Продам двухкімнатну квартиру з шикарним плануванням та краєвидом по вул. Праведниці Шулежко, 33. Квартира загальною площею 74 кВ.м.: кухня 10 кВ.м. з виходом на балкон 5, 8 кВ.м, зал 19, 4 кВ.м, спальня 22, 3 кВ.м, с/в роздільний 4, 3 та 2, 2 кВ.м. та коридор з нішею. Краєвид з кухні та зали на р. Дніпро, спальня - на місто.

власник
можливий продаж по єОселя
Пушкіна вул., 33

Цікава квартира в цегляному будинку, район ЖД вокзалу Цікава пропозиція на ринку нерухомості. Квартира в цегляному будинку. Невеликої площі, однак цікаво перепланована. В квартирі дві окремі спальні та вітальня. Ідеальний варіант для сім‘ї, в якій цінять особистий простір. Будинок знаходиться в тихому районі, поруч є 2 школи, магазини, зупинки транспорту. Можна багато писати про переваги даної квартири та все ж краще побачити її. Телефонуйте, домовимося про перегляд.

Хоменка вул., 5

Оренда 2 кімнатної квартири в районі мясокомбінату. Квартира в житловому стані з необхідною побутовою технікою. Додаткові питання за телефоном.

Смілянська , 123
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2 кімнатна квартира в центрі Південно-Західного району, по просп. Перемоги, 42. Квартира в гарному жилому стані. У квартирі замінено вікна на металопластикові, ванна кімната та санвузол у сучасній плитці, встановлені лічильники газу, холодної та гарячої води, встановлений бойлер. Стан квартири дозволяє заїхати в неї одразу після купівлі. Прямий продаж, взамін нічого не шукаємо. Гарний будинок з чудовим розташуванням. У дворі будинку дитячий садок, поруч школа № 26 та № 30. Поруч є велика стоянка з закритою територією і охороною. Також поряд гіпермаркет Епіцентр, магазини, спортзал, кав‘ярні, зоомагазини та зупинки громадського транспорту. Телефонуйте, перегляд за домовленістю. Комісія АН 2% від вартості квартири. АН «Бізнес Партнер» лише реальні об‘єкти та безпечні угоди. Купуйте з нами вигідно.

30-річчя Перемоги вул., 42

Сучасні та затишні апартаменти в самому серці міста! квартира вражає своїм простором та функціональністю, простора кухня площею 17 кв.м., окремий зал та спальня, де кожен куток максимально використаний для вашого комфорту. Ремонт виконаний із застосуванням найкращих матеріалів і сучасних дизайнерських рішень. Стіни фарбовані з елементами декоративного шпаклювання, багаторівнева система освітлення додає стилю та затишку вашому новому дому. Панорамні вікна забезпечують неймовірний вид на місто. Особливі переваги квартири включають автономне газове опалення і систему теплої підлоги, що забезпечують комфорт у будь-яку пору року, кондиціонер та бойлер для вашого зручного використання. Простора кухня оснащена вбудованою технікою Whirlpool, включаючи варильну поверхню, духову шафу та холодильник. Інфраструктура району дуже розвинена: центральне розташування, закритий двір з доглянутою прибудинковою територією і місцями для відпочинку. Житловий комплекс "Рідний Дім", перший секція, знаходиться на вулиці Байди Вишневецького, будинок 101. Не втрачайте можливості — зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд квартири і особисто відчути всі її переваги! Квартира абсолютно нова і продається з усім, що ви бачите на фото.

Байди-Вишневецького вул., 101

Продам квартиру після будівельників на 15-му поверсі 17-ти поверхового будинку. Загальна площа 70м2. В квартирі встановлені панорамні вікна з якісними склопакетами, електроплити, отоплення- з вертикальним стояком и горизонтальной поквартирною розводкою ( передбачене місце для встановлення квартирного лічильника на тепло). Сам будинок знаходиться в центрі Черкас. Поряд вся інфроструктура: садочки №5, 31, школі №11, 12, супермаркети, аптеки, центральний ринок, ДК " Дружба народів", зупинка громадського транспорту та ін. Продаж по переуступці . Телефонуйте!

Благовісна, 210

Продаж двокімнатної квартири в новобудові ЖК Резиденція - зроблений якісний дорогий ремонт - залишаються меблі і техніка ( вбудована посудомийна машина, вбудований холодильник, кондиціонери, пральна машина, бойлер ) - Опалення : електро-котел, є підігрів підлоги. - 2 лоджиї+1балкон - 2 роздільні великі кімнати. - Будинок введений в експлуатацію в 2020 році - Своя закрита територія, автоматичні Ворота, підземний паркінг, дитячий майданчик, своя підстанція. Агенція Нерухомості Вектор

можливий продаж по єОселя
Гоголя, 261

В одному з найпопулярніших районів міста, продається 2-кімнатна квартира площею 48 кв.м. Розвинена інфраструктура. У дворі будинку розташований дитячий садок Зручна Транспортна розвязка в будь-яку точку міста! Про переваги даної квартири: - Квартира знаходиться на комфортному 4 поверсі; - просторі світлі кімнати на один бік. Квартира не кутова! Дуже тепла. Зроблено якісний ремонт, пластикові вікна, балкон засклений. У квартирі замінено проводку, вирівняні стіни. Покриття для підлоги в кімнатах - ламінат, кухня - кахель. - СУ- роздільний в кахлі, нова сантехніка. - У подарунок новим господарям залишиться кухонний гарнітур, шафа, кондиціонер.

Вернигори вул., 27

Продаж 2 к. квартири в ПЗР, загальною площею 51 кв. Знаходиться на зручному 3 поверсі 9 поверхового панельного будинку по вул. Тараскова 5. В квартирі зроблений косметичний ремонт, замінено вхідні двері, частково міжкімнатні, замінені вінка і балконний блок, є бойлер та лічильники на воду, газ та світло. Поруч є школи та садочки, супермаркети, кафе, відділення пошти, аптеки. Зручна транспортна розвʼязка та розвинена інфраструктура. Запрошуємо вас на перегляд. За додатковою інформацією телефонуйте 098-320-30-30 Юлія

Тараскова вул., 5

Приєднуйтесь до огляду цієї чудової двокімнатної квартири, розташованої на пятому поверсі у серці престижного району "центр", у ЖК "Симфонія", за адресою: бульвар Шевченка, 150/1. Загальна площа цієї квартири - 60 квадратних метрів, а її якісний ремонт прикрашає кожен куток. Повноцінна спальня та кухня-студія забезпечують максимальний комфорт та зручність. Поблизу розташована вся міська інфраструктура, що робить життя ще зручнішим і приємнішим. Не пропустіть можливість стати власником цієї надзвичайної квартири та насолоджуватися життям у самому серціі міста!

Шевченка, 150/1

Запрошуємо вас оглянути цю чудову двокімнатну квартиру, яка розташована на 4-му поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку у місті Черкаси, за адресою: бульвар Шевченка, 90. Ця квартира має загальну площу 53 квадратних метрів, з кухнею площею 10 квадратних метрів. Вона знаходиться у добре збереженому будинку, та вже зроблений косметичний ремонт. Особливості квартири включають засклений пластиковими вікнами балкон, вирівняні стелі у всьому приміщенні та наявність кухонного гарнітуру, який залишається новим власникам. Розташування цієї квартири надає зручний доступ до всієї необхідної інфраструктури для комфортного проживання, включаючи дитячий садок, школу, продуктовий супермаркет «Делікат» та зупинки громадського транспорту. Квартира має одного дорослого власника і відсутність будь-яких боргів. Швидкий вихід на угоду забезпечений. Не пропустіть шанс стати щасливим власником цієї прекрасної квартири!

Шевченка бульв., 90

Продаж двокімнатної квартири. Стан після будівельників. ЖК РІДНИЙ ДІМ. Розташована на восьмому поверсі цегляного десятиповерхового будинку, вже зданого в експлуатацію, право власності на руках.

можливий продаж по єОселя
Байди-Вишневецького вул., 101

Пропонується до продажу 2 кімнатна квартира з функціональним плануванням та сучасним дизайном. Вона ідеально підходить для тих, хто цінує якість та комфорт життя. Зонально квартира розділена на затишну вітальню з великим зручним кутовим диваном, простора кухня з панорамними вікнами, всією необхідною технікою та меблями, окрема спальна кімната. У квартирі максимально раціонально використаний простір, вбудовані зони для зберігання речей, якісні меблі, ванна кімната з окремо стоячою ванною та душем. Ремонт зроблений з використанням найкращих матеріалів та актуальних дизайнерських рішень, фарбовані стіни з елементами декоративного шпаклювання та без підлогових плінтусів підкреслюють сучасність та естетичний вид квартири. Кухонні меблі зроблені з використанням систем Blum та стільниці зі штучного каменю. Вбудована техніка : індукційна варильна поверхня, витяжка, духова шафа, мікрохвильова піч, вбудований холодильник, чайник, посудомийна машина від Gorenje, пральна машина та сушильна машина Bosh, бойлер 80-л, система очищення води. У квартирі забезпечений затишок завдяки інверторному кондиціонеру, системі теплої підлоги та стильним дизайнерським радіаторам. У просторій спальні з великим вікном створена затишна атмосфера, тут зручне ліжко, простора шафа для зберігання речей та телевізор для вашого відпочинку. Квартира абсолютно нова, продається з всім, що є на фото. Ця квартира — вибір тих, хто надає перевагу комфорту, естетиці та функціональність у кожній деталі свого житла. Телефонуйте, щоб домовитись на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Добровольчих батальйонів вул. (Червоноармійська), 203/3

Продам 2-х кімнатну квартиру в новому житловому комплексі Андорра, по вул. Смілянська 122 секція 5. Квартира загальною площею 58 кв.м, простора кухня з балконом., висота стелі 2,60 м., вид з вікон в двір. Автономне газове опалення. Будинок зданий в експлуатацію, комунікації підключені, ліфт працює, сформоване ОСББ. В квартирах активно виконують ремонтні роботи. Комплекс зданий в експуатацію,ю Сучасний великий дитячий майданчик, зони відпочинку, двір закритого типу.

смілянська, 122

Продається двокімнатна квартира з дуже гарним плануванням. Квартира знаходиться в новому зданому будинку, який вже заселений в районі ПЗР за адресою Корольова 20/1. Поряд є всі необхідні магазини, біля будинку велика парковка, дитячий майданчик. Квартира з дуже гарним плануванням. Роздільні кімнати (одна з них велика квадратної правильної форми), санвузол, також, роздільний, великий коридор, кухня. Велика лоджія, вихід до якої можливий, як з кухні, так і з кімнати. Вікна квартири виходять в тихий двір. В квартирі вже зроблена чорнова стяжка. Встановлені радіатори. Всі комунікації заведені в квартиру. Опалення централізоване. Співпрацюємо за державною програмою іпотечного кредитування єОселя. Запрошую на перегляди.

можливий продаж по єОселя
Корольова Академіка вул., 20/1

Неймовірно затишна квартира для сімʼї з двома спальнями та кухнею - студією! Тут поєднано смак та якість, ремонт робили з думкою про себе; Автономне електроопалення, тепла підлога по всій квартирі, терморегуляція, фільтр жорсткої води, магнітні стопери - комфорт в деталях! Простора спальня з балконом та вбудованою вмісткою шафою. Дитяча - 23 кв- для двох діток, і навіть різнополих, адже вже зонована для максимальної зручності та індивідуальності діток! Закритий ЖК, підземний паркінг, ліфт завжди працює! В квартирі залишається все! Приходьте, ви будете в захваті!

Гоголя, 261/1

Продаж 2 кімн. кв. в р-ні ПЗР. Квартира з сучасним ремонтом (ремонт господарі робили для себе), замінена проводка (нові автомати), скрізь по квартирі встановлені якісні двокамерні склопакети, балкон засклений, стеля потянута, підлога - кахель в коридорі та на кухні, в кімнатах якісний лінолеум, дуже простора кухня за рахунок площі коридору. Кухня вбудована - дуже виразна (хозяйці сподобається на 100%), посудомийна машинка залишається, с/у обладений плиткою (препланований та збільшений) - виглядає дуже по сучасному, замінена сантехніка (стоять лічильники), кімнати просторі та світлі, частково залишаються вбудовані меблі, кондиціонер. Квартира дуже тепла та світла, взимку буде комфортно на 100%. Розташування - 2 хв. до зупинки громадського транспорту та продовольчого магазину, 2 школи та садочок біля будинку. Великий дитячий майданчик. Взагалі є все необхідне для комфортного проживання. Квартира вас дуже приємно вразить, тому запрошую вас на її перегляд. Показуємо в будь - який час та день. Телефонуйте та не вагайтесь, квартира достойна вашої уваги.

Героїв Майдану вул. (Гайдара), 12

Пропонуємо до купівлі чудову квартиру в новобудові,зручне місце розташування-Байди Вишневецького 97.Цегляний будинок,закритий двір,в будинку 2 ліфта(пасажирський і грузовий),опалення централізоване,є можливість встановити лічильник на опалення в квартиру.Гарне планування-велика кухня-студія і окрема кімната,роздільний санвузол.Площа квартири-80 м.кв.Стан-після будівельників.Неймовірний краєвид з вікна.Запрошую на покази в зручний час для Вас.

Байди-Вишневецького вул., 97

Продам простору та дуже світлу 2к квартиру з гарним краєвидом в центрі міста. Квартира загальною площею 80кв.м розташована на 10 поверсі в новому будинку, вул. Байди Вишневецького буд. 97. Стильний та сучасний будинок побудований з урахуванням актуальних тенденцій та норм будівництва. У квартирах активно виконують ремонтні роботи. Панорамні вікна та чудовий вид на місто. Стан квартири - після будівельників, встановлені радіатори. Будинок обладнаний двома ліфтами, на під’їзд встановлено лічильник опалення, а завдяки горизонтальній розводці опалення є можливість встановити індивідуальний лічильник опалення на квартиру. Також працюємо по єОселі. На квартиру оформлено право власності, відсутні будь-які заборони обмежень та обтяжень. Дану квартиру можна використовувати, як для проживання так і інвестувати кошти та отримувати прибуток. Вся необхідна інфраструктура в пішій доступності.

Байди-Вишневецького вул., 97

Велика двокімнатна квартира на Митниці в уже зданому будинку по Гагаріна 41/2. Закритий двір. Парковка. Поряд вся необхідна інфраструктура: супермаркети, магазини, школи, садочки, транспортна розвʼязка, до центру міста пішки 5 хв, поряд пляж. Зручний четвертий поверх. Стіни будинку цегляні з утепленням. Квартира велика загальною площею 79 м.кв. Дві великі кімнати. Велика кухня площею 13 м.кв. Лоджія. Санвузол роздільний. Великий коридор, де можна зробити гарну гардеробну та не займати місця шафами в кімнатах. Співпрацюємо по програмі єОселя. Запрошую на перегляди!

можливий продаж по єОселя
Гагаріна вул., 41/2

Продається двокімнатна квартира на зручному шостому поверсі класичного планування з двома роздільними кімнатами. Загальна площа - 50 м. кв. Простий жилий стан, встановлені лічильники на воду, є частково склопакети. Дзвоніть!

Олени Теліги вул. (Конєва), 9

Якщо Ви хочете жити в самому серці міста, в НОВОБУДОВІ- то ця квартира саме для ВАС. Центр поза конкуренцією-тут найкраща інфраструктура. Темп, ритм, все вирує...це про ВАС? Тоді Вам потрібно поспішити, доки ця квартира у продажу! Знаходиться за адресою-Гоголя 261/2 (3 секція). Просторі кімнати дають можливість втілити всі дизайнерські задуми. Загальна площа - 73м2. Комфортний 4 поверх, з гарним видом на місто. Панорамні вікна дають максимальне природнє освітлення, виділяючи при цьому лаунж зону та балкон 3 м2, який можна зробити як окремий робочий кабінет. При бажанні можна зробити кухню-студію та окрему спальну кімнату. Висота стелі-2,75м. Комунікації заведені. Автономне електроопалення (15 кВт-дозволена потужність). Лічильники на світло та воду встановлені. Зроблена тепла підлога. Перевагою цього ЖК є закрита територія з охороною та відеоспотереження. Є можливіть купити або орендувати паркомісце. Із класним дизайн-проектом Ви зможете раціонально використати кожен м2 в цій квартирі. Сусіди на поверсі вже живуть, можна доробити ремонт та заселитися вже в цьому році. Ціна 75000$ Слухаємо всі пропозиції! Ключі в АН, телефонуйте 0973951293

Гоголя, 261/2

Продается 2х комнатная квартира в новострое, на Мытнице, по ул. Гагарина, 41/1 - «Видовая» квартира расположена на 16 этаже 16 этажного ТЕПЛОГО, КИРПИЧНОГО дома. Есть высокий техэтаж. - Квартира очень СВЕТЛАЯ и ПРОСТОРНАЯ. - Общая площадь-83 кв.м, жилая площадь- 39 кв.м, кухня-9,1 кв.м. - Выполнен качественный, современный ремонт из дорогих материалов - Установлены счетчики на электричество и воду. - Индивидуальное газовое отопление. - Шикарный вид на Днепр из каждой комнаты и кухни. - Большой, уютный балкон с открытой терраской. -Установлена сигнализация. - Закрытый уютный двор. Ключи в АН 70000у.е. Готовы к Торгу Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Гагарина, 41/1

Продаж 2 к квартири в новобудові по вул.Корольова 20/1, квартира знаходиться на 8 поверсі, має гарне планування та просторі кімнати, є два великих балкони, та роздільний санвузол. Загальна площа квартири 69,2м2, будинок зданий в експлуатацію та майже повністю заселений, в квартирі є газ, встановлені лічильники та радіатори на опалення. Будинок утеплений. Ціна 56 000$.Готові слухати пропозиції. За додатковою інформацію телефонуйте 098-320-30-30 063-499-53-57

Корольова Академіка вул., 20/1
1 - 24 з 271 результатів