Продаж 2 кім квартири 57 кв. м Хіміків 39 від надійного забудовника ЖК Квартал Галицький Левада Ярковиця Стіни цегла, утеплені, міжкімнатні перегородки цегляні, якісні вікна та двері. Квартира з невеликою площею але функціональним плануванням, 2 окремі кімнати, кухня з лоджією, просторий коридор та санвузол. Якісна чистова штукатурка, підігрів підлоги. Газовий котел, лічильники на воду, газ та світло, модем- все вже встановлено. Квартира на 3 житловому поверсі, світла, сонячна, вікна у двір. Секція далеко від траси. Здана, комунікації всі запущені, працює ліфт. Сусіди зверху та знизу зробили ремонти та проживають, тому квартира буде тепла та комфортна для життя. В дворі дитячі майданчики, поруч школа, садочок, необхідна інфраструктура. Поспішайте, квартир такої площі вже немає у продажу. Ви можете втілити мрію про власну оселю вже зараз- телефонуйте для огляду.

Хіміків вул., 39

👉Підходить під еОселю та інші державні програми! 🔥Продаж просторої двосторонньої 2 кімн квартири у зданому та обжитому будинку🔥 📱0991764292, 0965489704 Велика видова квартира площею 71,4 м2 з кухнею студією 21 м2 з гарним краєвидом на місто, гори та у внутрішній двір. У квартирі влаштована чистова стяжка, підігрів підлоги та газовий котел. Поруч річка, школа, дитячий садок та вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання. Перевагою даного ЖК являється закритий двір з найсучаснішим дитячим та спортивним майданчиком. Запрошуємо Вас на огляд даного помешкання.

можливий продаж по єОселя
Хіміків, 35

Продаю 2к квартиру - Сирець по вул. Пасічна 15а на 2му поверсі загальною площею 66.5м.кв. квартира з практичним плануванням - двохстороння в одній кімнаті є лоджія, а на кухні є балкон. будинок введено в експлуатацію, всі комунікації запущено встановлено всі лічильники встановлений газовий котел. будинок заселено, поруч проживають сусіди. Розвинена інфраструкткра району все необхідне в пішій доступності. Ціна квартири 55 000$ Запрошуємо Вас на огляд) АН 13 RAYON

можливий продаж по єОселя
Пасічна вул., 15а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам охайну 2-кім квартиру по вулиця Целевича. Квартира повністю обладнана для проживання, світла простора, встановлені якісні металопластикові вікна, зроблено ремонт на кухні, у ванній, санвузлі, коридорі та балконі-лоджії, в жилих кімнатах потрібен косметичний ремонт. В квартирі залишаються меблі, обутова техніка: телевізор, пральна машинка, бойлер, холодильник, мікрохвильовка. Будинок без централізованого опалення. Є проєкт та дозвіл на цілий будинок на встановлення індивідуального газового опалення. Вся можлива інфраструктура поруч- лікарні, магазини, ринок, громадський транспорт, річка, парк. Перегляд у зручний для вас час, телефонуйте!

Целевича Ю. вул., 1

Квартира одностороннього планування, внутрішня, дуже тепла, кімнати окремі, санвузол роздільний/ванна, автономне опалення, підігрів підлоги в мокрих зонах, простора засклена лоджія з краєвидом на приватний сектор та гори. Будинок зданий, обжитий, усі комунікації запущені, ліфт працює. Вигідне розташування будинку, поряд лікарня, школа, садочок, автостанція, затишний двір з дитячим та спортивним майданчиком, місця для паркування автомобіля. Ціна вказана без комісії для покупця!

Федьковича вул., 114

Продається 2-ох кімнатна квартира , вулиця Хіміків ( район Пасічна) площею 54.5 кв.м .на 2 поверсі /5 ти поверхового будинку , кімнати роздільні , Опалення Індивідуальне .т. 068 046 5834 або 096 356 2331

Хіміків, 4

Продам 2 кімнатну квартиру в зданому та обжитому будинку. Всі комунікації запущені.На квартиру виготовлені документи правовласності. Друга лінія, не попри центральну дорогу.Дуже тихо та спокійно. Поруч є все необхідне для комфортного проживання.Також неподалік озеро відпочинку та річка. Мікрорайон Пасічна Продаж без комісії для покупця. За деталями телефонуйте

Пасічна вул., 44

Продаж двокімнатної квартири в ЖК Comfort Park Кваритира простора - 58.5 м2 . Прозташована на 7 поверсі Встановлені лічильники. Готова до проведення ремнту Дві окремі кімнати Простора кухня Роздільний санвулоз Зручний для проживання район Неподалік річка

можливий продаж по єОселя
Хіміків вул., 28

Продається простора двокімнатна квартира в розвиненому районі по вулиці Хіміків. Квартира сонячна, з індивідуальним опаленням, що забезпечує комфорт та економію. У квартирі залишаються меблі та техніка, що дозволяє одразу заселитися або здавати в оренду без додаткових витрат. Ідеальне розташування: поруч дитячий садочок, школа, магазини та спортивний зал. Це чудовий варіант як для власного проживання, так і для інвестицій. Запрошуємо на огляд! Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири.

Хіміків вул., 21

Продам 2х кім квартиру в новобудові. ✅ Краща ціна на теперішній час від надійного забудівника. ✅ Можливе розтермінування до 2х років. ✅ У вартість квартири входять металопластикові вікна, броньовані двері, суха стяжка в кімнатах, якісна штукатурка, всі лічильники а також інтернет та кабельне телебачення заведене в квартиру. ✅ Надійні та тихі ліфти Otis від кращого Українського виробника. ✅ Поруч з будинком школа, садочок, зупинки громадського транспорту, магазини, озеро, річка деможна проводи гарно час. ✅ На території будинку якісні та безпечні ігрові майданчики, багато паркомісця. ✅ Показ в любий зручний час для Вас. ✅ Більш детальніше по телефону або на Вайбер.

Горбачевського вул., 40

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продається 2-кім квартира на Пасічній в новобудові елітного комплексу. ✔ Можливе довгострокове розтермінування без відсотків та передплат від забудівника. ✔ Поруч з будинком знаходяться школа, садочок, магазини, аптеки, торгові комплекси та все необхідне для комфортного проживання. ✔ В ціну входять стяжка, штукатурка під маяки, броньовані двері, енергозберігаючі металопластикові вікна, газові та водяні лічильники. ✔ Просторий двір з ігровими дитячими майданчиками зробленими за європейськими стандартами для максимальної безпеки ваших дітей, велика кількість паркомісць. ✔ Звертайтесь за телефоном або пишіть на вайбер (представник забудівника)

Целевича Ю. вул., 34а

Продам 2х кім двосторонню простору квартиру в новобудові поблизу річки. ✅ Квартира внутрішня, двостороння, велика вітальня, дуже світла тому що знаходиться на 6му поверсі де завжди вистачає сонячного світла. ✅ Можливе безвідсоткове розтермінування на вигідних умовах. ✅ Один із провідних забудівників нашого міста. ✅ Сучасний тихий ліфт, надійні броньовані двері, шести-камерні металопластикові вікна, заведені всі лічильники, штукатурка під маяки, 10-15см пінопласт утеплення фасаду, двір закритого типу, відео нагляд по всій території. ✅ В пішій доступності школа, садок, магазини, АТБ, розважальні комплекси, зручна транспортна розвязка, 200 метрів річка. ✅ Показ в зручний час. ✅ Більш детальніше по квартирі по телефону або по Вайберу.

Целевича Ю. вул., 4а

Продається 2х кімнатна двостороння квартира в новобудові. ✅ Можливе розтермінування на вигідних умовах. ✅ Дуже хороша ціна за простору квартиру від надійного забудівника який на ринку більше 15 років. ✅ Квартира має як вигідне розташування, так і планування. Планування двостороннє, що забезпечить гарну провітрюваність і достатню кількість світла у всій квартирі. ✅ Розташована на 5 поверсі - це вважається одним із найкращих можливих поверхів, так звана золота середина. Цегляна новобудова забезпечить якість та комфорт. ✅ Індивідуальне опалення дозволить значно зекономити на комунальних платежах в опалювальний період. ✅ Показ квартири в любий зручний для Вас час. ✅ Ціна без комісій та переплат( представник забудівника). ✅ Тому швидше телефонуйте, щоб встигнути придбати таку квартиру!

Пасічна вул., 52

Продаж гарної ДВОкімнатної квартири від надійного забудовника Можливе розтермінування до двох років !! Якісне будівництво з екологічно чистих матеріалів Житловий комплекс розташований у тихому, спокійному мікрорайоні Поруч розташовано все необхідне для Вашого комфортного проживання Неподалік відпочинкові зони біля озера, а також річка Хороше сполучення з іншими мікрорайонами міста Код обєкта 273

Пасічна вул., 52

Продається 2-кімнатна квартира у тихому та спокійному районі Пасічна, вул. Горбачевського 50. неподалік від обласної лікарні. Квартира готова до проживання. Є всі необхідні меблі та техніка. Будинок цегляний, старіша новобудова, житловий фонд 2006 р. якісного будівництва. Будинок утеплений. Гарний краєвид з вікон та заскленого балкону. Квартира сонячна та тепла, розташована на зручному 2 поверсі обжитого 6 поверхового будинка, вікнами виходить на південно-західну сторону. При загальній площі 52м2. квартира вміщує дві роздільні кімнати, кухню 10м.2 з виходом на засклену лоджію, роздільний санвузол. Зроблений якісний ремонт, встановлене індивідуальне газове опалення, надійний двоконтурний котел. Загальна площа 52кв.м. Житлова- 26кв.м. кухня-10кв.м. Двір закритого типу, вхід через ворота, на ключі, є дитячий майданчик. Поряд розташовані магазини, аптеки, приватні клініки, обласна лікарня, зона паркування, ВПУ, школа та садочок в пішій доступності, також поряд є річка, зручна транспортна розвязка. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону !

Горбачевського вул., 50

Продається Чудова 2 к. квартира З ремонтом , частково з меблями, та технікою. по вул. Целевича 10 Квартира простора ,сонячна, Цегляна новобудова з інд/ газовим опаленням . Побудована 2022р. Загальна площа - 70 м.кв. Площа кухні19 м.кв. Поверх - 8/10 В квартирі є простора гардеробна кімната площею 5, 3 м.кв Кухня з меблями та технікою ( є місце під посудомийку) На балконі встановлено полички, які закриваються - можна використовувати, як міні кладовку Підігрів підлоги в кухні, ванній, коридорі та на балконі. Москітні сітки на всіх вікнах Стеля - гіпсокартон, Поруч річка, де багато місць для відпочинку, АТБ, ТЦ, безліч магазинів. Неподалік є кілька шкіл та дитячих садків, ринок, сквер Первоцвіт та Німецьке озеро ! Можна під постанови, ЄОселю 3%, по перерахунку ! Код обєкту 4942

Целевича Ю. вул., 10

2к квартира, S=68,1 м2, 1 поверх, 29 500 грн/м2, Хіміків, 43, Квартал Галицький-2, пасічна, 300 м від нового мосту, БУДИНОК ЗДАНО, розтермінування до 6 місяців, 50% перший внесок, Іпотека “єОселя” та іпотека 7% – державні програми КРЕДИТУВАННЯ до 20 років під 3% річних!

власник
вул. Хіміків, 43

Вишукана 2х кімнатна квартира в сучасній якійсний новобудові від БК Цитадель Код квартири - #37064705 Закритий двір, гарний благоустрій, дитячі та спортивні майданчики Поруч є вся необхідна інфраструктура, магазини та навчальні заходи Гарна транспортна розвʼязка Квартира знаходиться на 4му поверсі Вікна виходять на південь, максимально світла В квартирі гарне та практичне планування Роздільний санвузол, ШИКарна кухня-студія та велика окрема спальна кімната Є вся необхідна техніка, посудомийка, телевізор, холодльник та все інше Також квартира повністю укомплектована якісними меблями Багато місця для зберігання речей Квартира готова зустріти свого нового власника Залишилось тільки завести особисті речі Телефонуйте для перегляду Не впустіть цю унікальну квартиру

Хіміків вул., 5А

Двокімнатна квартира на другому поверсі десятиповерхового цегляного будинку по вул. Хіміків в м. Івано - Франківську. Загальна площа 70 кв. м., житлова площа 37 кв. м., кухня 19 кв. м.. В квартирі проведено євроремонт ,встановлено металопластикові вікна , вхідні двері броньовані, індивідуальне опалення, підігрів підлоги, лічильники на всі комунікації. Квартира двостороння , кімнати - роздільні, санвузол суміжний. Вікна виходять у двір, лоджія засклена. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона. Код обєкта 4091

Хіміків вул., 39

Двокімнатна квартира в новобудові з незавершеним ремонтом. В квартирі зроблено опалення,проведена тепла підлога , є сантехніка,закуплено все для паркету,двері, все робилось якісно, для себе. Кімнати окремі, санвузол роздільний. Тихий двір,гарна локація,в пішій дохідності школа, садок, супермаркети, транспортна розв’язка, річка.

Хіміків вул., 31

Відмінна пропозиція 2 кімнатної квартири з ремонтом. На території житлового комплексу є достатня кількість паркомісць для автомобіля. Поруч лікарня, в 5 хвилинах відпочинкова зона сквери для прогулянок, річка та озеро. Квартира внутрішня двостороння та має дві роздільні кімнати. Детальніше за телефоном.

Пасічна вул., 43

Продаж просторої 2-кім. квартири з кухнею-студією в спокійному районі. Загальна площа 64м2 Квартира має двостороннє планування, внутрішня, зручний поверх. Духова шафа, Варильна панель, Посудомийна машина, місце під холодильник та пральну машину. В квартирі зроблений сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів (робили для себе). Встановлене індивідуальне газове опалення, тепла підлога на кухні та лоджії, в коридорі та санвузлі. Простора кухня-студія, роздільні кімнати та лоджія. Обжитий будинок дитячий та спортивний майданчики та велика кількість паркомісць. Поруч знаходиться річка, школа , дитячий садок, магазини та зупинки громадського транспорту. Детальніше по телефону!

Целевича Ю. вул., 32

Продається простора двох кімнатна квартира в розвиненому районі по вулиці Хіміків. Квартира сонячна з індивідуальним опаленням, залишаються меблі та техніка. Ідеальна для власного проживання, зелений район. Поруч дитячий садочок, школа магазини, спортивний зал. Запрошуємо на огляд.

Хіміків вул., 21

Продається простора квартира з кухнею-студією, великим балконом та гардеробною в сучасному житловому комплексі “Комфорт Парк” Квартира площею 53м2. Кухня має – 23м2. Великий балкон площею з виходом на кухню та кімнату. Має практичне планування. Вже є вмонтована кухня з необхідною технікою. А саме: варильна поверхня, витяжка, духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машинка. Сучасний ремонт. Всюди де плитка – тепла підлога. Є вмонтований кондиціонер. Будинок повністю зданий з усіма комунікаціями. Ліфт працює. Вже проживають люди. ЖК Comfort Park розташований на чистій екологічній території поблизу річки Бистриця в мікрорайоні Пасічна. Облагороджена прибудинкова територія, де багато дитячих майданчиків та достатня кількість паркомісць. Поблизу є невелика лісопаркова зона, багато місця для відпочинку на свіжому повітрі, прогулянок і заняття спортом. До школи йти не більше трьох хвилин, поблизу є дитячий садок, аптеки, магазини, спортивний комплекс і лікарня. У зоні пішої доступності торговий центр, кафе і ресторани. Секції будівель утворюють затишні двори, в яких обладнуються спортивні та дитячі майданчики. За оглядом та детальною інформацією – телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Хіміків вул., 28
1 - 24 з 288 результатів

Географія Івано-Франківськ