Зменшена ціна! Продаж затишної 3-кімнатної квартири в спальному районі Чернігова (в пішому доступі до центра міста ) по вулиці Савчука, 7. Найвигідніший 4 поверх з 9. Квартира в хорошому житловому стані. Частково проведена заміна вікон на металопластикові. Вигідне розташування квартири всередині будинку забезпечить Вас теплом, а двостороннє планування - це додатковий комфорт, свіже повітря, вікна на схід і захід -це тепло і затишок Вашого житла. Встановлені лічильники на газ, воду та електроенергію суттєво зекономлять Ваші платіжки. Встановлений домофон в квартирі захистить від непроханих гостей:) Просторе планування кухні може стати втіленням мрії будь-якого кухаря. Також родзинкою даної квартири є наявність балкону та просторої лоджії з неймовірним заходом сонця. Зовсім поряд мальовнича річка Десна, пляж, школа, дитячий садок, супермаркети, зупинки з чудовою транспортною розвязкою по всьому місту. Додатковою перевагою є достатньо місця для паркування авто, що в даний час є приємним бонусом. Не витрачайте час на пошуки інших варіантів! Телефонуйте! Домовимося про перегляд у будь-який зручний для Вас час! Не втратьте можливість бути першим! Квартира-мрія чекає саме Вас! Можливо оплата сертифікатом!

Савчука вул., 7

2 кімнатна квартира в мальовничому місці міста Чернігова! Розташована на 9 поверсі, загальна площа 48,2 кв.м Компактна, сімейна квартира порадує Вас своєю локацією, станом, енергетикою! - металопластикові вікна - броньовані подвійні двері - лічильники - бойлер - меблі залишаються (за домовленістю) - гарні сусіди - квартира під охороною (сигналізація) - Розвинена інфраструктура: Школа, дитячий садок, магазини, парк, річка - все, до 3 хвилин пішки! На додаткові питання відповім по телефону, дзвоніть в зручний для вас час!

ексклюзив
Савчука вул., 11

Продам 1-но комнатную квартиру по ул.Савчука, р-н Красный мост. Находится на 9-ом этаже 9-ти этажного дома, есть полноценный технический этаж. Общая площадь 36м2, комната 17.3м2, кухня 8.3м2, санузел раздельный. В квартире сделан косметический ремонт, заменена сантехника и электрика. Окна заменены на металлопластиковые. Установлен бойлер, а также счетчики на все коммуникации. При продаже остается вся мебель и холодильник. Быстрая продажа, нет прописанных, ключи на сделке. Хорошее месторасположение, все необходимое для жизни в шаговой доступности. Звоните, с удовольствием организую для Вас показ и отвечу на все Ваши вопросы.

Савчука вул., 11

Продаж 3 кімнатної квартири по вулиці Савчука 7 на 9 поверсі. Квартира має звичайний жилий, але потребує ремонту. Кімнати окремі Гарний вид з вікон Велика лоджія. В шаговій доступності річка Десна, пляж, школа та дитячий садок. Супермаркети, зупинка громадського транспорту в будь-яку точку міста. Більше нерухомості з відеооглядами на нашій сторінці в Instagram - real_estate_panorama

Продаж 3к квартира район Горсад. СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ!

Продается квартира с 2 лоджиями и 1 балконом по улице Савчука 11, квартира под ремонт Дом сам панельный, окна пластиковые только в зале,радиаторы стоят во всех 3-х комнатах Коммуникации:Газ,Свет ,Вода Счетчики все есть Во дворе есть парковка и детская площадка Магазины, садики, школы все рядом До центра 10 минут пешком Звоните в удобное для вас время,отвечу на все ваши вопросы встретимся и организуем вам показ АН Realtor GROUP

Продам 3-х ком квартиру р-н Красный мост

1 кімнатна квартира 36 м2 з свіжим ремонтом по вулиці Савчука ( район Красний міст ) Квартира не кутова, розташована на 10 поверсі 10-ти поверхового будинку. Над квартирою розташований технічний поверх. Переваги квартири: - Квартира з свіжим ремонтом, що дозволить Вам заїхати і жити, без додаткових фінансових вкладень. - Велика та простора кухня 9 м2. - У квартирі потягнуті стіни та стелі, поклеєно сучасні шпалери - На підлозі в кімнаті лінолеум, в ванній кімнаті, кухні та вітальні покладена якісна плитка. - Замінені вхідні та міжкімнатні двері. - В кімнаті, на кухні та на балконі встановлені металопластикові вікна. - Санвузол в сучасному кахлі, встановлена нова сантехніка, ванна, раковина. - Встановлений новий бойлер. - Замінена вся електрика та водопровід. - Засклений балкон обшитий деревом. - У ПОДАРУНОК покупцеві залишаються меблі та техніка в квартирі Зручне розташування - в кроковій доступності від будинку: - міський пляж "Золотий берег", та парк культури та відпочинку. - зупинки громадського транспорту - продуктові супермаркети - школа - дитячий садок Для уточнення інформації телефонуйте в зручний для Вас час.

1 кімнатна квартира 36 м2 з гарним ремонтом, вулиця Савчука. SP