Пропонуємо 3 км. квартиру під ремонт, що дозволяє реалізувати ваші дезайнерські ідеї та створити затишне житло на свій смак. Квартира рошташована в центрі Ірпіня, чудове місце розташування , розвинена інфраструктура( поруч маршрутка м.Академ містечко)

Соборна вул., 109

Двокімнатна квартира загальною площею 60 квадратних метрів за привабливою ціною. Квартира є двосторонньою, що забезпечує відмінне освітлення та приємний мікроклімат всередині приміщення. Вона має зручне планування і вже виконану стяжку і штукатурку стін. Встановлений двоконтурний газовий котел гарантує надійне опалення і гаряче водопостачання. Роздільний санвузол забезпечить комфорт для всієї сімї. Квартира розташована у спокійному районі з усією необхідною інфраструктурою поруч, недалеко від лісу, що робить її ідеальним місцем для сімейного проживання або як інвестиційний обєкт. Не вагайтеся телефонувати, і я з радістю надам відповіді на всі ваші питання.

Білокур вул., 5б

Продається 1-кімнатна квартира, вул. Теліги (Лермонтова), м. Ірпінь Пропонуємо вам чудову можливість придбати нову квартиру в Ірпені. Квартира після будівельників, що дозволяє вам реалізувати свої дизайнерські ідеї та створити затишний простір для життя. Основні характеристики: • Стан: нова квартира після будівельників • Будинок: зданий та заселений • Територія: закрита Переваги: • Інфраструктура: поруч розташовані магазини, аптека, стоматологія, зоомагазин, дитячий садок та школа • Природне оточення: квартира знаходиться в оточенні лісу, що забезпечує чисте повітря та спокій Чудове розташування: • Зручність: закрита територія забезпечує безпеку та комфорт проживання • Все необхідне поруч: розвинена інфраструктура створює всі умови для комфортного життя Не упустіть можливість стати власником цієї нової квартири у зручному та екологічно чистому районі Ірпеня. Для отримання додаткової інформації та запису на перегляд, звертайтеся за номером 0980189188

можливий продаж по єОселя
Лермонтова вул., 2д

Продам 1к м Ірпінь вул Северинівська буд 124/1,2-4эт будинку , квартира після нового ремонту,техніка,вбудована кухня,шафа,діван.Квартира вільна.Поруч зупинки ,магазини,супермаркети,метро 20 хв. їхати. Ціна 40000уе ,без комісії. Рієлтор Світлана 0962282327,0937054133

Северинівська вул., 124/1

ЖК Центральний Преміум. Центр міста Ірпінь, вулиця Соборна, будинок 122. Квартира однокімнатна, або євродвушка, загальною площею 41.1 м2 10 поверх \14 поверхового цегляного теплого будинку. Кухня-студія 15.8 м2, спальня 14.1 м2 ВИДОВА на сторону вулиці Соборної, парку Дубки (захід). Наповнення: гіпсова штукатурка стін, лазерна стяжка підлоги, розводка опалення + радіатори, м/пластикові вікна замінені на більш високої якості, ніж в ЖК Центральний Преміум, броньовані двері. Всі комунікації підключені. Рік здачі 2021, підходить під кредитну програму є-оселя. Будинок розташований в центрі міста. Поблизу в пішій доступності два парки,магазини, супермаркети, дитячі майданчики, ЖД вокзал, зупинка громадського транспорту. Ціна 40000 у.о. Податки для покупця - 1% пенсійний фонд, держмито-1%, податок фізосіб-5%, військовий збір-1,5%. Послуги нотаріуса -6000 гривень, сплачуються навпіл.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 122

Квартира від власника в ЖК Сінергія-2, вул. Мечникова 112а, ніхто не проживав, базовий ремонт стан як на фото.

власник
1-но кімнатна квартира, Ірпінь

Вул Новооскольська 55-А На квартиру виділений дворик близько 5-7м2, ви можете зробити заборчик. Ми не робили. Кімната ближче до панорамних вікон, кухня далі. Два виходи, через підʼїзд і через панорамне вікно. Є можливість розділити, щоб була не студія. Ми збиралися робити роздвижні двері, які б заїжджали за туалет На кухні є можливість поставити диван, доп спальне місце. Тарифи житлові Електрична підлога по всій квартирі, два датчики керування по wi-fi, а також можна безпосередньо керувати на самих датчиках. Розділено по зонах, кухня з туалетом та кімната. Здавали в оренду за 15.000грн під кавʼярню Продавали за 45.500$, зараз знизили ціну, бо терміново продаємо + після здачі в оренду є деякі потертості на стінах трохи ( десь розлили каву, десь столики стояли, але не критично, на фото навіть не видно цього) Поруч територія санаторія в минулому, паркова зона + ліс, зупинка місцевої маршрутки навпроти та 5 хв до маршрутки на академ Будинок знаходиться біля Нових Метрів Це моя квартира, якщо хочете подивитися, дзвоніть або пишіть, в принципі можу показати в будь-який день, бажано попередити за день хоча б.

власник
Продам Свою Квартиру з двориком біля парку та лісу

Продаж квартири бізнес класу від власника! Квартира на 8 поверсі, вікна виходять у тихий двір, що гарантує спокій та приватність. Початкові оздоблювальні роботи вже виконані: система опалення з новими радіаторами, лазерна стяжка з теплою підлогою, гіпсова штукатурка стін. Зручне розташування з легким доступом до міської інфраструктури. Без комісії для покупця.

власник
ул. Соборная, 122, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD

Продається Квартира з ремонтом, укомплектована всім необхідним для комфортного життя. Газове опалення! Поруч є вся інфраструктура. В пішій доступності школа, садочок, різні магазини, кафе, заклади для повсягденного життя. Парки для прогулянок і відпочинку. Писати на ОЛХ повідомлення, знаходжусь за кордоном.

власник
Продається однокімнатна квартира з ремонтом. Поруч вся інфраструктура

Продаж квартири бізнес класу від власника! Квартира на 8 поверсі, вікна виходять у тихий двір, що гарантує спокій та приватність. Початкові оздоблювальні роботи вже виконані: система опалення з новими радіаторами, лазерна стяжка з теплою підлогою, гіпсова штукатурка стін. Зручне розташування з легким доступом до міської інфраструктури. Без комісії для покупця.

власник
ЖК Центральний Преміум 1к від Власника без %

Житлові комплекси у Ірпінь

Продам високоякісну квартиру з першокласною підготовкою до ремонту в сучасному ЖК за гарячою ціною. Житловий комплекс «Irpin City» знаходиться в лісовій частині міста Ірпінь Київської області на вул. Університетська, 1. Розташування в найближчому передмісті дозволяє за 15 хвилин бути в столиці, а вдома насолоджуватися високим рівнем житлової якості та енергоефективності комплексу. Розташований на в’їзді в Ірпінь, цей комплекс має цілий мікрорайону з власною інфраструктурою. Магазини, фітнес-центр, салони краси, кафе, сучасний освітній комплекс повного дня, центр раннього розвитку дитини та коворкінг – все для максимального комфорту мешканців. Для наймолодших жителів створено просторий дитячий садочок та різноманітні ігрові зони, розвивальний простір. Залишивши межі житлового комплексу «Irpin City», його мешканці можуть за лічені хвилини просто дістатися до інфраструктури столиці та міста Ірпінь: дитячих садочків та шкіл, супермаркетів, ресторанів та розважальних закладів, кінцевої зупинки транспорту та всього, що потрібно для комфортного життя. За 4 хвилини пішки від житлового комплексу «Irpin City» знаходяться зупинки маршрутних автобусів, що відправляються до станцій метро «Святошин» та «Академмістечко», а на власному автомобілі дорога до Києва займе близько 15 хвилин. Для автомобілів мешканців на території облаштований гостьовий паркінг. Якщо ви вже прийняли рішення про купівлю власного житла і шукаєте повністю облаштовану всім необхідним під швидкий ремонт квартиру, то мій варіант для вас.

Двокімнатна квартира. Сданий будинок. Ірпінь сіті. Продаж без комісії!

Однокімнатна квартира в престижному ЖК Sky-2 з прекрасним видом на нові будинки та сосновий ліс . Загальна площа квартири 43.2м2,житлова 14м2, кухня-студія 17 м2 ! Зручне планування квартири, простора, фактично Євродвушка. Квартира знаходиться на 5 поверсі 16 поверхового будинку по вулиці Університетська, 1Т. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Стіни заповнені керамічною червоною цеглою та утеплені мінеральною ватою. Наповнення: підлога-лазерна стяжка стіни- чистова штукатурка Комунікаціі централізовані, автономне опалення. Особливості ЖК «Скай »: • 1,5 км до Києва (зручний і швидкий виїзд на новоірпінську трасу) • територія, що охороняється; • концепція «двір без авто»; На території Sky розміщені ігрові майданчики для дітей, зони для занять спортом і місця для відпочинку на свіжому повітрі. Неподалік від ЖК розташовані супермаркет, дитячий центр розвитку, медичні установи, різні магазини. Відносно недалеко знаходяться набережна та парк «Центральний». За 20 хвилин можна дістатися на особистому транспорті до Бучанського міського парку: тут добре представлена розважальна інфраструктура у вигляді дитячих атракціонів, прокату човнів і велосипедів, кафе та т. ін. Без комісії для покунця!

Ірпінь. ЖК SKY, 1кімнатна квартира з просторою кухнею. Зданий будинок.

Продам 3км.кв., всі кімнати окремі. В квартирі повністю в 2023році, замкнені нові вікна, на металопластикові, два балкони також засклені. Квартира в жилому стані. В під’їзді зроблений ремонт. Охайний зелений двір. Чудова квартира в центрі Ірпіня для родини.

В Центрі Ірпіня продам 3 км.кв. вул. Соборна 109

Продам однокімнатну квартиру в ЖК Центральний Відразу біля Центрального парку. Квартира з максимальним наповненням: лазерна стяжка підлоги, гіпсова (чистова) штукатрука стін, тупла підлога, розведено опалення. Велика кухня-студія х вітражними вікнами, квартира дуже світла. Без комісії! На пряму! Чекаємо вас на перегляд.

Университетская улица, 3/10, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD

Продам квартиру в найкрасивішому житловому комплексі Ірпеня! ЖК Центральний! Відразу біля Центрального парку! Найкраща інфраструктура із усіх можливих! Поряд абсолютно все, необхідне для комфортного проживання. Все в пішій ходьбі. Поряд зупинка транспорту до метро. Максимальне наповнення квартири. Без комісії! На пряму!

Университетская улица, 3, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD

Дослідити місцевість

Продам квартиру в Ірпені! Біля самого центрального парку, ЖК Центральний! Найкрасивіший житловий комплекс Ірпеня! Квартира з початковим ремонтом: стяжка, штукатурка, тепла підлога, розводка опаленння, радіатори. В кухні великі вітрадні вікна, квартира дуже світла Без комісіі! На пряму! Чекаємо вас на перегляд

Университетская улица, 3, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD

Велика, дуже класна квартира в Ірпені! Розташована в новому районі Ирпеня! Все, що потрібно для хорошого життя є поруч: магазини, супермаркети, новий державний садок, великі дитячі майданчики, маршрутки на Київ і по місту! Планування просто шикарна! Велика кухня - студіо, з вітражними вікнами, робить її дуже світлого! Приїжджайте дивитися! Олена

Григория Сковороды улица, 36, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD

Большая 2к квартира в Ирпене! ЖК Сити Парк! Центральный парк! С документами! Это самое лучшее месторасположение в Ирпене! Маршрутки на Киев (м.Академгородок) и по городу, школа и садик в пешей доступности! Большое количество магазинов, супермаркетов. Планировка очень классная! Большая кухня-студио! Приезжайте все смотреть! Елена

Чехова улица, 27, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD

Шикарная 2к квартира в Ирпене! Ул. Университетская! Всего 30000 уе! Квартира с лоджией! Дом уже готов Рядом маршрутка до метро (Академгородок), маршруткой 15 мин до метро! Это ближайшая точка к Киеву (7км) Вокруг сосновый лес, но при этом есть вся нужная инфраструктура. Планировка очень классная, квадратные комнаты, с кухни лоджия! Записывайтесь на просмотр! Елена

Университетская улица, 1, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD

Продам однокімнатну квартиру в Ірпені!З ремонтом, меблі, техніка - все залишається! Квартира дуже затиша! В квартирі індивідуальне газове опалення: Розташована на середньому поверсі (2 із 5ти поверхів) Бкдинок обжитий, давно заселений. Розвинений район, поряд зупинка транспорту до метро (м.Академмістечко) Мінімальне оформлення. Без комісії! На пряму!

Мечникова улица, 120, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD

ВИГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ ПІД СЕРТИФІКАТ ! Однокімнатна квартира в ЖК бізнес класу. Розвинена інфраструктура : магазини, аптека, кавярня, школа , дитячий садок. Квартира без ремонту , що дає можливість зробити ремонт вашої мрії. В квартирі зроблена гіпсова штукатурка , тепла підлога , розводка опалення, радітори. БЕЗ КОМІСІЇ. Телефонуйте домовимося про перегляд.

Соборная улица, 122, Ирпень, Киевская 40000.0 USD

Продам квартиру в Ірпені. Площа дуже велика, кімнати дуже просторі! Шикарна локація біля лісового масиву. Можна на ремонт, люди вже живуть! Максимально розвинена інфраструктура району. Все необхідне в пішій доступності. Прямий виїзд на Київ. За детальною інформацією звертайтесь за номером телефону.

Университетская улица, 1В, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Ірпнінь ЖК Версаль Парк Однокімнатна квартира з ремонтом Площа 33м2 Поверх 12/13 Можна придбати під всі державні програми: єОселя, постанови, Сертифікат, єВідновлення. Юридичний супровід на всіх етапах угоди. Я професійний рієлтор, дивіться всі мої пропозиції, маю доступ до всієї бази регіону, покажу будь-яку квартиру, ключі на руках. Телефонуйте, мені буде приємно провести перегляд в зручний для вас час.

Украинская улица, 83Б корпус 9, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD

ЦІНА ПОВНА, КВАРТИРА АКТУАЛЬНА!!! Продаж квартири в ГОТОВОМУ БУДИНКУ без КОМІСІЇ! Продається затишна квартира ! Вся необхідна інфраструктура. Ідеальний варіант для себе, або для інвестиції! .Дана квартира дійсна, пропонується на різних поверхах. Затишний і тихий район Ірпеня, зі своєю необхідною для комфортного життя інфраструктурою. Найближчий виїзд на ново-ірпінську трасу в напрямку Києва. Є інші варіанти різноманітного планування, квадратури і ціни. Телефонуйте записуйтесь на перегляд, підберемо під Вас варіанти. Працюємо без вихідних!

Университетская улица, 4, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD
1 - 24 з 2 548 результатів