Продаж однокімнатної квартири в ЖК РІДНИЙ ДІМ. Розташована на четвертому поверсі в першій секції, має 40,4 метри квадратних загальної площі. Новий ремонт. Прямий продаж. Додаткові питання за телефоном.

Байди-Вишневецького вул., 101

Продам простору однокімнатну квартиру в ЖК Форест, просп.Перемоги 8/7. Гарне планування: кухня-студія і окрема спальня. Квартира знаходиться на середньому 6 поверсі. У квартирі зроблений ремонт . Продається з меблями і побутовою технікою, спальня мебльована двоспальним ліжком і шафою. На кухні залишаються всі меблі, холодильник, плита з духовою шафою, пральна машинка. Тому в квартиру можна одразу заїхати і жити. В квартирі автономне опалення, котел ви вмикаєте за власним бажанням. Гаряча вода від бойлера. Житловий комплекс з закритою територією. За кожною квартирою закріплене парко місце. Обладнаний сучасний дитячий майданчик з різними гірками та безпечним прорезиненим покриттям. Також є місцем для відпочинку та зелена зона. Через дорогу Парк Перемоги, поруч з будинком магазини АТБ та Делікат. До центру 4 зупинки або 10 хв на авто. Квартира готова до швидкого продажу. Показуємо за домовленістю. Готові розглянути пропозиції по ціні. Телефонуйте, домовимося про зручний для перегляду час.

30-річчя Перемоги вул., 8/7

Дуже крута пропозиція продажу квартири в новому ЖК "Лагуна", закритого типу. Це вишуканий комплекс з особливою архітектурою, який поєднує в собі ідеал комфортного проживання у динамічному місті з розміреним і тихим життям на березі Дніпра. Проектувальниками та будівельниками приділена велика увага технічним характеристикам комплексу. Квартира розташована на другому поверсі десятиповерхового цегляного будинку, утепленого мінватою, з панорамними вікнами та індивідуальним газовим опаленням за рахунок двуконтурного котла. Квартра має дуже вдале планування: велика кухня-вітальня, з вікна якої можна бачити Дніпро, ванна, спальня та, що дуже зручно, гардиробна кімната. Біля будинку облаштований дитячий майданчик, а також місця для парковки. Ця картира варта вашої уваги, реальноому покупцеві-торг.

Героїв Дніпра, 6
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж двокімнатної квартири в новобудові ЖК Резиденція - зроблений якісний дорогий ремонт - залишаються меблі і техніка ( вбудована посудомийна машина, вбудований холодильник, кондиціонери, пральна машина, бойлер ) - Опалення : електро-котел, є підігрів підлоги. - 2 лоджиї+1балкон - 2 роздільні великі кімнати. - Будинок введений в експлуатацію в 2020 році - Своя закрита територія, автоматичні Ворота, підземний паркінг, дитячий майданчик, своя підстанція. Агенція Нерухомості Вектор

можливий продаж по єОселя
Гоголя, 261

Продаж двокімнатної квартири. Стан після будівельників. ЖК РІДНИЙ ДІМ. Розташована на восьмому поверсі цегляного десятиповерхового будинку, вже зданого в експлуатацію, право власності на руках.

можливий продаж по єОселя
Байди-Вишневецького вул., 101

Запрошуємо вас оглянути цю простору квартиру, що розташована у серці елітного району. Квартира площею 170 квадратних метрів вражає своїм просторим та вільним плануванням. В квартирі виконаний сучасний ремонт, що забеспечує вашу зручність та комфорт. Великі вікна дозволяють природньому світлу проникати всередину та надихати видом на "Черкаське море". Розташована у престижному районі, де є доступ до найкращих закладів, ресторанів та розваг, які тільки можна собі уявити. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає поєднання елітного життя та комфорту. Не втрачайте шансу стати власником цієї неперевершеної квартири. Звертайтеся вже сьогодні, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію. Це ваша можливість зробити крок до комфортного життя!

Шевченка бульв., 150

Продаж однокімнатної квартирі в центрі Черкас по вул. Смілянській. Новий ЖК комфорт класу який полюбився всім якістю будівництва і правильним плануванням. Квартира знаходиться в 4й секції на 5му поверсі, звідки відкривається прекрасний вид на місто. В 49 м.кв. вмістилася велика кімната 22м.кв. та гардеробна, яку можливо збільшити (або зробити кабінет). Кухня з балконом. Особливістю квартир в ЖК є широкі перестінки між квартирами (38 см), що дає додаткову шумоізоляцію. Перестінки в квартирі з цегли та газоблоку дають можливість швидко і якісно зробити перепланування. В будинку газове індівідуальне опалення, на квартиру вже встановлений свій лічильники. Закрита територія будинку, з відео наглядом та 50% заселених сусідів. Ви будете задоволені цією покупкою! Дзвоніть за телефоном, розповімо детальніше! Ціна обговорюється з реальним клієнтом!

Смілянська вул., 122

Продається простора квартира над магазином транзит, 134 м.кв. З автономним опаленням, що дає можливість заощаджувати на оплаті за тепло. В гарному житловому стані з меблями та побутовою технікою. Три великих балкони з видом в сторону Дніпра та на парк з церквою. Три окремих спальні та зал, кондиціонери, простора кухня 24 м. Створено ОСББ, закритий двір. Ну і всі переваги проживання в центрі міста коли все поряд. А головне адекватна ціна- 709 $ за квадрат, квартири з ремонтом. Запрошую на перегляд!

бульвар Шевченка, 250

Продається 2 кім.квартира з видом на Дніпро у ЖК Сімейний Люкс. Площа 75м2. Квартира по стану після будівельників, але власниками зроблена стяжка підлоги. Є незначне перепланування коридору. У квартирі є індивідуальний газовий котел. Вікна кухні та кімнати виходять у двір. А з вікна спальні відкривається неймовірно свіжий та красивий краєвид на Дніпро. ЖК Сімейний Люкс - це комфорт і статус жителів. Двір будинку огороджений. Поруч з комплексом знаходяться новобудови та комерційні приміщення на першому поверсі, тобто зручність у проживанні забезпечено. Поруч кавʼярні, бʼюті салони, магазини та все необхідне є. Красива набережна для прогулянок теж поруч з ЖК. Ціна 79000 у.о. Це найкраща і найвигідніша на ринку сьогодні!

Героїв Дніпра, 4/3

Якщо Ви хочете жити в самому серці міста, в НОВОБУДОВІ- то ця квартира саме для ВАС. Центр поза конкуренцією-тут найкраща інфраструктура. Темп, ритм, все вирує...це про ВАС? Тоді Вам потрібно поспішити, доки ця квартира у продажу! Знаходиться за адресою-Гоголя 261/2 (3 секція). Просторі кімнати дають можливість втілити всі дизайнерські задуми. Загальна площа - 73м2. Комфортний 4 поверх, з гарним видом на місто. Панорамні вікна дають максимальне природнє освітлення, виділяючи при цьому лаунж зону та балкон 3 м2, який можна зробити як окремий робочий кабінет. При бажанні можна зробити кухню-студію та окрему спальну кімнату. Висота стелі-2,75м. Комунікації заведені. Автономне електроопалення (15 кВт-дозволена потужність). Лічильники на світло та воду встановлені. Зроблена тепла підлога. Перевагою цього ЖК є закрита територія з охороною та відеоспотереження. Є можливіть купити або орендувати паркомісце. Із класним дизайн-проектом Ви зможете раціонально використати кожен м2 в цій квартирі. Сусіди на поверсі вже живуть, можна доробити ремонт та заселитися вже в цьому році. Ціна 75000$ Слухаємо всі пропозиції! Ключі в АН, телефонуйте 0973951293

Гоголя, 261/2

Житлові комплекси у Черкаси

Продаж 1к квартири в ЖК "Андорра". Цей комплекс має один з кращих дитячий майданчик в місті, тому його дійсно можна назвати сімейним. Територія закрита, є цілодобова охорона та відеоспостереження. Хороша власна інфраструктура та транспортна розв"язка (до центру 10хв). Квартира розташована на зручному 6 поверсі, не кутова, має роздільне планування (відповідає технічному паспорту). Загальна площа - 44м2. Ідеально як для молодої родини, так і під здачу в оренду! Великим плюсом є індивідуальне газове опалення. Є можливість придбати гараж за окрему плату. Прямий продаж, документи перевірені! Готові йти на завдаток! Ціна 34000$ Телефонуйте 0973951293! Ключі в АН!

Смілянська, 122/3

Продається велика 2х кімнатна квартира в одному з найкращих районів міста- Казбет.Будинок 16ти поверховий,цегляний,знаходиться по вул.Праведниці Шулежко.Закрита прибудинкова територія з відеонаглядом і охороною,є можливість взяти в оренду окреме паркомісце у підземному гаражі. Квартира знаходиться на10му поверсі,з якого відкривається фантастичний вид на місто і р.Дніпро.У квартирі зроблений дизайнерський ремонт,встановлена вбудована техніка, меблі входять у вартість квартири.Є індивідуальне електричне опалення,тепла підлога в кухні і санвузлі.Дуже тепла та затишна квартира-чудово підходить для молодої сімї. Сподобалась квартира?Телефонуйте,відповім на всі питання та домовимось про перегляд.

Праведниці Шулежко, 31/2

МІНІМАЛІЗМ ЦЕ ДУЖЕ ДОРОГО! Прості, чисті лінії, непомітні ручки, вбудовані механізми, які не привертають увагу, але при цьому виконують свої функції бездоганно, будуть завжди в тренді. Це не лише сприяє створенню стриманого сучасного інтер’єру, але й підкреслює візуальну гармонію та простір. Якісний та стильний дизайн видно по деталях. Ця квартира точно не була зроблена для перепродажу. Тільки побачивши її, на власні очі, зможете в цьому переконатися! Повноцінна 2к-квартира, площею 80м2. Розташована на 12/15 поверсі. Не кутова, не суміжна з ліфтом та з гарним видом із вікна. У квартирі на все встановлені лічильники (на тепло, воду, світло). Тут власники максимально подбали про варіанти альтернативного опалення в квартирі: встановили додатково електрокотел, кондиціонування та зробили теплу підлогу. Велика увага приділено багаторівневому освітленню з використанням природних та штучних джерел. Щоб «розбавити» стиль мінімалізм дизайнери використали цікаві акценти у кожній з кімнат. У цьому контексті двері прихованого монтажу виявляються надзвичайно корисними, дозволяючи створити враження безшовного дизайну та оптимізувати використання простору. Вся фурнітура дорога та якісна. У квартирі вже підключено техніку: холодильник, сушильна машина, пральна машина, бойлер, посудомийна машина, подрібнювач харчових відходів для раковини, індукційна варильна поверхня, мікрохвильова піч, витяжка, духова шафа та фільтр для води. Мінімалістичний стиль зазвичай дотримується принципу “форма слідує функції”, тому кожен м2 в цій квартирі продуманий до дрібниць. Відсутність зайвих деталей та колірна палітра створюють атмосферу спокою і гармонії, що є особливо корисним у сучасному, швидкоплинному світі. Ціна 110000$+ можна придбати ще кладову на цьому ж поверсі. Телефонуйте, ключі в АН «1000 варіантів»! Запрошуємо колег до співпраці!

Байди-Вишневецького вул., 68

Продаж однокімнатної квартирі в центрі Черкас по вул. Байди Вишневецького. Новий ЖК комфорт класу який полюбився всім якістю будівництва і правильним плануванням. Квартира знаходиться в 3й секції на 9му поверсі, звідки відкривається прекрасний вид на місто. В 40 м.кв. вмістилася велика кімната 16м.кв. та 17 м.кв кухня-вітальня. Балкон засклений панорамними якісними вікнами. Особливістю квартир в ЖК є широкі перестінки між квартирами (38 см), що дає додаткову шумоізоляцію. Перестінки в квартирі з цегли та газоблоку дають можливість швидко і якісно зробити перепланування. Закрита територія будинку, з відео наглядом та 80% заселених сусідів. Ви будете задоволені цією покупкою! Дзвоніть за телефоном, розповімо детальніше! Ціна обговорюється з реальним клієнтом! Також можливий продаж квартири в іпотеку! єОселя

Надпільна вул. (Ільїна), 222

Продаж однокімнатної квартири в новому ЖК "Рідний Дім" Документи на руках, право власності. Будинок зданий в експлуатацію. Знаходиться у третій секції на дуже вигідному 9 поверсі. Квартира готова до ремонту. ЖК розташований в центрі Черкас по вул. Байди Вишневецького. У квартирі є: автомат електромережі, лічильники води, газу та електроенергіі, металеві вхідні двері, та двоконтурний газовий котел Roda німецького виробництва. Житловий комплекс має зони відпочинку, пішохідні доріжки, дитячі та спортивні майданчики. Забудовник використовує нові технології, які зберігають тепло і гроші на платіжках взимку. Закрита територія будинку, з відео наглядом та 80% заселених сусідів. Ви будете задоволені цією покупкою! Дзвоніть за телефоном, розповімо детальніше! Ціна обговорюється з реальним клієнтом! Також можливий продаж квартири в іпотеку! єОселю

Надпільна вул. (Ільїна), 222

До продажу пропонується вишукана двокімнатна квартира в Черкасах. Знаходиться в елітній новобудові ЖК Симфонія зі своєю закритою територією та автономним газовим опаленям. Будинок розташований на перехресті бульвара Шевченка та вул. Івана Франка (район Казбет) Поряд вся необхідна інфраструктура. Квартира вражає своїм комфортом та видом на р.Дніпро з панорамних вікон. Комфортний сьомий поверх, своя парковка. В квартирі є просторі 2 кімнати, кухня студія та 3 балкони. Запрошуємо вас відчути комфорт і затишок в елітній новобудові! Підходить під єОселю! Документам більше 3х років, немає великих податків! Ідеальний вибір для тих, хто цінує якість життя та бажає мати все необхідне навколо. Приємного перегляду та затишних моментів у новому домі!

можливий продаж по єОселя
Шевченка бульв., 150

Продаж сучасної квартири в закритому комплексі новобудов Андорра. Цегляний будинок, який вже функціонує і запущені всі комунікації ( газ, вода, електрика ). Квартира має дві кімнати, 2 балкони та два сан.вузли, велика кухня - 15 кв.м., знаходиться на зручному 5му поверсі, не кутова. На території комплексу є : дитячий майданчик, гаражі, зона відпочинку та паркомісця для автомобілів. Квартира післябудівельників, ПЕРЕВАГА ВІД ІНШИХ НОВОБУДОВ - АВТОНОМНЕ ГАЗОВЕ ОПАЛЕННЯ. Вікна на південь. Розвинута інфраструктура. Агенція Нерухомості Вектор

можливий продаж по єОселя
Смілянська, 122

Сучасна, дуже красива, крута, бездоганна - ці та багато інших епітетів заслуговує квартира, яка розташована в цегляній новобудові центральної частини нашого міста. Ця квартира має свій стиль, все продумано до дрібниць, що забезпечить комфортне проживання для майбутніх власників. Панорамні вікна, простора кухня, велика лоджія, де ви зможете відпочивати з чашкою кави або облаштувати власний кабінет, індивідуальне газове опалення, теплі поли, декоративна штукатурка мармарино під лаком, стіни всі армовані, що забезпечить довголіття і якість ремонту, сучасні меблі, велика гардиробна, кондиціонер, підвіконня в спальні з підігрівом - все це і багато інших приємних моментів отримує новий власник при купівлі цієї квартири. Сантехніка, меблі, побутова техніка-все на гарантії. Будинок має закриту територію на якій облаштований дитячий майданчик. Поруч магазини, кафе, садочок, школи, зупинка транспорту, до "Будинку торгівлі" 10 хвилин пішки. Однією із особливостей квартири- це економні комунальні платежі адже все сплачується по лічильниках, включаючи опалення. Дана пропозиція ідеально підійде для проживання невеликою сімєю або для здачі в оренду.

Байди-Вишневецького вул., 101

Продаж 1к квартири в тихому Центрі ЖК РІДНИЙ ДІМ. Будинок вже зданий в експлуатацію! Квартира знаходиться в 3 секції. Ліфт вантажо-пасажирський. Вікна виходять в подвіря. Встановлений 2х контурний газовий котел. Розглядаємо співпрацю по програмі єОселя! Покажемо в зручний для вас час! Відомості про обєкт: -Тип будинку: Цегляний. - Утеплення зовнішне (10см мін.вата). - Поверхність: 6 з 10. - Опалення: Індивідуальне газове. - Не кутова. - Загальна площа: 40 м2. - Простора кухня: 17 м2. Для узгодження дня огляду або додаткових запитань телефонуйте. Покупець сплачує комісію 2%. Агенство нерухомості "Вектор".

Байди-Вишневецького вул., 101

Пропоную до продажу простору 1-кімнатну квартиру за адресою: вул Смілянська,122/б в новому ЖК міста - Андорра, розташовану на 8-му поверсі 12-ти поверхового цегляного будинку (п’ята секція). Будинок введено в експлуатацію. Стан після будівельників. Загальна площа квартири складає 54 м2. Квартира має сучасне планування, що дозволить втілити в життя будь-які дизайнерські рішення. Однією з переваг даного ЖК є індивідуальне газове опалення. Територія комплексу повністю закрита та знаходиться під цілодобовою охороною. На території комплексу знаходиться дитячий та спортивний майданчики, мангал та зелені зони відпочинку, майданчик для паркування авто. Управління ЖК - ОСББ. Розташування комплексу є надзвичайно вдалим та має розвинену інфраструктуру. Поруч гарна транспортна розв’язка, магазини, парк і все необхідне для комфортного життя. Придбання нерухомості в сучасному ЖК – це вигідна інвестиція в майбутнє! Можливий продаж квартири по програмі Є-оселя. Не зволікайте, телефонуйте та домовляйтеся про перегляд!

можливий продаж по єОселя
Смілянська, 122/б

Кожен з нас шукає свій ідеальний варіан для життя - сучасний комплекс Сімейний Lux стане місцем, куди захочеться повертатися після виснажливого трудового дня. Якщо ви хочете придбати своє власне затишне житло, пропонуємо купити квартиру в ЖК Сімейний Lux, де ви зможе щодня насолоджуватися мальовничими краєвидами, могутнім Дніпром та свіжим повітрям і оцінити всю красу проживання в чудовому місті. Пропоную 1 кім. квартиру на 8-му поверсі 12-ти поверхового будинку, загальною площею 48кв.м, кухня- 14 кв.м. Квартира в стані- після будівельників. Індивідуальне газове опалення. Створено ОСББ. Працюємо з Е-ОСЕЛЯ! Елітний житловий комплекс включає в себе доглянуту закриту територію, з закритими автоматичними воротами, а житло в ньому комплексі відповідає передовим європейським стандартам. На території житлового комплексу розташовані дитячі ігрові комплекси з прогумованим покриттям і спортивні майданчики з тренажерами, а також пляж на березі Дніпра

Героїв Дніпра, 4

Унікальна пропозиція двокімнатної квартири з індивідуальним газовим опаленням провулок Крилова. Дуже теплий будинок із товстими стінами. Квартира чиста та охайна. Якісні м/п вікна. Модернізована система опалення з новими газовою колонкою та котлом. Обгороджена прибудинкова територія. Заїзд,гараж,сарай,та земельна ділянка яку можна використовувати як грядку. Тихе, спокійне місце з чистим повітрям.Чудова інфраструктура району. Поряд садок,школа, магазини,супермаркети,аптека,пошта,транспортні зупинки,тощо.

Крилова вул., 5

Пропоную вам ідеальний варіант від надійного забудовника - 2кім. Кв. від в ЕЛІТНОМУ ЖК Лагуна, що знаходиться по вул.Г.Дніпра з видом на Дніпро. Квартира розташована в цегляному будинку , загальною площею майже 60 кв.м, на 5 поверсі, має вдале і раціональне планування - кухня-12 кв.м і дві просторі кімнати. Квартира в стані після будівельників. В квартирі індивідуальне газове опаленням - встановлений двухконтурний газовий котел. Підключені всі комунікації. Сформоване ОСББ. Можливий продаж по програмі е-ОСЕЛЯ. Право власності маємо. Будинок, в якому розташована ця квартира, знаходиться в одному з кращих і мальовничих місць в Черкасах. Закрита територія, продумані комунікації, відеоспостереження, дитячий сучасний майданчик- все в цьому будинку направлено на максимальний комфорт і безпеку своїх жителів. Якщо Ви цінуєте комфорт, вибираєте активне життя і погоджуєтеся тільки на найкраще - ця квартира спеціально для Вас! Щоб переконатися в цьому, телефонуйте за вказаними телефонами в зручний для Вас час

Героїв Дніпра, 6

Продаж 2-кімнатної квартири 65 м2 в ЖК ОЛІМП! Здана секція! Можливість продажу під програму єОселя!, Продам двокімнатну квартиру в житловому комплексі «ОЛІМП», який розташований по вул. Сумгаїтська 15. Квартира в першій секції, яка вжк введена в експлуатацію. Сусіди активно проводять ремонтні роботи! ЖК Олімп найкращий житловий комплекс за якістю будівництва і рівнем оздоблення підїздів і прибудинкової території у м. Черкаси В квартирі встановлено якісні енергозберігаючі вікна та якісні вхідні двері. Встановлені лічильники на всі комунікації з можливістю вибору опалення(централізоване або автономне електричне). Всі лічильнки приховано у спеціальній шафі біля квартири.

можливий продаж по єОселя
Сумгаїтська вул., 15
1 - 24 з 360 результатів