НАЙНИЖЧА ЦІНА. АКЦІЙНА РОЗТЕРМІНУВАННЯ Ось такий варіант. Здача на вересень цього рок 2024(ЧЕРЕЗ МІСЯЦЬ ГРУБО ГОВОРЯ) Ціна в оголошенні першого внеску. ПВ 50% - 696 510 грн (16 000$ ) Розтермінування на 3 роки Щомісячний платіж - 23 435 грн Індивідуальні умови.

Кобилянскої, 14

Однокімнатна квартира в Ірпені в ЖК бізнес-класу. Остання квартира по супер вигідній ціні! Площа 34 кв.м. Опалення індивідуальне газове. Сучасний житловий комплекс з гарною прибудинковою територією, з власною інфраструктурою. Тут є магазини, кавярні, Нова Пошта, фітнес клуб мережі Реформа, в швидкій перспективі відкриття АТБ та інших бізнесів. У пішому доступі Ірпінська Набережна, парк Письменників. До Києва всього 15 хв на авто. Вартість квартири 1 148 106 грн. Пишіть телефонуйте. Всі деталі по телефону.

Достоєвського вул., 19

Продам квартиру з новим якісним ремонтом, заходь і живи! Ірпінь, вул. Миру 1к квартра студія Новий ремонт, ніхто не жив Площа 21м2 Поверх 1/5 Тепла підлога Газова плита Гаряча вода від газової колонки Ключі на руках, набирай! Я ріелтор, зі мною можна подивитись і купити будь яку нерухомість в Ірпені, Бучі, Київі і не тільки, без комісії для покупця. Можу допомогти з підбором, набирайте або пишіть коли буде зручно

Миру вул., 6

Продам 1-к квартиру 27,2м2 під ЧИСТОВУ з ДОКУМЕНТАМИ в ЖК Молодість. Ірпінь У продажу однокімнатна квартира 27,2м2 сучасного планування: передпокій – 3,5м2, гардероб – 2,5м2, санвузол – 3,5м2, кухня – 10м2, спальня – 8м2. Квартира з правом власності, комунікації підключені, ліфт працює. Житловий комплекс клубного типу із прибудинковою територією закритого типу, що складається з 5 поверхових житлових будинків, розташований в пішій доступності від міської набережної на вїзді в Ірпінь по Новій трасі по вул. Соборній. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста на території комплексу. Зручна транспортна розвязка та виїзд на Київ, маршрутне таксі №420 та №379 до метро Академмістечко. У наповнення квартири входить: - чистова гіпсова штукатурка стін; - чистова стяжка підлоги; - лічильники вода, світло. Ціна квартири - 27900$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки – 8,5%. Розглянемо продаж по безготівковому розрахунку: єОселя 3% і 7%, сертифікат єВідновлення, Постанова КМУ. Ключі від квартири в нашому офісі, перегляд у зручний для Вас час. Телефонуйте! З повагою, Янковський Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2-к/2

Продам 1-к квартиру 27,2м2 під ЧИСТОВУ з ДОКУМЕНТАМИ в ЖК Молодість. Ірпінь У продажу однокімнатна квартира 27,2м2 сучасного планування: передпокій – 3,5м2, гардероб – 2,5м2, санвузол – 3,5м2, кухня – 10м2, спальня – 8,5м2. Квартира з правом власності, комунікації підключені, ліфт працює. Житловий комплекс клубного типу із прибудинковою територією закритого типу, що складається з 5 поверхових житлових будинків, розташований в пішій доступності від міської набережної на вїзді в Ірпінь по Новій трасі по вул. Соборній. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста на території комплексу. Зручна транспортна розвязка та виїзд на Київ, маршрутне таксі №420 та №379 до метро Академмістечко. У наповнення квартири входить: - чистова гіпсова штукатурка стін; - чистова стяжка підлоги; - лічильники вода, світло. Ціна квартири - 27900$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки – 8,5%. Розглянемо продаж по безготівковому розрахунку: єОселя 3% і 7%, сертифікат єВідновлення, Постанова КМУ. Ключі від квартири в нашому офісі, перегляд у зручний для Вас час. Телефонуйте! З повагою, Янковський Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2-к/14

Продаю 1-кімнатну квартиру в місті Ірпінь на вул. Лісова 4К біля Центрального парку, із зручним виїздом. Будинок розташований в затишному місці. Будинок цегляний, утеплений мінеральною ватою, якісні вікна з МДФ накладкою. В квартирі індивідуальне газове опалення ( тариф житловий – 2,64 ), встановлені лічильники обліку на воду, електрику, газ. Квартира дуже світла та тепла. Абсолютно вся інфраструктура в пішій доступності біля будинку. Загальна площа апартаментів 36 м. кв, кімната 19 м², кухня 8м², санвузол суміщений 4 м². Дуже гарний затишний двір, закрита територія, паркомісць вистачає всім Квартира розташована в цокольному поверсі, вхід з спільного коридору, можна жити або здавати під оренду можна під комерційну діяльність (спортзал, салон, тощо) Невеликі комунальні. 27 900 у.о.

Лісова вул., 4К

Миру вул., 6, 2/5-пов., цегла. 32/18/5, світла затишна квартира з косметичним ремонтом. Центральне опалення, бойлер, душова кабіна, лічильники на газ, воду, електрика, комора, кахель. Поруч дитячий садок, магазини, амбулаторія, парк "Дубки", будинок культури, маршутки. 27000 у.о. Торг!

Миру вул., 6

Сухий теплий цоколь. Всі комунікації центральні. Житлові тарифи.Комплекс закритого типу Поряд дитячий садок, супермаркети, аптеки, нова пошта, парк, зупинка громадського транспорту до станції метро Академмістечко. Перегляди у зручний для Вас час. Телефонуйте щодня з 9 до 22-00

Джерельна вул., 2

Продам чудову квартиру в ЖК Сяйво 2 вул. Університетська 1б, в оточені лісу та в 10 хвилинах від Києва по Новоірпінській трасі. Можливе перепланування в 2 кімнатну за рахунок 2х вікон у кімнаті. Чудовий вид з вікна на сосновий ліс. Будинок монолітно-каркасний, стіни цегла, утеплення мін. вата. Квартира з правом власності. В будинку доробляють ремонт в підїздах. Восени обіцять запустити на ремонт власників квартир. Перегляди можливі. Ціна 27000+8,5% оформлення, без комісії. На всі додаткові питання відповім по телефону. Дзвоніть!

Університетська вул., 1б

Вашій увазі пропонується смарт-квартира в ЖК «Бургундія», що в місті Ірпінь. Адреса : вулиця Новооскольська 2Б/8. Площа 21,8м2, знаходиться на 5 поверсі. Стан : після будівельників, стіни цегляні, на підлозі лазерна стяжка, стіни гіпсова штукатурка, висота стелі 2.72. Можна зробити зонування на свій смак. Вікна у внутрішній двір. До продажу встановимо двуконторний газовий котел. Будинок введений в експлуатацію та присвоєно поштову адресу. Територія комплексу закрита, активно облаштовується, відкриваються точки надання побутових послуг. В крокові доступності супермаркет АТБ та Фора, поруч гарний парк та зупинки транспорту по місту та в напрямок Києва. Квартира готова до продажу, проводимо перегляди по домовленості. Один власник, сплачуємо податки. Пропозиція без оплати комісійних. З порядними колегами залюбки співпрацюємо без дублювання реклами.

Новооскольська вул., 2б/8

Житлові комплекси у Ірпінь

Продам 1к квартиру студію в мальовничому районі м. Ірпінь. Квартира знаходиться в 3-поверховому будинку на закритій території, є затишний двір. Поруч гарний парк, ринок, супермаркети, площа і зупинка транспорту. Квартира знаходиться на 2-му поверсі. Є вся необхідна техніка та меблі: двоспальне ліжко, шафа купе, холодильник, пральна машина, бойлер. Також є комора і чудовий балкон 5м2. Квартира готова до продажу. Документи в порядку, прописаних немає. Дзвоніть, пишіть - відповім на всі запитання.

Мечникова вул., 38/1

Терміновий продаж 1к квартири в центрі Ірпеня. Квартира з Індивідуальним газовим опалення від двухконтурного котла! Невисокий третій поверх, пʼятиповерхівки. Є балкон. Мінімальне оформлення! Поряд розвинена інфраструктура - магазини, аптеки, пошта, парк Дубки, університет. Телефонуйте! Є Торг!

Щаслива вул., 15

1-кімнатна євро-смарт квартира в цегляному будинку 2012 року, встановлено сантехніку , кухню, шафу-купе, металопластикові вікна, Н=3м. Тихий зелений район, неподалік магазини, парк, зупинки транспорту

можливий продаж по єОселя
Полтавська вул., 29є

Без комісії! Продаж 1 квартири ЖК Ібіс в Ірпені, вул. Гвардійська, будинок 7 40.6 кВ м 3/4 поверх Ціна 30 000 у.е. Простора квартира з великою кімнатою -18 кВ м та кухнею 15.2 кВ м, кухня з панорамними вікнами. В квартирі встановлено лічильники, стяжка, гіпсова штукатурка, двоконтурний котел. Тихий район, розташований в оточенні лісу, поруч магазини, садок, школа, лікарня. Продаж по перепоступці, витрати враховані

можливий продаж по єОселя
Гвардійська, 7

Продаж 1-кімнатної квартири-студіо. ЖК "Молодість" зданий, з документами, активно заселяється. Ірпінь, вул. Соборності 2к/21. До метро "Академмістечко" чи "Житомирська" 10 хвилин транспортом. Житловий комплекс по принципу "місто в місті". Забудова невисокої поверховості, монолітно-каркасна технологія із заповненням цеглою і керамоблоком. Газ. Розкішна закрита територія: відеоспостереження, цікаві дитячі майданчики, парковки для автомобілів і велосипедів, зони відпочинку для дорослих. Це краще один раз побачити на власні очі, ніж довго читати! 30м2, 2/5-поверх. Чистий продаж, без опікунської, без боргів. Свідоцтво про право власності на квартиру. Власник в Україні, буде присутній на угоді у нотаріуса. Перегляди можливі в будь-який час за попередньою домовленістю. Ласкаво просимо!

Соборності, 2а/21

Дослідити місцевість

Новий затишний житловий комплекс клубного типу в Ірпені, на вул. Лисенка. ЖК GL Club поєднує в собі найкращий досвід будівництва та благоустрою території для комфорту мешканців: Двір Майданчики для відпочинку Квартири зі своїм двориком Гаражі малоповерхова забудова безшумні ліфти Комплектація квартир Базова комплектація: Цементно-піщана штукатурка стін Цементно-піщана стяжка підлоги Максимальна комплектація: Цементно-піщана штукатурка стін + гіпсова шпаклівка під поклейку шпалерів Розведення системи опалення та водопостачання по точках у квартирі Установка газового котла, радіаторів Технічні характеристики будинку Фундамент -Монолітно-збірний Стіни-Цегла Утеплення стін — мінеральна вата та пінополістерол Перекриття - залізобетонні Комунікації – центральне водопостачання, каналізація, газопостачання, електрика. Система опалення – індивідуальна, у кожній квартирі встановлюється двоконтурний газовий котел Bosch Прибудинкова територія — бруківка, встановлення ігрових майданчиків, лавок, ящиків для сміття, освітлювальних приладів, озеленення Велиій вибір однокімнатних та двокімнатних квартир Можливість розтермінування до 18 місяців Запрошую у наш відділ!

Супер вигідна інвестиція!

Квартира з частковим ремонтом в зданому ЖК (м.Ірпінь, вул.Мечнікова 103) Сучасний будинок в новому районі міста, утеплений, повністю заселений. Квартира загальною площею 35м2, великий санвузол. Хороше місцерозташування, поряд безліч маркетів та магазинів. Можна використувати як офіс (по документам як комерція, прописатись не можна).Посилання на Ютуб; youtube.com/shorts/7hWHcc8Qfcs?feature=share Вартість: 18 000 у.о.+% ріелтора

Квартира в Ірпені 18000у.о.

Продається велика студія в ЖК Чехов парк! Квартира знаходиться на 4му поверсі, виконана стяжка підлоги та штукатурка стін. Комплекс має прямий вихід в Центральний парк, поряд багато супермаркетів, кафе, аптеки, дитячі кружки та все, що потрібно для комфортного життя. Незабаром відкриється басейн! Самий швидкий виїзд в Київ. Запрошую на перегляд у зручний для вас час.

Доступна квартира в Центральному парку1

В продажі однокімнатна квартира ЖК Скай 2 1 к квартира Площа 42.3 м2 Поверх 3 поверх Оформлення 8,5% Ціна 27000$

Однокімнатна 43м2 27000$

Ціна вказана при 100% оплаті. Простора квартира 36,06 м2! Квартира має велику кухню(15,99м2), спальню, та передпокій і санвузол. -максималльну комплектацію : цементно-піщану штукатурку стін, гіпсова шпатлівка під поклейку шпалер; стяжка підлоги; розведення системи опалення та водопостачання по точках; встановлення газового котла та радіаторів. -ремонт під ключ, враховуючи ваші побажання та бюджет. Ми маємо великий досвід та вже готові дизайни, які можна реалізувати у вашій квартирі. ЖК GL CLUB! Це затишний малоповерховий житловий комплекс клубного типу в м. Ірпінь, вул. Лисенка 21. Побудований з якісних матеріалів. Будинок оснащений: - безшумними ліфтами, - колясочними, - кладовими приміщеннями, - комерційними приміщеннями, - власними ігровими майданчиками, - зонами відпочинку, - паркомісцями, - власними гаражами. Інфраструктрура району розвинена по максимуму, масив заселений, має зручну транспортну розвязку, жвавий трафік та громадський транспорт. Поряд парк "Мама", для затишних прогулянок! Забудовник дає можливість оформити розтермінування на 12 та 18 місяців, діє також знижка при 100%. Будівництво ведеться активно, наразі йдуть роботи над 3 та 4 секціями. Все чітко згідно норм та термінів, здача на 4 квартал 2024 року. Чекаємо Вас у офіційному відділі продажу , телефонуйте (06*******56 та приходьте на перегляд! Ще більше інформації на нашому сайті green-life.co.ua

Квартира  36,06м2 в новобудові Ірпінь! Розстрочка!

Продам однокімнатну квартиру-студію в ЖК "Чехов Парк". В квартирі виконана стяжка та шпаклівка. Комплекс бізнес класу, в якому передбачено підземний паркінг, фітнес-центр з басейном, дитячі майданчики, ресторани. Територія комплексу закрита від сторонніх відвідувачів і перебуває під цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Перевагою комплексу є детально продумана інфраструктура: магазини, кафе, аптеки, банкомати, зоомагазин, салони краси і багато інших об’єктів, необхідних для повноцінного життя. Зручний виїзд на Нову трасу, до Києва всього 7км. Нотаріальне оформлення! Деталі за телефоном 06*********72.

Продам однокімнатну квартиру в м. Ірпінь!

Без комісії для покупця!!! Ірпінь Вулиця Мечнікова, б.38 яскрава ОДНОКІМНАТНА квартира з ремонтом і меблями Загальна площа 24,2м2 Поверх 3/3 Більш детальна інформація телефоном або пишіть повідомлення. Мені буде приємно провести вам перегляд, ключі на руках. Мінімальне оформлення. Оплата готівковий, безготівковий розрахунок, іпотека, сертифікат, розтермінування та ін. Юридичний супровід на всіх етапах угоди. Телефонуйте або пишіть з 09:00 до 21:00 Підгірна Оксана АН Квартал (8 років на ринку нерухомості Ірпінь, Стоянка, Буча, Гостомель, Ворзель, Немішаєве) - сертифікований рієлтор спілки фахівців нерухомості України. Отримала кваліфікаційний сертифікат, виданий рішенням сертифікаційної комісії СФНУ і внесена до реєстрів сертифікованих фахівців. Працювала із великими забудовниками в місті Ірпінь на посаді маркетолога, комерційного директора. Дивіться всі мої оголошення. Як співробітник агенції маю доступ до всієї бази нерухомості Регіону. Ключі на руках, записуйтесь на перегляд у будь-який зручний для вас час. СПРАВЖНЬОМУ ПОКУПЦЮ ЗНАЧНИЙ ТОРГ

Без комісії!!! яскрава ОДНОКІМНАТНА квартира. Іпотека!!! Сертифікат!!!

Квартира 2 кімнатна ,(потрібен ремонт ванної кімнати) вхідні двері нові, автономне отоплення, 2 поверховий будинок ,Горенка вул Садова 20б Питання по тел.

власник
2 кімнатна квартирав Горенці

Простора квартира 32 м2! Квартира має велику кухнею-вітільнею (10м2), спальню (12) передпокій та санвузол. Комплектація квартири: -Базова: базову комплектацію, яка ключає у себе : цементно-піщану штукатурку стін, лазерну стяжку підоги. -максималльну комплектацію : цементно-піщану штукатурку стін, гіпсова шпатлівка під поклейку шпалер; стяжка підлоги; розведення системи опалення та водопостачання по точках; встановлення газового котла та радіаторів. -ремонт під ключ, враховуючи ваші побажання та бюджет. Ми маємо великий досвід та вже готові дизайни, які можна реалізувати у вашій квартирі. ЖК GL CLUB! Це затишний малоповерховий житловий комплекс клубного типу в м. Ірпінь, вул. Лисенка 21. Побудований з якісних матеріалів. Будинок оснащений: - безшумними ліфтами, - колясочними, - кладовими приміщеннями, - комерційними приміщеннями, - власними ігровими майданчиками, - зонами відпочинку, - паркомісцями, - власними гаражами. Інфраструктрура району розвинена по максимуму, масив заселений, має зручну транспортну розвязку, жвавий трафік та громадський транспорт. Поряд парк "Мама", для затишних прогулянок! Забудовник дає можливість оформити розтермінування здача на 4 квартал 2024 року. Чекаємо Вас у офіційному відділі продажу , телефонуйте (06*******56 та приходьте на перегляд! Ще більше інформації на нашому сайті green-life.co.ua

Поспішай придбати Квартиру 32м2) за найнижчою ціною!
1 - 24 з 872 результатів