Продам 2х кімнатну квартиру по вулиці Білова 18, 8/9цегла, 50,6 м2 заг. площі, кухня 7,2м2, лічильники на воду та світло, деревʼяні вікна, охайний підʼїзд. Вся інфаструктура знаходиться в кроковій доступності Школи, дитсадки, магазини, зупинки, фітнес-центри та багато іншого. По документах повний порядок. Ніхто не прописаний.

Бєлова Генерала вул., 18

Однокомнатная квартира в новом сданом доме с автономным отопление 7/9 кирп., район Масаны, состояние после строителей, автономное отопление. Показ в удобное для Вас время! Прекрасно подойдёт под кредит 3%!!!

Масаны, 114

В продажу компактне окреме житло загальною площею 19 м2, не гуртожиток. Прекрасна локація - вулиця Івана Мазепи, між Кругом та школою №6. Квартира на другому поверсі цегляної пятиповерхівки, не кутова, тепла, вікно виходить не на проїзжу частину а у тихий двір. Кімната 12.5 м2, свій санвузол. Цілком достойний косметичний стан, встановлено металопластикове вікно, вхідні двері метал, замінені проводка, труби, є лічильники на холодну та гарячу воду, встановлений домофон. Дуже економні комунальні витрати. Документи в повному порядку, прописаних немає, до продажу готові. Домовитись про перегляд можна, подзвонивши на вказаний в обяві номер.

Івана Мазепи вул. (Щорса), 37

У продажу однокімнатна квартира ЧН серії 40 м2, вулиця Вячеслава Чорновола (Войкова), неподалік готелю Градецький. Восьмий поверх девятиповерхівки 1989 року побудови. Світла простора кімната, роздільний санвузол, кухня майже 9 м2 з виходом на засклену лоджію, є кладовка. Акуратний стан, встановлені лічильники на холодну та гарячу воду, вікна замінені на новий металопластик. Власниця одна, випишеться без проблем, квартиру звільнять одразу після угоди. Домовитись про перегляд можна за номером, вказаним в обяві, є вайбер, телеграм.

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15

Пропоную однокімнатну квартиру 38 м2, сьомий поверх цегляного девятиповерхового будинку по вул. Вячеслава Чорновола, поруч з готелем Градецький. Квартира не кутова, тепла, відсутні прояви плісняви та затікань, система опалення, комунікації, проводка в робочому стані, капітальний тамбур на дві квартири з бронедверями. Основні переваги: кімната площею 20 м2, з великою нішею, простора кухня 8 м2, чималий суміщений санвузол, є окрема кладовка. Вихід з кімнати на балкон. Що прекрасно - всі внутрішні перегородки не несучі, відповідно можливі будь-які варіанти перепланувань. Стан квартири потребує часткового ремонту - вікна, двері, косметика. Ліфт у підїзді працює, як годинник. Прописаний власник, виписка без проблем, документи до продажу готові. Щоб почути подробиці та домовитись завчасно про перегляд, дзвоніть на вказаний в обяві номер. Пропоную схожі варіанти поруч.

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 13

Квартира продается на основании решения суда. В квартире никто не проживает. https://setam.net.ua/auction/552094 - на сайте сетам нет

Бєлова Генерала вул., 12

ПРОДАЖ однокімнатної квартири в новому та сучасному ЖК "ЛІСОВИЙ"! Простора квартира з вільним плануванням площею в 51 м²! Квартира розташована на 2 поверсі, також є пропозиція на 4 та на 8 поверсі! Зроблено чорнові роботи (від будівельників) Встановлено газовий котел, наявний лічильник на газ. Засклений балкон БУДИНОК ЗДАНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ та ГОТОВИЙ ДО ПРОДАЖУ, УСІ ДОКУМЕНТИ НАЯВНІ, АДРЕСУ ТА ПОШТОВИЙ ІНДЕКС ПРИСВОЄНО! Можливе розтермінування від забудовника, "єОселя" (3% та 7%) або придбання за готівку! ЦІНА: 29000 грн/м²

можливий продаж по єОселя
Лісна вул., 42в

В продажу двокімнатна квартира покращеного планування, з розділними кімнатами, кухнею більше 7 м2, великим кутовим балконом та роздільним санвузлом. - Одинадцятий поверх чотирнадцятиповерхового цегляного будинку, в наявності пасажирський та вантажний ліфти, окремий тамбур на дві квартири. - Квартира в непоганому жилому стані, замінені вікна на металопластикові склопакети, сантехніка, труби в гарному стані, комунікації та проводка справні, робочі, встановлений єлектричний бойлер на 80 літрів. - Суперлокація, відмінна інфраструктура, все поруч, центр, шикарні краєвиди з вікон на місто. Документи до продажу готові, нема проблем з прописаними, можливий продаж за програмою сертифікат єВІДНОВЛЕННЯ. Домовитись про перегляд можна завчасно подзвонивши на вказаний номер.

пр-т Миру, 56

ПРОДАЖ 1но кімнатної квартири з ремонтом, технікою та меблями. Квартира розташована на 2/5 поверсі, цегляного будинку, не кутова. Які переваги при купівлі цієї квартири: 1. Тёплий будинок з червоної цегли, вдалий поверх в середині будинку, окрема котельня на цьому районі (завжди є тепло) 2. Всі вікна металопластикові, збільшений панорамний балкон. 3. Сучасна ванна кімната та кухня. 4. Дорогі та якісні вхідні двері. 5. В комплект продажу входить все як на фото (вбудована духовка, газова поверхня, витяжка, холодильник, пилосмок, бойлер 50л, пральна машина, кондиціонер) Зручне розташування, в пяти хвилинах ходу від будинку: - зупинка транспорту - Сільпо, АТБ, СТО, автомийка, АЗС, ринок, відділення пошти (УкрПошта, Нова Пошта) - озеро Земснаряд - школа, садочок Усі документи ГОТОВІ ДО ПРОДАЖУ! БОРГІВ,ОБТЯЖЕНЬ НЕМАЄ! Повний супровід ("під ключ") покупця до вигідної угоди! За додатковими питаннями - чекаємо Вас у офісі за адресою: п-т Миру, 151!

Толстого вул., 106

ПРОДАЖ квартири по вулиці Старобілоуська (недалеко від центру) 1 кімната 39 м² 1/9 поверх панельного будинку Високий фундамент Ізольовані кімнати, санвузол - роздільний Лічильники (гаряча/холодна вода) та на газ Залишається вмонтована кухня та прихожа. Стан: жилий, за бажанням - можна зробити ремонт, ідеальний варіант для здачі в оренду або проживання на постійній основі.

Старобілоуська вул., 35

Житлові комплекси у Чернігів

Продаж квартири по вулиці Льотна, 1 (Червоногвардійська) Найвигідніша пропозиція від агенства на ринку продажу нерухомості! - 4 кімнати - 5/5 поверх - під ремонт - кімнати роздільні, савузол - роздільний - планування вдале, квартира світла та простора (сонячна сторона в усіх кімнатах) - чудове підійде для комфортного життя новим власникам після ремонту або під оренду як додатковий дохід. ЦІНА: 32000$ + реальному покупцеві торг! "Центр нерухомості та консалтингу", м. Чернігів, п-т Миру,151

Льотна вул. (Червоногвардійська), 1

Половина 2 км квартири недорого 1 Травня Продам 1/2 частину квартири в гарній локаціїї поряд вул.Белова, кімната 14.4м2 в гарному стані з ремонтом, м/п вікно, ванна та санвузол в нормальному стані. 1.Недорого. 2.Гарна локація. 3.Ідеальна під розселення. Для уточнення інформації телефонуйте

1- го Травня вул., 175

Р-н Червоний міст, 2-к, 40м.кв. Житловий стан, з меблями. СЕРТИФІКАТ!EN Продається дво-кімнатна квартира площею 40 м2 в цегляному будинку по вулиці Міхнюка. Можливий продаж під сетрифікат Євідновлення Зверніть увагу на безперечні переваги: 1. Цегляний будинок, додаткове зовнішнє утеплення пінопластом. 2. Газова колонка нового зразка фірми BOSCH. 3. Стелі в житлових кімнатах і коридорі натяжні. 4. Металопластикові вікна та балконна рама, трикамерні склопакети REHAU. 5. Втсановлений кондиціонер Midea, залишається новим власникам. 6. Меблі та техніка залишаються. В кроковій доступності до будинку є вся необхідна інфраструктура, а саме: - зупинка громадського транспорту Червоний міст - Міський парк культури та відпочинку - Золотий пляж - супермаркети СОЮЗ, Квартал, Седам - школа №2 - дитячий садок №76 Золота рибка Дзвоніть для запису на перегляд!

Олега Міхнюка вул. (Воїнів-Інтернаціоналістів), 7

Продам 2х кімнатну квартиру 43 м2 з окремими кімнатами 16 та 12 м2 розташовану в історичній частині міста Чернігів, провулок Коцюбинського 5

провулок Коцюбинського, 5

Вирішили придбати гарну квартиру в теплому цегляному будинку Переваги: - Затишний район ЗАЗ, серединка, 9/9 є технічний поверх; - Загальна площа 35 м2, велика вітальня 20м2, кухня 7м2; - М/пластикові вікна, лоджія заскляна, просторий с/вузол з бойлером; - Вмістка комора, зручне планування; Лічильники на холодну, гарячу воду, світло, газ; Інфраструктура: біля будинку зупинка громадського транспорту (10 хв до центру міста), супермаркет, аптека, дитячий садок, кіоски Прописаних нема, документи готові до продажу Підходить під Сертифікат єВідновлення Дзвоніть, з радістю організую показ

Проспект Миру, 251

Продаж 1-кімн квартири в гарному стані Розташована на першому поверсі в двоповерховому будинку по вул. Музична Загальна площа 34м2, простора кімната 22 м2 Стан гарний, натяжна стеля, мп вікна, є бойлер Заходь і живи На вікнах решітки Квартира дуже тепла Зовнішня стінка утеплена В будинку є підвальне приміщення Поруч магазини, зупинки, ринок, Троїцький собор

Музична вул., 12

Продаж 4 кімнатної квартири по вул Бєлова 18. Квартира знаходиться на 8 поверсі 9 ти поверхового цегляного будинку. Загальною площею 73 м2, площа кімнат: 16, 11, 10, 7 м2, площа кухні, 9 м2, великий коридор 12, 5 м2. Засклений великий балкон, чудова кладова, мп вікна, броньовані двері. Лічильники на комунікпції. Ніхто не прописан. Залишається прихожа в коридорі, меблі в залі, меблі на кухні, та техніка: холодильник, телевізор. Чистий підїзд, домофон, доглянута територія, привітливі сусіди. Гарна локація: школа, садочок, магазини, аптека, зупинка міського транспорту, 15 хвилин пішки до Голівуда.

Бєлова Генерала вул., 18

Квартира в новобудові по вул. Льотна,37. Будинок введено в експлуатацію. Сама новобудова знаходиться поряд з розгалуженою інфраструктурою. Це - магазини, супермаркети, дитячі садочки, віддіення почти, поряд зупинка автотранспорту, парк для відпочинку та інше. Квартира знаходиться на 10 поверсі 10-ти поверхового будинку. Перевага цієї квартири в тому, що її можна придбати в іпотеку.

Льотна вул. (Червоногвардійська), 37

Власник продам 1к квартиру в центрі Чернігова 2/5, 30/16/7, в чудовому стані. Розташуванння квартири в середіні цегляного будинку. До парку Богдана Хмельніцького (ЗОШ №3) - 5 хвилин пішки. До центрального ринку 10 хвилин пішки. До Вала 7 хвилин пішки. Кондиціонер, пральна машина, холодильник, мікрохвільова піч, телевізор. Газова колонка - завжди є горяча вода. Лічильники, склопакети. Світла, доглянута та затишна оселя. Перед вікнами палісадник (бузкові кущі) та тиха вулиця Котюбинського. Прописаних немає, вільна.

Коцюбинського, 76

Пропонуємо теплу та затишну 1-кімнатну квартиру в Центральній частині міста! Вул. Котляревського, 34 Поверх - 4/9 Загальна площа - 40,5 м2 Кухня - 8,4 м2 Кімната - 17,2 м2 Засклена лоджія - 3,4 м2 Роздільний санвузол. Є кладова кімната. Охайний стан. Готова до проживання. Частково - м/п вікна. Лічильники - світло, гаряча/холодна вода. За потреби залишаються всі меблі та техніка. -- СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ -- Охайний під`їзд та прибудинкова територія. Вдале розташування будинку! Школа № 19, 32, 1 - в кроковій доступності. Поруч лісопарк. Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте за номером, вказаним в об`яві.

Котляревського вул., 34

Вирішили придбати простору 1-но кімнатну квартиру в новобудові біля Ялівщини Переваги: 1. Загальна площа 48 м2, знаходиться на 7-му поверсі світла і тепла; 2. Надійний забудовник, будинок бізнес-класу, цегляний, утепленний мін.ватою та полістиролом; 3. Ремонт під чистову обробку, індивідуальне опалення, встановлений лічильник на газ; Інфраструктура: садочки, школа, супермаркет АТБ, магазини, біля Ялівщина, річка Стрижень, зупинка громадського транспорту; Документи готові до продажу Дзвоніть! з радістю організую показ і відповім на всі питання

Льотна вул. (Червоногвардійська), 37

Вашій увазі дуже цікава 3-кімнатна квартира у стані новобудови з частковим, грамотно продуманим переплануванням! У проєкті запланована тераса з виходом із кухні. Всі брудні роботи по підготовці та вивозу будівельного сміття зроблені. Квартира знаходиться в тихій центральній частині міста по вул. Воздвиженська (колишня Родимцева ), не кутова, тепла. З усіх сторін центральні парки міста, музична школа, кавярні та магазини. Проєкт перепланування візуалізуємо при показі обєкту. Додатові питання за номером (063) 816-22-42

Родимцева вул., 15

Пропонуємо охайну 2-кімнатну квартиру. Вул. Льотна, 25 (р-н Літака) Поверх - 5/5 (не кутова) Загальна площа - 45,1 м2 Кухня - 5,7 м2 Кімнати - 17,4 м2 та 13,8 м2 Санвузол роздільний. Засклений балкон. Стан - охайний житловий. Потребує мінімальних косметичних вкладень. Повністю мебльована та облаштована технікою (майже все входить у вартість!) Вікна м/п по всій квартирі, окрім кухні. Нова газова колонка (гаряча вода буде завжди) Лічильники - світло, вода, газ. Загальнобудинковий лічильник на тепло. Низькі комунальні. Вдале розташування будинку. Поруч зупинки громадського транспорту, магазини, аптеки, тощо. Підходить під програму Є-Відновлення (Сертифікат) Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте за номером, вказаним в об`яві.

Льотна вул. (Червоногвардійська), 25

2 кімнатна квартира на 4 поверсі в цегляному будинку біля Мегацентру! Квартира розташована на 4 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 45 м2, кухня 6 м2. Стан квартири звичайний житловий Вирішили купити 2 кімнатну квартиру - зверніть увагу 1. Квартира розташована в самому ЦЕНТРІ міста - це вигідний варіант як для власного проживання, так и супер варіант для здачі в аренду 2. Теплий цегляний будинок, квартира розташована на вигідному середньому поверсі 3. Особливістю планування квартири є наявність окремої кладової(гардеробної) 4. За постійну наявність у Вас гарячої води відповідає сучасна газова колонка 5. Встановлені лічильники води, газу, електроенергії, та лічильник обліку тепла на дім 6. Додатково до квартири покупцеві в ПОДАРУНОК окрема кладова в підвальному приміщенні Зручне розташування - в кроковій доступності від будинку: -зупинки громадського транспорту -Центральний ринок -супермаркети АТБ, Союз, Сільпо, Седам -школа № 19, № 1 -дитячі садки № 50, № 35, № 62 та № 38

Миру просп., 50
1 - 24 з 827 результатів