Продається 1к квартира в хорошому житловому стані на вул.Паркова. Площа 40м2; Поверх 4 з 9. Квартира в акуратному стані,все що на фото залишається. Будинок в дуже гарному стані,чисті підїзди,працюючий ліфт,тамбур на поверсі на декілька квартир. Будинок розташований біля Парку,дуже тихо та зелено,на території є дитячі майданчики,магазини,недалеко ТЦ Арсен,Епіцентр,все в пішій доступності.

Паркова вул., 20

Будинок каркасно-монолітний, зданий, 19 секція. Квартира не кутова, 40.4 кв.м з гарним сучасним ергономічним плануванням від одного з найкращих забудівників. 9 поверх з 12. В квартирі все продумано до дрібниць, простора ванна 5 кв.м, гардеробна 4,75 кв.м для зберігання речей, кімната правильної форми та кухня. Стандартна площа, але функціонально спроектована. Наповнення квартири: - енергозберігаючий утеплений фасад - надійні броньовані двері - вікна енергозберігаючі з потрійним склом - заведені всі комунікації з лічильниками Комфорт парк від Благо жк біля річки, на початку мікрорайону Пасічна. На теріторіїї жк спортивні та дитячі майданчики, напівзакриті двори, де є місце і для парковки авто і для прогулянок з дітьми, територія озеленена, доріжки з бруківки, на дитячих майданчиках безпечне покриття. сучасне рішення по облаштуванню прибудинкової територіїї. Пасічна зелений, обжитий район міста, немає такої щільної забудови, як у центрі Івано-Франківська, поруч річка. Тому тут комфортно жити. Район має свою потужну розвинену інфраструктуру:- магазини, кавярні, ринок, школи, лабораторії, лікарні, спортклуби. Якщо Ви хочете поїхати погуляти до Львову чи відпочити у Буковелі поруч автобусна станція. АТБ В ТЦ Менс найбільший і найкращий за вибором з усіх АТБ у місті, мінімаркети майже у кожному будинку, безліч маленьких крамничок, кавярень та салонів краси . В цьому районі є все для зручного та комфортного життя. Телефонуй, ця квартира чудови варіант і для інвестицій і для власного життя.

Хіміків вул., 28

Продається 1-кімнатна квартира у Пасічній по вулТролейбусна на стадії ремонту. Пропонуємо чудову можливість стати власником 1-кімнатної квартири з частковим ремонтом у затишному районі Пасічна! Основні переваги: - Затишна площа: 38,3 м² - ідеальне поєднання простору і комфорту. - Індивідуальне опалення: новий газовий двоконтурний котел забезпечить тепло в будь-яку пору року. - Два балкони: насолоджуйтеся ранковою кавою чи вечірнім відпочинком на власних балконах. - Ексклюзивність: лише одна квартира на поверсі для вашого комфорту та приватності. - Сучасні зручності: підігрів підлоги у ванній, кухні та коридорі — тепло і комфорт у кожному кроці. - Меблі: частково залишаються у вітальні, тож вам не доведеться турбуватися про облаштування з нуля. - Документи: повний порядок, квартира більше трьох років. І все це лише за 30000$ Ваша нова оселя чекає на вас! Телефонуйте, щоб домовитися про огляд. Не пропустіть свій шанс жити в затишному районі Пасічна!

Тролейбусна, 12

Продається затишна 1 кім. кв. сирець 2/14 район Княгинин . Площа квартири 37.2 м. кв.- достатньо простору для комфортного проживання. ЖК Княгинин сучасний комплекс з розвиненою інфраструктурою: підземний паркінг, магазини, кавярні, приватний дитячий садочок , спортивні і дитячі майданчики. Комплекс має вдале розташування , оскільки поруч рекреаційна зона і зупинки громадського транспорту. Квартира в Княгинині - прекрасний варіант для тих, хто шукає затишне та комфортне місце для проживання . Не вагайтесь зателефонувати - щоб домовитись про огляд та отримати додаткову інформацію Приваблива пропозиція на ринку нерухомості

Княгинин вул., 44

Продаж однокімнатної квартири загальною площею 41м2 Зручне планування, де окрема кімната правильної форми з виходом на засклену лоджію, простора кухня, коридор з нішею під гардероб Для втілення проєкту ЖК обрано локацію, яка вдало поєднує сучасну інфраструктуру та домашній затишок Наявна інфраструктура району перетворить рутинні турботи в захопливі заняття Неподалік знаходиться відома екозона «Вовчинецькі гори» Особливості комплексу: - Розвинена інфраструктура - Закритий безпечний двір - Якісні металопластикові вікна - Два ліфти в підїзді - Дитячий майданчик - Гаражні бокси - Близькість до зелених зон Є ще вибір поверхів та планувань Також можливе розтермінування та продаж по єОселі Телефонуйте для детальнішої інформації код обєкта 1067

Вовчинецька вул., 219

Квартира знаходиться на другому жилому поверсі, світла, сонячна, по всій квартирі підігрів підлоги, просторий санвузол з вікном, з кімнати вихід на відкритий балкон, встановлено лічильник на воду та електроенергію. Будинок клубного типу на один підїзд, чотири квартири на поверсі, біля будинку паркувальні місця. Вартість вказана без комісії для покупця!!!

Волинська вул., 18

Продаж класної однокімнатної квартири Знаходиться вновому ЖК неподалік від парку Шевченка та центрального озера Гарне транспортне сполучення з іншими районами У вартість входить чудове наповнення від забудовника - якісні вікна та двері, які не прийдеться міняти - чистова стяжка - облагороджені двори - монтаж лічильників обліку газу, води та електроенергії Залишилось всього три квартири Телефонуйте в зручний для вас час для огляду код обєкта 772

Чорновола вул., 155

Продаж 1к квартири в житловому комплексі Княгинин Площа 40м2; Поверх 9 з 12. Будинок в процесі будівництва. Квартира з функціональним плануванням: велика кухня з лоджією,простора кімната,гардероб,суміжний санвузол. Житловий комплекс закритого типу з власною інфраструктурою,підземним паркінгом,магазинами,рестораном,великим супермаркетом. Зручна транспортна розвязка,поруч в пішій доступності Піонерський Парк,центр міста,транспортна зупинка,річка. Огляд у зручний для Вас час!

Княгинин вул., 44

Продається однокімнатна квартира з виглядом на гори! Ця квартира - справжня перлина, розташована в мальовничому місці з неймовірними краєвидами Якісне будівництво від провідного забудовника гарантує комфорт і надійність вашого нового житла Основні переваги: Вигляд на Вовчинецькі гори: Насолоджуйтеся чарівними краєвидами з вашого вікна кожен день Якісне будівництво: Використання сучасних технологій та матеріалів забезпечує довговічність та енергоефективність вашого житла Комфортне планування: Простора та світла кімната, функціональна кухня, площею 18 м2, яку ви з легкістю можете перепланувати на робочу зону та вітальню та затишна ванна кімната. Провідний забудовник: Надійність і якість гарантовані провідним забудовником з відмінною репутацією Розвинена інфраструктура: Поруч є все необхідне для комфортного життя: магазини,супермаркети, аптеки, школи та дитячі садки Зручне транспортне сполучення: Легкий доступ до громадського транспорту забезпечує швидке сполучення з іншими районами міста Малоповерхова забудова створює ще більше простору Двори закритого типу Є ще вибір поверхів та планувань Також можливе розтермінування на вигідних умовах Телефонуйте для детальнішої інформації

Вовчинецька вул., 219

НЕ УПУСТИ ВИГІДНУ ЦІНУ ! 1 кімнатна квартира в центрі міста вжитловому комплексі " Імперія 2 ". Якість перевірена часом! В підїзді 2 ліфти . Також передбачене укриття. Хороший варіант як для інвестиції так і для проживання самому. -10 хвилин пішки і центральний продуктовий ринок -12 хвилин пішки і ратуша -5 хвилин пішки і вулиця Васильянок Продаж без посередників,без комісії , без переплат. За деталями телефонуйте.

Кобилянської вул., 22

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продам компактну 2 кімнатна квартиру в мікрорайоні Пасічна. Хороший варіант як під інвестицію ( здача в оренду, перепродаж ) так і для проживання самому. Дуже хороша ціна квартири! Якісне будівництво від надійного, перевіреного забудівника. Поруч є все необхідне для комфортного проживання: -школа -дитячий садочок -торгові супер маркети -зелена зона для відпочинку. Цікавлять деталі-телефонуйте. Продаж без посередників,без комісії та переплат.

Калуське шосе, 15

Продам гарну 1 кімнатна квартиру в мікрорайоні Пасічна. Хороший варіант як під інвестицію ( здача в оренду, перепродаж ) так і для проживання самому. Дуже хороша ціна квартири! Якісне будівництво від надійного, перевіреного забудівника. Поруч є все необхідне для комфортного проживання: -школа -дитячий садочок -торгові супер маркети -зелена зона для відпочинку. Цікавлять деталі-телефонуйте. Продаж без посередників,без комісії та переплат.

Калуське шосе, 15

Продам однокімнатну квартиру по вул. Івасюка ( р-н. Ельдорадо ). Площа квартири 40 м2. Поверх 2/9. Металопластикові вікна. Бойлер на гарячу воду. Гардероб. Засклений балкон. Хороший район, поруч дитячий майданчик, школа, садочок.

Івасюка вул., 58

1 кімнатна квартира по вул. Гетьмана Мазепи (Бам), в м. Івано - Франківську. Поверх 3/5 Загальна площа 23.9 кв. м., кухня 4.7 кв. м.. В квартирі зроблений косметичний ремонт, газова колонка, центральне опалення, лічильники на всі комунікації. Квартира одностороння, вікна виходять у двір. В квартирі залишаються меблі техніка. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, супермаркети, зупинка громадського транспорту, зелена зона. Код обєкта 4945

Мазепи, 167/1

1 кімнатна квартира по вул. Незалежності (Центр) в м. Івано - Франківську. Поверх 5/5 Загальна площа 31 кв. м., кухня 7 кв. м.. В квартирі косметичний ремонт, металопластикові вікна, індивідуальне електричне опалення, лічильники на всі комунікації. В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона.

Незалежності вул., 95

Продаж однокімнатної квартири готової до ремонту Знаходиться в популярному комплексі, що в мікрорайоні Пасічна Комфорт Парк від якісного та надійного забудовника Благо Комфортне розташування в екологічній зоні, поблизу річки Проживаючи в цьому Житловому Комплексі ви будете мати можливість насолоджуватись неймовірними краєвидами, які відкриваються з панорамних вікон не відмовляючись від переваг великого міста Мікрорайон має чудову інфраструктуру, для комфортного проживання: школи, дитячі садки, магазини, аптеки, кавярні Також не буде проблемою доїзду до центру навіть якщо у вас немає авто, адже поруч знаходиться зупинка громадського транспорту Планування даної квартири дозволить вам максимально вигідно облаштувати свій простір Також маємо ще іншф пропозиції у цьому комплексі та по місту код обєкта 1173

Хіміків /  Целевича, 34

Продається однокімнатна квартира по вул. Довженка, 18 Продається затишна малосімейка площею 29 м², розташована на 5 поверсі 5-поверхового будинку. Ідеальний варіант для тих, хто шукає компактне і функціональне житло за доступною ціною. ### Особливості квартири: - Площа: 29 м² — достатньо простору для комфортного проживання; - Стан: Зроблений косметичний ремонт, замінена електропроводка, замінені вікна на балконі, що забезпечує тепло та знижує шум з вулиці, опалення централізоване. КВартира суха, тепла, світла. - Бойлер: Є власний бойлер, що гарантує гарячу воду цілий рік; - Балкон: Зручний балкон з новими вікнами, де можна облаштувати зону відпочинку. ### Локація та інфраструктура: - Вулиця Довженка, 18: Тихий та спокійний район з хорошою транспортною розв’язкою; - Поруч: Магазини, аптеки, школи та дитячі садочки, майданчики, супермаркети, ринок, безліч магазинів, міське озеро і парк— все необхідне для щоденного комфорту; - Транспорт: Зупинки громадського транспорту у пішій доступності, що дозволяє швидко дістатися до будь-якої точки міста. Ця квартира — чудовий старт для молодої сімї. 24500$

Довженка О. вул., 18

Продається здана та готова до ремонту однокімнатна квартира біля Велесу по вулиці Богдана Хмельницького! Квартира на комфортному 3 поверсі з 10! Запущені всі комунікації. В наповнення входить котел, тепла підлога, напівсуха чистова стяжка, розведене опалення, розведена вода, чорнова штукатурка стін. Перевагою даного житлового Комплексу є -Закритий двір -Будинок Комфорт класу -Затишне місце розташування -Безпечний двір. Житловий комплекс знаходиться в тихій та спокійній локації Івано-Франківська. Поруч є вся необхідна інфраструктура. В пішій доступності найбільший торговий центр Velles Mall. Поблизу є швола та садочок, зупинка громадського транспорту. Щоб оглянути квартиру телефонуйте!

Хмельницького Богдана вул., 57

Вигідна 1 к квартира поблизу центру міста Новобудова знаходить в центральній частині міста за вул. Урожайній. Якісний сучасний проект. Квартира у гарній новобудові. Будинок повністю цегляний, з цегляними перестінками. Внутрішня , є лоджія на кухні. Хороша транспортне сполучення з містом, поруч скверик та вся необідна інфаструктура. Квартира повноцінна та видова. Найвигідніша ціна в даному районі. Варіта уваги - телефонуйте для перегляду Код 37017863

Урожайна вул., 7А

Вигідно 1 кім ближній центр новобудова Код квартири: 36864347 Продається 1 к квартира в сучасній якісній новобудова, в 6хв від центру міста. Відділ продажу. Найкращі умови купівлі. Є можливість розтермінування з перший внеском всього 30% та зручними умовами розтермінування Світла, сонячна квартира з оремою кухнею, простора кімната, є балкон Планування продумане до деталей. Сам будинок в тихому, ближньому центрі міста. Цегляний, утеплений, реалізовано по всіх сучасних стандартах. Великий внутрішній двір, інфраструктура, парковки, та всі зручності які будуть реалізовані для мешканців. Ідеальний варіант для власного проживання чи інвестиції та здачі в оренду

Урожайна вул., 7А

Вигідно 1 кім ближній центр новобудова Код квартири: 36848153 Продається 1 к квартира в сучасній якісній новобудова, в 6хв від центру міста. Відділ продажу. Найкращі умови купівлі. Є можливість розтермінування з перший внеском всього 30% та зручними умовами розтермінування Світла, сонячна квартира з оремою кухнею, простора кімната, є балкон Планування продумане до деталей. Сам будинок в тихому, ближньому центрі міста. Цегляний, утеплений, реалізовано по всіх сучасних стандартах. Великий внутрішній двір, інфраструктура, парковки, та всі зручності які будуть реалізовані для мешканців. Ідеальний варіант для власного проживання чи інвестиції та здачі в оренду

Урожайна вул., 7А

Вигідна пропозиція - для тих хто шукає якісне сучасне житло неподалік центру по найкращій ціні на ринку. Звертайтесь і зможете оглянути квартиру в зручний для Вас час. Код квартири: 36762949 Відділ продажу. Найкращі умови купівлі. Продається однокімнатна квартира в сучасній якісній новобудова, в 6хв від центру міста. Квартира має простору кухню, окрему спальну кімнату, балкон. Багато світла та простору. Планування продумане до деталей. Є можливість розтермінування з перший внеском всього 30% та зручними умовами розтермінування Сам будинок в тихому, ближньому центрі міста. Цегляний, утеплений, реалізовано по всіх сучасних стандартах. Великий внутрішній двір, інфраструктура, парковки, та всі зручності які будуть реалізовані для мешканців. Ідеальний варіант для власного проживання чи інвестиції та здачі в оренду

Урожайна вул., 7А

Вигідна квартира в сучасній новобудові. Код квартири: 36972043 Неподалік міське озера та вся необхідна інфратсруктура. Школа та дитячі садки, безліч магазинів. НА 2 перших поверхах - власний ТЦ, для зручності мешканців Функціональне та практичне планування. Можна розглядати як - велику 1кім формат кухня-студія + спальна кімната - повноцінна компактна, але продумана 2кім квартира. Планування практичне та функціональне - багатофункціональне Квартира варта огляду в живу

Сагайдачного Гетьмана вул., 3

Гаряча Ціна 2-кімн на Каскаді! Цікава як для власного проживання, так і під інвестицію! Код квартири #36431903 Продаю двокімнатну квартиру в Збудованому і накритому будинку Новобудові по вул. Симоненка 11а (позаду АТБ). + прямо біля супермаркету АТБ + до зупинки 2хв + товсті стіни з цегли + вже встановлені якісні вікна + вся інфраструктура для комфортного проживання $$ Без комсії для покупця! Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Симоненка Василя вул., 11а
1 - 24 з 1 282 результатів