Продаж квартири в місті Южноукраїнськ Миколаївська область проспект Незалежності, 27. Євроремонт. 4 кімнати. Загальна площа 76,7 кв. м., балкон. Свіжий ремонт. Без меблів. Більше фото за запитом

власник
Квартира

Продається 4-кімнатна квартира • Площа: 70 кв. м. • Кімнати: кабінет (спальня), спальня, дитяча, вітальня • Стан: частково після ремонту, меблі та техніка присутні Переваги квартири: • Вигідне розташування • Світлі кімнати • Високий рівень комфорту та енергоефективності • Установлені рекуператори та тепла підлога в спальні та дитячій • Вся квартира утеплена ззовні • 2 кондиціонери • Балкон з енергозберігаючими вікнами та теплою підлогою Ціна: 55 000доларів США Опис: Квартира розташована на 5 поверсі 5-поверхового будинку. У квартирі зроблений якісний ремонт, використані сучасні матеріали. У кожній кімнаті є меблі та техніка, що залишаються новому власнику. У спальні та дитячій встановлені рекуператори та тепла підлога, що забезпечує комфортний мікроклімат у будь-яку пору року. Всю квартиру утеплено ззовні, що також сприяє економії енергії. 2 кондиціонери забезпечують комфортну температуру в спекотні дні. На балконі встановлено енергозберігаючі вікна та тепла підлога, що дозволяє використовувати його як зону відпочинку. Документи готові до продажу. Запрошуємо на перегляд!

власник
Продаж комфортної квартири

Продам 4х кімнатну квартиру в першому мікрорайоні. Квартира в тихому районі, поряд садочок та гімназія. В квартирі зроблен ремонт, вікна- склопакети, ванна обʼєднана з туалетом, підведений інтернет. Квартира чиста та охайна.

власник
Продам 4х кімнатну квартиру
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 4-комнатную квартиру на 1 этаже 9 этажного дома 3 микрорайон за адресом бульвар цветочный 8 Квартира без ремонта возможна переделка под магазин салон или офис Возможен обмен на 2-комнатную квартиру без ремонта с вашей доплатой Пишите Вайбер 09******43

власник
Продам 4-комнатную квартиру в 3 микрорайоне

До продажу готується простора 4 кімнатна квартира на 1 поверсі 5 поверхівки в центрі міста Южноукраїнск. Загальна площа 79,4 кВ. метри. В квартирі можна зробити окремий вихід з будь якої сторони. Квартира кутова. Ідеально підходить для використання під медичний центр, стоматологію, салон краси, магазин, тощо. Адреса, бульвар Цвіточний, 12. Квартира дуже тепла, пластикові вікна, двері з натурального дерева. Підлога плитка, леноліум. Ціна 60 000 ₴. Торг.

власник

Простора квартира загальною площею 82 кв.м у будинку Тальяттенського типу. Розташована у 2-му мікрорайоні, вул. Миру,55001, м. Южноукраїнськ, на 8-му поверсі (є ліфт), поруч із лікарнею. Квартира повністю готова до проживання: великий деревяний стіл зі стільцями, ліпнина на стінах, натяжні стелі в вітальні та ванній кімнаті, сучасна кухня з посудомийною машиною та іншою технікою. Всі меблі та техніка залишаються, за винятком пральної машини та холодильника. Продаємо у зв’язку з переїздом в інше місто. Можливий торг при оплаті готівкою та в повній сумі.

власник
Простора 4-кімнатна квартира з меблями та технікою

Пропонується до продажу простора квартира, площею 81,5кв.м. - Виконаний ремонт з високоякісних матеріалів, що створює естетично приємне та затишне середовище. - Квартира є двосторонньою, забезпечуючи оптимальне освітлення протягом дня. - Розташована в зеленому районі, біля парку. - Дуже розвинена інфраструктура з безліччю магазинів, ресторанів, кафе, шкіл, дитячих садочків, спортзалів та багато іншого, що забезпечує високий рівень комфорту для життя. Світло,вода і опалення працює без перебоїв завдяки атомній станції,яка під боком)) Ця квартира стане ідеальним вибором для тих, хто шукає затишок, комфорт та зручність у серці одного з найкращих районів міста.

власник
Продаж квартири 4 кімнати

Перпланована 4-х кімнатна квартира + гардеробна кімната + великий гараж(окремо 15000₴),Нижній ринок.Продається повністю обладнана,з меблями,технікою.Готова до заселення.Можна по програмі Є-Оселя (військові,вчителі,лікарі).

власник
4-к. квартира +гардеробна в м.Южноукраїнськ