Продаж 3-кімн квартири з ремонтом Знаходиться по вул. Захисників України На зручному 4му поверсі в 9ти поверховому цегляному будинку Загальна площа 60 м2 Стан гарний, залишають всі меблі Світло не вимикають Поруч дитячий садок, зупинки, магазини, річка

Захисників України вул. (Одинцова), 17

Продам однокімнатну квартиру 45 м2 , з індивідуальним опаленням, розташовану в центрі міста Чернігів , вул 1-ї Гвардійської АРМІЇЇ буд 39а

1-ої Гвардійської Армії вул., 39а

Однокімнатна квартира з гарним ремонтом на проспекті Перемоги 108, в самому серці міста! Що робить цю пропозицію унікальною? 1. Меблі та техніка включені: Ви отримаєте квартиру з повним набором меблів та техніки, що зекономить вам час і кошти на облаштування. 2. Індивідуальне газове опалення: контролюйте комфортну температуру у вашій оселі в будь-який сезон. 3. Євроремонт: сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів – вам залишається тільки насолоджуватися життям у новому помешканні. 4. Цегляні стіни: Гарантія довговічності та комфортного мікроклімату. 5. Перспективна локація: Центр міста з розвиненою інфраструктурою – все необхідне в пішій доступності: магазини, аптеки, дитячий садок, зупинки транспорту, школи, кафе та ресторани. Ця квартира – ідеальний варіант як для власного проживання, так і для інвестицій. Крім того, можливість використання сертифіката робить цю пропозицію ще більш привабливою. Поспішайте придбати квартиру своєї мрії! Звертайтеся за додатковою інформацією та домовтесь на перегляд.

Проспект Перемоги, 108г

Продам 1-но кімнатну квартиру в центральній частині міста Чернігова ( Прохолода). Квартира в чудовому стані з автономним опаленням. Будинку менше 10 років підходить під кредитування єОселя!!! Загальна площа 41,3м2, велика кімната - 21,6м2, кухня- 10,9м2, санвузом сумісний - 3,7м2, та вітальня - 3,8м2. Зателефонуй та стань власникам нового житла!

Гонча вул., 51

Пропонуємо затишну 1-кімнатну квартиру в Центрі міста. пр-т Перемоги, 108г (р-н Прогрес) Поверх - 1/10 Загальна площа - 43 м2 Кімната - 23 м2 Кухня - 11 м2 С/в суміжний. Велика лоджія. Охайний стан квартири. Свіжий євроремонт. Повністю мебльована та облаштована технікою (все входить у вартість). ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ (двоконтурний газовий котел) Лічильники на всі комунікації. Вдале розташування будинку. Поруч є все для життя з комфортом. Розглянемо продаж під Іпотеку та Сертифікат. Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте за номером, вказаним в об`яві.

Перемоги просп., 108Г

Продам 1-комн.квартиру. Новострой. Центр. Проспект победы,108. Остается вся мебель и техника. Подходит под «Є-оселя», сертифікат.

власник
Продам 1-комн.квартиру. Центр.новострой. Проспект победы 108

Продам 3х комнатную квартиру в г. Чернигове по улице Пятницкая, район Мегацентра ( ЦУМ в 2 мин ходьбы ) . Квартира улучшенной планировки в 9 -ти этажном кирпичном доме , на 1м этаже Комнаты раздельные, раздельный санузел, горячая вода и отопление централизовано . Квартира теплая, светлая, просторная, оборудована компьютерной сетью , установлена сигнализация. Лоджия присоединена к комнате, перепланировка узаконена. Входная дверь бронированная, окна - металопластиковые . На данный момент используется под офис, на окнах установлены решетки . Подъезд чистый, ухоженный, двор тихий, хорошие соседи, во дворе есть места для парковки . Рядом, в пешей доступности (2-3 мин) находятся кафе и рестораны, ТЦ ЦУМ (супермаркет Сильпо), АТБ, аптеки, парк с детскими площадками, поликлиника, остановка . Фото соответствуют реальности, посредникам не беспокоить!

власник
Квартира-офис

Від власника! Приписаних немає. Однокімнатна квартира в новобудові по вул. Незалежності. Окрема спальня і кухня- студія. В квартирі зроблений євроремонт. Підігрів підлоги у ванній. На все встановлені лічильники. Залишаються меблі на кухні,тумба де захований котел, тумба під телевізор, у ванній.Останнє фото для розуміння планування(заміри трішки відрізняються).

власник
1-кімнатна квартира. Масани. Новобудова.

Квартира на 3 этаже кирпичной пятиэтажки напротив центрального парка возле ЦУМА! Абсолютно жилое состояние с мебелью кроме одной комнаты!Окна выходят на проспект и во двор! Сантехника поменяна и в исправном состоянии,есть газовая колонка!Собственник!В помощи продажи не нуждаюсь,цена указана,с глупыми предложениями не беспокоить!

власник
Центр 3х комнатная квартира 3 этаж пятиэтажки проспект мира

Нова квартира в новому будинку ЖК Панорама на Масанах. Квартира повністю укомплектована технікою та меблямі, готова для комфортного проживання. В квартирі зроблений високоякісний ремонт. Водяна тепла підлога по всій квартирі, включаючи зону лоджії та коридору. Фарбовані стіни. Якісна керамічна плитка на підлозі. Натяжна стеля з зонованим освітленням. Кухня з фарбованими фасадами, укомплектована вбудованою технікою - варочною газовою поверхнею, витяжкою, електричною духовою шафою, микрохвильовою пічкою, холодильником. Кухонний стіл та стільці - натуральне дерево. Всі корпусні меблі - індивідуального виготовлення. Продумані зони зберігання на лоджії та в ванній комнаті. Зоноване спальне місце. Проведений та підключений кабельний інтернет до кожного ТВ (в кухні та в кімнаті). Вся побутова техніка, ТВ та меблі входять у вартість, та залишаются новому власнику). Автономне газове опалення, індивідуальні лічильники на газ, воду, електроенергію. На прибудинковій території та в під"їзді ведеться відеонагляд. Навколо будинку облаштована теріторія з дитячими ігровими майданчиками, спортивним майданчиком, а також зоною парковки. Квартира підходить під програму Є-Оселя 3% та 7%, а також Сертифікат Є-Відновлення.

власник
Любецкая улица, 106, Новозаводской, Чернигов, Черниговская 55000.0 USD

Житлові комплекси у Чернігів

Центр! Індивідуальне опалення! 1-кімнатна квартира пр.Перемоги 119А. Розташована на1 поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку, загальна площа якої становить 46м2. Простора кухня-вітальня. Квартира з гарним ремонтом, світла, тепла. Розташована у середині будинку. Лічильники на воду та газ, двоконтурний газовий котел. Простора лоджія. У кроковому доступі школи, садки. Зручна транспортна розвязка. Поруч супермаркети, ринок. Увійти та жити!

Центр! 1-кімнатна квартира пр.Перемоги 119А Автономне опалення! 46м2

ПОДХОДИТ ПОД СЕРТИФИКАТ Продаётся квартира-студия в самом центре города по Проспекту Победы 119А Закрытый двор.Охрана.Стоянка Квартира-студия находится в середине дома.Очень Теплая. Стоят счетчики на все Датчик тепла есть. Коммунальные минимальные Вид на реку. Мебель.Техника все остаётся. Идеально для жизни или под аренду с постоянным доходом Есть другой вариант в этом доме и в других ФОТО ВАМ ВЫШЛЮ

СРОЧНО!ЦЕНТР ПРОСПЕКТ Автономка Продам 1 ком

Продажа дуже красивої квартири по вулиці Незалежності 19. Поверх пʼятий десятиповерхового цегляного будинку. Загальна площа 45м2, кухня 15м2, встановлений індивідуальний котел, лічильники на все, зроблений сучасний ремонт, меблі та техніка в подарунок новому власнику. Є ще варіанти гарних квартир

АВТОНОМКА!Продам однокімнатну квартира 45 м2

Продам велику 3 кімнатну квартиру по вул.Кошевого (вул. Рятівників) Квартира розташована на 3 поверсі 5 поверхового цегляного будинку Роздільні три кімнати, Роздільний санвузол в плитці нового зразка Зроблений косметичний ремонт Металопластикові вікна Нові труби Лічильники на все Облагорожена прибудинкова територія: дитячий майданчик , місце для авто З задоволенням організую Вам показ Компанія New Street

NEWStreet! Продам Гарну 3 кімн.кв по вул.Кошевого (Рятівників)

Продаж 1 ної кв по Пр Перемоги. Район Прогресу. Квартира знаходиться на 1 му поверсі 10 ти поверхового цегляного будинку з високим цоколем. Автономне опалення. Паркінг, який служить укриттям. Лічильники. Квартира загальною площею 45 м2, площа кухні 10 м2, суміжний санвузол. Високі стелі 3.0 м2, лоджія, великий тамбур на 3 квартири, сушка! Квартира оздоблена усіма меблями і професійною технікою, все залишається новим власникам! Вигідна локація: поруч магазини, аптеки, школа, дитячий садок, зупинки міського транспорту, набережна! Не зволікайте, дзвоніть: +38(06**********78 Катерина

Продаж 1 кімн кв! Автономка! Центр! Сертифікат

Продам 4-х комнатную квартиру в кирпичном доме с автономным отоплением по улице Рокоссовского (детская поликлиника). Общая площадь 100 м2, комнаты раздельные, квартира в хорошем состоянии, поменяны окна на м\п, два балкона. Хорошее место расположения, школа, садик, детская поликлиника, магазины, кафе, остановка все рядом. . Поможем оформить недвижимость в ипотеку или недостающую сумму для покупки Вашей мечты (под 7% годовых). Звоните!

Продам 4-х комнатную квартиру с автономным отоплением, Рокоссовского

Продаж 2х кімнатної квартири, з ідеальним плануванням, площею55,8м2. Вітражні вікна. Дуже гарний вид з вікна . Індивідуальне опалення. Центр міста, вул Чернишевського. Сдача будинку в експлуатацію весна- початок літа. Зроблена під чистове оздоблення. Кухня-студія 20 м2, кімнати:11м2, 15,5м2, два санвузли. Розведена електрика по всій квартирі,кабель закладений від щитовоі, якісна проводка: під техніку, освітлення, інтернет, телебачення. Виведена вода та каналізація, зроблені теплі поли по усій квартирі крім однієї кімнати :гребінка змонтована італьянська. Замінені усі склопакети від забудовника на REHAU, 4х камерні, заводу Газда, якісна фурнітура. Стіна між квартирами з червоної цегли. Зроблені відкоси та утеплені під чистове оздоблення: зовні та в середині мінвата У одній спальні радіатори. Розводка під полотенцесушарку, інсталяція grohe. Встановлений та підключений трап (злив) для душу. Зроблене розведення для встановлення системи Нептун на виводи води для запобігання затоплення сусідів. Другий санвузол передбачає встановлення ванни. Продаж за переуступкою у забудовника. Ціна 55000у.е 09******44 Діана АН "Приват Ріелт"

Продаж 2к квартиру на Чернишевського

ВСЕ НОВОЕ!Продается в новом доме в р-не Масанов квартира.Высокий 1 этаж.(как второй) Замечательный молодежный район. Все в шаговой доступности.Красивый подьезд.Видиокамеры.Стоянка Автономка.Дом заселен . В ремонте продумано все до мелочей. Только закончен ремонт. (Продажа всвязи с переездом) Мебель.Техника. (ВСЕ НОВОЕ) ЗАХОДИ И ЖИВИ Так же подходит под аренду с постоянным доходом Подходит под программы : (Е сертификат) 3% ,7%

ВСЕ НОВОЕ!! подходит  3%,7 % Ремонт+Мебель Продам 1 ком Автономка

Продаю трикімнатну квартиру на Масанах Загальна площа 102 м2 Площа кухні 22 м2 Знаходиться на 4 поверсі 9 поверхового будинку В квартирі зроблений житловий ремонт, повністю замінені євро-вікна у всіх кімнатах, балкон металопластиковий. Переваги 1) Після продажу залишаються всі меблі та техніка включаючи бойлер, пральну машину, кухонний гарнітур, холодильник, кондиціонер та інше. 2) Будинок прив’язаний до критичної інфраструктури, світло не вимикають. 3) Три окремі спальні кімнати, велика кухня та окрема кімната їдальня. 4) Гарно розвинена інфраструктура поруч все необхідне : школа, садочок, зупинка громадського транспорту, магазини, аптеки, ресторани, боулінг клуб. Не втрачай часу та записуйся на вже сьогодні – завтра буде неактуальна. Експерт Рієлт – ваш партнер у сфері нерухомості #9339 Т

RLT T01 Продам 3 кімнатну квартиру, вул. Красносільського, Масани

Продам простору та затишну квартиру в центрі міста. Розташована на 2 поверсі цегляного будинку. Встановлено металопластикові вікна, бойлер. Є балкон та велика лоджія з неймовірно-гарним видом на парк. Замінено автомати і ввід електроживлення. Гарне розташування. Прописаних немає, документи готові до продажу.

4-х кімнатна квартира в центрі міста

Дана пропозиція підходить під програму е-відновлення (сертифікат). Квартира знаходиться в центрі по вул.В.Чорновола на 1му поверсі 9ти поверхового цегляного будинку. 75.6м2 загальна площа квартири. Три роздільні кімнати - 2спальні та великий світлий зал. 9м2 - кухня. Балкон та велика лоджія. Санвузол розділений. Лічильники на світло, воду, газ, на тепло (в квартирі). В квартирі залишаються меблі, техніка. Встановлений домофон. В кроковому доступі знаходиться все, що потрібно для комфортного проживання - школи, дитячі садки, магазини, супермаркети, аптеки, лікарні державні та приватні, центральний ринок, парк для відпочинку. Гарна транспортна розвязка - можна доїхати в будь-яку частину міста.

!!!Продаж 3х кімнатної квартири в центрі (програма е-відновлення)

‼️Чернігів ‼️ Продаж затишної 3х кімнатної квартири. Розташована на 8 поверсі 9ти поверхового цегляного будинку, по пр. Миру ( біля магазину Рута). Стан: заходь та живи! Квартира дуже тепла. Загальна площа квартири 64,4м2 Житлова 39,6м2 Дві лоджії. Кухня 8,8м2. Є кутові вбудовані меблі та техніка . Спальні: 11,9м2, 10,6м2, 17,1м2. На підлозі лінолеум, шпалери під фарбування У квартирі залишаються усі меблі: двоспальне ліжко, шафи, письмовий стіл, дивани, кресла, штори, тюль, згідно з фото. Є бойлер на 80літрів, лічильники на воду, лічильник тепла на під‘ізд. Розглянемо продаж без меблів, передивимось ціну. 06******02 Інна Миколаївна. З радістю організую показ!

Продаж затишної 3х кімнатної квартири. Чернігів

Пропоную до продажу дуже затишну і світлу 3-кімнатну квартиру з сучасним якісним ремонтом та зручним переплануванням! Знаходиться квартира на 8 поверсі в середині 9-поверхового цегляного будинку. Загальна площа 66,8 м2: - кухня-їдальня 27 м2; - перша спальня 11,2 м2; - друга спальня 9 м2; - суміщений санвузол 4,4 м2; - дві лоджії (1,3 та 0,8 м2). «Фішки» квартири, на які варто звернути увагу! - квартира повністю утеплена ззовні; - раціональне перепланування, яке узгоджене та внесене в технічну документацію; - ремонт виконано якісними сучасними матеріалами; - замінено повністю електропроводку та вмонтований сучасний електричний щит; - встановлені всі нові труби та особисті лічильники на воду та газ; - при продажі залишаються меблі та техніка; - більшість меблів у квартирі виготовлені з натурального дуба, які завжди будуть актуальні і прослужать довгі роки! Будинок розташований у тихому спальному районі, поруч із ТРЦ «Рояль», тобто в кроковій доступності є все необхідне для комфортного життя! Квартира чекає на своїх нових господарів, телефонуйте за вказаним у оголошенні номером телефону та домовимось про показ!

Дуже гарна та затишна 3-кімнатна квартира з ремонтом біля «Сільпо»

РОЗГЛЯДАЄМО ПРОДАЖ ПІД єОСЕЛЮ ТА єВІДНОВЛЕННЯ! До Вашої уваги пропонується продаж однокімнатної квартири 48м2 з великою кухнею студією 30м2, вул.Незалежності, розташована на сьомому поверсі, не кутова. Продаж розглядаємо, як за готівку так і по еОселі, еВідновленню. Вирішили купити квартиру – зверніть увагу на особливості: 1.Особливості планування: Квартира включає – кухню - вітальню 30м2, спальня 10м2, ванна кімната 4м2, балкон 1,3 м2. Планування зручне та продумане. 2. Особливості забудови: Будинок побудований з цегли, утеплення стін ефективними матеріалами, з урахуванням сучасних технологій та стандартів будівництва. Вікна встановлені металопластикові, профільні системи з енергозберігаючим склом і двокамерним склопакетом. Вхідні двері в квартиру – металеві. Автономне опалення, електролічильники, облік холодної води - поквартирно із влаштуванням їх в транзитному коридорі. 3. Особливості розташування: Облагороджена прибудинкова територія - багато паркомісць для авто, ведеться відеоспостереження. У кроковій доступності ринок, магазини, розважальний комплекс Базис та зупинки громадського транспорту. Не забули ми й про маленьких жителів - чудові ігрові й спортивні майданчики, школи та дитячі садочки - все близько. Новий будинок, в якому всі мешканці зробили ремонт, порядні сусіди. План квартири надсилаю за запитом. «Ексклюзивна пропозиція - доступна лише в Агенціі нерухомості НоваЛад» Для огляду у зручний для Вас час - телефонуйте і не зволікайте!

HN Продаж квартири 47 м2, Масани новобудова
1 - 24 з 582 результатів