Продам 2х кімнатну квартиру загальною площею 45 м2. Будинок знаходиться по Проспекту Перемоги, розташован у дворі. Квартира на не високому 2 поверсі, не кутова. Має дві розділені кімнати 17м2 та 12м2 відповідно. Санвузол сумісний, є велика гардеробна кімната, встановлені лічильники на воду. Загальний стан квартири з ремонтом, горяча вода централізована. Також у цокольному приміщені є обладнаний підвал. Квартира продається з меблями. Біля будинку зупинка громадського транспорту, магазин, пошта, ринок тощо. Дзвоніть домовимось про перегляд.

ПроспектПеремоги, 54

Продам 2х кімнатну квартиру по вулиці Заньковецька, 30 (р-н Стара Подусівка) Квартира має площу - 55 м², житлова площа - 31 м², кухня - 7,8 м² Кімнати роздільні, санвузол роздільний (всі кімнати ізольовані) Зроблено косметичний ремонт, вирівняні стіни та в кімнатах поклеєні шпалери, у ванній кімнаті обкладено плиткою, встановлені нові металопластикові вікна та зроблені 2 балкони (засклені теж м/п рамою) Стан жилий, з часом можна щось переробити під себе. На все стоять лічильники. Квартира світла та простора, тихий та охайний двір. Ліфт працюючий, нового зразка. *ТОРГ можливий

Заньковецької вул., 30

Підпишись на Наш канал у YouTube "Свой угол Україна" дивись відео огляд та будь в курсі продажів: www.youtube.com/channel/UCVRcE2B2VCBKY1Lvt6qXv7g Продам 2- во кімнатну квартиру в Чернігові в районі привокзального ринку на 4- му поверсі 5- ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа45,6м2, дві кімнати 16,6м2, 13,2 м2, кухня 6,2м2, санвузол суміжний 2,7м2. Стан квартири жилий. Зателефонуй, та стань власником нової квартири!

Перемоги просп., 12
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

2 комнатная квартира ЧН серии в районе Старой Подусовки расположена на 3 этаже 9 этажного панельного дома, общей площадью 52 м2, кухня 9 м2 - Комнаты раздельные 17 и 12 м2 - Квартира в советском состоянии - Не угловая, окна и рама на лоджии деревянные - Счетчики на холодную и горячую воду - Тамбур на 3 квартиры Звоните, договоримся о просмотре!!!

Дніпровська вул., 4

Простора 2-кімнатна квартира з меблями та технікою! Продаж повністю укомплектованої меблями та технікою квартири в цегляному будинку зі зручним плануванням. Простора - загальна площа 47 м2, 2 засклених балкони, тиха та тепла! Район старої Подусівки, просторий двір з дитячими майданчиками, поруч ліс. Будинок обладнано пасажирським ліфтом. Згодні під Сертифікат, торг можливий! З питань перегляду та придбання звертайтесь не вагаючись!

Заньковецької вул., 28

Отличное предложение!!! Продам 2 комнатную квартиру на 7 этаже 10 этажного кирпичного дома по ул. Заньковецкая, 28. Квартира полностью укомплектована всей техникой и мебелью для комфортного проживания. Документы готовы к продаже. Рассмотрим оформление по Сертификату. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Продам 2 ком ремонт мебель Сертификат

Продаж 2 кімнатної квартири, на середньому поверсі, в зручній локації району Стара Подусівка. Стан житловий охайний. Ізольовані кімнати , можно зробити велику гардеробну. В кухні нова колонка. Лічильники. Поруч безліч магазинів, аптеки, поліклініка. До зупинки транспорту 1 хв.

Продаж затишної двокімнатної квартири, Тероборони

Продам гарну 2- кімнатну квартиру по вул. Тероборони ( Гагаріна) Квартира розташована на 5 поверсі, не кутова, дуже тепла! Загальна площа 44,6 м2, кімнати 17 та 14 м2, кухня 5,8 м2. Зроблено свіжий косметичний ремонт! В кухні та спальні встановлені м/п вікна, нові вхідні двері. Лічильник на газ. Квартира дуже світла та затишна! Гарний двір з дитячим майданчиком та місцями для авто) Поряд з будинком супермаркети, магазини, зупинки громадського транспорту. В квартирі ніхто не зареєстрований, документи готові до продажу!

Продам гарну 2-кімн. кв., вул. Тероборони

Продаж 2 кімнатної квартири з автономним опаленням по вулиці Дніпровська, що біля вул. Заньковецької в районі Подусовки. Загальна площа - 53.4 кв.м. Вітальня - 17.1 кв.м. Спальна кімната - 12.6 кв.м. Кухня - 8.6 кв.м. Дві лоджії - 1.7/1.7 кв.м., в кожній є підвал. В квартирі зроблено ремонт, встановлені м/п вікна, бойлер. Повністю оснащена технічно. Індивідуальне електричне опалення - це перевага, яка не потребує пояснень. Індивідуальний лічильник - Ви сплачуєте тількі за спожите Вами тепло. Поруч з будинком: безліч супермаркетів та магазинів, дитячий садочок №57, спортивний комплекс, ресторани, аптека та зупинки громадського транспорту. Все, що потрібно від Вас - це подзвонити за вказаним номером телефону і записатися на перегляд.

2-кімнатна Автономка Ремонт Дніпровська Заньковецької Подусовка