Не відкладай життя на завтра. Квартира біля річки за доступною ціною! 490 $/м2! Вигідна ціна! Простора трикімнатна квартира в новобудові. Цегляний будинок біля річки Бистриця Надвірнянська. 10-й поверх 10-и поверхового будинку. Площа квартири 82 м². Оптимальне двостороннє планування. Окремі кімнати. Два санвузли. Стіни -штукатурка, підлога - стяжка. Всі комунікації підключено та встановлено лічильники: газ, вода, електроенергія. Ліфт працює. Житловий комплекс розташовано в зеленій зоні, подалі від дороги. До річки – 5 хвилин пішки. Будинок ЗДАНИЙ та заселений - можна відразу ж починати ремонт. Живи зараз! Телефонуйте –покажемо і розкажемо.

Українських Декабристів вул., 45

Продам чудову, компактну 2 кімнатну квартиру в зданому будинку. Можна приступати до ремонтних робіт Хороший варіант як для здачі в оренду так і для проживання самому. Котел,підігрів підлоги, стяжка вже входить у вартість квартири. На квартиру виготовлені документи правовласності. Продаж без комісії для покупця. За деталями телефонуйте, розповім все в деталях.

Коновальця Євгена вул., 200

Продається 2-ох кімнатна квартира , вулиця Хіміків ( район Пасічна) площею 54.5 кв.м .на 2 поверсі /5 ти поверхового будинку , кімнати роздільні , Опалення Індивідуальне .т. 068 046 5834 або 096 356 2331

Хіміків, 4

Хороша пропозиція! Продається 2 кім. квартира в ЗДАНОМУ будинку в комфортному для проживання ЖК "Опришівська Слобода" - комплекс закритого типу з дитячими та спортивними майданчиками, облагородженою прибудинковою територією; - практичне планування, кухня з просторою лоджією та дві окремі кімнати; - панорамні металопластикові вікна; - індивідуальне опалення, заведені всі комунікації та лічильники. Поруч, 5 хвилин розташовані школа та садок, відпочинкова зона річки, магазини, зупинка транспорту, 5 хв. на авто до т.ц."Велес", парку відпочинку, 15 хв. на авто до центру міста.

Полуботка, 18

Велика та простора квартира, функціонал двох кімнатної квартири Зроблено всі чорнові роботи, та проведено багато чистових Код квартири - #36091455 Фактично завершити в цій квартирі ремонт можна буквально за два тижні Велика кухня-студія, з легкістю ділимо на три зони (робоча, обідня, відпочинкова) Простора та світла спальна кімнтата, продумане планування В будинку проживають люди, гарний закритий двір. дана пропозиція однозначно заслуговує вашої уваги. звертайтесь для перегляду

Пасічна вул., 3

Продаж 2к. квартири в Центрі, кут вул.Незалежності-Мельника Всі витрати на переоформлення входять у ціну! - цегляний будинок - 2 поверх - загальна площа 43м.кв. - квартира двостороннього планування - не кутова - все що а фото буде залишатися Цього року будинок мають відключати від центрального опалення і розпочинати процес встановлення автономного опалення.

Незалежності вул., 36

Трикімнатна квартира по вул. Івана Павла ІІ в м. Івано - Франківськ. Поверх 6/9. Загальна площа 62,3 кв. м., житлова площа 37 кв. м., кухня 7,2 кв. м.. Квартира без ремонту ,частково поміняні вікна , вхідні двері металеві, центральне опалення, лічильники на всі комунікації. Квартира двостороння , кімнати - роздільні, санвузол роздільний. Вікна виходять у двір, балкон засклений. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона. Код обєкта 4963

Івана Павла 2, 20

Терміновий продаж трикімнатної дворівневої квартири в зданому будинку. Хороше місце розташування - неподалік стадіон, центральний парк, дитячі садки та школи, продуктові та промислові крамниці, зупинки громадського транспорту. Простора квартира з панорамними вікнами, чудовим краєвидом на місто та гори. Будинок зданий, комунікації запущено, є документи права власності. Перший рівень площею 64.8 кв.м. включає в себе дві кімнати, кухня, коридор, санвузол. Другий рівень - 25.8 кв.м. - кімната, санвузол та гардеробна. Крім того на другому рівні можна додатково облаштувати комори для зберігання речей. Квартира готова до ремонту та втілення будь-яких дизайнерських рішень для створення вашого житла. Чудова пропозиція за ціною менш ніж 450$/м! Не зволікайте, телефонуйте, щоб уточнити деталі та оглянути квартиру у зручний для вас час.

можливий продаж по єОселя
Чорновола вул., 155

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Галицький, вул Хіміків, мікрорайон Пасічна. Перспективний район, поруч 24 Ліцей та 35 садочок та всі необхідні обєкти інфраструктури для комфортного проживання. Будинок зданий в есплуатацію, всі комунікації підключені; є всі лічильники та котел. 6 поверх з 10; загальна площа 48,9 м2; площа кухні 18,8 м2 (при необхідності її можне перепланувати на невеличку кімнату та кухню). квартира готова до ремонту!!! за детальною інформацією дзвоніть!!!

Хіміків вул., 43

Продається 2 кім квартира на Хоткевича, 7/10ц, 50 кв м , житлова -28,1 , кухня 7,1 кв м Квартира покращеного планування , житловий стан Кімнати окремі, с/в -окремі ,є балкон та лоджія засклені Частково поміняні вікна на м/п, Підлоги-ламінат та ковролін Опалення централізоване, бойлер на гарячу воду Будинок розміщений в дворах-тишина й комфорт Поруч вся необхідна інфраструктура- школи, дитячий садок, продуктові магазини, ресторани, продуктовий ринок,зупинки громадського транспорту

Хоткевича Гната вул., 46

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продається квартира в ЖК Comfort Park Квартира розташована в зданому будинку на 3-ому поверсі, вид на річку. Площа квартири 42.7м2 в вартість також включена комірчина, яка знаходиться між 3 і 4 поверхами (3.2м2). Житловий комплекс «Comfort Park» в Івано-Франківську знаходиться поруч з берегом річки Бистриця-Солотвинська в двох з половиною кілометрах від Ратуші. Поблизу є невелика лісопаркова зона, багато місця для відпочинку на свіжому повітрі, прогулянок і заняття спортом. Детальніше по телефону!

Хіміків вул., 28

Продаю 1 к квартиру в спокійному районі на березі ріки .Можна під Є-оселю ,або під інші державні програми -площа 43 м2 -поверх 4 з 11 -вид на річку -новий сучасний будинок -будинок зданий на документах Продається квартира в затишному районі міста, поруч річка і відпочинкова зона, де можна чудово прогулюватись чи виходити на пробіжку.До центру міста 3 зупинки на громадському транспорті. Район який стрімко розвивається тому що поряд є магазини і супермаркет СІМ 23, аптеки, 10хв пішки до школи і дитячого садка, 10 хв до тенісних кортів, на території комплексу волейбольне та футбольне поле . В будинку внутрішній двір, що забезпечує спокій і тишу. За деталями звертайтесь в приват або телефонуйте 09********67 (Вайбер Телеграм)

можливий продаж по єОселя
Сєченова вул., 129А

3 кімнати · 10 поверх з 10 Загальна площа 82 м² · житлова 45 м² · кухня 17 м² Побудовано 2020 Пропозиція від посередника Новобудова Продається простора трикімнатна квартира в Івано-Франківську, по вулиці Українських Декабристів. Площа 82, 3кв.м. Поверх .10/10 Квартира в сирцевому стані, можна робити ремонт на свій смак Будинок обжитий, добре доглянутий, з усіма необхідними комунікаціями та зручностями. Вся інфраструктура поруч: продуктові магазини, школи, дитячі садки, зупинки громадського транспорту, зони відпочинку біля річки.

Українських Декабристів вул., 1

15 СЕКЦІЯ. Повністю готова. Продам однокімнатну квартиру у новобудові. Площа 41.50 м*2. Кухня з лоджією, кімната, санвузол, гардероб. Поверх п’ятий. Вулиця Височана. Цегляний будинок. Кухня 12.50кв.м. Всі параметри на основному фото. Йде переуступка + у забудовника оформлення права власності

власник

Новобудова. Будинок 2023-2024 року. Секція 19, поверх 5. Підведена електрика, вода, опалення, інтернет та домофон. Підключення до комунікацій в процесі. Право власності. Прямий продаж від хазяїна. Кухня, кімната, санвузол та гардеробна. Все розділено. Вікна виходять на вже заселений будинок. Квартира світла.

власник
Квартира 43м ЖК Комфорт Парк Івано Франківськ

Квартира на розі Довга-Бельведерська.2кімнати.Поверх 4/5,цегла,45к.Центральне опалення,газова колонка,вікна пластикові,балкон засклений.Жилий стан,затишний двір.Всі меблі і техніка залишаються.Дзвоніть,домовимось.

власник
Продаж 2-кімнатної квартири

Продається 3 кімнатна квартира 69 м.кв.Знаходиться в районі Велеса.Вторинка, стан звичайний.Двосторонє планування.Гарний вигляд з вікна.В 5 хв ходьби школа,базар,поліклініка,великі супермаркети. Власник

власник
Продам 3 кімнатну квартиру у Франківську

Продам 1 кімнатну квартиру площею 34м2 в зданій та обжитій новобудові в центральній частині міста. ЖК Київський по вул Побутова. 7/11 пов. - в квартирі залишаються всі меблі та техніка - квартира має відкритий балкон з гарним краєвидом на місто - квартира внутрішня та дуже тепла - встановлено двохконтурний котел Чудовий варіант для власного проживання так і для здачі в оренду, адже поруч великий супермаркет Велмарт, магазини, школа , дитсадок , зупинка громадського транспорту

Продається однокімнатна квартира ЖК Київський

Продаж 1к квартири в зданому будинку в центрі міста, по вул.Незалежності 115а. Панорамна, простора 1ка, ідеально під інвестицію, або для власного житла. Будинок обжитий, з комунікаціями. Для деталей телефонуйте.

Независимости улица, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD

Крайковского улица, 1А, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-933-943-DR. Продається 1-кімнатна квартира в новому житловому комплексі Family Plaza, площею 42 м², без внутрішніх робіт. Кухня 14 м². Розташування житлового комплексу - центр міста. Квартира розташована на 8-му поверсі 11-поверхового будинку. Закінчення будівництва 3 квартал 2024 року. 98% готовність. Family Plaza житловий комплекс сімейного типу, основною ідеєю якого є формування оптимального житлового простору для кожного мешканця. Периметральна забудова утворює закритий двір, створений виходячи з характеру та переваг, емоцій та розвитку його майбутніх власників: безпечні дитячі майданчики, зелені куточки для прогулянок та відпочинку, пішохідні алеї з освітленням. Для зручності мешканців проектом комплексу передбачені вбудовано-прибудовані комерційні приміщення та кімната для зберігання дитячих візочків та спортінвентаря. Комплектація: - багатофункціональні та енергозберігаючі вікна з двокамерним склопакетом та шестикамерним металопластиковим профілем - сучасний енергоефективний фасад - закритий двір з ландшафтним дизайном, освітленням та вимощеними тротуарною плиткою пішохідними алеями - для мешканців з автомобілями передбачені гаражні бокси та паркомісця з зовнішньої сторони комплексу. Не втрачайте можливості придбати квартиру у цьому престижному ЖК!

Крайковского улица, 1, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD

Квартира знаходиться біля міського Озера В сучасному та якісно збудованому ЖК Віденьський В ціну квартири входить: - тепла підлога - стяжка - штукатурка стін - лічильники на газ, світло, воду Планування квартири: велика спальня з панорамними вікнами, кухня з виходом на велику терасу, велика ванна, гардеробна кімната! Житловий комплекс зданий, запущено ліфт та всі інші комунікації Можна робити ремонт! Телнфонуйте, все розповім і все покажу!

Гетьмана Ивана Мазепы улица, 168, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD

490 $/м2! Вигідна ціна! Простора трикімнатна квартира в новобудові. Цегляний будинок біля річки Бистриця Надвірнянська. 10-й поверх 10-и поверхового будинку. Площа квартири 82 м². Оптимальне двостороннє планування. Окремі кімнати. Два санвузли. Стіни -штукатурка, підлога - стяжка. Всі комунікації підключено та встановлено лічильники: газ, вода, електроенергія. Ліфт працює. Житловий комплекс розташовано в зеленій зоні, подалі від дороги. До річки 5 хвилин пішки. Будинок ЗДАНИЙ та заселений - можна відразу ж починати ремонт. Живи зараз!

Украинских Декабристов улица, 45 корпус 5, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD

Пропонується до продажу 1-кімнатна квартира з євроремонтом в затишному спальному районі. Квартира простора, з продуманим плануванням та ремонтом. Велика світла кімната забезпечить комфорт і затишок, а кухня оснащена всім необхідним для приготування їжі. Квартира знаходиться на сьомому поверсі багатоповерхового будинку, що забезпечує оптимальну теплоізоляцію. В будинку є ліфт, чистий підїзд та привітні сусіди. Район відрізняється розвиненою інфраструктурою: поруч розташовані магазини, супермаркети, школи, дитячі садки, аптеки та зупинки громадського транспорту. Також недалеко знаходиться парк для прогулянок і занять спортом. Ця квартира - ідеальний варіант для тих, хто шукає комфортне житло в тихому та зеленому районі міста.

Хоткевича Гната улица, 75А, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD
1 - 24 з 2 781 результатів