власник
Гоголя вул., 302

Продам двухкімнатну квартиру з шикарним плануванням та краєвидом по вул. Праведниці Шулежко, 33. Квартира загальною площею 74 кВ.м.: кухня 10 кВ.м. з виходом на балкон 5, 8 кВ.м, зал 19, 4 кВ.м, спальня 22, 3 кВ.м, с/в роздільний 4, 3 та 2, 2 кВ.м. та коридор з нішею. Краєвид з кухні та зали на р. Дніпро, спальня - на місто.

власник
можливий продаж по єОселя
Пушкіна вул., 33

Продам трьохкімнатну квартиру в новобудові р-н Казбет по вул. Праведниці Шулежко, 33. Загальна площа квартири: 102 кв.м. Житлова площа: 66, 2 кв.м. (27, 5 кв.м., 15, 8 кв.м., 23, 0 кв.м.) Кухня: 12, 3 кв.м. з виходом на балкон 6, 0 кв.м. (в загальну площу входить 2 кв.м.) Квартира з краєвидом на 3 сторони: р. Дніпро, Нову Митницю, Холм Слави, центр, парк, міст.

власник
можливий продаж по єОселя
Пушкіна вул., 33
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1-кімнатну квартиру в центральній частині міста Черкаси, 4 поверх панельної п"ятиповерхівки . Типова " хрущівка", кутова. Потребує КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ! Встановлено лічильники на воду , газ, електроенергію. Є балкон. Поруч Собор (Першотравневий парк), зупинка транспорта, супермаркети, 2 школи, дитсадочок, інша інфраструктура. Фото інтер"єру за запитом. Ціна 24900.

ексклюзив
смілянська, 80

Продається трикімнатна квартира в новобудові з окремими кімнатами, житловою площею 45,3 роздільним санвузлом та кухнею 11,52м2. Загальна площа квартири складає 77,52 м², вона розташована на зручному 7-му поверсі. Житловий комплекс знаходиться по вулиці Віталія Вергая, ЖК «Новий Парковий». Особливості квартири: • Велика лоджія та просторий коридор, де можна встановити шафу-купе. • Несучі стіни виконані з двох цеглин (51 см) та утеплені зовні 10 см утеплювачем. • Несучі стіни оштукатурені для додаткової теплоізоляції та естетичного вигляду • Встановлені 3 лічильники: на холодну воду, електроенергію (10,5 кВт на квартиру) та тепловий лічильник. • Якісні вхідні двері та металопластикові вікна забезпечують надійність і теплоізоляцію • Висота стелі становить 2,7 м, що додає відчуття простору. Будинок розташований на закритій території, яка охороняється, забезпечуючи безпеку мешканців. Перші поверхи відведені під магазини, що забезпечує власну інфраструктуру в комплексі. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт, безпеку та зручне місце розташування. Продаж по переуступці Також є підвальна комора, площею 6 м2, яку можна буде придбати разом з квартирою за додаткову плату. Покупець сплачує комісію агентства 2 % Вартість 52500$

Віталія Вергая вул. (Батицького Маршала), 7

Продам квартиру в жилому комплексі "Пушкіна" по вул. Праведниці Шулежко, 33. У 2й секції, де вже живуть люди. В квартирі встановлені лічильники на опалення, що значно дає економити. Також двухтарифний лічильник на електроенергію (день/ніч) та воду.

власник
можливий продаж по єОселя
Пушкіна вул., 33

Продаж однокімнатної квартири в одному з найкращих ЖК міста Черкаси. ЖК «Олімп» сучасний житловий квартал із власною інфраструктурою. Квартира знаходиться в першій секції (вже здана) на 6 поверсі, вікна виходять у двір. По квартирі виконана розводка електроенергії та зроблена чорнова штукатурка. Загальна площа квартири 44 м2. Ціна 38000$/Торг

можливий продаж по єОселя
Сумгаїтська вул., 15

Дуже крута пропозиція продажу квартири в новому ЖК "Лагуна", закритого типу. Це вишуканий комплекс з особливою архітектурою, який поєднує в собі ідеал комфортного проживання у динамічному місті з розміреним і тихим життям на березі Дніпра. Проектувальниками та будівельниками приділена велика увага технічним характеристикам комплексу. Квартира розташована на другому поверсі десятиповерхового цегляного будинку, утепленого мінватою, з панорамними вікнами та індивідуальним газовим опаленням за рахунок двуконтурного котла. Квартра має дуже вдале планування: велика кухня-вітальня, з вікна якої можна бачити Дніпро, ванна, спальня та, що дуже зручно, гардиробна кімната. Біля будинку облаштований дитячий майданчик, а також місця для парковки. Ця картира варта вашої уваги, реальноому покупцеві-торг.

Героїв Дніпра, 6

Продам квартиру після будівельників на 15-му поверсі 17-ти поверхового будинку. Загальна площа 70м2. В квартирі встановлені панорамні вікна з якісними склопакетами, електроплити, отоплення- з вертикальним стояком и горизонтальной поквартирною розводкою ( передбачене місце для встановлення квартирного лічильника на тепло). Сам будинок знаходиться в центрі Черкас. Поряд вся інфроструктура: садочки №5, 31, школі №11, 12, супермаркети, аптеки, центральний ринок, ДК " Дружба народів", зупинка громадського транспорту та ін. Продаж по переуступці . Телефонуйте!

Благовісна, 210

Продам однокімнатну квартиру в центрі міста. Квартира розташована на 16му поверсі з видом на місто. Загальна площа квартири 62 кв.м. можливо перепланувати в двухкімнатну. Квартира вже готова до ремонту. По всім питанням та переглядам телефонуйте.

власник
Гоголя вул., 302

Житлові комплекси у Черкаси

Продаж двокімнатної квартири. Стан після будівельників. ЖК РІДНИЙ ДІМ. Розташована на восьмому поверсі цегляного десятиповерхового будинку, вже зданого в експлуатацію, право власності на руках.

можливий продаж по єОселя
Байди-Вишневецького вул., 101

Продається однокімнатна квартира в новому будинку в центрі міста по вул. Благовісна 210. Новий будинок, нові комунікації, сучасне планування, переважно молоді сусіди. Є можливість оформити по договору переуступки та оформити первинну реєстрацію вже безпосередньо на себе. Квартира доволі простора, загальною площею 57 м.кв., розташована в середині будинку, на 5-му поверсі, вікна виходять на Схід. Вікна додатково утеплені. В квартиру заведені всі комунікації. Завдяки горизонтальній розводці опалення можна буде встановити індивідуальний лічильник тепла на квартиру. Дизайн-проект в подарунок (фото прикріплені в оголошенні). Будинок монолітно-каркасний, утеплений, обладнаний двома ліфтами (грузовий та пасажирський), гарна локація, в пішій доступності Ринок, Дружба народів, ТРЦ Піонер, кафе, школи та дитячі садки на вибір, тощо.

Благовісна вул., 210

Продаж сучасної затишної квартири в р-ні 700 річчя. Будинок цегляний та утеплений пинопластом 10 см. Дуже тепла, автономне електричне опалення, нові комунікації, сумісний с/у, великий балкон з панорамними вікнами, енергозберігаючи склопакети, лічильники на воду та електроенергію, будинок закритого типу, паркомісце, дитячий майданчик, буде створено ОСББ, можливо зробити своє планування. Дуже зручне розташування: поруч школа, садочки, зупинки громадського транспорту, магазини. Продаж може бути по переуступці. На фото проект. Показуємо в зручний для Вас час! ТЕЛЕФОНУЙТЕ!!

Добровольського вул., 26

Продам 2-х кімнатну квартиру в новому житловому комплексі Андорра, по вул. Смілянська 122 секція 5. Квартира загальною площею 58 кв.м, простора кухня з балконом., висота стелі 2,60 м., вид з вікон в двір. Автономне газове опалення. Будинок зданий в експлуатацію, комунікації підключені, ліфт працює, сформоване ОСББ. В квартирах активно виконують ремонтні роботи. Комплекс зданий в експуатацію,ю Сучасний великий дитячий майданчик, зони відпочинку, двір закритого типу.

смілянська, 122

Продається 1 кім.кв в новобудові по вул. Героїв Дніпра 53/4, район центральної Митниці. Будинок вводиться в експлуатацію в серпні 2024року. Квартира в стані після будівельників. Висота стелі 2.75м. З балкона є вид на Дніпро. У квартиру заведено 10 квт електроенергії, а це означає, що є можливість встановити індивідуальне електричне опалення. Лічильник тепла на будинок. Ціна 42000$ Після введення в експлуатацію будинку, ціна квартири буде вищою.

Героїв Дніпра вул., 53/4

Трикімнатна квартира з ідеальним плануванням та дизайнерським проектом. Квартира знаходиться на 9 поверсі 17 поверхового будинку, з чудовим краєвидом на Дніпро. У квартирі виконаний якісний ремонт після будівельників: наново накладена штукатурка, лазерна стяжка підлоги, нова проводка з виведенням в електролічильник, ванна та туалет повністю перероблені, виведено нові виходи під сантехніку та пральну машину. Квартира без меблів та техніки. З кімнат є вихід на засклені лоджії. Вид із вікна Вас надихне і буде приємно тішити щодня. Вікна та балконні двері зроблені з високоякісних матеріалів, що складаються з пятикамерних профілів з однокамерним склопакетом. Опалення – централізоване з горизонтальним розведенням. Є можливість поставити лічильник на тепло в квартирі і через додаток "розумний будинок" з телефону регулювати температуру в квартирі. Лічильники на теплу та холодну воду, електрику – встановлені. Будинок повністю заселений, є паркомісце! Все поряд, магазини, ТРЦ, ресторани, банки, кафе, дитячий майданчик! В районі багато шкіл та садочків! Телефонуйте! Готові до розумного цінового діалогу!

Смілянська, 2/1

Продам простору та дуже світлу 2к квартиру з гарним краєвидом в центрі міста. Квартира загальною площею 80кв.м розташована на 10 поверсі в новому будинку, вул. Байди Вишневецького буд. 97. Стильний та сучасний будинок побудований з урахуванням актуальних тенденцій та норм будівництва. У квартирах активно виконують ремонтні роботи. Панорамні вікна та чудовий вид на місто. Стан квартири - після будівельників, встановлені радіатори. Будинок обладнаний двома ліфтами, на під’їзд встановлено лічильник опалення, а завдяки горизонтальній розводці опалення є можливість встановити індивідуальний лічильник опалення на квартиру. Також працюємо по єОселі. На квартиру оформлено право власності, відсутні будь-які заборони обмежень та обтяжень. Дану квартиру можна використовувати, як для проживання так і інвестувати кошти та отримувати прибуток. Вся необхідна інфраструктура в пішій доступності.

Байди-Вишневецького вул., 97

Продаж однокімнатної квартирі в центрі Черкас по вул. Смілянській. Новий ЖК комфорт класу який полюбився всім якістю будівництва і правильним плануванням. Квартира знаходиться в 4й секції на 5му поверсі, звідки відкривається прекрасний вид на місто. В 49 м.кв. вмістилася велика кімната 22м.кв. та гардеробна, яку можливо збільшити (або зробити кабінет). Кухня з балконом. Особливістю квартир в ЖК є широкі перестінки між квартирами (38 см), що дає додаткову шумоізоляцію. Перестінки в квартирі з цегли та газоблоку дають можливість швидко і якісно зробити перепланування. В будинку газове індівідуальне опалення, на квартиру вже встановлений свій лічильники. Закрита територія будинку, з відео наглядом та 50% заселених сусідів. Ви будете задоволені цією покупкою! Дзвоніть за телефоном, розповімо детальніше! Ціна обговорюється з реальним клієнтом!

Смілянська вул., 122

Якщо ви мрієте мати власне житло з виходом на набережну Дніпра, то ЖК City Park у Черкасах, це чудовий варіант. ЖК City Park знаходиться по вул. Козацька зі своєю інфраструктурою та власним басейном. Із переваг ще додатково є підземний паркінг, цілодобова охорона та власний великий пляж з виходом на Дніпро. Це ЖК еліт-класу для справжніх цінителів. Висота стелі складає 2,7 метра, своє індивідуальне опалення, панорамні вікна з виходим на воду. Квартира загальною площею 50 м.кв. з вдалим плануванням, де можливо зробити кухню студію та велику кімнату з гардеробною. Ви будете задоволені цією квартирою! Дзвоніть!

Героїв Дніпра вул., 4/1

Продам чудову квартиру 48,5 м2 в 5-тій секції ЖК Графський. (вул.. Добровольчих Батальйонів 203/2) Секція здана в експлуатацію, комунікації підключені, активно виконуються ремонтні роботи у квартирах, ліфти працюють. Квартира у цегляному будинку з вдосконаленим, узаконеним плануванням : кухня студія 32,4 м2 та спальна кімната 11,5 м2, с/вузол сумісний 4,6 м2, висота стелі 2,68 см. Простора квартира з великими панорамними вікнами та хорошим виглядом з них на простір перед будинком. У квартирі виконані додаткові ремонтні роботи вартістю 80 000 грн. : - перепланування, штукатурка стін та заливка підлоги. Інфраструктура району розширюється з кожним днем, відкрито вже безліч магазинів, салонів краси, супермаркет, кафе. Територія будинку закритого типу з дитячим майданчиком. Телефонуйте, перегляд в зручний для Вас час. Співпрацюємо за державними програмами єОселя. Іпотека і т.д.

можливий продаж по єОселя
Добровольчих батальйонів вул. (Червоноармійська), 203/2

Пропонуємо до купівлі чудову квартиру в новобудові,зручне місце розташування-Байди Вишневецького 97.Цегляний будинок,закритий двір,в будинку 2 ліфта(пасажирський і грузовий),опалення централізоване,є можливість встановити лічильник на опалення в квартиру.Гарне планування-велика кухня-студія і окрема кімната,роздільний санвузол.Площа квартири-80 м.кв.Стан-після будівельників.Неймовірний краєвид з вікна.Запрошую на покази в зручний час для Вас.

Байди-Вишневецького вул., 97

У продажу вишукана однокімнатна квартира в Черкасах. Знаходиться в новобудові центра міста. Будинок розташований на перехресті вул. Гоголя та вул. Смілянська. Поряд вся необхідна інфраструктура: магазини, садочки, школи, ринок, розважальні ТРЦ. Квартира вражає своїм комфортом та видом на місто з панорамних вікон. Комфортний восьмий поверх, своя парковка. У квартирі є простора кімната та кухня студія. Запрошуємо вас відчути комфорт і затишок в елітній новобудові! Продається ще по переуступці, немає великих податків! Ідеальний вибір для тих, хто цінує якість життя та бажає мати все необхідне навколо. Приємного перегляду та затишних моментів у новому домі!

Смілянська вул., 48

Продається однокімнатна квартира на середньому 9 поверсі, сімнадцятиповерхового будинку. З дуже гарним видом з вікна на алею та Дніпро. В квартирі зроблені чорнові ремонтні роботи, що зекономить кошти на перших етапах ремонту. Встановлені якісні вікна, радіатори, лічильники на воду та опалення. В будинку горизонтальна розводка опалення. Велика гарна лоджія. Будинок зданий в експлуатацію. Працюють ліфти. Сусіди інтенсивно роблять ремонти. Знаходиться в чудовій локації нашого міста, біля самого ТРЦ Дніпроплаза. Поряд з будинком є все необхідне: садочки, школи, магазини, ТРЦ, аптеки, парковка, мальовнича набережна Дніпра. Співпрацюємо по програмі єОселя та іншим державним програмам. Запрошую на перегляди!

Припортова вул. (Героїв Сталінграда), 32

Продається двокімнатна квартира з дуже гарним плануванням. Квартира знаходиться в новому зданому будинку, який вже заселений в районі ПЗР за адресою Корольова 20/1. Поряд є всі необхідні магазини, біля будинку велика парковка, дитячий майданчик. Квартира з дуже гарним плануванням. Роздільні кімнати (одна з них велика квадратної правильної форми), санвузол, також, роздільний, великий коридор, кухня. Велика лоджія, вихід до якої можливий, як з кухні, так і з кімнати. Вікна квартири виходять в тихий двір. В квартирі вже зроблена чорнова стяжка. Встановлені радіатори. Всі комунікації заведені в квартиру. Опалення централізоване. Співпрацюємо за державною програмою іпотечного кредитування єОселя. Запрошую на перегляди.

можливий продаж по єОселя
Корольова Академіка вул., 20/1
1 - 24 з 821 результатів