Терміново продається 1к квартира у цегляному будинку в центральній частині міста на вулиці Незалежності район кінотеатру Космос. Квартира розташована на 1 поверсі, п`ятиповерхового будинку Внутрішня, тепла. Квартира - студія, санвузол суміжний. Вікна виходять у тихий затишний двір. Індивідуальне газове опалення забезпечує комфорт та економію на оплаті комунальних послуг. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Повністю готова для комфортного проживання або здачі в оренду. Для вашої зручності є парковка , щоб ви не турбувались про пошук місць для свого автомобіля . Крім того , розташування будинку є дуже зручним : центр міста, з усіма необхідними послугами та інфраструктурою. Якщо ви шукаєте комфортне життя в самому серці міста - ця квартира стане для вас ідеальним варіантом . Телефонуйте і заходьте на перегляд- ця пропозиція не залишить вас байдужими !

Незалежності, 101

Продам 1-кімнатну квартиру по вул Незалежності Поверх 1 з 4 Квартира потребує капітального ремонту. Вартість 27000$ , переоформлення житла 50 на 50. За детальною інформацією телефонуйте.

Незалежності вул., 148

Продається 1 кім квартира з просторою кухнею та окремою кімнатою, просторим санвузлом на 5 поверсі. Котел входить у вартість! В готовому будинку. Чудовий вигляд з вікон. Квартира вже на ключах, встановлений газовий лічильник. Житловий комплекс монолітно-каркасного будівництва, це перевага комплексу, витримує землетрус у 7-8 балів. Ще однією перевагою є: це всього два підїзди, та дві зупинки до готелю Надія, біля стометрівки!! Гарне планування, та чудовий вигляд на центр міста. Підземний паркінг для авто, невеликий дворик, близькість як до центру міста і до річки Бистриця-Надвірнянська роблять цей будинок привабливим. Щоб оглянути квартиру телефонуйте!

Незалежності вул., 192
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1к квартири в зданому будинку в центрі міста,по вул.Незалежності 115а. Панорамна,простора 1кв.,ідеально під інвестицію,або для власного проживання. Будинок обжитий,з комунікаціями. Для деталей телефонуйте.

Незалежності, 115А

Продається 1 кімнатна квартира зі свіжим ремонтом, простора кухня-студія із заскленою лоджією, є меблі та вся необхідна техніка, є два санвузли. Розташована в тихому районі, але всього за 10 хвилин від центру. І вся необхідна техніка для комфортного проживання. Заведено газ, вода, світло, індивідуальне газове опалення, ліфт. Загальна площа 51 кв.м Житлова площа 15.3 кв.м Кухня-студія з заскленою лоджією 18.9 кв.м 2 поверх 11 поверхового нового будинку. У дворі дитячі майданчики, є місця для паркування. Інфраструктура(до 500 м): супермаркет, магазини, аптека, зупинка, дитячий садочок, школа, парк, відділення банку, кафе, ресторан, відділення пошти. Це унікальна можливість стати власником цієї чудової квартири.

Незалежності вул., 148

Продаю 1 к.кв. по вул. Бандери 4( Центр та готель "Надія", вікна будинка виходять на вул. Мельника) - Гарний житловий стан- Косметичний ремонт - 5/5 поверх. Будинок-цегляний. МП вікна. - Загальна площа- 30м2 , площа кухні- 6 м2 - Опалення -Централізоване ( будинок переводять на Індивідуальне електричне опалення). - Встановлено новий бойлер для нагріву гарячої води. - МП вікна. Балкон-заскленний. - Необхідні меблі. - Техніка; Холодильник, Пральна машина, Мікрохвильовка. - Великий засклений балкон. - Проведено швидкісний інтернет. Wi-Fi. - Квартира підходить як для власного проживання так і для здачі в Оренду. - Ідеально розвинена інфраструктура-поруч супермаркети, магазини, ресторани, кавярні, заклади краси та здоровя, медичні центри. Також поруч візитка Івано-Франківська- вул. Незалежності (Стометрівка), Меморіальний сквер, квітковий ринок. Вартість: 34 000 $ + Переоформлення.

Андрія Мельника вул., 4

Продається 1 кім квартира з продуманим плануванням :кухня-студія та окрема спальня кімната, просторим санвузлом на 7 поверсі !!! Вигляд з вікна відкриває панораму на місто та річку. Квартира вже на ключах, встановлений газовий лічильник. Для зручності мешканців весь нижній поверх відведений під об’єкти комерційної інфраструктури, під будинком — паркінг на сорок місць. У дворі комплексу облаштують дитячий майданчик та місця для відпочинку дорослих. По сусідству з комплексом розташований садочок, що є дуже зручно для молодої сімї Житловий комплекс монолітно-каркасного будівництва, це перевага комплексу, витримує землетрус у 7-8 балів. Ще однією перевагою є: це всього два підїзди, та дві зупинки до готелю Надія, біля стометрівки!! Підземний паркінг для авто, невеликий дворик, близькість як до центру міста і до річки Бистриця-Надвірнянська роблять цей будинок привабливим. За деталями телефонуйте

Незалежності вул., 100

Продається однокімнатна квартира в самому центрі міста, вул. Мельника,10. Будинок зданий більше 3х років Квартира досить простора, є гардеробна і велика кухня з лоджією. Красиві краєвиди з вікна на центр міста та гори. Поряд вся інфраструктура ( супермаркети, освітні заклади, кафе). Основний бонус можливісь збільшити житлову площу за рахунок мансарди. Перекриття стелі дерево+вата, які при потребі легко демонтувати і отримаєте ще одну кімнату чи горище. Телефонуйте для огляду.

Однокімнатна квартира в центрі, вул.Мельника 10

Продається однокімнатна квартира в самому центрі міста, вул. Мельника,10. Будинок зданий більше 3х років Квартира досить простора, є гардеробна і велика кухня з лоджією. Красиві краєвиди з вікна на центр міста та гори. Поряд вся інфраструктура ( супермаркети, освітні заклади, кафе). Основний бонус можливісь збільшити житлову площу за рахунок мансарди. Перекриття стелі дерево+вата, які при потребі легко демонтувати і отримаєте ще одну кімнату чи горище. Телефонуйте для огляду

Терміновий продаж 1 кімнатної квартири Мельника 10

Я власник. Продаю велику та простору 1 кімнатна квартиру 51 м з меблями та технікою, в квартирі є дві туалетні кімнати. Центральна частина Івано-Франківська. Ціна: 1400$/1м. 2 поверх! Вул. Незалежності 148А, навпроти Храму. Будинок сучасний та новесенький. Продаж по переуступці - це означає що ви будете першим власником квартири і не прийдеться платити податки. Без посередників. Квартира нова, ще ніхто не жив. Будинок заселений. 10 хвилин пішки до стометрівки. Центр міста. Ремонт робився для себе. По квартирі розведені всі дроти для датчиків руху охоронної системи та пожежної сигналізації, що цілодобово гарантує вашу безпеку та комфорт. В квартирі два туалети, що значно збільшує зручність проживання. Меблі та техніка купувались для себе, тому все якісне та зручне. Всі меблі і техніка залишаються новому власнику. Є лоджія в квартирі. Також є відкритий балкон загального користування на поверсі. Закритий двір зі шлагбаумом, відеонагляд. Біля будинку є школа та садочок. Скину відео огляд квартири на вайбер +38**************03

власник
Власник 1 кімнатна квартира в центрі міста Незалежності

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продається однокімнатна квартира в самому центрі міста, вул. Мельника,10. Будинок зданий більше 3х років Квартира досить простора, є гардеробна і велика кухня з лоджією. Красиві краєвиди з вікна на центр міста та гори. Поряд вся інфраструктура ( супермаркети, освітні заклади, кафе). Основний бонус можливісь збільшити житлову площу за рахунок мансарди. Перекриття стелі дерево+вата, які при потребі легко демонтувати і отримаєте ще одну кімнату чи горище. Телефонуйте для огляду

Велика 1км квартира по вул.Мельника,10

Продаж 1-кім квартири в зданому будинку в центрі міста,по вул.Незалежності 115а. Панорамна,простора квартира з функцією півторачки ,ідеально під інвестицію,або для власного житла. Будинок обжитий,з комунікаціями. Для деталей телефонуйте.

Продаж 1 квартири в зданому будинку вул.Незалежності

Терміновий продаж. Суперпропозиція. Квартира в самому центрі Івано-Франківська, вул. Незалежності-вул.Мельника, буд.10. В квартирі є все необхідне для життя. Індивідуальне опалення та додатково бойлер ( тепла вода буде й тоді, коли світла нема). Планування хороше, кухня велика, може зразу використовуватися як зал. 2-й поверх над квартирою, що дуже зручно. В комплексі «Центральний» є підземний паркінг. Також великі дитячі площадки. Мережа магазинів в комплексі. Про інфраструктуру годі й казати, бо в центрі, по вул. Незалежності є все. PS. Документи права власності більше 3-х років, переоформлення дешеве.

Терміновий продаж!!. 1 к.квартира по вул. Мельника, 10 _Y

Продаж 1к квартири в зданому будинку в центрі міста, по вул.Незалежності 115а. Панорамна, простора 1ка, ідеально під інвестицію, або для власного житла. Будинок обжитий, з комунікаціями. Для деталей телефонуйте.

Независимости улица, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD

Продається 1 кім квартира з просторою кухнею та окремою кімнатою, просторим санвузлом на 5 поверсі !!! В готовому будинку. Чудовий вигляд з вікон. Квартира вже на ключах, встановлений газовий лічильник. Житловий комплекс монолітно-каркасного будівництва, це перевага комплексу, витримує землетрус у 7-8 балів. Ще однією перевагою є: це всього два підїзди, та дві зупинки до готелю Надія, біля стометрівки!! Гарне планування, та чудовий вигляд на центр міста. Підземний паркінг для авто, невеликий дворик, близькість як до центру міста і до річки Бистриця-Надвірнянська роблять цей будинок привабливим. Для огляду телефонуйте!

Независимости (Горького) улица, 2А, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 35000.0 USD

Продається шикарна двокімнатна квартира по вулиці Незалежності. Продумане планування з кухнею-студією та окремими кімнатами. Комфортний поверх. Поруч вся необхідна інфраструктура та шикарна транспортна розв‘язка. Наповнення квартири включає: - гіпсова штукатурка стін; - енергозберігаючі вікна з подвійним скло-пакетом; - вхідні броньовані двері з мдф-накладками; - заведені всі комунікації(вода, газ, світло); - встановлені лічильники на воду, газ, світло; - монолітно-каркасне будівництво; - утеплення фасаду пінопластом; - підземний паркінг; - закритий двір без доступу машин! Житловий комплекс відрізняється зручним розташуванням, оскільки в безпосередній близькості від нього є: навчальні заклади, школа, дитячий садок, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розв’язка, підземний паркінг. Інфраструктуру навколо новобудови та відстань від будинку до необхідних об’єктів можна оцінити на карті. Телефонуйте О98 039 5О11 Андрій відділ продажу

Продаж 1 кім кв оптимальний середній поверх

Продаю сучасну однокімнатну квартиру поруч кінотеатру Космос - площа: 38м2 - поверх 4 з 10 - індивідуальне газове опалення - вікна: високоякісні, з п’ятикамерного профілю та з енергозберігаючим склопакетом - двері: вхідні двері двосторонньої ламінації додатково у вартість входить - чистова стяжка, штукатурка, підгрів підлоги + котел (за додаткову вартість) можливе розтермінування до 29 міс!!! Розташований будинок в затишній екологічно чистій зоні, подалі від дорожнього смогу, міськогої метушні та галасу. Зовсім неподалік є школа, дитячий майданчик. Довкола – переважно малоповерхова забудова й приватний сектор. Загалом це комфортний та перспективний мікрорайон Івано-Франківська, який стрімко розвивається. За додатковими деталями - телефонуйте!

1кім квартира, Незалежності

Продається однокімнатна квартира по вулиці Незалежності в ЖК Скай Гарден. Квартира має раціональне планування. Знаходиться в 1-ій черзі. Здача наступний рік. Переуступка, від забудівника уже продані у цьому підʼїзді. За деталями звертайтеся.

Однокімнатна в Скай Гарден

Продається 1кім. квартира в НовоБудові від БК «АЛЬЯНС» по вул.Незалежності - яка розташована в новому Житловому Комплексі “PROVANCE HOME” - житло Європейського Комфорту та Затишку, - зелені облаштовані двори - повноцінна інфраструктура - сучасні технологічні рішення Поверх- 4/10 Площа квартири - 40,5 м2. ( після обмірів БТІ ) ПЕРЕУСТУПКА Будинок збудований і вже в ФАСАДІ Вартість - 35 500$ Щоб глянути на квартиру ТЕЛЕФОНУЙТЕ!!!

Продається 1кім. квартира в ЖК PROVANCE HOME

Продам однокімнатну квартиру! +велика кухня +спальна кімната +роздільний санвузол +спеціальне місце для шафи купе До Стометрівки 5 хвилин! Квартиру можна розглядати під здачу в оренду або перепродаж! Дуже гарне місце! Для огляду квартири телефонуйте до мене! Без комісії!

Продаю 1км квартиру вул Незалежності! Гіпсова штукатурка!

Продається 1 кімнатна квартира в житловому комплексі преміум класу із сучасним плануванням, де закрита територія та підземний паркінг. У вартість входять 5 ти камерні металопластикові вікна з потрійним склопакетом, гіпсова штукатурка, стяжка, якісні броньовані двері. Поруч є школа, дитячі садочки, гарна інфраструктура. Квартира розташована по центральній вулиці Незалежності. Детальніше за телефоном.

1 кім. кв. в збудованому будинку вул. Незалежності

Продається 1 кім квартира з просторою кухнею та окремою кімнатою, просторим санвузлом на 7 поверсі !!! В готовому будинку. Чудовий вигляд з вікон. Квартира вже на ключах, встановлений газовий лічильник. Житловий комплекс монолітно-каркасного будівництва, це перевага комплексу, витримує землетрус у 7-8 балів. Ще однією перевагою є: це всього два підїзди, та дві зупинки до готелю Надія, біля стометрівки!! Гарне планування, та чудовий вигляд на центр міста. Підземний паркінг для авто, невеликий дворик, близькість як до центру міста і до річки Бистриця-Надвірнянська роблять цей будинок привабливим.

1кім квартира в готовому будинку вул. Незалежності!!!

Продам 1-кімнатну квартиру по вул Незалежності Поверх 1 з 4 Квартира потребує капітального ремонту. Вартість 27000$ , переоформлення житла 50 на 50. За детальною інформацією телефонуйте.

Терміново!!!Продам 1-кімнатну квартиру по вул Незалежності

Продається квартира у самому центрі міста, за вул. Мельника Код квартири – #31876483 · 3 поверх з 10; · ліфт; · новобудова; · індивідуальне газове опалення; · загальна площа - 45 кв.м.; · котел; · лоджія; · дизайнерський ремонт. Стильна квартира з сучасним, дизайнерським ремонтом та новими меблями. У кухні є все необхідне для комфорту: холодильник, газова плита, духова шафа та мікрохвильова піч. У ванній кімнаті знаходиться душова кабіна, пральна машина та рушникосушка. Квартира розташована у самому центрі міста з добре розвиненою інфраструктурою. Поруч є сквер, заклади харчування, піша зона та магазини. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Сучасна 1-к. квартира з і/о у центрі міста, за вул. Мельника
1 - 24 з 51 результатів

Географія Івано-Франківськ