У продажу однокімнатна квартира ЧН серії 40 м2, вулиця Вячеслава Чорновола (Войкова), неподалік готелю Градецький. Восьмий поверх девятиповерхівки 1989 року побудови. Світла простора кімната, роздільний санвузол, кухня майже 9 м2 з виходом на засклену лоджію, є кладовка. Акуратний стан, встановлені лічильники на холодну та гарячу воду, вікна замінені на новий металопластик. Власниця одна, випишеться без проблем, квартиру звільнять одразу після угоди. Домовитись про перегляд можна за номером, вказаним в обяві, є вайбер, телеграм.

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15

Пропоную однокімнатну квартиру 38 м2, сьомий поверх цегляного девятиповерхового будинку по вул. Вячеслава Чорновола, поруч з готелем Градецький. Квартира не кутова, тепла, відсутні прояви плісняви та затікань, система опалення, комунікації, проводка в робочому стані, капітальний тамбур на дві квартири з бронедверями. Основні переваги: кімната площею 20 м2, з великою нішею, простора кухня 8 м2, чималий суміщений санвузол, є окрема кладовка. Вихід з кімнати на балкон. Що прекрасно - всі внутрішні перегородки не несучі, відповідно можливі будь-які варіанти перепланувань. Стан квартири потребує часткового ремонту - вікна, двері, косметика. Ліфт у підїзді працює, як годинник. Прописаний власник, виписка без проблем, документи до продажу готові. Щоб почути подробиці та домовитись завчасно про перегляд, дзвоніть на вказаний в обяві номер. Пропоную схожі варіанти поруч.

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 13

Власник продам 1к квартиру в центрі Чернігова 2/5, 30/16/7, в чудовому стані. Розташуванння квартири в середіні цегляного будинку. До парку Богдана Хмельніцького (ЗОШ №3) - 5 хвилин пішки. До центрального ринку 10 хвилин пішки. До Вала 7 хвилин пішки. Кондиціонер, пральна машина, холодильник, мікрохвільова піч, телевізор. Газова колонка - завжди є горяча вода. Лічильники, склопакети. Світла, доглянута та затишна оселя. Перед вікнами палісадник (бузкові кущі) та тиха вулиця Котюбинського. Прописаних немає, вільна.

Коцюбинського, 76
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Эксклюзивное предложение!!! Продам евродвушку с автономным отоплением в новом доме 2016 г.п. Квартира находится на 7 этаже 17 этажного дома, общей площадью 62,1 м2 по ул. Вячеслава Чорновола, 15-а. В доме сделано ОСББ, два лифта ( один грузовой), видеонаблюдения, консьерж. Сделан современный, дизайнерский ремонт в 2020 году с использованием дорогих, качественные материалов. Продается со всей мебелью и техникой, что позволяет сразу заселится или сдавать в аренду с ежемесячным доходом 13000 грн. Можем рассмотреть все программы : єОселя 3% и 7% а также єВідновленя. Налогов нет, никто не прописан, документы готовы к продаже. Не упустите свой шанс. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15а

Продам світлу,дуже теплу однокімнатну квартиру 30м2 з ремонтом по вул Самострова б.13 на 9 му поверсі.але є техповерх. В квартирі зроблен гарний ремонт,усе нове , на підлозі лінолеум,підвісна стеля ,меблі продаються за окрему плату .Дуже гарне розташування будинку , поруч всі блага цивілізаціі.В квартирі нема прописаних чоловічоІ статі.

Самострова Ігоря вул., 13

До вашої уваги пропонується однокімнатна квартира з новим ремонтом в центральній частині нашого міста (В. Чорновола,15а). Поверх-12/17 Монолітний будинок. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Є гардеробна. Індивідуальне електро опалення. Розглядаємо продаж за сертифікатом «єВідновлення». Іпотека 3%. Телефонуйте з питань стосовно квартири та її перегляду за номером вказаним в оголошенні. Вікторія АН «НоваЛад».

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15А

Продам 1-кімнатну квартиру в новому будинку з автономним електричним опаленням. Підходить під іпотеку 3% (Є-оселя), Сертифікат! 2 ліфти (пасажирський та грузовий), консьєрж, зручна організація спільного коридору на поверсі. Загальна площа 51 м2, велика кухня 11 м2, є кімната під гардероб або комору. Виконано увесь необхідний ремонт під фарбування/поклейку обоїв під власні ідеї інтерєру! Нові натяжні стелі, вікна та міжкімнатні двері. З питань стосовно квартири, її перегляду та придбання телефонуйте або пишіть не вагаючись!

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15а

Продаж квартири у центрі міста по вулиці Самострова 11. Дуже вдале планування - кімната з нішею площею девятнадцять метрів . Переваги : * локація , плряю все необхідне для комфортного проживання; * гарний стан , нові вікна та двері; *теплий цегляний будинок ; " світла та затишна! * знаходиться подалі від проїзної частини. Чудовий вибір для тих , хто бажає мешкати в тихому центрі . Підійде під здачу в оренду. Дохід близько 5000 грн кожного місяця . Можна під Є відновлення!

Продаж квартири у центрі міста ,можна під є відновлення

1 комнатная кв по проспекту Мира 61. 2 эт пятиэтажного дома из белого кирпича не угловая.Ремонт нормальный.Зашел и живешь.Кондиционер,дополнительно боллер,вся мебель и техника остается,балкон на проспект,парковка внутри дома и перед окнами.Звоните договоримся!!!Торг!!!

Продам 1 комнатную квартиру в центре Проспект Мира 61.

Продаю чудову однокімнатну квартиру в центрі міста, навпроти Прогресу Квартира повністю з ремонтом, продається з усіма меблями та технікою. - пр-ту Перемоги 103 - Розташована на 5-му поверсі, 5-ти поверхового цегляного будинку (шатровий дах) - пл. 30,9м2, кімната 16,8, кухня 6м2 - світла, затишна та тепла квартира - кондиціонер - відмінне розташування будинку у центрі міста з гарною інфраструктурою та логістикою - поруч зупинки транспорту, безліч магазині, школи, дитячі садочки - гарна пропозиція як для власного життя так і під інвестицію Телефонуйте, домовимося про перегляд. Сергій АН Благострой

Продам 1-кімнатну квартиру в Центрі

Житлові комплекси у Чернігів

Квартира знаходиться по вул. Чорновола, 15 11 поверх (11/15) в утепленому монолітно-каркасному будинку. Підходить під іпотеку 3% (Є-оселя) та сертифікат (Є-відновлення). Виконані всі чорнові роботи під фарбування/поклейку шпалер. Змонтована натяжна стеля. Встановлені нові металопластикові вікна та міжкімнатні двері. Велика зручна кухня 11 м2. є кімната під гардероб або комору. В будинку працює консьєрж. 2 ліфти (пасажирський та грузовий) Поруч будинку зупинки, магазини, дитячий садочок, школа, лікарні Прописаних немає. Документи готові до продажу. Перегляд в будь-який зручний для Вас час. Дзвоніть або пишіть у повідомленнях.

.1-кімнатна квартира в центрі з автономним опаленням під Ваш ремонт YN

Квартира не угловая.состояние самое обыкновенное \савок\.но чистая.без запахов..положительная. Есть только м\п окна. Хорошее место расположения.

Продам 1но комн ЧН    41м2.Центр.\Войкова\

Продам 1 кімнатну квартиру на вул. Івана Богуна , район Градецький. Розташована на 9 поверсі 9 поверхового цегляного будинку. Загальна площа 36.9м2, кімната 20.4м2, кухня 8.8м2. Квартира в жилому стані, санвузол сумісний, простора кімната з нішею. В кроковій доступності вся інфраструктура міста. За більш детальною інформацією, телефонуйте! Ваш рієлтор, Антоніна.

1 кімнатна квартира район Градецький

Продам 1 кімнатну квартиру в центрі міста, як частина будинку, в жековському будинку, по документах квартира. Квартира знаходиться по вулиці Реміснича. Деревяний будинок, обшитий. Автономне опалення газове, центральна каналізація, та центральне водопостачання. Загальна площа квартири 24м2. Кухня 6м2. Счетчики на все. Земля приватизована. Є сарай, та місце для автомобіля. Документи в порядку. Додаткова інформація за телефоном. Агентство нерухомості ПРОГРЕС Олександра

Продам 1 кімнатну квартиру в центрі міста

1 комнатная квартира в цетре города по ул Войкова, расположена на 10 этаже 17 этажного дома, общей площадью 44 м2 Достоинства данного обьекта: 1. АВТОНОМНОЕ отопление - электрокотел 2. Просторная комната 22 м2 с еркером, что добавляет естественного освещения в помещении 3. Сан узел совмещен, на подогрев воды установлен бойлер, есть счетчик на воду 4. Напольное покрытие - плитка 5. Квартира укомплектована необходимой мебелью и техникой 6. Вариант идельано подойдет как для проживания так и под аренду 7. Вся инфраструктура в шаговой доступности: школа №32, детские сады, ЦУМ, Центральный рынок, супермаркеты, остановки и тд Звоните, организуем просмотр в удобное время!!!

1 комнатная квартира в центре с автономкой mn

Продам Гарну 1 кімнатну квартиру студію по вул.Пирогова в р-ні Цума-Арбузо Квартира розташована на 1 поверсі 5 поверхового панельного будинку Балкону не має Ідеально підійде як для себе, так і під здачу в оренду, з доходом в місяць 6500грн В квартирі зроблений Евроремонт Металопластикові вікна Санвузол зʼєднаний в плитці нового зразку Лічильники на все. Лічильник на тепло на підʼїзд Облагороджена прибудинкова територія: дитячий майданчик, місце для авто З задоволенням організую Вам показ

ЦЕНТР! Продам Гарну 1 кімн.кв по вул.Пирогова