3к. вул. Мазепи (центр-парк), 3-й поверх, 6-ти поверхового будинку, площа 102м2, в квартирі ремонт, автономне опалення, в ціну входять меблі та техніка, чудове планування квартири та розміщення будинку. Ціна 130 000 у.о. Також є можливість придбати гараж в будинку площею 20 м2 за додаткову плату! Телефонуйте щоб дізнатися деталі!

Мазепи Гетьмана вул., 87а

Пропонується до продажу чудова 3-кімнатна квартира розташована в самому центрі Івано-Франківська. Код квартири #36060283 Квартира відзначається свіжим ремонтом, що створює атмосферу затишку та комфорту для її майбутніх власників. Вона є двохсторонньою, що забезпечує хорошу освітленість і провітрювання приміщень. ✔ загальна площа 87м2 ✔ житлова 44м2 ✔ площа кухні 16м2 ✔ двохстороння Розташування у житловому комплексі закритого типу, забезпечує комфорт та безпеку для мешканців. Тут ви зможете насолоджуватися спокоєм та приватністю, відчуваючи себе як у затишному осередку в самому серці міста. Не пропустіть можливість стати власником цієї чудової квартири, що обєднує в собі якість ремонту, зручність розташування та безпеку у закритому житловому комплексі. ( Також можливо по Єоселі та Постановах )

Андрія Мельника вул., 10

Продається 3 кім.квартира з дизайнерським ремонтом біля міського озера у ЖК Липки. Квартира на 7 поверсі з 10. Площа 80 м2. Найпопулярніший ЖК “Липки” який користується дуже великим попитом. Про житловий комплекс: – поруч міське озеро – розташований в 2 хв від парку імені Т. Шевченка. – власна інфраструктура – ЖК закритого типу – підземний паркінг – максимальний комфорт, за рахунок добре спланованої інфраструктури та зручної прибудинкової території. В квартирі зроблений дорогий сучасний ремонт. Є вся необхідна для проживання техніка та мебілі. 3 кондиціонери,підігрів підлоги,пральна машина,холодильник, посудомийна машина, варильна панель, духова шафа, мікрохвильова піч. У ванній кімнаті вмонтована ваннна та душова кабіна для зручності майбутнім жильцям. Також для комфортного проживанння є окрема гардеробна кімната. Квартира яка дійсно варта вашої уваги! Для огляду та деталей телефонуйте!

Мазепи, 164

Запрошуємо вас відкрити двері до ексклюзивної 3-кімнатної квартири у розкішному ЖК "Липки", де кожен куток пронизаний естетикою та розкошшю. Розташована на престижному 7-му поверсі, ця квартира уявлена як оаза затишку та розкоші, що пропонує все необхідне для вишуканого та комфортного життя. Індивідуальний дизайн квартири вразить вашу уяву своєю майстерністю та уважністю до деталей. Все оновлено до найвищого стандарту, використовуючи найякісніші матеріали, щоб створити атмосферу вишуканості та стилю. Від плитки розміром 60*120 см з керамо-граніту до кухонного фартуху зі штучного каменю та змішувачів преміум класу, кожен елемент у цій квартирі мовчить про бездоганність та розкіш. У цьому приміщенні ви знайдете не просто меблі та техніку, але і втілення вашої мрії про ідеальний дім. Кожен предмет, починаючи від дивана та ліжка до люстри і душової системи, дбайливо підібраний для найвищого комфорту та задоволення. Не пропустіть можливість насолодитися власним кулуаром розкіші та затишку. Запрошуємо вас на особистий перегляд цього шедевру житлового мистецтва у будь-який зручний для вас час!

Мазепи Гетьмана вул., 164

3-кімнатна квартира у самому центрі міста, світла, просторі окремі кімнати з гардеробними та з великими вікнами, що наповнюють простір природним світлом та пропонують чудовий вид на міську панораму, двохстороння, якісний ремонт, підігрів підлоги в коридорі, кухні, ванній, санвузлі, дорогі деревяні меблі та та побутова і кухонна техніка вже включені у вартість. Є свій двір, в якому можна залишати автомобіль. Зручне розташування, поруч гімназія, школи, дитячі садочки, магазини, супермаркети, ресторани, кінотеатри та інша інфраструктура, "Стометрівка", все в пішому доступі. Заходи - живи і насолоджуйся життям)))

Продам 3-кім. квартиру в центрі міста з ремонтом, меблями, технікою

Продаю 3к квартиру в ЖК Манхетен Квартира видова з вікон та балконів видно озеро та місто. До озера 5хв. пішки. Ванна кімната має 7м2, кухня - 15м2 ( теж видно озеро), вітальння -26м2 Є гостьовий туалет, а також кімната окрема під кондиціонер. Два відкритий оглядових балкона. Будинок номер 1, повністю зданий та заселиний. Готова до ремонту, вікна всі понарамні. Житловий комплекс бізнес-класу – це новий квартал, що складається із тринадцяти 13-поверхових будинків. Manhattan зводили за монолітно-каркасною технологією. Основний матеріал зовнішніх стін – керамоблок. Фасад також утеплюють пінополістиролом. Важливі особливості житлового комплексу «Манхеттен»: -поруч міське озеро; -цілодобова охорона та відеоспостереження, система контролю доступу з електронними ключами та відеодомофонами; -концепція «двір без машин»; -зарядні станції для електромобілів; -багаторівневе підземне паркування; -велоінфраструктура; -дитячий і спортивний майданчики; -висота стелі – 2,8 метри; індивідуальне опалення ( дахова котельня) За деталями звертайтесь за телефоном. Показ в зручний для вас час, але за попередньою домовленістю.

Продаю 3к квартиру, видову з виглядом на озеро

Центр! Продаж 3-кімнатної квартири (авторський проект), вул.Тарнавського, 130 кв/м, 1 поверх: - Приватний закритий двір (бруківка), - Стильний паркан, - Гараж, - Альтанка, - Індивідуальне опалення, - 2 санвузли. Ціна – 130000 у.о.

Центр! 3-к квартира (авторський проект), вул.Тарнавського, 130 кв/м

Шикарна 3х кімнатна квартира з дорогим і якісним ремонтом зробленим для себе Загальна площа 80м2 Три окремі кімнати,гардеробна та простора кухня. Розташована на 7 поверсі в житловому комплексі неподалік озера та парку Липки Кухня з вмонтованою технікою,посудомийна машина,духова шафа,газова поверхня,мікрохвильова,вмонтований холодильник,кондиціонери на обігрів та охолодження,пральна машина Велика ванна кімнатна з великою ванною та просторою душовою. Ремонт в спокійних тонах.Сучасний дизайн. Будинок здано,запущено всі комунікації,працює ліфт. Чекаємо на вас )

Шикарна 3х кімнатна неподалік озера та парку

Квартира двостороннього планування, світла, простора, усі кімнати окремі, євроремонт з якісних матеріалів так як робився для себе, санвузол роздільний/ванна, автономне опалення, підігрів підлоги, додатково проведено тепло та шумоізоляцію, є виводи під кондиціонери, встановлено меблі і техніку. Житловий комплекс розташований в самому центрі міста, територія закритого типу, підземний паркінг, дитячі майданчики, приватний садочок, поряд магазини, розважальні заклади. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Ціна вказана без комісії для покупця!!!!

Андрія Мельника вул., 10

Продаю ексклюзивну квартиру з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою, яка знаходиться біля міського озера. У квартирі зроблений якісний ремонт з виключно якісних матеріалів. Зроблено функціональне перепланування, тому в квартирі є простора кухня-вітальня, спальня, санвузол, гардероб та дитяча кімната. На стінах декоративна штукатурка, на підлозі кварц-вініл з підігрівом всюди, крім спальні та дитячої. Зроблено тіньовий плінтус, тіньовий шов на стелі, багато світильників та підсвіток. У санвузлі дорога широкоформатна плитка з запилом під 45, якісна сантехніка, тепла стіна та пральна машинка Samsung преміум сегменту. В квартирі вся техніка Samsung та Bosch, а саме: - вмонтований холодильник; - вмонтована посудомийка; - вмонтована мікрохвильова піч; - сушильна та пральна машини; - духова піч; - індукція поверхня; - телевізори. Залишається все, що на фото. За детальнішою інформацією та оглядом телефонуйте.

Мазепи Гетьмана вул., 164

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продаю круту квартиру з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою, яка знаходиться біля міського озера. Комфортний 5 поверх, є дизайн проект ЖК Озеро Зроблено функціональне перепланування, тому у квартирі є простора кухня-вітальня, спальня, санвузол, гардероб та дитяча кімната. На стінах декоративна штукатурка, на підлозі кварц-вініл з підігрівом всюди, крім спальні та дитячої. Зроблено тіньовий плінтус, тіньовий шов на стелі, багато світильників та підсвіток. У квартирі вся техніка Samsung та Bosch, а саме: – вмонтований холодильник; – вмонтована посудомийка; – вмонтована мікрохвильова піч; – сушильна та пральна машини; – духова піч; – індукція поверхня; – телевізори – ковомашинка. Залишається все, що на фото. + бонусом іде кладовка є відоогляд по квартирі, але для повного враження від даної пропозиції потрібно бачити в живу. За детальнішою інформацією та оглядом телефонуйте.

Приозерна, 1

Продаж 2-кім ЖК Калинова Слобода - 2 з чудовим виглядом) Площа - 79.7 кв.м. Зручний 2 поверх. Кухня- студія 17 кв.м.з балконом. Панорамні вікна. Індивідуальне газове опалення, 2-контурний газовий котел. У квартирі є вся необхідна техніка та меблі для комфортного проживання. Наявний кондиціонер на підігрів та охолодження повітря. Для огляду можна телефонувати вже. Поруч озеро, садочок, дитячі майданчики.

Продаж світлої 3-кім ЖК Калинова слобода

Продається простора квартира у центральному районі Івано-Франківська, розташована на вулиці Володимира Великого. Загальна площа квартири становить 110 квадратних метрів, з них 90 квадратних метрів – житлова площа. Квартира має 3 кімнати, а також простору кухню площею 15 квадратних метрів. Знаходиться на другому поверсі пятиповерхового будинку. У квартирі є 2 санвузли,балкон та величезна тераса 60 м.к. Ціна за цю простору квартиру становить 129 000 доларів США. Квартира розташована в зручному районі міста, поруч з усіма необхідними обєктами, такими як магазини, ресторани, аптеки та інші заклади. Вона також має зручне транспортне сполучення з різними частинами міста. До ратуші 5х,до міського озера та парку ім.Шевченка 10 хв. Квартира прекрасно підійде для комфортного проживання сімї або для здачі в оренду. Вона оформлена в стильному сучасному дизайні та має всі необхідні зручності для комфортного життя. Не втрачайте можливість стати власником цієї просторої квартири у центрі Івано-Франківська.

Продається 3 кімнатна квартира в самому центрі міста з власною терасою

Продаж трьох кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом ЖК Липки. Квартира перепланована в студію та дві окремі спальні.Все робилось для себе. 7 поверх з 10 Загальна площа 84.4м2 - натуральний паркет. - дорогий керамограніт італійського виробництва Florim. - ванна чаша + душ - змішувачі Ponsi - інсталяція GROHE - тепла підлога там де керамограніт. До квартири надається повний дизайн-проект.

Стильна 3х кімнатна ЖК Липки

Продаж 2-рівневої квартири в житловому комплексі Вишеньки. Пропонується на продаж 2-рівнева квартира загальною площею 176 м2 у престижному житловому комплексі Івано-Франківська «Вишеньки». Відмінне планування, просторі кімнати, якісний ремонт, ліфт Отіс,квартира під охороною, розвинена інфраструктура, стан відмінний—заходь і живи. Затишний закритий комплекс розташований практично у самому центрі міста у престижному районі Івано-Франківська. Сучасний будинок з упорядкованою територією, неподалік річка 7-хв, до центру 5хв, поруч школа, садочок.Облаштування вулиці велосипедними доріжками сприяє активному дозвіллю. Територія, що охороняється, власна побутова та соціальна інфраструктура в комплексі дозволяють жителям повноцінно насолоджуватися проживанням. Перегляди за домовленістю у зручний для Вас час. Телефонуйте. 06******90 Дмитро

власник
Продаж Квартири двох рівневої на вулиці І.Пулюя 15А

Продається трикімнатна квартира з виглядом на озеро , в комплексі із закритою територією, власною інфраструктурою. Продається з меблями та технікою. Квартира перепланована. Щоб оглянути - телефонуйте на цей номер +38**************54 (Руслан).

власник
Продається 3-х кімнатна квартира від власника

Пропонуємо Вашій увазі ексклюзивну 3-ох кімнатну квартиру в популярній локації - житловий комплекс «Містечко Центральне» по вул. Височана. Доречі, придбати цю нерухомість Ви можете через банківські кредитні програми! Поверх - 7/10, ліфт запущено з 0-го поверха, що спрощує транспортування дитячих візочких чи вело-техніки. Квартира двостороння, не кутова. Панорамний вид із двох кімнат на місто. Функціональне просторе планування помешкання площею 92м2 дозволить Вашій родині почуватися тут зручно: світлі просторі кімнати, велика кухня (~20м2), два санвузли, гардеробні та комора. Авторський інтерʼєр виконано із якісних матеріалів, із урахуванням сучасних тенденцій в дизайні та за останніми технологіями: • панорамні віконні системи замінено на енергозберігаючі із сонцезахисним напиленням • змонтовано 3 кондиціонери • автономне опалення із зонованим підігрівом підлоги • вся сантехніка німецька та італійська, преміум-класу • меблі від Frankof • збільшено потужність електро-мережі та встановлено безперебійне автономне живлення • кухонний гарнітур із фурнітурою Blum • вбудована техніка та телевізори останнього покоління Кожна деталь та елементи декору в помешканні гармонійно продумані для комфортного та затишного проживання. Інфраструктура житлового комплексу містить торговий центр, кафе, приватну школу та дит.садок, відпочинкові локації та інші сервісні заклади. Неподалік ЖК «Містечко Центральне» знаходиться один з центральних скверів, до «Стометрівки» 12хв пішки. Додатковою перевагою є можливість придбання квартири із паркомісцем у підземному паркінгу. Домовтеся про огляд цієї нерухомості або отримайте відео-екскурсію та більше інформації за вказаним номером.

Видова укомплектована квартира бізнес-класу в ЖК Містечко Центральне

Продається простора трикімнатна квартира в обжитій новобудові, розташованій у центральній частині міста Квартира тільки що після якісного ремонту, повністю готова до заселення, з усіма необхідними меблями та технікою Загальна площа: 95 м 9 поверх, що відкриває ще більшу оглядовість на панораму міста Зручне планування: простора кухня-вітальня, три окремі кімнати, гардероб Новий сучасний ремонт, виконаний з використанням сучасних матеріалів, робився для власного проживання Якісні дорогі меблі та техніка провідних брендів Переваги квартири: Сучасний та стильний дизайн інтер’єру Індивідуальне опалення Квартира повністю готова до проживання Чудова інфрастуктура ЖК Центральне розташування: все необхідне у пішій доступності (магазини, школи, дитячі садки, ресторани, громадський транспорт) Охайний та доглянутий підїзд, два ліфти Це чудовий варіант для тих, хто шукає комфортне житло в центрі міста. Терміновий продаж! Не втрачайте можливість придбати квартиру своєї мрії Телефонуйте за вказаними номерами в зручний час код обєкта 1202

Шкільна 5, 5

Продається стильна 2 кімнатна квартира В ЖК Озеро (локація парк) Розташована на 7-му з 10-ти поверсі Загальна площа квартири 68.7 м. кв. Простора кухня площею 14 м. кв. Квартира не кутова, двостороння .Гарного планування. В цегляному будинку з індивідуальним газовим опаленням. Видова квартира ,вікна виходять на Озеро. Якісний євроремонт, меблі МДф, вмонтована кухня, поліуританові плінтуса. Вся побутова техніка фірми Bosch є посудомийна машинка, газова поверхня ,духова шафа, мікрохвильова піч, 2-ва потужні кондиціонери. Також є пральна машинка. Підігрів підлоги кухня, коридор, санвузол. Засклена лоджія. Будинок преміум класу ,зданий, та частково заселений. Підключено всі комунікації + швидкісний інтернет. Будинок розташований біля Міського озера. Чудова локація ,паркова зона . Найкраще місце для проживання та для відпочинку. Поруч розташована школа, дитячий садок, безліч закладів харчування, магазинів, аптек, лікарня.... Не зволікайте з покупкою даної квартири. Можливий розумний торг. На сходовій є можливість придбати додатково кладову 4 м.кв. Код Обєкту 4586

можливий продаж по єОселя
Приозерна, 57

Пять кімнат + кухня-студія в центрі міста по вул. Південний бульвар Площа - 147м2 Поверх - 7/10 Гарний вид з вікон на міське озеро Індивідуальне опалення Є гардеробна кімната Залишається все, окрім книг Поруч школи, дитячі садки, ринок, супермаркети, магазини Перерахунок, постанови, є відновлення

5кім квартира в центрі з видом на озеро

Пропонуємо оглянути 3-кімнатну квартиру у центрі міста по вул Коновальця. Квартира в ідеальному стані, обладнана всією необхідною технікою та меблями. Зручний 4 поверх з 9. Індивідуальне опалення, для комфорту встановлено кондиціонер та підігрів підлоги. Будинок має закриту територію, паркомісця та ліфт. Поруч розвинена інфаструктура, Стометрівка, транспортна зупинка. Телефонуйте для детальної інформації та домовленості про огляд!

ЦЕНТР МІСТА 3-кімнатна квартира

Продам шикарну 2 кімн квартиру в новобудові бізнес класу ЖК Озеро поруч міського озера та парку Шевченка. Поверх 7/10 Площа 68.7 м2 В квартирі зроблений євроремонт з дороговартісних матеріалі. Ремонт робився для себе. Є вся необхідна побутова техніка та меблі, вмонтована кухня. Побутова техніка фірми Bosch. Є кондиціонери. Будинок зданий, підключено всі комунікації + інтернет. Будинок розташований біля міського озера. Чудова паркова зона для відпочинку. Поруч розташована школа, дитячий садок. Документи до 3 років. Для детальної інформації та щодо огляду квартири, телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Приозерна, 57

Пропонуємо придбати двокімнатну квартиру площею 70,7 м2 з якісним ремонтом та технікою. Квартира розташована на 3 поверсі з 10. Будинок знаходяться у топовій локації міста ! Є вихід з території на міське озеро! У квартирі якісний ремонт , дороговартісна вмонтована техніка та меблі , шпоновані двері. У санвузлі надійна сантехніка;

Приозерна, 57

Продаж ексклюзивної дворівневої квартири з великою терасою з краєвидом на все місто! Трикімнатна квартира з якісним ремонтом в ЖК Княгинин, поруч центру Івано-Франківська. Квартира має дуже круте планування з великою кухнею, трьома окремими спальнями, двома санвузлами, місце під кабінет та велика відкрита тераса. Ремонт робився під себе для життя. Залишається всі меблі та техніка що на фото. Опалення індивідуальне газове, встановлений двоконтурний газовий котел. Квартира розташована у новому житловому комплексі неподалік від центру міста. Особливістю комплексу є великий внутрішній двір з дитячим та спортивним майданчиками та територію вільною від авто, так як під майданчиками є великий підземний паркінг. Також в даному ЖК відкрився великий торгово-розважальний комплекс "Княгинин", де є великий супермаркет "Таврія В" та багато різних комерційних приміщень. Для огляду квартири телефонуйте!

Княгинин вул., 44
1 - 24 з 319 результатів