3к. вул. Мазепи (центр-парк), 3-й поверх, 6-ти поверхового будинку, площа 102м2, в квартирі ремонт, автономне опалення, в ціну входять меблі та техніка, чудове планування квартири та розміщення будинку. Ціна 130 000 у.о. Також є можливість придбати гараж в будинку площею 20 м2 за додаткову плату! Телефонуйте щоб дізнатися деталі!

Мазепи Гетьмана вул., 87а

Продається трикімнатна квартира у пристижному містечку закритого типу ЛИПКИ . Площа квартири 80 м2 , розташована на 7 поверсі 10 поверхового будинку.Ліфт у будинку працює. У квартирі виконаний сучасний дизайнерський ремонт , також квартира укомплектована всіма необхідними для проживанням меблями та технікою. В квартирі зроблений підігрів підлоги всюди де плитка. У квартирі ще ніхто не проживав,повністю все нове на гарантії. Європейське містечко закритого типу будують в девяти хвилинах їзди від площі Ринок — центральної площі міста. Площа комплексу шіть гектар — це цілий житловий квартал з облаштованою для прогулянок територією біля міського озера.На території житлового комплексу «Липки» проєктом передбачено дитячий садок, комерційні приміщення, ігрові та дитячі майданчики, зони відпочинку і гаражні бокси. Особливості : цілодобова охорона з відеоспостереженням, доступ на територію тільки по електронним ключам підземний паркінг з ліфтом власний дитячий садок на території комплексу облаштована територія з дитячими та ігровими майданчиками та місцями для відпочинку

Мазепи Гетьмана вул., 164

Пропонується до продажу чудова 3-кімнатна квартира розташована в самому центрі Івано-Франківська. Код квартири #36060283 Квартира відзначається свіжим ремонтом, що створює атмосферу затишку та комфорту для її майбутніх власників. Вона є двохсторонньою, що забезпечує хорошу освітленість і провітрювання приміщень. ✔ загальна площа 87м2 ✔ житлова 44м2 ✔ площа кухні 16м2 ✔ двохстороння Розташування у житловому комплексі закритого типу, забезпечує комфорт та безпеку для мешканців. Тут ви зможете насолоджуватися спокоєм та приватністю, відчуваючи себе як у затишному осередку в самому серці міста. Не пропустіть можливість стати власником цієї чудової квартири, що обєднує в собі якість ремонту, зручність розташування та безпеку у закритому житловому комплексі. ( Також можливо по Єоселі та Постановах )

Андрія Мельника вул., 10

Продам двохрівневу квартиру в центрі міста. Можлива оренда під бізнес. Вільне планування

власник
Бельведерська улица, 32А, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 130000.0 USD

Продаю 3 кім квартиру в центральній частині міста Івано-Франківськ. Квартира облаштована меблями та технікою. Є все для комфортного життя. Сучасний житловий комплекс, наближенність до центру та озера. Свій торговий центр та багато іншої комерції. Зручна інфраструктура Таку квартиру потрібно бачити та відчути.

Гетьмана Ивана Мазепы улица, 164, Бам, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 130000.0 USD

Унікальна можливість придбати розкішну 3-кімнатну квартиру у самому серці міста! Пропонується до продажу квартира з якісним ремонтом, облаштована дорогими деревяними меблями та технікою, що забезпечить комфорт та затишок вашого дому. Загальна площа квартири становить 120 м2, що включає просторі кімнати з великими вікнами, що наповнюють простір природним світлом та пропонують чудовий вид на міську панораму. Вишукані деревяні меблі та впобутова техніка вже включені у вартість, що робить цю пропозицію ще більш привабливою. Над квартирою знаходиться технічний поверх, що гарантує додаткову ізоляцію та приватність. Ця квартира ідеально підійде тим, хто цінує розкіш, комфорт та зручність розташування. Житловий комплекс знаходиться у центральній частині міста. Не упустіть шанс стати власником цієї ексклюзивної нерухомості. Звертайтеся за додатковою інформацією та організацією перегляду. Ваша мрія про ідеальний дім чекає на вас!

Независимости (Горького) улица, 87, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 130000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-964-356-DR. Продається 5-кімнатна квартира в новому будинку еліт-класу, без внутрішніх робіт. Площа 136, 40 м², кухня 9, 90 м². Розташована квартира по вулиці Бельведерській, 32а, 9 поверх 12-поверхового будинку, у самому центрі міста Івано-Франківськ. Не втрачайте свій шанс придбати це комфортне житло в престижному районі!

Московская улица, 32А, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 130000.0 USD

Продаю видову 3к квартиру в ЖК Манхетен З вікон та балконів видно озеро та місто. До озера 5хв пішки Будинок номер 1, повністю зданий та заселиний. Готова до ремонту, вікна всі понарамні. Житловий комплекс бізнес-класу . Важливі особливості житлового комплексу «Манхеттен»: -поруч міське озеро; -цілодобова охорона та відеоспостереження, система контролю доступу з електронними ключами та відеодомофонами; -концепція «двір без машин»; -зарядні станції для електромобілів; -багаторівневе підземне паркування; -велоінфраструктура; -дитячий і спортивний майданчики; -висота стелі 2, 8 метри; індивідуальне опалення ( дахова котельня) За деталями звертайтесь за телефоном

Ленкавского улица, 34/1, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 130000.0 USD

Продається затишна 3-кімнатна квартира з якісним ремонтом та високоякісною технікою включно. Це ваша унікальна можливість мати комфортне житло без зайвих турбот! Особливості квартири: Площа:80 м2 Зручне планування з гардеробною. Простора ванна кімната та окремий душ. Установлені кондиціонери для комфортного клімату в будь-яку пору року. Наявність посудомийної машини для економії вашого часу та зручності. Розташування біля мальовничого міського озера, що надає прекрасну можливість для відпочинку та прогулянок. Не упустіть свій шанс на придбання цієї чудової квартири, яка стане вашим власним затишним гніздом. Для отримання додаткової інформації або для організації перегляду, звертайтеся за телефоном

Продам 3-кімнатну квартиру біля міського озера ЖК Липки

Продається велика, простора 3-х кімнатна 103 м2 квартира в центрі міста на початку стометрівки (вул. Січових Стрільців). Двостороннє планування відкриває чудову панораму на місто з двох сторін. 4 заскленних лоджії вихід з кожної кімнати загальна площа квартири 103 м2, величезна кухня- студія, 2 санвузли і гардеробна. Підключені всі комунікації, будинок обжитий, двір закритого типу. Зацікавила пропозиція? Телефонуйте за номером телефону

Продам велику квартиру в самому центрі міста

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Центр! Продаж 3-кімнатної квартири (авторський проект), вул.Тарнавського, 130 кв/м, 1 поверх: - Приватний закритий двір (бруківка), - Стильний паркан, - Гараж, - Альтанка, - Індивідуальне опалення, - 2 санвузли. Ціна – 130000 у.о.

Центр! 3-к квартира (авторський проект), вул.Тарнавського, 130 кв/м

Продаю власну квартиру у новобудові біля Епіцентру. Будинок здано в 2017 році. Квартира заселена у 2021 році. З ремонтом, меблями і вбудованою технікою. Два повноцінні поверхи + горище (достатньо містке для не сезонних речей і коробок від техніки). 5 кімнат, вікна на дві сторони - в двір і назовні. Зовнішні вікна з хорошим краєвидом на річку. Двір великий і з благоустроєм. Ліфт на поверсі. Ремонт з якісних матеріалів, лаконічний, з акцентом на практичність. Проводка і щитова від volt.if.ua - - 3 фази 15кВт - громозахист - дифавтомати (14 груп) - мастер вимикач - мультимедія - заведено оптоволоконний інтернет Дискавері Енергоефективне електро опалення: - кабельний підігрів підлоги з WIFI терморегуляторами (віддалене керування) - керамічні двохконтурні панелі Africa Thermal System (ІЧ + конвекція) - кондиціонер Haier - бойлер 200л Atlantic Steatite Планування: Перший поверх: - кухня-студія - вітальня - кабінет - санвузол - душ, туалет, біде Другий поверх: - спальня, - дитяча, - кімната (кабінет або гардероб) - ванна кімната з великою кутовою ванною. Техніка, що залишається: - варильна поверхня Whirlpool 6th sense - духовка Bosch - холодильник LG - посудомийка Bosch - телевізор Philips Ambilight - телевізор Toshiba - пралка Electrolux Perfectcare 600 - сушарка Electrolux Perfectcare 800 - мережеве обладнання - світч, роутер, 2 точки доступу WiFi - система резервного живлення Розгляну варіанти обміну на особняк готовий для проживання в передмісті або місті. Або на дві квартири меншої площі. (Також є великий гараж в цьому будинку, з лінією 8кВт)

власник
Дворівнева пʼятикімнатна квартира з технікою і меблями

Шикарна 3х кімнатна квартира з дорогим і якісним ремонтом зробленим для себе Загальна площа 80м2 Три окремі кімнати,гардеробна та простора кухня. Розташована на 7 поверсі в житловому комплексі неподалік озера та парку Липки Кухня з вмонтованою технікою,посудомийна машина,духова шафа,газова поверхня,мікрохвильова,вмонтований холодильник,кондиціонери на обігрів та охолодження,пральна машина Велика ванна кімнатна з великою ванною та просторою душовою. Ремонт в спокійних тонах.Сучасний дизайн. Будинок здано,запущено всі комунікації,працює ліфт. Чекаємо на вас )

Шикарна 3х кімнатна неподалік озера та парку

Квартира двостороннього планування, світла, простора, усі кімнати окремі, євроремонт з якісних матеріалів так як робився для себе, санвузол роздільний/ванна, автономне опалення, підігрів підлоги, додатково проведено тепло та шумоізоляцію, є виводи під кондиціонери, встановлено меблі і техніку. Житловий комплекс розташований в самому центрі міста, територія закритого типу, підземний паркінг, дитячі майданчики, приватний садочок, поряд магазини, розважальні заклади. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Ціна вказана без комісії для покупця!!!!

Андрія Мельника вул., 10

Продається 2 кімнатна Квартира з Гаражем + 2 комерційні приміщення в новобудові по вулиці Галицька р-н Пасічна. Квартира знаходиться на 2му поверсі 11ти поверхового будинку . Під квартирою знаходиться гараж і 2 приміщення, які продаються Квартира знаходиться в гарному спокійному районі. Квартира повністю готова для проживання. Меблі техніка по домовленості. За деталями звертайтесь! Радо відповім на ваші запитання!

Галицкая улица, 66Б, Пасечная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 129500.0 USD

Продаю ексклюзивну квартиру з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою, яка знаходиться біля міського озера. У квартирі зроблений якісний ремонт з виключно якісних матеріалів. Зроблено функціональне перепланування, тому в квартирі є простора кухня-вітальня, спальня, санвузол, гардероб та дитяча кімната. На стінах декоративна штукатурка, на підлозі кварц-вініл з підігрівом всюди, крім спальні та дитячої. Зроблено тіньовий плінтус, тіньовий шов на стелі, багато світильників та підсвіток. У санвузлі дорога широкоформатна плитка з запилом під 45, якісна сантехніка, тепла стіна та пральна машинка Samsung преміум сегменту. В квартирі вся техніка Samsung та Bosch, а саме: - вмонтований холодильник; - вмонтована посудомийка; - вмонтована мікрохвильова піч; - сушильна та пральна машини; - духова піч; - індукція поверхня; - телевізори. Залишається все, що на фото. За детальнішою інформацією та оглядом телефонуйте.

Мазепи Гетьмана вул., 164

Продається простора 3-кімнатна квартира з чудовим виглядом. Основні характеристики: - Площа: 79.7 кв.м. - Поверх: 2 (зручний для проживання). - Планування: Панорамні вікна виходять як на центральну алею ЖК Калинова Слобода, так і на дитячий садок. Кухня: - Кухня-студія 24 кв.м. з виходом на лоджію. - Сучасна італійська кухня з німецькою технікою Bosch. - Простора та світла, з виходом на лоджію. Ванна кімната: - Велика ванна кімната з ванною, раковиною та душем, відділеним каленим склом. - Санвузли чеські, змішувачі італійські. - Сучасна німецька пральна машина та умивальник з дзеркалом і підсвіткою. Дитяча кімната: - Повністю обмебльована якісними польськими меблями VOX, що створюють комфортні умови для вашої дитини. Коридор: Просторий великий коридор з вмістимою шафою-купе від компанії Командор, що забезпечує зручне зберігання речей. Спальня: - Велике польське двоспальне ліжко з підйомним механізмом. - Зручна шафа-купе з пантографом від Командор. Додаткова кімната: - Не обмебльована, може використовуватися як друга дитяча або кабінет. - Має вихід на балкон. Додаткові переваги: - Дорогі якісні дизайнерські міжкімнатні двері з прихованим монтажем і італійськими ручками. - Міцні звукоізоляційні вхідні двері від компанії Rodos. - Індивідуальне газове опалення з двоконтурним котлом Vaillant. - Електричний підігрів підлоги. - Кондиціонер для підігріву та охолодження повітря. Локація: - Поруч озеро, дитячий садок, дитячі майданчики, що робить квартиру ідеальною для сімї з дітьми. - Вікна виходять як на центральну алею ЖК Калинова Слобода, так і на дитячий садок. Ця квартира забезпечує всі необхідні умови для комфортного життя. Простора кухня, коридор та ванна, сучасна техніка і меблі, зручна локація – все це створює ідеальне середовище для сімейного затишку.

Продам світлу та затишну квартиру в сімейному ЖК Калинова Слобода

Простора 3-кімнатна квартира у зданій секції ЖК Віденькмй , 114.3 м2 з ДВОМА ТЕРАСАМИ, одна з них видова на озеро 26.9 м2, також є інша тераса 16.4 м2. Дуже круте планування, кухня-студія 35.4 м2, перша спальня 15.6 м2, інша спальня 13.5 м2 , і ще одна кімната (гардероб, кабінет тощо) 7.7 м2 , роздільний санвузол. До вартості входить котел, підігрів підлоги всюди окрім гардеробу, також є чистова стяжка, розвід води та опалення. Будинок зданий та частково обжитий, є всі комунікації. Також великою перевагою є те, що у квартирі можна зробити камін, адже це останній поверх. Поверх 9 з 9 МОЖЛИВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ ДО 2 РОКІВ! Якщо розтермінування до кінця цього року, тоді воно БЕЗВІДСОКОВЕ, якщо на більший термін +5000$.

Продам зданий , видовий на озеро  3кім пентхаус !

Продається простора квартира у центральному районі Івано-Франківська, розташована на вулиці Володимира Великого. Загальна площа квартири становить 110 квадратних метрів, з них 90 квадратних метрів – житлова площа. Квартира має 3 кімнати, а також простору кухню площею 15 квадратних метрів. Знаходиться на другому поверсі пятиповерхового будинку. У квартирі є 2 санвузли,балкон та величезна тераса 60 м.к. Ціна за цю простору квартиру становить 129 000 доларів США. Квартира розташована в зручному районі міста, поруч з усіма необхідними обєктами, такими як магазини, ресторани, аптеки та інші заклади. Вона також має зручне транспортне сполучення з різними частинами міста. До ратуші 5х,до міського озера та парку ім.Шевченка 10 хв. Квартира прекрасно підійде для комфортного проживання сімї або для здачі в оренду. Вона оформлена в стильному сучасному дизайні та має всі необхідні зручності для комфортного життя. Не втрачайте можливість стати власником цієї просторої квартири у центрі Івано-Франківська.

Продається 3 кімнатна квартира в самому центрі міста з власною терасою

3-кімнатна квартира в центральній частині міста, в будинку на 2 підʼїзди з тихим закритим двором і дитячим майданчиком. Меблі фірми VOX (Польща), кухня Blum

власник
Длинная улица, 20В, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 128000.0 USD

Продається шикарна 3-кімнатна квартира 79,5 кв.м. в ЖК «Квартал Галичанка» Квартира знаходиться на 7/8 поверсі. Зроблений дуже якісний та сучасний ремонт. Досить зручне планування є роздільний санвузол з ванною, 2 просторі спальні та велика кухня студія. В одній із кімнат є простора та світла лоджія. Квартира дуже світла та тепла. Великим плюсом є те, що квартира повністю укомплектована, всі меблі та техінка вже є. Повністю встановлена кухонна мебель з вмонтованим холодильником, мікрохвильовою піччю, витяжкою і духовкою. Навколишня інфраструктура також Вас потішить, оскільки поруч є: транспортна зупинка, супермаркет, спортзал, багато невеличких магазинів, школа та садок. Також потрібно близько 5 хвилин, щоб до братись до ратуші міста. Квартира чекає саме на Вас!

Галицька вул., 57

Продається трикімнатна квартира з виглядом на озеро , в комплексі із закритою територією, власною інфраструктурою. Продається з меблями та технікою. Квартира перепланована. Щоб оглянути - телефонуйте на цей номер +38**************54 (Руслан).

власник
Продається 3-х кімнатна квартира від власника

Пропоную Вашій увазі продаж гарної 3х кімнатної квартири в центрі,на затишній,історичній вулиці міста. Простора та затишна,у вашій розпорядженні всі 125 м2. В добротному будинку на зручному 3 поверсі. Жодні лакауни не страшні,бо у вас тепер буде власний камін на дровах. Всі кімнати обладнані кондиціонером. Є дитяча кімната, бойлерна, та навіть великий сейф.Також два санвузли,ванна та душова кабіна. Просторий коридор та багато вбудованого простору для зберігання одягу.Утеплений повноцінний балкон та два французькі балкони з можливістю виходу. В квартирі залишається все.Добротні меблі з масиву у вітальні,вбудована техніка на кухні та в останній кімнаті. Стосовно локації то це центральний центр. Поруч ратуша,адмін будівлі,вокзал,школи,садочки,парки та вся потрібна інфраструктура для роботи,навчання чи дозвілля. Витрати щодо переоформлення оплачує власник. Стосовно показу та детальнішої інформації Зверніться телефонуйте.

Продаж гарної 3к квартири в центрі міста з ремонтом!

3 кімнатна квартира 97 м2 в сучасному ЖК Манхеттен біля міського ОЗЕРА (секція комплексу з неймовірним видом на озеро, приватний сектор та гори - ПЕРШЕ ФОТО). ВЕЛИКА кухня-студія з панорамними вікнами, та дві спальні. За деталями - телефонуйте!

3 кімн. квартира 97 м2 ЖК Манхеттен біля міського ОЗЕРА
1 - 24 з 296 результатів