Продам 2-кімнатну квартиру у жилому комплексі комфорт-класу «Емоція», вул. Промислова буд. 1Є, Обуховський район, Хотів, станція метро "Либідська" - 20 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-954-902 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія «Team Development». Будинок введений в експлуатацію. Право власності отримано. 2-й поверх 7-ти поверхового будинку. Загальна площа - 55.7 кв.м: кухня 9.6 кв.м, 2 роздільні кімнати, 2 роздільних санвузла, 1 лоджія. У квартирі виконан якісний євроремонт. Індивідуальне газове опалення. Підігрів підлоги. Продається з сучасними меблями та технікою. Квартира двостороння. Також окремо можно купити комору - 4.2 м.кв - вартість - $5 тис. Вартість - $72 тис. за обєкт. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719 - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Промислова вул., 1є

Без комісії для покупця. Продаж однокімнаткної квартири Хотів ЖК Емоція. Квартира на комфортному 3 поверсі 5 поверхового будинку, є ліфт. Чудове роздільне планування з правильними формами, дає можливість облаштувати комфортну спальню, на кухні є простір для робочої зони та відпочинкової зони з диваном і телевізором. Будинок зданий в 2021 році, документи права власності, податки за себе продавець сплачує, без прописаних, прямі договора. Цей комплекс відрізняється невисокою забудовою, поруч ліс, озера і приватний сектор, тут немає мурашника як в мегаполісі, але вся корисна інфраструктура в пішій доступності, спорт майданчики, школа на території ЖК, також ось ось здасться садочок, футбольне поле, магазини та кавярні. Стильні фасади, зручна вхідна група, сучасний ландшафтний дизай прибудинкової території, а також достатньо місця для парковки і закрита територія. Ця пропозиція без сумніву є найкращою в комплексі і в данному мікрорайоні, чудово підійде якдля власного проживання так і для поддальшої здачі чи перепродажу так як квартира є ліквідною. Ключі на руках перегляди за попередньою домовленістю. Також окремо продається кладова, суха, в підвалі 9м2 з документами. ID 79314

ексклюзив
Промислова вул., 1Н

Продаж сучасної 1-к квартири з ремонтом в Києво-Святошинському районі, с. Хотів, ЖК «Хотів», вул. Партизанська, 1-А. Будинок 2016 року з червоної цегли, утеплений мін.ватою, гарна шумоізоляція. Функціональне планування, площа- 42.3/20.9/11.4, поверх 3/6. Капітальний ремонт - робили для себе, ЗАЇЗЖАЙ-ЖИВИ, без додаткових вкладень, є просторий засклений балкон. Квартира дуже тепла і затишна, залишаються меблі-техніка. Зручна локація і розв’язка, магазини, школа, садочок, дитячі майданчики, 10 хвилин транспортом М. Теремки. Перегляди по домовленості.

Партизанська вул., 1А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі комфорт-класу «Емоція», вул.Промислова буд. 1 М, Обухівський район, Хотів, станція метро "Теремки" - 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-954-889. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школа, дитячий садок, аптека, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: «Team Development». Будинок введений в експлуатацію. Право власності отримано. 4-й поверх 6-ми поверхового будинку. Загальна площа - 42,9 кв.м: кухня 14,9 кв.м, 1 окрема кімната, санвузол. Квартира в стані - від будівельників. Індивідуальне газове опалення. Розташована в середені будинку. Зроблені якісні чорнові роботи: проведено світло; на кухні, в коридорі та ванній кімнаті тепла підлога; зроблена стяжка підлоги; поштукатурені стіни. Вартість — $ 43,5 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Промислова вул., 1м

Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі комфорт-класу «Емоція», вул.Промислова буд. 1, Обухівський район, Хотів, станція метро "Теремки" - 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-954-885. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школа, дитячий садок, аптека, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: «Team Development». Будинок введений в експлуатацію. 3-й поверх 6-ми поверхового будинку. Загальна площа - 44 кв.м: кухня 15 кв.м, 1 окрема кімната, санвузол. Квартира в стані - від будівельників. Індивідуальне газове опалення. Зроблено: тепла підлога по усій квартирі, розводка по воді, стяжка підлоги, поштукатурені стіни, встановлена інсталяція, газовий котел. Вартість — $ 44 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Промислова вул., 1

Продам 2-кімнатну квартиру у житловому комплексі комфорт-класу «Емоція», вул. Промислова буд. 1,Обухівський район, село Хотів, станція метро "Теремки" 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-935-169 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школа, дитячий садок, аптека, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія «Team Development». Будинок введений в експлуатацію. Право власності отримано. 2-й поверх 7-ми поверхового будинку. Загальна площа - 56 кв.м: кухня 15 кв.м, 2 окремі кімнати, 1 санвузол. Квартира в стані - від будівельників. Вартість — $56 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Іпотечне кредитування — «єОселя» під 3% та 7%; Постанова — №206, №214, №280, №719; Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Промислова вул., 1г

Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі комфорт-класу «Емоція», Обухівський район, село Хотів, станція метро "Теримки" - 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-911-309 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія «Team Development». 5-й поверх 5-ти поверхового будинку. Без ліфта Загальна площа - 40 кв.м: кухня 11,75 кв.м, 1 кімната, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Індивідуальне газове опалення. Підігрів підлоги (коридор, кухня, ванна). Продається з меблями та технікою. Вартість - $59 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті @HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Промислова вул., 1

Продам 1-кімнатну квартиру у жилому комплексі комфорт-класу «Емоція», вул. Промислова буд. 1, Обуховський район, село Хотів, станція метро "Теремки" 20 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-813-200. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія «Team Development». 5-й поверх 7-ти поверхового будинку. Загальна площа - 44 кв.м: кухня 14 кв.м, 1 окрема кімната, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан дорогий та якісний євроремонт. Індивідуальне газове опалення. Тепла підлога по всій квартирі. Продається з сучасними меблями та технікою. Вартість - $63 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Промислова вул., 1

Продається дворівнева квартира з дизайнерським ремонтом. Квартира продається з меблями,та побутовою технікою .все знаходиться в дуже гарному якісному стані. Охороняємо територія.Вся інфраструктура поряд.Опалення електрика.

можливий продаж по єОселя
Партизанська вул., 1а

Продам 1-кімнатну квартиру, вул. Партизанська, 1а, смт Хотів, Киево-Святошинский район. Метраж 44/21/11, поверх 1/5. Без комісії для покупця.. Високий перший поверх, під ним розташовані офіси, балкон засклений. Автономне опалення – встановлений двоконтурний газовий котел. Будинок новий, цегляний, зовнішнє утеплення. Квартира в жилому стані, є все необхідне для проживання. Гарне розташування – квартира знаходиться в центрі Хотова, 2 км до м. Теремки. В будинку 98 квартира, закрита територія, шлагбаум. Нова дитяча площадка. Черз двір зупинка маршруток до м. Іпподром. Безліч магазинів, школа, дитячий садок. Тихе, комфортне місце для проживання. В квартирі ні хто не зареєстрований.

можливий продаж по єОселя
Партизанська вул., 1а

Житлові комплекси у Хотів

Від власника! Продам 1к. квартиру в новому будинку в Хотові! Київська обл., Обухівський р-н., с.Хотів, вул.Енергетиків,20, 2/4пов. цегляного будинку, 38,2/13,4/14,1кв.м, ЖК Затишний Хотів, сучасний будинок 2020р., Н=2,90м, тепла, затишна квартира на завершальній стадії ремонту, склопакети, розведена електрика, електроплита, опалення індивідуальне – електричний котел, стіни – під шплери чи фарбування, с/в – сумісний, нова сантехніка, кахель, душкабіна, електричний бойлер, тепла підлога розведена по усій квартирі та зонована, вбудована шафа, інтернет, чудова камерна атмосфера, закритий двір із власним закріпленим паркомісцем, тихе, затишне місце в безпосередній близькості від Києва, в радіусі кількох кілометрів практично уся інфраструктура для життя та відпочинку – магазини, кафе, супермаркети, школа, дитсадки, тощо, ліс – 1км., Київ (ст.м.Теремки) – 5км, ціна 31500у.е., без комісійних, Ярослав

Енергетиків вул., 20

Продаж 1 кімнатної квартири в Жк "Емоція" після будівельників, будинок здано в експлуатацію, можливо робити ремонт, висота стелі 2.80, індивідуальне газове опалення, закрита територія, дитяча площадка, зупинка транспорту до найближчого метро «Теремки», поруч супермаркет «Фора» ті інші заклади інфраструктури для якісного проживання за містом. Комісія 5%. Документам менше 3 років. Власник податок сплачує.

Продаж 1к квартири 43 кв. м на вул. Промислова 9, кв. 12

Продажа.Киево-Святошинский р-он, с.Хотов, ул.Партизанская 1-б, помещение под творческую мастерскую, офис, шоурум, жилье. Метраж 72 кв.м, 5/5 эт. Стиль «лофт», отопление газовое, индивидуальное. Цена 54000 у.е. (звоните/пишите в вайбер, телеграм)

Хотов, продажа 72 кв.м, стиль "Лофт".

Киевская обл, Киево-святошинский р-он, с.Хотов, ул.Партизанская 1_Б. Продажа квартиры 56,2 кв.м, с частичным ремонтом. Две раздельные комнаты, 3/7 эт. Площадь 56,/30,8/9,9 кв.м.Квартира с документами. Цена 95000 у.е.

Хотов. Ул.Партизанская 1-Б, продажа квартиры.

Продажа 1комнатной квартири в Жк Эмоция Отличный ремонт.Школа,садик,амбулатория,Фора

власник
Жк Эмоция

Квартира продається з меблями та електро приладами (телевізор, холодильник, пральна машина, столи, стула, швецька стінка, варочна панель.). Новий будинок. Введено в експлуатацію в 2020 році - Українська цегла, в квартирі 1 кімната. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення індивідуальне - котел електричний. Інтернет дротовий (кабельний). Без комісії. В радіусі кількох кілометрів практично уся інфраструктура для життя та відпочинку – магазини, кафе, супермаркети, школа, дитсадки, тощо, ліс – 1км., Київ (ст.м.Теремки) – 5км. Київська обл., Обухівський р-н., с.Хотів, вул.Енергетиків,20, 2/4пов. цегляного будинку, 35кв метрів, ЖК Затишний Хотів, сучасний будинок 2020р., висота стелі в квартирі Н=2,90м, закритий двір із власним закріпленим паркомісцем, тихе, затишне місце в безпосередній близькості від Києва.

власник
Вільна квартира. Продаж від власника. Хотів. 35км

Продається 1к квартира з двориком 46.40квм. В квартирі встановлений газовий котел. ЖК має свою школу і дитячий садочок. ЖК Емоція моє доглянуту і гарну прибудинкову територію, закриту територію, гостьовий паркінг, дитячі майданчики, магазини , аптеки, тощо. ЖК має зручну і тиху локацію, поряд Чабани/Новосілки. Виїзд на одеську трасу, поряд МегаМаркет, кінотеатр , sport Life, до м.Теремки 10-15хв. Будинок введений в експлуатацію! Без% Відділ продажу: 05******36 Анна

Хотів продаж квартири з двориком ЖК Емоція ЄОселя

Продам 3-кімнатну квартиру, вул. Партизанская, 1Б, смт Хотів, Киево-Святошинский район. Метраж 79/62/11, поверх 5/5. Без комісії. Реальна квартира! Розглядаємо під Є-Оселю. Квартира 3-кімнатна, 2 рівнева у новому, заселеному комплексі ЖК Хотів. Квартира дуже тепла квартира, розташована всередині будинку, мансарда. Будинок введено в експлуатацію, всі комунікації підключені. Виконане чистове оздоблення. Максимальне комплектування від забудовника. Дуже теплий цегляний будинок. Санвузол роздільний 1,6 м2 та 3,5 м2. Стан після забудовника: індивідуальне опалення, двухконтурний котел Ferroli, якісні вікна Rehau з фурнітурою MACO, виконана стяжка підлоги, можна відразу робити ремонт, заведено швидкісний інтернет, утеплення стін – мінвата = 100 мм, утеплення крівлі- мінвата 250 мм, встановлені газові та електричні лічильники. Є тамбурні двері з вбудованою відеокамерою. Закрита прибудинкова територія. Дитячий та спортивні майданчики. Поряд парки Феофанія та Пірогово та озеро. Розвинена інфраструктура – поряд школа, дитячий садочок, аптека, супермаркет, лікарня. Зручне транспорте розташування, до метро Теремки – 10-15 хвилин.

3-кімнатна, 79 м2, Хотів, Партизанська, 1б, без %, Є-Оселя

Продается 1-комнатная квартира в 5-ти этажном доме ЖК Эмоция, расположенная на 3 этаже, не угловая. Индивидуальное газовое отопление.Рядом парк Феофания, метро Теремки, возле дома остановка общественного транспорта, в ЖК есть магазинчики на разный вкус, кафе и кафе, несколько салонов красоты, супермаркет Траш, аптека и Новая почта соседнему дому.Закрытая территория.Дом сдан в эксплуатацию в 2021 году.Также наша команда может оказать содействие в продаже и сдаче в аренду Вашей недвижимости. Обращайтесь.Спасибо за внимание, с уважением Агентство Недвижимости "LubiyDom".

ЄОСЕЛЯ!Продажа 1к квартиры в ЖК Емоция метро Теремки

Продаж 1к квартири 40квм у Хотові, передмістя Києва, поруч Чабани, Новосілка, 2хв парк Феофанія, 10хв метро. ЖК Емоція, сучасне розвинене ЖК з власною школою, дитячим садком, пошта, відділення банку, магазини , поруч МегаМаркет. Закрита територія. Будинок побудований з червоної цегли, утеплений. Центральна каналізація, водопостачання, Газ. Квартира тепла, світла, двохконтурний газовий котел. Будинок введений в експлуатацію, право власності є! Підходить під ЄОСЕЛЯ! Продаж БЕЗ КОМІСІЇ! Є інші варіанти готових квартир. Відділ продажу: 05******36 Анна

Хотів (Чабани, Новосілка) Продаж 1к квартири ЄОСЕЛЯ!

ЖК «ЕМОЦІЯ» Продам готову 1к квартиру з власним двориком. Можлива іпотека єОселя с. Хотів, вул. Промислова, метро Теремки 6 км. ЖК Емоція Будинок введено в експлуатацію, технічний паспорт є. 1 поверх 6 поверхового будинку, є ліфт та можливість купити кладовку. Двоконтурний котел Proter, Jaguar Будинок з червоної цегли, утеплення мінватою. Всі комунікації централізовані. Лічильники на світло, газ, воду; прямі договори з постачальниками послуг. Возможно приобретение в кредит по программе ДМЖ, єОселя 3%, єОселя 7% Код объекта: k56 289280 26. АН "Атланта". Больше информации и фото по ссылке: https://www.atlanta.ua/kiev/object/2komnatnye/289280

єОселя! 46м2 з двориком

Продаж 1-2 кімнатної квартири в смт.Хотів.Дом цегляний . Квартира підходить під програму Є Оселя.Повний супровід з документами!.Квартира світла і тепла.Індивідуальне газове опалення ,в квартирі двохконтурний котел. Обжитий комплекс,лишилось декілька квартир До метро Теремки 6км. Телефонуйте , пишите так же есть однокомнатная без ремонта

Продам квартиру жк емоция  Хотов Чабани , с ремонтом е-оселя 1-2 комн

Продаж 1кімнатної квартири в смт.Хотів. Квартира підходить під програму Є Оселя.Повний супровід з документами!.Квартира світла і тепла.Індивідуальне газове опалення ,в квартирі двохконтурний котел. Обжитий современный стильный комплекс До метро Теремки 6км. Телефонуйте,перегляд за домовленістю.

Продам 1ком кв жк емоция , Хотов чабани е-оселя

Продаж 2к квартири с.Хотів Києво-Святошкнський район. Вул. Партизанська 1б Можна по Є Оселі! Дуже гарне розташування поряд магазини, супермаркет, зупинка, ринок, ліс, озеро Квартира розташована на першому поверсі пʼяти поверхового будинку Загальна площа 54м2 Кухня 12,5м2 Спальня 11,9м2 Спальня 18м2 Санвузол 3м2 Прихожа 7м2 В квартирі всі нові меблі та техніка Опалення двух видів газове та электро Є тепла підлога і двуконтурний газовий котел

Продад 2к квартри с. Хотів
1 - 24 з 61 результатів