Повноцінна 2к кв без зайвої площі. Зроблена якісна проводка та сантехнічна розводка. Зроблено шумоізоляція підлоги. Виводи під теплу підлогу, прохідні вимикачі, вдосталь розеток та різні типи освітлення. Квартиру повністю підготовлено під стяжку та штукатурку. Кухню розділено на робочу зону та вітальню. Додаю фото з дизайн-проекту для розуміння. Бойлер та інсталяція у подарунок. Відео скину в месенджери. На території ЖК: ландшафтний дизайн, дитячі майданчики, магазини, супермаркети, аптеки, Єва, Розетка, НП, Сінево, садочки, школи, мед.заклади, SPA, більярд, тенісні корти, тренажерка, футбольне та баскетбольні поля, і багато іншого на території ЖК. Будинок заселено. $37,000 Документи в порядку. Ніхто не прописаний. Податки навпіл. +38********15 Ірина

власник
Продам 1к з переплануванням в 2к ЖК Чайки

Продам 1к квартиру у ЖК Метрополіс будинок №3, секція 1, 4й поверх/ 45м2. Стадія будівництва знаходиться на фініші. Забудовник орієнтує на кінець 1го кварталу 2025 року. Додатково прикріплюю візуалізації які робив для себе. Причина продажу, поповнення в сімʼї, відповідно потрібно підібрати більший варіант. Податок сплачується покупцем!

власник
ЖК Метрополіс, 1к квартира, м. Теремки

Продаеться зручна та затишна однокімнатна квартира з ремонтом та меблями в с.Чайки.Поруч Київ! Квартира розташована на 4 поверсі чотирьохповерхового будинку з ЛІФТОМ! Є власне паркомісце! Опалення -центральне, але є ще й індивідуальне електро. Тепла підлога. Центральне водопостачання. Дворик з гарним ландшафтом. Хто мріє про затишне комфортне життя поблизу Києва телефонуйте! Покажу квартиру в зручний для вас час!

1 к. квартира з ремонтом.67м2. Чайки.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ПРОДАЖ 3 - КІМНАТНОЇ КВАРТИРИ! Квартира включає в себе: Кухню вітальню облаштовану меблями та технікою; Дві роздільні кімнати з меблями; Суміжний санвузол з сушаркою для білизни та пральною машиною, також є водяна тепла підлога від 2х - контурного котла; Простору гардеробу; Балкон з чудовим виглядом на територію будинку; Також є окрема комора; Прихожу зона з шафою для верхнього одягу; Опалення від 2-х контурного газового котла; В кожній кімнаті встановлений рекуператор повітря; По всій квартирі встановлені прохідні вимикачі світла; Встановлена LED підсвітка на кухні та в кімнатах; Чудово розвинена інфраструктура: в двух хвилинах пішки школа та дитячий садок, в 5 хвилинах пішки фора, зелена лавка та багато іншого. Зручна транспортна розвʼязка: поряд Житомирська траса, до метро Житомирська та Академмістечко 10 хвилин на автомобілі.

Продаж 3 кімнатної квартири с.Чайки ЖК СОЦ ТАУН

Популярні запити

Географія Чайки