Продам 2-к квартиру 47м2 з ДОКУМЕНТАМИ в ЦЕНТРІ м. Ірпінь Двокімнатна квартира 46,6м2 сучасного планування: передпокій – 6м2, ванна кімната – 4м2, простора кухня-студія – 19м2, дві спальні по 9м2, Квартира розташована на 2-му видовому поверсі 10ти поверхового цегляного будинку з індивідуальним газовим опаленням та консьєрж-сервісом в центральній частині м. Ірпінь. Якісний цегляний поверховий будинок із утепленням, закритою прибудинковою територією та власним двором-парком! Повна розвинена інфраструктура сучасного міста. Також у дворі житлового комплексу велика прибудинкова територія, дитячий майданчик, паркування, зелені насадження, зони відпочинку для дорослих та дітей. У наповненні квартири: - двоконтурний газовий котел; - вапняна штукатурка стін; - чистова стяжка підлоги; - лічильники газ, вода, світло. Ціна квартири - 47900$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки 8,5%, можливий невеликий предметний торг реальному покупцеві. Телефонуйте! Ключі від квартири на руках, перегляд у зручний для Вас час. З повагою, Янковський Сергій - АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

ексклюзив
Павленко В., 56

Продам 1-к квартиру 34м2 з ЧИСТОВИМ оздобленням в ЦЕНТРІ м. Ірпінь Комплекс клубного типу, що складається з 3-х житлових будинків із закритою територією, розташований у центральній частині міста на вул. Тургенівська. Пятиповерховий будинок побудований з червоної керамічної цегли із зовнішнім утепленням мінеральною ватою. У пішій доступності абсолютно вся потрібна інфраструктура. У радіусі 500 метрів є: школа №2, муніципальний дитячий садок, супермаркети, кафе, ресторани, кавярні, парк «Дубки» та парк ім. Правіка. На території закрите паркування та дитячий майданчик. Однокімнатна квартира сучасного планування 34м2 розташована на 9-му видовому поверсі 10-ти поверхового житлового будинку. Планування квартири: передпокій – 3м2, санвузол – 3м2, спальня – 18м2 з виходом на лоджію – 4м2, кухня – 7,5м2. Внутрішнє оздоблення квартири: - двоконтурний газовий котел БОШ; - розведення труб опалення, металеві радіатори, тепла підлога у санвузлі; - стартова штукатурка стін; - стяжка підлоги; - лічильники газ, вода, світло. Ціна квартири - 35500$, оформлення - договір купівлі-продажу, податки - 2%, можливий невеликий предметний торг. Додаткова інформація за телефоном. З повагою, Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних!

ексклюзив
Тургенєвська вул., 50/3

НАЙНИЖЧА ЦІНА. АКЦІЙНА РОЗТЕРМІНУВАННЯ Ось такий варіант. Здача на вересень цього рок 2024(ЧЕРЕЗ МІСЯЦЬ ГРУБО ГОВОРЯ) Ціна в оголошенні першого внеску. ПВ 50% - 696 510 грн (16 000$ ) Розтермінування на 3 роки Щомісячний платіж - 23 435 грн Індивідуальні умови.

Кобилянскої, 14
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

### Продається нова квартира в ЖК "Сіті Парк"! Прямий продаж, ключі зі мною **Неймовірна можливість!** Пропонуємо вам унікальний шанс стати власником сучасної 2-кімнатної квартири з фантастичним видом на сосновий ліс та місто. Ця квартира неодмінно закохає вас з першого погляду! **Основні характеристики:** - **Площа:** 59 м², ідеально продуманий простір для комфортного життя - **Поверх:** 12 з 17 – насолоджуйтеся захоплюючими краєвидами - **Локація:** ЖК "Сіті Парк" – сучасний житловий комплекс з усією необхідною інфраструктурою **Особливості:** - Просторі та світлі кімнати - Енергозберігаючі технології - Розвинена інфраструктура - Парк в 1хв пішки **Ціна:** всього 49 900 у.о.! Не втрачайте свій шанс жити в комфорті та зручності. Заплануйте огляд вже сьогодні! Ваша нова квартира чекає на вас!

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 3/16

Продається затишна 1-кімнатна квартира в ЖК Центральний 2! Місце розташування: ЖК Центральний 2 Площа: 37.5 м² (кухня-вітальня 17.9 м², кімната 11.6 м²) Поверх: 16/16 Висота стелі: 3.6 м Наповнення: - Стяжка підлоги (крім санвузла) - Поштукатурені стіни - Розведено опалення - Встановлені радіатори - Встановлені лічильники Ціна:38000$ Оформлення: Будь-який спосіб угоди. Готова до продажу та ремонту квартира з чудовим плануванням та всіма необхідними комунікаціями. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду, звертайтеся за телефоном вказаним в оголошенні або пишіть в приватні повідомлення.

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 3/2

ЖК Сіті парк ПЕРШИЙ , заселений, оформлення 2% Велика площа, ідеальне планування, багато світла. Площа 62,7 м2, квартира двостороння Тарифи житлові. Електиру заведено в квартиру, лазерна стяжка підлоги, виводи під радіатори, додатково розведено сантехніку по точках. Сучасні під’їзди з відеонаглядом, облаштована прибудинкова територія. Власна обслуговуюча компанія від забудовника. Топова локація, поруч: - Центральний парк; - супермаркет Сільпо; - супермаркет АТБ; - новий державний дитячий садок Віночок; - державна школа #12; - приватна школа Limpopo; - зупинка громадського транспорту на Київ. Без комісії! Телефонуйте та приходьте на перегляд!

ексклюзив
Університетська вул., 3/10

Продам однокімнатну квартиру без ремонту В ГОТОВОМУ будинку. Загальна площа 39,4 м2 Кухня 19м2 6 поверх/ 9 Індивідуальне газове опалення Всі комунікації функціонують Тарифи житлові Поруч з ЖК є вся необхідна інфраструктура:супермаркети, магазини, кафе та салони краси. В 2 хв зупинка маршрутного таксі та дит.садок Ціна 34000$ Оформлення 2% Ключі на руках, перегляд в будь-який час.

ексклюзив
Григорія Сковороди вул., 13/4

ЖК “Центральний 2” Переуступку сплачує продавець! 1-кімнатна квартира, 6 будинок Максимальне наповнення квартири від забудовника. Площа: 43,4 м² Ціна: 45 400$ В рахунок торгу власник готовий оплатити переуступку! Поверх: 10/16, вікна у двір Контактна інформація: • Діма, АН Квартал

Університетська вул., 3/4

Однокімнатна квартира в Ірпені в ЖК бізнес-класу. Остання квартира по супер вигідній ціні! Площа 34 кв.м. Опалення індивідуальне газове. Сучасний житловий комплекс з гарною прибудинковою територією, з власною інфраструктурою. Тут є магазини, кавярні, Нова Пошта, фітнес клуб мережі Реформа, в швидкій перспективі відкриття АТБ та інших бізнесів. У пішому доступі Ірпінська Набережна, парк Письменників. До Києва всього 15 хв на авто. Вартість квартири 1 148 106 грн. Пишіть телефонуйте. Всі деталі по телефону.

Достоєвського вул., 19

Продаж Актуальної , НАЙДЕШЕВШОЇ квартири в ЖК Центральний 2 Незабаром додам фото 15/16 поверх 2 к 53,6м2 (фактично 56м2 з яких 3,7м2 балкон по коефіцієнту 0,3 рахується в технічний паспорт) Наповнення квартири стандартне від забудовника : гіпсова штукатурка стін лазерна стяжка підлоги Броньовані вхідні двері Енерго-зберігаючі вікна розводка опалення з радіаторами розводка теплої підлоги всі лічильники. Оформлення Переуступка у забудовника, та реєстрація на першого власника. ключі на руках

Університетська вул., 3/6

Житлові комплекси у Ірпінь

Пропоную Вам чудову двокімнатну квартиру, розташовану лише за 7 хвилин від метро Академмістечко. Квартира має просторі кімнати та функціональне планування. Панорамні вікна додають простору та світла. З ремонту залишились лише чистові роботи, що дозволяє вам створити дизайн квартири за власним смаком. Розведена электрика, сантехніка та встановлені радіатори. Опалення індивідуальне, від двоконтурного газового котла, що є дуже зручно і економно. А враховуючи, що будинок з керамоблоку, квартира тепла та енергоекономна. Два санвузла, обладнані системою теплої підлоги створюють додатковий комфорт.

ексклюзив
Університетська вул., 1С

Оголошення про продаж: Пропонується на продаж розкішна видова квартира площею 213 м2 у самому серці прекрасного пригороду столиці - Ірпені. Неймовірний вид на Центральний парк. Особливості: - Вишукана архітектура комплексу, що поєднує в собі традиційний модерн та неокласику. - Забудовник - Компанія IC Group, яка працює на ринку будівництва житла бізнес-класу вже 11 років. - Ідеальне розташування: всього 7 км від Києва, поруч Центральний парк площею 6,5 гектара з розвиненою інфраструктурою. - Житловий комплекс Центральний 2: 3,5 гектара закритої території, консьєржі, відеоспостереження, зелені насадження, дитяча майданчик. - Квартира на 12 поверсі, 213 м2. - Кухня-вітальня 75м2, 4 великих вікна. - Батьківська спальня 37м2 з санвузлом та гардеробною 13м2. - 2 дитячі кімнати (14 і 25м2). - Кімната для гостей 17м2. - 3 санвузли: 4,5; 6 і 7м2 кожен. - Кладова для продуктів 10м2 та гардеробна. - Преміум оздоблення: гіпсова штукатурка, тепла підлога, радіатори, вікна Veka. - Двері броньовані. - В подарунок - дизайн-проект з візуалізаціями та технічною частиною ремонту. Ціна: - Квартира: 220 000 доларів. Готові приймати пропозиції по ціні - Додатково можна придбати 2 паркомісця та кладові на поверсі. Контакти: Сертифікований рієлтор АСНУ Дмитро Войтков Телефон: 09******18 Дзвоніть зараз! Це ваша мрія про ідеальне житло!

Університетська вул., 3/7

Продам 1 кімнатну квартиру в зданому клубнму будинку. 1 високий поверх над комерцією 3м2 від землі. Поруч парк Мама Безліч інфраструктури та державний дитячий садочок. Зупинка Маршрутного таксі, яке курсує по місту та до станції Академмістечко. Загалом найбільш інфраструктурно-розвинений спальний район міста. Загальна площа квартири 38,3м2, з яких світла кімната з 2 вікнами, кухня-вітальня 14,8м2, де можна зонувати вітальню з диваном та телевізором, а також в коридорі глибока ніша під шафу. в Наповнення квартири входить гіпсова штукатурка стін, лазерна стяжка підлоги, та 2 контурний газовий котел. Продаж можливий будь-яким методом: безготівковий розрахунок за постановою 280, 600 іпотека 3% для військових Іпотека 7% Готівка Оформлення 7,5% по договору дарування, або ж 8,5%, але ціна змінюється на 34 000дол [телефон скрыт] Діма АН Квартал

можливий продаж по єОселя
Новооскольська вул., 2-Б/1

Продам 1к квартиру в ЖК Мюнхаузен-2. Будинок з документами, сусіди вже живуть Будинок розташований в розвинутому мікрорайоні в оточені багато соснових дерев та свіжого повітря, а також вона знаходиться між 2-ма великими парками Зручна транспортна розвязка, як по місту так і до столиці 10 хвилин їзди Поряд зупинки, магазини, кавярні, дитячі площадки, зупинки громадського транспорту У пішому доступі новий дитячий садочок, школа та парк Центральний, Незнайки Квартира розташована на комфортному 9 поверсі 10 поверхового будинку Панорамні вікна, що додають багато денного світла та відчуття простору, а також з них відкривається прекрасний вид на місто та дерева Загальна площа квартири складає 45 м2. Індивідуальне газове опалення (стоїть двохконтурний котел) Цілодобова охорона. Відеоспостереження. Новий мікрорайон з хорошим виїздом до столиці. Ціна 40900$ торг Без комісії! Повний супровід від перегляду до угоди За детальною інформацією телефонуйте ! Перегляд в зручний для Вас час.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Пушкінська вул., 64/68

Видова квартира біля Центрального парку! ЖК Сіті парк 2. Квартира на 9 поверсі 16-ти поверхового будинку. Розкривається вид на ліс. В квартирі є гардероб. В будинку сучасні під’їзди з відеонаглядом, облаштована прибудинкова територія, достатня кількість паркомісць. Власна обслуговуюча компанія від забудовника. Опалення кришна газова котельня. Будинок обладнаний генератором, що забезпечує роботу ліфта і власної газової котельні за відсутності світла. Квартиру можна придбати за держ.програмами. Чудова локація, поруч з парком Центральним та необхідними комерційними об’єктами. Зручний виїзд до столиці. Зупинка транспорту - в 5-ти хвилинах ходьби.

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 3/16

Дослідити місцевість

НЕ фейк, а реальна квартира по супер привабливій ціні! Лише 500$ за квадратний метр готової квартири з правом власності! Мінімальне оформлення 2% Площа квартири 92 кв.м. Висота стелі 3.3 м! Можна зробити антресоль при необхідності. Є простора відкрита тераса! Будинок зданий. Всі комунікації працюють. Опалення індивідуальне газове від двоконтурного котла. У квартирі уже виконана стяжка підлоги, штукатурка стін і розведене опалення під радіатори. Документи перевірені та готові до угоди! Телефонуйте та скоріш записуйтесь на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Найкраща вул. (Ломоносова), 81

Без комісії!!! Продаж однокімнатної квартири в ЖК Молодість- Ірпінь, вул. Соборна Індивідуальне газове опалення середній поверх-3, Чистова штукатурка, лазерна стяжка підлоги ,газовий котел. Комплекс з гарною закритою територією поруч з набережною. Зруний та швидкий виїзд на Київ Будинок введено в експлуатацію, вже можна заходити на ремонт. Можливий продаж по іпотеці та держ.програми.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2К/6

2 – х кімната квартира, жк Чехов Парк. вул. Виговського 2-Д/2. Без комісії! 7/10 пов.| Цегляний будинок. 60,9/31.7./14.7 м2 | Двостороння квартира. Продається світла простора двостороння квартира, у цегляному будинку в кращому районі Ірпеня. Основна частина квартири дитяча та кухня(з панорамним вікном) виходить на хвойні дерева, велика кімната у двір. Просторий прямокутний коридор - 9 м2. Ванна кімната та туалет роздільні. В квартирі є двоконтурний котел(гаряча вода, опалення). Підлога - стяжка. Також в ЖК є гостьовий та підземний – паркінг, територія комплексу закрита! Будинок примикає до скверу “Центральний”. С/м. “Сільпо”, “АТБ” – 1-3 хв. Ліс – 350 метрів. Зупинка громадського транспорту - 3 хв. Ціна 50 000 $, з документами. Без %.

ексклюзив
Виговського вул., 2д/2

Однокімнатна квартира в Ірпені. Центр міста. Школи, дитячі садки, магазини, супермаркети, поліклініка, парки - все у пішому доступі! Будинок 2017 року. Заселений, з житловими тарифами. В квартирі індивідуальне газове опалення. Площа 40 кв.м, поверх 3 Кухня з панорамною лоджією, простора кімната, вання кімната та гардеробна. Виконані чорнові роботи, а саме стяжка підлоги та штукатурка стін. Продаж без комісії! Для запису на перегляд - телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Тургенівська, 50

Будинок вже введено в експлуатацію! ЖК Молодість, це житло комфорт класу: низькоповерхова забудова, будинки з червоної цегли, яка відповідає високим стандартам якості, забезпечує чудову тепло та звукоізоляцію, власний заїзд з Новоірпінської траси, всього 6 км до Києва, зона паркування для автівки, свіже повітря, своя набережна біля річки - це і є комфортне житло. Розвинена, сучасна інфраструктура – дитячий садочок та майданчики для розваг. Для особливо активних жителів ЖК – сучасний скейт-парк та спортивні майданчики, що на території. Поціновувачам тихого, неспішного проведення часу тут теж буде затишно – через увесь комплекс простягнувся бульвар для прогулянок. Варто зазначити, що територія ЖК є закритою і знаходиться під надійною охороною 24/7. Пропонується на продаж затишна однокімнатна квартира, розташована на другому поверсі пятиповерхового будинку. Центральні комунікації: вода, світло, газ, індивідуальне опалення: двухконтурний газовий котел, лічильники на всі комунікації. Загальна площа квартири 35.3 кв м, окрема спальня, кухня- вітальня, санвузол. Оздоблення: штукатурка стін та лазерна стяжка підлоги, комунікації заведені в квартиру. Продаж також можливий за Державними програмами Можна заходити на ремонт! Ціна 36000 у о, власник, котел в подарунок, без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2 к

Знижка на тиждень!!! Центральний парк!!! Простора однокімнатна квартира в центрі Ірпеня. ЖК Чехов Парк. Будинок комфорт-класу, збудовано за монолітно-каркасною технологією. Введено в експлуатацію 2021 року. Площа 42/15.7/14.2 м2, розташована на 12 поверсі 16-типоверхового утепленого мінеральною ватою та пенополістиролом будинку. Квартира має раціональне та функціональне планування, видова, з панорамними вікнами. Продається без ремонту, від будівельників. Для опалення збудовано власну котельню (оплата за житловими тарифами). На всі комунальні послуги встановлені лічильники. Грузовий та пасажирський ліфти (працюють!). Просторе охайне парадне, зручний виїзд для дитячих візочків та велосипедів. Наземний та підземний паркінги. Ідеальне розташування, закритий комплекс, тихий упорядкований внутрішній двір. Швидкий виїзд на трасу. Вся розвинена інфраструктура для комфорту мешканців комплексу - в пішому доступі. Багато варіантів організації активного та спокійного відпочинку дітей та дорослих. Перегляд за домовленістю. Оберіть для себе цю квартиру в центрі Ірпеня!

Літературна, 27

Продається «євродвушка», вул.Г.Сковороди, Ірпінь, Київська обл. Квартира для здійснення ваших неймовірних мрій та дизайнерських проєктів вже чекає на вас! Просто уявіть, як вранці ви прокидаєтеся від маленького промінчика світла, яке проходить через штори вашої нової квартири. Ледве вловимий запах ароматної кави, що доноситься з кухні пробуджує вас та ви вже готові до нового дня в своїй новій квартирі! Продається простора «євродвушка», вул. Г.Сковороди,13/6, м.Ірпінь, Київська обл. ЖК«Сінергія 3+» - чи не бездоганний комплекс для спокійного та розміреного сімейного життя. Загальна площа квартири – 51,2 м2, житлова – 13,1 м2, кухня – 27,1 м2; висота стелі – 2,72, окремий санвузол. Ми маємо до цього прекрасний бонус – комору, площею 3,2 м2, яку ви можете придбати з великим дисконтом. Та й ще в подарунок – 2 можливих проєкти ремонту квартири від дизайнера! Середній 6-й поверх (з 9-ти) дає відчуття більшої безпеки. А розташування будинку в середині ЖК дозволяє не чути шума з вулиці і дороги. Будинок збудований за монолітно-каркасною технологія будівництва. Він зданий, введений в експлуатацію і активно заселяється з 2020 року. То ж основні ремонти вже зроблені. Черга за вами! Квартира з чорновим оздобленням, виконана лазерна стяжка підлоги, встановлені вхідні двері, вікна з подвійним склопакетом. В квартирі є лічильники на всі комунікації: холодну воду, газ, електрику; двоконтурний котел. На території ЖК ви завжди за крок від усього необхідного: супермаркет, бутіки, кондитерська, зоомагазин, клініка, аптека, фітнес-центр, школа, дитячий садочок, тощо. Привітні сусіди та чудове парадне, де люди не вагаючись залишають каляски, велосипеди приймуть вас в свою родину. Також слід відзначити зручне транспортне сполучення. Всього за 2-3 хвилини пішки розташована кінцева зупинка 379 маршрутки, яка за 20 хвилин доставить вас до станції метро «Академмістечко». Ціна – 46000 у.о., без комісіі для покупців. У цих перевагах та багатьох інших вам треба переконатися самим! Запрошуємо на перегляд уже сьогодні! Тел. 0951712195, 067-501-27-22. З повагою рієлтор Неля Володимирівна.

Григорія Сковороди вул., 13/6

Ірпінь, ЖК «Royal Park» відмінна 3-кімнатна 97,6 м2 на 10 поверсі 12-ти поверхового будинку. Кухня 26 м2, два санвузли, висота стелі 2.7м, частина вікон виходять на парк. Квартира під оздоблення, з чудовим плануванням. 3 окремих спальні по 15-16 м2, кухня-вітальня з еркером у підлогу та великим віконним заповненням. Великий хол передпокій 15 м2 і гардеробна 3 м2, санвузли 6, 5 і 2 м2. ЖК «Royal Park» розташований у самому центрі міста серед зелених парків: імені Правика, імені З. Алієвої, «Дубки» на перехресті вулиць: Соборної та Тургенєвської. У комплексі є підземний паркінг, власний торговий комплекс. Крокова доступність до всієї необхідної інфраструктури – роблять ЖК «Royal Park» воістину одним із найпривабливіших житлових комплексів бізнес-класу. Відмінна локація – парк перед будинком, поряд школи, садки, міська поліклініка, магазини, ресторани, банки, салони, спорт-клуби, супермаркети, ринки, аптеки, зупинки маршруток. Відмінною швидкісною дорогою 10 хв до КП Києва автомобілем, поруч знаходиться електричка, 30 хв маршрутка до метро Академмістечко. У ЖК «Royal Park» на першому та другому поверхах передбачена сфера обслуговування та торгівлі. «Royal Park» - комплекс для тих, хто цінує найвищий рівень життя, комфорту та зручності, а Переуступка прав власності. Комплекс введений в експлуатацію.Без комісії для покупців!

ексклюзив
Соборна вул., 151

Продаж квартири в центрі Ірпіня. Двухрівневий пентхаус,вул. Павленка 11 120/75/14м2 ,4/4пов.Висота стелі 2.75м. 1-й рівень: кухня-вітальня, кімната, санузел,гардеробна 2-й рівень: 2 спальни, кабінет, санузел,вільне планування. В готовому будинку з всіма комунікаціями!Індивідуальне газове опалення!Двоконтурний котел!В будинку мешкають сусіди. В комплексі закритий власний двір, власна парковка, декоративне озеленення прибудинкової території, чудові види з вікна! Зручні планування та якісні матеріали!! Поблизу центру багато місць для розваг, відпочинку. У пішій доступності кілька парків, ліс та автобусна зупинка з якої спокійно можна пересуватись містом а також доїхати до Києва за 20 хвилин. Добре розвинена інфраструктура: магазини, затишні кавярні, місця для занять спортом. Ціна 54900у.е. Без комісії.

Павленка, 11
1 - 24 з 3 283 результатів