Продається чудова, велика 1-кімнатна квартира з ремонтом в ЖК "Арсенівський двір". Квартира світла, тепла, сонячна сторона. У квартирі багато місця, площа 51 м.кв, все продумано до деталей. Є велика шафа-гардеробна. Додаткові фото та відео є, звертайтесь за номером телефону. Квартира на зручному поверсі.

Стуса Василя вул., 30б

Продається однокімнатна квартира в популярному районі біля Арсену! Код квартири #32820447 + 2й поверх (знизу ще є перший жилий) + якісний забудовник ВАМБУД + гарні підїзди та ліфти + новобудова 2018 року + Ви незалежні від ліфта! + є кладовка між 1 і 2 поверхами (можна придбати разом з квартирою) + 2хв до супермаркету Арсен та Епіцентр + наповнення: котел, стяжка, штукатурка, тепла підлога, розведено електрику. + внутрішня, тепла, велика лоджія на всю ширину квартири $$ Продаж Без жодних комісій та % Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Стуса Василя вул., 30б

Продаж 1 кімнатної квартири великої площі у ЖК ,, Арсенівський Двір ". Гарне планування, обжитий будинок, ідеальний 3 поверх. В квартирі розведена електрика, тепла підлога, залита стяжка, встановлений котел.

Стуса Василя вул., 30
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1к. квартиру з сучасним ремонтом в новобудові по Вул. Стуса 28. Цегляний будинок 2.5 цегли. + утеплення пінопласт. Закрита територія. Паркомісця. Дит. та спортивний майданчик на території будинку Квартира із якісним ремонтом, укомплектована всіма меблями та технікою . Поверх 9 з 11-ти. Ліфт працює. Будинок повністю обжитий. Вигляд у двір. Сонячна, південа сторона. Квартира продається з усім що на фото. Укомплектована новою технікою та меблями. Ціна 58 000$ торг в квартирі. Все що на фото залишається. Переоформлення за мій рахунок.

1к. Євроремонт Новобудова Івасюка - Стуса ТЦ АРСЕН ЕПІЦЕНТР Каскад

Продаж 1 кім. квартири по вул.В.Стуса (Каскад) в м. Івано-Франківськ Поверх 4/10 (3 поверх житловий) Загальна площа 38 кв.м., житлова площа 18 кв.м., площа кухні 9 кв.м. В оселі зроблено ремонт, встановлено індивідуальне газове опалення, підігрів підлоги, броньовані вхідні двері, енергоефективні металопластикові вікна. Квартира одностороння, вікна виходять на прохідну частину. Санвузол суміжний. Двір з дитячим майданчиком, відпочинковою зоною, наземним паркінгом. Зручна локація з розвиненою інфраструктурою, поруч школа, дитячий садок, ТЦ. Код обєкта 4466

Стуса, 28/2, Каскад, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 51000.0 USD

Пропозиція 1к Площа - 51 м.кВ Поверх 7 з 10 Вул. Стуса (одразу біля Арсену) Є дві великі лоджії, гардероб, тепла підлога у ванні, коридорі та кухня, також є якісний кондиціонер на тепло та холод

Стуса Василия улица, 30, Каскад, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 63750.0 USD

Пропонуємо вашій увазі сучасну 1-кімнатну квартиру в обжитій новобудові . ЖК, , Арсенівський Двір ". Квартира розташована на ідеальному 3-му поверсі . Кругом живуть сусіди. Загальна площа складає 50м², що забезпечує комфортне проживання. Гарне планування, великий балкон. В квартирі зроблено підігрів підлоги, розведена електрика, залита стяжка. Ідеальні стіни під шпаклювання. На поверсі є комора, яку можна придбати за додаткову плату. Особливаь увага приділяється закритому двору, що забезпечує спокій та безпеку мешканців. Показ у зручний для вас час!

Стуса Василия улица, 30, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 42500.0 USD

В продажі ексклюзивна видова квартира в комплексі преміум якості. Європейський Сіті, м-н Каскад. Можем оформляти по програмі єОселя Квартири зі всіма документами, запущені комунікації та ліфт. Двір закритого типу, цілодобова охорона, відеоспостереження, сучасні дитячі майданчики, поле зі штучним покриттям. Поруч школа та садок, АТБ, Арсен,Метро,зупинка транспорту.Вікна одної сторони квартири мають вихід на гарні краєвиди – на гору. Квартира розташована на 13 поверсі та має прикріплену терасу по документах! В помешканні встановлені якісні, енергозберігаючі панорамні вікна з 7камерним профілем Rehau та подвійним склопакетом. Утеплений фасад 10 см Висота стелі 3.2 м. Заведено 15 кВт світла Інтернет скловолокно Діскавері закрита територія з відеонаглядом Деталі та огляд за попередньою домовленістю

Цікава квартира з терасою в будинку преміум якості. єОселя

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-830-514-LX. Пропонуємо 1-кімнатну квартиру площею 37.4 м² в житловому комплексі "Долішній" без оздоблювальних робіт. ЗДАЧА ДО КІНЦЯ ЛІТА. Розташована на 4 поверсі 4-поверхового будинку по вулиці 24 Серпня (околиці міста) у місті Івано-Франківськ. Кухня 17 м². Квартира комфорт-класу. Без комісії! Запрошуємо на перегляд!

1-к, ЖК Долішній, БАМ

В продажі ексклюзивна видова квартира в комплексі преміум якості. Європейський Сіті, м-н Каскад Квартири зі всіма документами, запущені комунікації та ліфт. Двір закритого типу, цілодобова охорона, відеоспостереження, сучасні дитячі майданчики, поле зі штучним покриттям. Поруч школа та садок, АТБ, Арсен,Метро,зупинка транспорту.Вікна одної сторони квартири мають вихід на гарні краєвиди – на гору. Квартира розташована на 13 поверсі та має прикріплену терасу по документах! В помешканні встановлені якісні, енергозберігаючі панорамні вікна з 7камерним профілем Rehau та подвійним склопакетом. Утеплений фасад 10 см Висота стелі 3.2 м. Заведено 15 кВт світла Інтернет скловолокно Діскавері закрита територія з відеонаглядом Деталі та огляд за попередньою домовленістю

1 кімнатна з  терасою. Європейське Сіті

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продам 1 кімнатну квартиру , ЖК Краківський, забудівник Вамбуд. на 8 поверсі/ 10-ти поверхового будинку загальна площа 44.9 м.кв є підігрів підлоги ( кухня, ванна, коридор) чистова стяжка з кухні - великий балкон , як тераса. в коридорі- велика гардеробна. Панорамні вікна. Вхідні броньовані двері. Монолітно - цегляний будинок, ззовні утеплений пінопластом. Сучасний ЖК - облаштований парковками, дитячими майданчиками, магазинами , приватний садочок, школа. Поруч ТЦ Метро, Velles Mall. Без комісії агентству! Дзвоніть .

Продам велику 1 кімнатну квартиру на Каскаді в новобудові

Продається однокімнатна квартира від надійної та якісної будівельної компанії Франківський дім. Квартира знаходиться в десятиповерховому будинку в районіз повністю розвиненою інфраструктурою поруч торгових центрів "Епіцентр" та "Арсен", поруч також є школи та садочки, безліч магазинів та кіосків, парки та сквери. аптеки, зупинки транспорту та все необхідне для комфортного проживання. В квартири сучасне та функціональне планування що включає в себе: кухню студію ,ванну , прихожу та окрему кімнату, що цілком підійде як для дорогої оренди так і для власного проживання. Квартира продається в стані сирця який включає в себе наступні елементи наповнення: -штукатурка стін під маяки -чорнова стяжка підлоги -тепла підлога -якісні двері з високим рівнем секретності -енергоефективні вікна з двійноим склопакетом -підключення всіх комунікацій - монтаж всіх лічильників - безшумні швидкісні ліфти, Квартира дійсно варта вашої уваги тож не зволікайте та записуйтесь на огляд!

Терміново продам 1кім квартиру на Каскаді в готовому будинку!

Продається на вторинному ринку однокімнатна квартира в цегляному будинку по вул. Стуса. 8/9, S=36,6/16,4/6,9, опалення центральне + бойлер на гарячу воду, с/в - окремо, велика лоджія та кладовка, на підлозі - паркет. В квартирі залишається все, тож вона підійде як для особистого проживання, так і для здачі в оренду. Показ проведемо в зручний для Вас час. Ціна: 26500у..о. (без комісії)

1 кімнатна квартира, вторинка, вул. Стуса

Продається однокімнатна квартира поруч з Метро, по вул. Стуса. Квартира з ремонтом, меблями та технікою.

Однокімнатна квартира з ремонтом

Продається однокімнатна квартира в обжитому цегляному будинку по вулиці Потічна 1, в мікрорайоні Каскад. Квартира з гарним плануванням, де велика простора кухня, яку можна зонувати на кухонну і відпочинкову зону і простора кімната. Поруч школа, дитячий садок, зупинка автобусна, відпочинкові зони, великі супермаркети та торгові центри. Затишний район комфортний для проживання.

Однокімнатна квартира на Каскаді

1 кім квартира в обжитій новобудові на Каскаді (поруч з ТЦ Арсен) В квартирі є всі необхідні для проживання меблі та техніка. Будинок обжитий, зданий. Бездоганна якість будівництва. Закритий двір. Поруч школа, садок, супермаркети, інфраструктура. Зручне автобусне сполучення з усіма районами міста.

1 кім квартира в новобудові на Каскаді (поруч з ТЦ Арсен)

Продається 1к кв. по вул Стуса у новобудові, навпроти ТЦ "Арсен", 4/10, цегляний будинок, 39/18/9; ремонт, є засклений великий балкон, с/в разом, підігрів підлоги, квартира внутрішня, вікна виходять на східний бік. В коридорі відеоспостереження. У дворі є паркомісця, дитячий майданчик. Поруч торгові, спортивні та розважальні заклади, дві школи, дитсадок, зупинка, ринок, річка. Ціна: 46500$

Продається 1к. кв. вул. Стуса у новобудові

Продається одно кімнатна квартира з євроремонтом з гарним краєвидом з вікна. Затишна локація екозона, річка, Вовчинецькі гори. Характеристика: Площа: 42 м2 Кухня: 10 Кімната: 18.2 7/8 поверх Індивідуальне опалення Планування: Коридор Санвузол Кухня Лоджія Кімната Гардероб Особливості: Меблі на кухні Котел Духова шафа Мікрохвильовка Посудомийна машинка Кондиціонер Прихожа Оптоволокно (інтернет) Панорамні вікна Тепла підлога по мокрих зонах Будинок 2019 року, обжитий та вистояний. Багато паркомісць, дитячі та спортивні майданчики. Поряд річка та Вовчинецькі гори.

видова 1 кімнатна квартира на Каскаді

Продам 1 кімнатну квартиру на Каскаді, ( провулок Ключний), в новобудові на 6 поверсі, ліфт працює, площею 38 м.кв, повністю укомплектована меблями та технікою . Заходи і живи! індивідуальне опалення( двоконтурний газовий котел. гарне планування, з кухні - засклена лоджія, суміжний санвузол, окрема простора спальня . В квартирі євроремонт, залишаються меблі та техніка. Вікна в ходять у двір, де є парковка та дитячий майданчик. Розвинений спальний район, де є Вовчинецькі гори, ТЦ Метро, Velles Mall, Епіцентр, Арсен, Mc.Donalds, супермаркет АТБ, дитячі та спортивні центри. За окрему плату можна придбати кладову 8 м.кв. Дзвоніть, ціна приваблива! Без комісії агентству агенству.

Продам 1 кімнатну квартиру в новобудові на Каскаді

Кімнат - 1 Площа - 37.7 м2 Поверх 7 з 10 Ціна - 32.000$ ЖК «Каскад Ярко» знаходиться неподалік від озера де можна милуватися природою на прогулянці, влаштовувати барбекю, засмагати. Близькість до природних зон Розвинута інфраструктура Індивідуальне опалення Якісні та надійні вхідні двері Сучасні, безпечні, якісні та яскраві дитячі майданчики та відпочинкові зони Гаражні бокси та парко місця загального користування

1 кім квартира м-рн Каскад, ЖК Каскад Ярко

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 45 м2 в ЖК від надійного забудовника в р-ні Позитрон-Каскад за вул. В. Стуса. Код квартири #36901673 • 6 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • ремонт; • лоджія; • з меблями. У квартирі роздільне планування: спальна кімната з міжкімнатними дверима, з вбудованими меблями і технікою (витяжна вентиляція, плита) та виходом на засклену лоджію, сумісний санвузол оздоблений новою якісною сантехнікою, всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ, опалення), якісний ремонт з сучасних матеріалів. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Звертайтеся, щоб дізнатися про деталі та оглянути квартиру.

1-к. квартира 45 м2 з ремонтом та і/о в новобудові за вул. В. Стуса

Продаю 1 кімнатну квартиру в районі Каскад Новобудова площа 38м2 поверх 6 Індивідуальне опалення Всі меблі та техніка залишаються Дуже цікавий варіант для особистого проживання або під інвестицію, здача оренди!

Продаю 1 кімнатну район Каскад

Продаєтся сучасна 1 кімнатна квартира в житловому комплексі комфорт класу Загальна площа 45.03 м2 Ідеальний 5 поверх Не більше 4 квартир на поверсі Цегляне будівництво, міжкімнатні перестінки поштукатурені. Перевагами даного житлового комплексу: -мега великий простір між будинками -безпека в комплексі : цілодобова охорона, відеонагляд, вхід по перепустках -власна інфраструктура : відпочинкові зони, футбольне поле, озерце з зоною барбекю -вдале розташування : комплекс в рекреаційній частині міста -добирання додому без постійних заторів Якщо цікавить телефонуйте.

Супер ціна! Постора однокімнатна квартира на Каскаді

Продається однокімнатна квартира у новому комплексі в ЖК закритого типу. Квартира має раціональне планування- кухня студія та спальня з лоджією. Цегляна кладка. Є можливість розтермінування. За деталями дзвоніть.

Однокімнатна на Каскаді
1 - 24 з 27 результатів

Географія Івано-Франківськ