Продається дворівнева 5-к. квартира з продуманим плануванням за вул. Чорновола, 99 (р-н Центр) • 5 поверх з 6 • у новобудові • індивідуальне опалення • 177 кв.м • власна сауна Простора дворівнева квартира з функціональним плануванням. Кімнати великі, правильної квадратної форми, зручні для гарного облаштування. Санвузли окремі, з якісною сантехнікою та джакузі. Для речей передбачена окрема гардеробна кімната, вмонтовані шафи. Родзинкою помешкання є власна сауна, що допоможе гарно відпочити та підтримати здоров’я. Встановлено броньовані двері, охоронну сигналізацію, відеонагляд та відеодомофон. Дах накрито металочерепицею, фасад утеплений. Крім інших переваг – вдале розташування: недалеко від центру міста, в пішій доступності міський парк, супермаркети та спеціалізовані магазини. Телефонуйте, щоб оглянути та дізнатися деталі. Код квартири:# 31125869

Чорновола вул., 99

Продаж квартири в центрі міста Цікава пропозиція в однопідїзному будинку чотирикімнатної квартири в центрі міста по вулиці Заклинських На поверсі тільки дві квартири, комфортний третій поверх. Квартира двостороння, площа складає 163м2. Велика простора зала з каміном. Є два санвузли з ванною та душовою кабіною. У квартирі зроблена сауна. Три повноцінні кімнати, велика куня 20м2, два балкона. В квартирі залишаються всі меблі та техніка, підлогове покриття в кімнатах паркет.

Заклинських вул., 1

Квартира знаходиться з парком ім.Т.Г.Шевченка. Найкраща локація м.Івано-Франківськ. Продається разом з меблями та технікою. При зустрічі можливий торг! За бліьш детальнішою інформацією телефонуйте по номеру. На повідомлення рідко відповідаю.

Продається 3 км квартира вулиця Шевченка.

Продається світла простора 3-кімнатна квартира поруч центру, парку з ремонтом і меблями. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт з екологічних якісних матеріалів, дерева, є камін, роздільні санвузли, прекрасний краєвид з панорамних вікон. В ціну входить кладова

можливий продаж по єОселя
Національної Гвардії вул., 14

На території містечка є магазини, спортивні та дитячі майданчики , поруч школа та садочок, 10 хв. пішки до парку та стометрівки. Підігрів підлоги по всій площі квартири.Кладовка 8 м. кв. з ремонтом , світлом, та стелажами Можлива співпраця з рієлторами.

власник
Квартира  3 кімнатна можливо  під є Оселю   і   кладовка 8 м.кв.к

Продається 2-кімнатна квартира з кухнею-студією та терасою в «клубному містечку 12».4й поверх,тераса над квартирою. Загальна площа квартири 69м2, тераса 79 м2. Дизайнерський ремонт. Меблі,техніка,2 кондиціонери з функцією обігріву(до-25*С). Ціна 155 000$ Переоформлення нотаріальне ,входить у вартість.

Юліана Пелеша, 5

Продаж 2 кім. квартири сучасному ЖК Галіція (біля озера) по вул.Мазепи в м. Івано-Франківськ Поверх 2/7 Загальна площа 65 кв.м., площа кухні 12 кв.м. В оселі зроблено ремонт, встановлено індивідуальне газове опалення, підігрів підлоги, броньовані вхідні двері, енергоефективні металопластикові вікна, повністю укомплектована меблями, побутовою технікою та сантехнікою. На підлозі ламінат / плитка. Санвузол роздільний. Двір з дитячим майданчиком, відпочинковою зоною, наземним паркінгом. Зручна локація з розвиненою інфраструктурою, поруч школа, дитячий садок, парк, озеро, ТЦ. Код обєкта 4345

Мазепи, 128А, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 149000.0 USD

Продається ексклюзивна 3 кімнатна квартира в сучасному містечку закритого типу – Калинова слобода ІІ. Кімнати окремі, індивідуальне газове опалення, євроремонт, на підлозі постелений ламінат та керамічна плитка з підігрівом (кухня, санвузол, коридор). Мідна електропроводка, автоматика і фурнітура – Шнайдер. Кондиціонер. Охоронна сигналізація - підключена до ДСО. Квартира двохстороння. Вітражні металопластикові вікна з гарним краєвидом. Дві квартири на поверсі. У вартість квартири входять всі меблі та частково побутова техніка. Поруч з будинком знаходиться новий сучасний дитячий садочок. Територія містечка з власною інфраструктурою, пропускна система, охорона, по території встановлені відеокамери, дитячі та спортивні майданчики, достатньо місць для автопарковки, продуктові магазини, аптеки, стоматологія, косметологія, дитячий садочок і т.д. В 3 хв на авто парк ім. Шевченка та міське озеро. Живіть сучасно, безпечно та з комфортом!

Продаж квартири з ремонтом в сучасному містечку Калинова слобода ІІ

Продається квартира 3 кімнати площею 108 м2. Будинок має 3 поверхи, квартира на 2 поверсі. Підведено домофон. Центр міста по вул. С. Стрільців. У квартирі зроблений новий ремонт. Реставровані двері та підлога Висота стін 3.7 Квартира складається з: -1-ша кімната площею 48 м2 -2-га кімната площею 28 м2 -3-та кімната площею 25 м2 -Кладова кімната площею 2 м2 -Санвузол 7 площею м2 -Балкон В кожній кімнаті є камін Кондиціонер 1 Душ Виведено багато розеток Гарне освітлення Інфраструктура поруч; Центр міста, фонтан, Ратуша, Стометрівка, парк " Шевченка" Заклади освіти. Відділення пошти Банк, банкомат Ресторани, кавярні Аптеки,медичні заклади Зупинка транспорту. Є додатково відео перегляд. За додатковою інформацією звертайтесь, буду рада допомогти.

Продається квартира. Центр міста. Ретро. Ремонт. Опалення.

Здана двох кімнатна квартира з видовою просторою та практичним планування. Код квартири - #3 7 1 7 9 4 2 3 ЖК Статус - це центр міста та парк навпроти комплексу Це зручне розташування та одна із найкращих локацій міста. До стометрівки звідси - 4хв пішки через парк Інфраструктура - все що тільки може дарувати центр міста Територія ЖК Статус - це закритий двір. Фактично будинок клубного типу із хорошими сусідами. Підземний паркінг дозволить не турбуватись про безпеку автомобіля Так як і цілодобова охорона ЖК, тут справді безпечно та комфортно Будинок без перебільшення один із найкращих та найбажаніших Квартира в даному жк - це признак статусу Практична та функціональна квартира на 7 поверсі площею 93м2 з функціональним плануванням Стіни - гіпсова машинна штукатурка, їх залишилось тільки грунтувати Є тепла пілога, та якійсний німецький конденсаційний котел Якійсні вікна із алюмінієвого профілю Квартира видова та дозволить реалізувати найсміливіший проект Ще одна безумовна перевага - виконано всі чорнові роботи, а чистові роботи та розробка власного дизайну це вже прерогатива нового власника Саме те що необхідно від квартири в цьому комплексі Локація + Тип будинку + Видовий поверх + Практичне планування + Можливість зробити ремнот під себе + Дану квартиру варто оглянути в живу!

Бандеры Степана улица, 21, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 148000.0 USD

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продається трикімнатна квартира у містечку закритого типу Калинова Слобода. Площа квартири 89 м2 , розташована на 7 поверсі 9 поверхового будинку. У квартирі виконаний сучасний дизайнерський ремонт , також квартира укомплектована всіма необхідними для проживанням меблями та технікою. В квартирі зроблений підігрів підлоги а по всій квартирі. У квартирі ще ніхто не проживав,повністю все нове на гарантії.

Продам стильну трикімнатну квартиру у Калиносі Слободі

Здана двох кімнатна квартира з видовою просторою та практичним планування. Код квартири - #37179423 ЖК Статус - це центр міста та парк навпроти комплексу Це зручне розташування та одна із найкращих локацій міста. До стометрівки звідси - 4хв пішки через парк Інфраструктура - все що тільки може дарувати центр міста Територія ЖК Статус - це закритий двір. Фактично будинок клубного типу із хорошими сусідами. Підземний паркінг дозволить не турбуватись про безпеку автомобіля Так як і цілодобова охорона ЖК, тут справді безпечно та комфортно Будинок без перебільшення один із найкращих та найбажаніших Квартира в даному жк - це признак статусу Практична та функціональна квартира на 7 поверсі площею 93м2 з функціональним плануванням Стіни - гіпсова машинна штукатурка, їх залишилось тільки грунтувати Є тепла пілога, та якійсний німецький конденсаційний котел Якійсні вікна із алюмінієвого профілю Квартира видова та дозволить реалізувати найсміливіший проект Ще одна безумовна перевага - виконано всі чорнові роботи, а чистові роботи та розробка власного дизайну це вже прерогатива нового власника Саме те що необхідно від квартири в цьому комплексі Локація + Тип будинку + Видовий поверх + Практичне планування + Можливість зробити ремнот під себе + Дану квартиру варто оглянути в живу!

Розкішна та практична квартира в престижній зданій новобудові ЖК

Продається простора 3 кім. квартира в сучасному житловому комплексі «Містечко Козацьке» неподалік міського озера та парку. Квартира дуже затишна, перепланована, є 2 окремі кімнати + велика кухня-студія. Ремонт по авторському проекту. В квартирі залишаються всі меблі та техніка, посуд. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги по всій квартирі. Пропозиція від агентства нерухомості За деталями телефонуйте)

Продаж 3 кім. квартири, ЖК «Містечко Козацьке», вул. Бастіонна

Продається двохрівнева 5-х кімнатна квартира з розкішним ремонтом, загальною площею 152,8м2 (житлова площа 106,9м2), у ЖК Вовчинецька від ВамБуд. Вигідне географічне розташування та розвинута інфраструктура, робить цей комплекс місцем особливого перебування. Наявність продуктових магазинів, аптек, навчальних закладів та рекреаційних зон зробить, близькість до ТЦ робить Ваше життя комфортним та зручним. Облагороджений закритий двір, відпочинкові та зелені зони, а також дитячий майданчик для веселих ігор малят. Квартира розташована на 9-10 поверсі, будинок обладнаний ліфтом. На першому поверсі квартири кухня-студія та 2 кімнати. Другий поверх квартири з повноцінною висотою стелі, має теж 2 кімнати, є невеликі скоси. В квартирі є 2 санвузли, гостьовий на першому поверсі, та велика ванна кімната на другому. Квартира обладнана меблями та всією необхідною для життя технікою: кондиціонер, холодильник, посудомийна машина, пральна машинка, газова плита, варильна поверхня, мікрохвильова піч. Ремонт продуманий до дрібниць та робився з високоякісних матеріалів, мідне опалення, дорога електрика, технологія розумний будинок. Квартира під охороною.

Вовчинецька вул., 219а

Простора 4-к квартира у клубному будинку за вул.Василіянок Код обєкта - #3 4 2 2 7 8 0 7 Виняткова пропозиція Квартира з ознаками пентхаусу? Так, це про неї. Але згодом, адже перш за все - це просторе житло. - загальна площа - 163, 1 m² , з них на житлову припадає - 92, 2 m² - планування комбіноване, адже є три ізольовані кімнати та кухня, з якої є вихід у вітальню (чи їдальню, як вам більше імпонує) та з можливістю її теж ізолювати в окрему кімнату - з ремонтом, у нейтральних кольорах, а це вже пів справи, адже вам залишається облаштувати меблями та додати акценти - з індивідуальним газовим опаленням (ви самостійно визначаєте, який клімат буде у домі). - квартира, увага, тристороння. А це багато світла, краще провітрювання приміщення та циркуляція кисню. А також - оглядовість. - розташована у будинку на вулиці Василіянок, поряд з приватною клінікою ім. Святого Луки. До центру міста - 12 хвилин пішки - це новобудова, введена в експлуатацію (запущені комунікації), будинок клубного типу - розташована квартира на 4-ому поверсі з 4-ох. І тут закралася перевага - про пентхаус. Що у неї від цього? Висота. Тут і про стелі, адже найвища точка - 3, 35 м, а найнижча - 2, 7 м. Також - масштаб. Бо це про можливість мати особняк, ще й на висоті. І тут площа добре для цього підходить. У такій пропозиції також себе може впізнати і якийсь офіс, що потребує розподілу робочих зон, близькості до центру та ізольованості від постійного шуму прохідних місць. Або сімʼя, що хотіла б велику квартиру, у невисокому будинку, щоб почуватися у комфорті. Словом, сміливо телефонуйте, підкажемо і покажемо!

Василиянок улица, 60А, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 145800.0 USD

Продається 3-хкімнатна квартира по вулиці Чорновола з дизайнерським ремонтом за авторським проектом, дорогий якісний ремонт, сантехніка, 6 поверх, з техніки є телевізор, посудомийка, електрична духовка, мікрохвильова, пральна машина, морозильна камера, пилосос, кондиціонер, тепла підлога по всі квартирі. В квартирі є гардеробна кімната, кабінет, тренажер. До парку та стометрівки кілька хвилин ходьби. Є два балкони. 98к.м. 145000$

Чорновола вул., 30

Квартира в Преміальному житловому комплексі по вул Мазепи 128а. Код квартири - #36356063 + з якісним ремонтом, технікою, та дорогими меблями. + монолітно-каркасне будівництво + поруч парк Шевченка та вихід з будинкової території до міського озера + територія закритого типу з парковкою для авто та відеонаглядом + вікна в тихий двір + великий відкритий балкон

Преміум 2-кімн в ТОП локації на самому міському Озері

Продаж 2к квартири на вул.Кисилевськоі Зданий будинок Запущено всі комунікаціі Простора 2к квартира з кухнею-студією та окремою спальнею, два санвузли, гардеробна кімната

Кисилевской А. улица, 35, Майзли, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 145000.0 USD

Квартира на березі міського озера - це прекрасний варіант житла для людей, які цінують зручний доступ до природи та прекрасні краєвиди. Будинок преміум класу. Близько до центру. З вікон або з балкону вашої квартири відкривається чудовий краєвид на водну поверхню озера, що створює затишну атмосферу і робить ваше проживання ще більш приємним. Квартира оснащена меблями та технікою, це дозволить вам швидко та зручно облаштувати своє нове життя. Ви зможете насолоджуватися комфортом без необхідності додаткових інвестицій часу та грошей у ремонт та обладнання. Швидкий доступ до різноманітних міських інфраструктурних обєктів, таких як парки, магазини, кафе, ресторани та інші заклади, що робить життя ще більш комфортним та зручним

Мазепи Гетьмана вул., 126Б

Пропонуємо вашій увазі чудову двокімнатну квартиру в престижному житловому комплексі "Липки" на вулиці Гетьмана Мазепи. Ця квартира є ідеальним варіантом для тих, хто шукає комфортне та сучасне житло в затишному районі з розвиненою інфраструктурою. Квартира знаходиться на 8-му поверсі з 10, ліфт працює. Євроремонт, квартира фактично нова, в ній ніхто не проживав. Індивідуальне газове опалення, що забезпечує комфорт та економію. На підлозі ламінат та керамічна плитка з підігрівом, що створює додатковий комфорт. Вітражні металопластикові вікна, що забезпечують чудове природне освітлення. З кухні відкритий французький балкон, де можна насолоджуватися свіжим повітрям. Встановлено 2 кондиціонери для підтримання комфортної температури в будь-яку пору року. У вартість квартири входять всі меблі та побутова техніка, що дозволяє одразу заселитися без додаткових витрат. Є окремий тамбур на 2 квартири, що забезпечує додаткову безпеку та зручність. На території комплексу є підземний паркінг, який можна придбати за окрему плату та безліч наземних безкоштовних паркомісць. Територія комплексу закритого типу, що гарантує безпеку та спокій для мешканців. Ця квартира є чудовою можливістю для тих, хто мріє про сучасне та комфортне житло в престижному районі. Не упустіть шанс стати власником цієї чудової квартири! Звертайтеся за додатковою інформацією та організацією перегляду.

Гетьмана Ивана Мазепы улица, 164, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 142000.0 USD

Продається стильна сучасна двокімнатна квартира поблизу міського озера та парку. Квартира розташована на 8 поверсі, 10 поверхового будинку. Зроблений окремий вхід, з сусідами, для додаткового місця та безпеки. Кухня з розширеним балконом з видом на озеленений двір, вітальня, спальня, коридор з вмонтованою гардеробною та передпокоєм. Кухня та спальня виходять на західну сторону, вітальня - на схід. Дороговартісний дизайнерський ремонт з використанням високоякісних матеріалів. Міжкімнатні двері скритого монтажу фірми Rodos. Кухня з фарбованими фасадами, фурнітура Blum, фартух - гартоване скло. Мʼякі меблі фірми Frankof. Ванна Ravak, оснащена сучасною дорогою сантехнікою. Вбудована кухня містить котел, посудомийну машину, духову шафу, мікрохвильову піч, газову варильну панель, витяжку, холодильник. Також присутні два кондиціонери, телевізор, пральна машина. Закрита територія, цілодобова охорона, відео спостереження, підземний паркінг. Дитячі майданчики, спортивні зони, магазини, кафе. Зручне транспортне сполучення, близькість до навчальних та медичних закладів. Дана квартира ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, сучасний стиль життя та бажають стати власниками унікального житла в одному з найзатребуваніших помешкань міста!

Шикарна! 2 к квартира в ЖК Липки

Продаж ВИДОВОЇ трьох кімнатної квартири в популярному ЖК Міленіум. Квартира 95 квадратних метрів , перепланована у студію з двома просторими спальнями, гардеробом.За додаткову ціну можна придбати комору на поверсі. Ремонт виконувався по дизайн проекту. Все робилось для себе з якісних та дорогих матеріалів. Рішення про продаж прийнято нещодавно, тому вирішили не монтувати меблі, а залишити можливість покупцю зробити на свій смак. Поруч є вся необхідна інфраструктура.Парк,озеро,безліч магазинів та ТЦ.

можливий продаж по єОселя
Мазепи Гетьмана вул., 32

Пропонується до продажу унікальна дворівнева квартира на 9-му та 10-му поверхах з загальною площею 174 м². Ідеально підходить для любителів простору та світла, квартира поєднує в собі відкриті простори лофту й комфортну житлову атмосферу. Інтерєр квартири вражає своєю продуманістю та стилем. Повний ремонт виконано з увагою до деталей: підлогу покриває високоякісний ламінат з підігрівом, створюючи додатковий комфорт у холодну пору року. Квартира повністю укомплектована необхідними меблями, сучасною технікою (посудомийка, кондиціонер, холодильник, пральна машина, телевізор), що робить її готовою до проживання або використання як офісу з першого дня. Квартира має високий потенціал для інвесторів або для власників, які шукають унікальний простір для життя та роботи. Окрім того, спеціально облаштовані місця для роботи поруч з панорамними вікнами та відпочинкові кімнати пропонують неперевершений вигляд на місто та гори, що створює неймовірну атмосферу для ефективної роботи та релаксації. Це відмінна пропозиція для тих, хто цінує простір, комфорт та сучасний дизайн.

можливий продаж по єОселя
Європейська площа, 3

Продається квартира з якісним та дорогим ремонтом та функціональним плануванням та кладовкою - 2 кімнати - велика площа 72 м2 - вдало та функціонально перепланована : простора кухня-студія 30 м2 з лоджією, гардеробна, спальня та 2 санвузли - сучасний та якісний ремонт, власники робили для себе - кухня : акрилові фасади, вся вмонтована техніка Bosh, посудомийка 60ʼ, великий холодильник gorenie - в кухні є велика лоджія з неймовірним панорамний краєвидом на вовчинецькі гори - є 2 санвузли: гостьовий з душем та особистий з ванною - 2 інвекторні кондиціонери - пралка та сушка Bosh - комфортне ліжко 1, 8м*2, 00м - система Ajax - панорамні вікна - підігріви підлоги по всій квартирі - двохконтурний котел та бойлер - забудівник Socium, в якого високі стандарти будівництва - будинок на 3 підʼїзди із закритим двором та паркінгом - тиха вуличка поблизу центру - приємний бонус-кладовка на поверсі 4м2 Якщо ви цінуєте якість та комфорт, то цей варіант вартий вашої уваги, тому що тут продумано все, до найменших деталей

Кисилевской А. улица, 35, Майзли, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 140000.0 USD
1 - 24 з 367 результатів