Продам теплу,світлу,суху,трикімнатну квартиру.Знаходиться в гарному місці,з гарною транспортною розвязкою.Близько школа,садочок,лікарня.Є підвал і невеличкий погріб під балконом,і маленький городик.В квартирі всі кімнати роздільні,замінені дорогі пластикові вікна,зроблене індивідуальне опалення,натяжна стеля,всі труби замінені,.Спокійно можна клеїти обох,або фарбувати стіни.Квартира робилась для сімї а не на продаж.Кого цікавить звертайтеся у вайбер.

власник
Трикімнатна квартира

Продається 3х кімнатна квартира по вул.ГНС без ремонту, є індивідуальне опалення, не кутова, заг. площа 71.5 м.кв. Простора квартира з високими стелями та цегляними широкими стінами (ДОС), ванна кімната з вікном. Поруч супермаркет, парк, недалеко школа та садочок, в дворі є сарайчик. Створено ОСББ, вхідні двері на кодовому замку. 06******85 Іван

власник
ПРОДАЖ. 3х квартира по ГНС. Шепетівка

Продам двокімнатну квартиру, за адресою м. Шепетівка, проспект Миру 13. Квартира знаходиться на 5 поверсі, потребує ремонту, із індивідуальним електричним опаленням. Квартира знаходиться в затишному районі, недалеко ЖД вокзал, гарна розвязка міського транспорту, поряд зупинка, міський парк. В 10 хв.садочоки та школа для діток, АТБ. В 2 хв. ходьби продуктові магазини на вибір. Реальному покупцю - ТОРГ.

власник
Продам 2 к квартиру по проспекту Миру
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-кімнатна квартира, вул. Свободи (вул, Гагаріна), 8, кв. 2. , м. Шепетівка, центр міста. Загальна площа 43,8 м2., в т.ч. житлова - 28,7 м2. 1 поверх. Трьохповерховий цегляний будинок, Квартира кутова. Відсутнє опалення. Потребує капітального ремонту. Вода (лічильник) Санвузол роздільний.

Географія Шепетівка