житлові комплекси у Ірпінь

Продаж євро 3к пентхаусу з початковим ремонтом. Загальна площа 92 м2 1 кім -16.5 м2 2 кім -14 м2 + гардероб 4 м2 коридор з великим дзеркалом до самої стелі(на фото воно закрите) -16 м2 санвузол -9 м2 кухня-вітальня - 28.5 м2 Опалення- індивідуальне газове З кухні відкривається шикарний вид на сосни,велика тераса. В кожній кімнаті є балкон В санвузлі вже покладена якісна італійська плитка , на стінах та на підлозі. В коридорі підлога також готова,покладена плитка,сходи до кухні також зроблені. По квартирі розведена електрика,сантехніка,є всі виводи. Тепла підлога в кухні та санвузлі. Стеля більше 3х метрів. В подарунок дизайн проект(варістю 2тис$), по якому розмальовано все до найменших деталей , в новому сучасному стилі! Дуже допоможе при плануванні свого простору. Встановлені дорогі вхідні двері проти взлому. Локація будинку дуже зручна,в самому ЖК знаходиться центр реабілітації "Здорова спина","Клініка репродуктивної медицини доктора Айзятуловой", в пішій доступності є все! Нова школа,два дитячих садочки,два великих супермаркети,ресторан,кафе, аптека,пляж. Одразу поруч з будинком є зупинка маршруток,зручний виїзд на Київ. Тиха,затишна локація, зроблена нова дорога. Про перегляд попереджати за день Ціна 95 000 у.о Іпотека обговорюється Оформлення 2%

Продаж 2к Пентхаусу з видом на ліс!Дизайн проект в ПОДАРУНОК!

Дворівнева квартира з якісним ремонтом Тихий і затишний будинок біля Податкового університету Площа 103 кв.м Перший рівень - кухня студія та прихожа з гарним видом з вікон на парк, другий рівень 3 кімнати, 2 сан вузли Залишається вся вбудована техніка. В будинку відеоспостереження,два кодових замка на під’їзд, шлагбаум та паркомісця під кожну квартиру. Ціна 95000$ Оформлення мінімальне - 2% Іпотека, державна програма можлива, обговорюємо

Дворівнева трикімнатна квартира ГАЗ район Університету Центр Оф 2%

Продаж! Велика 3кім з дизайнерским РЕМОНТОМ в комплексі закритого типу ЖК ВЕРСАЛЬ ПАРК Двохрівнева квартира з РЕМОНТОМ 3 кімнати+кухня-студія 88,7 м2 + тераса 55м2 16/16 Ціна: 120000$ Оформлення 2%

Продаж! Велика 3кім з дизайнерским РЕМОНТОМ в ЖК Версаль Парк

Трьохкімнатна квартира 105 м в центрі міста. Під програму є Оселя та СертифікатМожливо з ремонтом і меблями. . Рядом 2 парки : «Правика» и «Дубки», сквер, 2 школи, дит. садок, поліклініка і ринок, магазини и кавярні. Зупинка транспорту до Києва. Зручне місце. В наповнення квартири входить: - штукатурка стін; - Вхідні двері з мдф накладками; - пол - лазерная стяжка; - вікна - металлопластикові з двухкамерним профілем WDS; - опалення індивідуальне-газове - лічильники на всі коммуникації : електрика, вода,газ. На Сертмфікат- може бути з ремонтом під ключ та меблями. По вашому бажанню.

Ірпінь. Продаж 3 к. кв. 105 м під сСертмфікат. Парк.

Ви шукаєте велику квартиру для вашої родини ? Цінуєте сучасні житлові комплекси в екологічно-чистих районах? Тоді наша пропозиція саме для Вас! Продається велика 3 кімнатна квартира загальною площею 80 м2, розташована на 7 поверсі 16 поверхового будинку ЖК City Park, м. Ірпінь, вулиця Університетська, 3/13. Планування квартири включає три спальні кімнати, простору кухню - вітальню, ванну кімнату, санвузол і гардероб. В квартирі зроблений свіжий ремонт, найближчим часом буде встановлена кухня. Новому власнику залишиться доукомплектувати меблями та технікою за власним смаком. Особливістю квартири є вид на ліс, а також велика кількість світла, що надає відчуття затишку. В ЖК є вся необхідна інфраструктура для комфортного життя: закрита територія, школа, дитячі садки, безліч магазинів, аптек, кафе, фітнес-центрів та спортивних майданчиків, а також є в достатній кількості паркувальні місця на території комплексу, також гостьова парковка. Зручна транспортна розвязка, зупинка за 5 хвилин ходьби. Пропозиція без комісія для покупця!

ексклюзив
Університетська вул., 3/13

Дослідити місцевість

У продажу чотирикімнатна дворівнева квартира площею 118 м2, з ремонтом, технікою та меблями (все залишається). Цегляний будинок з утепленням.Не пошкоджений. Центральний парк, тиха вулиця, закрита територія та доглянутий двір, дитячий майданчик у дворі. Поблизу школа, кавярні, дитячі садки, супермаркети та багато іншого. Зручне планування: на першому поверсі коридор, кухня-студія, с/в, спальня, вітальня, великий балкон з виходом зі спальні та вітальні, під сходами велика комора. На другому поверсі дві окремі спальні, с/в, дві комори. Великі вікна - світла та затишна. Ремонт із якісних матеріалів, вбудовані меблі. По всій квартирі розведена тепла підлога. Два кондиціонери, автономне опалення (двоконтурний газовий котел). Розташування будинку в шикарному районі Ірпеня. Мінімальне оформлення (всього 2%). Будинок 2012 року. Сертифікат,Єоселю,постанова та ін. Без комісії для покупця.

Чехова вул., 4

3х кімнатна квартира, 2 поверх 10 поверхового будинку 82 м* кухня 20 м Три спальні 17/14/10.5м* два с/у Автономне опалення, тепла підлога по всій квартирі. Хороший ремонт.якісні меблі,техніка. Рядом вся інфраструктура дитячий садок, супермаркети АТБ, Фора, Траш Зупинка на Київ . Парк, ліс, річка. Ціна 90000т . у.о. тел (05*********83 просмотр по домовленості. Власник

власник
3х кімнатна квартира

Ірпінь ЖК Контраст 2(НовіМетри) Вулиця Стуса(раніше Пушкінська) Локація топ -поряд Центральний парк,близькість до Нової траси,уся інфрастуктура у пішій доступності.Кращий район міста. 2к квартира 57,1м2 +комора 3,2м2 7/10 поверх Ніхто не проживав! У квартирі гарний дорогий ремонт (робили для себе)у світлих тонах. Усі матеріали якісні -від шпалер до іспанського кахелю у ванних кімнатах. Автономне газове опалення-двуконтурний котел. У кожній кімнаті проложено трасу під кондиціонер. Шумовзоляція на стелі. Електрика розведена по точках і продумано усе детально. Два санвузли. Встановлено сигналізацію. Двір закритого типу. Гарна прибудинкова територія з дитячими і спортивними майданчиками,і ланджшафтним дизайном,є зона барбекю. У квартирі залишилося встановити двері ,меблі і можна заізжати Є можливість придбати по сертифікату,по програмі єоселя Оформлення 2%

2к квартира +комора Контраст2 Ірпінь

Ірпінь ЖК Контраст 2(НовіМетри) Вулиця Стуса(раніше Пушкінська) Локація топ -поряд Центральний парк, близькість до Нової траси, уся інфрастуктура у пішій доступності.Кращий район міста. 2к квартира 57, 1м2 +комора 3, 2м2 7/10 поверх Ніхто не проживав! У квартирі гарний дорогий ремонт (робили для себе)у світлих тонах. Усі матеріали якісні -від шпалер до іспанського кахелю у ванних кімнатах. Автономне газове опалення-двуконтурний котел. У кожній кімнаті проложено трасу під кондиціонер. Шумовзоляція на стелі. Електрика розведена по точках і продумано усе детально. Два санвузли. Встановлено сигналізацію. Двір закритого типу. Гарна прибудинкова територія з дитячими і спортивними майданчиками, і ланджшафтним дизайном, є зона барбекю.

Василия Стуса (Пушкинская) улица, 25Д, Ирпень, Киевская 94000.0 USD

Продам Велику Квартиру Ірпінь, ЖК Версаль (вул.Українська) ЦЕНТР Загальна площа 55м2, 2 кімнати. З вікон Вид на фонтани. Поверх 14 з 16 ( ЛІФТ) Дорогий ремонт, техніка. Все залишається. Індивідуальне газове опалення. Закрита територія (проїзд по перепусткам), своя інфраструктура: магазини, кафе, школа, садочки, підземний паркінг, парк місця у дворі і окремий паркінг на території, дитячий майданчик, фонтани, футбольне поле. В пішій доступі 3 парки для прогулянок та відпочинку. В квартирі максимальне наповнення по меблям та техниці (якісна та на гарантії). Ціна: 94 000$ Оформлення 2%. Програми, сертифікати, іпотеки ТАК. Є різні варіанти Ірпінь, Буча, Ворзель, Гостомель. Чекаємо на перегляд, з повагою Ольга.

Ірпінь, центр. ЖК ВЕРСАЛЬ 2 к. оф.2%. Програми так

ЖК Синергія 3 Поверх 2/10 Площа 82м2 Стан квартири - ремонт, меблі Мінімальні податки при оформленні Іпотека ТАК У продажу простора, укомплектована євро 4 кімнатна квартира. ЖК Синергія 3 Квартира, укомплектована меблями і технікою. Опалення індивідуально газове,тепла підлога по всій квартирі, крім кімнат від двоконтурного котла . Планування :кухня-вітальня – 19.3м2, ванна кімната – 4.1м2, 2й с/в - 2.6м2, спальня 17м2, дитяча кімната -14м2, 2а дитяча кімната - 10.2м2 Ціна 94000$ Оформлення 2%

Укомплектована меблями і технікою євро 4 кімнатна квартира 82 м2 ЖКСи

НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ! 2-кімнатна квартира в ЖК "Синергія Сіті"! Залишилася остання 2-кімнатна квартира з ремонтом та меблями у вже зданому будинку! Будинок №8, Квартира №9: • Площа: 59.5 кв.м • Лоджія • Вікна виходять у сучасний та доглянутий двір • Обладнана меблями та побутовою технікою! Переваги ЖК "Синергія Сіті": • Поруч з ЖК розташована річка з добре облаштованою набережною. Тут є зелені газони для відпочинку і місця для барбекю прямо біля води. • Для активних дітей та їх батьків ми проводимо різноманітні заходи: від спортивних змагань серед мешканців до велопрогулянок по спеціально підготовлених маршрутах. Як можна придбати це житло: • Вигідна програма єОселя під 3% спеціально для військових! МІНІМАЛЬНИЙ ВНЕСОК: 777 000 грн. МІСЯЧНИЙ ПЛАТІЖ ПО КРЕДИТУ: 17 302 грн. • Розстрочка від забудовника на 36 місяців з першим внеском 30%. • Програма єВідновлення. • Купівля за повну вартість. Ціна на нерухомість зростає з кожною проданою квартирою та підвищенням стадії готовності будинку. Не проґавте можливість скористатися цією вигідною пропозицією — звяжіться з нами вже зараз!

власник
Простора 2к квартира для родини, умебльована та зі свіжим ремонтом

Сучасна 2к квартира ЖК бізнес класу, з ремонтом. Заселений комплекс! м. Ірпінь, вул. Кобилянської Ольги, 1в/8. ЖК «SYNERGY CITY» будинок № 8. ЖК оснащений сучасною системою відеоспостереження та новітніми системами ідентифікації мешканців, такими як Face ID. На території комплексу будується школа та дитячий садочок, що робить цей район ідеальним для сімей з дітьми. А також є спортзал "Reforma", а також сучасні дитячі майданчики з унікальним дизайном. Біля комплексу розташовані ліс, парк, річка з облаштованою набережною, що створює сприятливі умови для відпочинку та здорового способу життя. Забудовник пропонує гарні умови купівлі: - 100 оплата. - Державні програми : єОселя або єВідновлення. Дзвоніть!

Сучасна 2к квартира ЖК бізнес класу, з ремонтом. Заселений комплекс!

Продається стильна квартира площею 59.5 м² у новобудові, розташована поруч з річкою та набережною. Деталі: - Розташування: Будинок 8, Поверх 2 - ЖК: Синергія Сіті Переваги: - Розташування поруч з річкою та набережною, що забезпечує мальовничий вид та зручний доступ до прогулянок на свіжому повітрі. - Новобудова з сучасними матеріалами та технологіями. Додаткові можливості: - Можливість участі в програмі "єОселя" та "єВідновлення". - Гнучкі умови розтермінування оплати. Перший внесок 30% Не втрачайте шанс придбати цю привабливу квартиру в ЖК Синергія Сіті! Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб дізнатися більше та організувати перегляд.

власник
Ідеальна 2-кімнатна Квартира з Ремонтом в ЖК "Синергія Сіті", Ірпінь
1 - 24 з 330 результатів