Новий, обжитий будинок. Вигляд з вікон на річку. Кімнати окремі. Санвузол роздільний. Великий балкон 9кв.м., засклений. Є можливість зробити добудову. У квартирі зроблена тепла підлога, встановлені радіатори. Встановлені якісні броньовані двері. Поруч розташований пляж, зупинка, парковка, торгові центри.

можливий продаж по єОселя
Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2/1а

Продається чудова 3 кім квартира в зданій новобулові "Олімпійський 5". Зроблені усі чорнові роботи. Комфортний 3-й поверх. У вартість квартири ще входить окрема кладовка на поверсі 2.7м2. Гарне місцерозташування, все поруч. Детальна інформація по телефону.

Старокостянтинівське шосе, 20/5

Продаю 2к квартиру Виставка, вул. Нижня берегова 2/2-Е, ЖК «СпрінгТаун» 1-ша секція, зданий, обжитий будинок, В пішій доступності ТЦ Оазис, річка Південий Буг, пляж. Поверх 10/10, Квартира не кутова, інд. газове опалення, тепла підлога, в кімнатах не дороблений ремонт, 71 кв.м. Телефонуйте - дам відповідь на хвилюючі вас запитання.

Берегова Нижня вул., 2/2е

Пропоную Вам квартиру на ЖК"Корона Дубово". Будинок на етапі здачі. Ведуться підготовчі роботи. Квартира не кутова, двостороння, чорнові роботи, штукатурка, розводка електрики, котел, лічильники . Розташування будинку гарне поряд є все життя. Запрошую Вас на перегляд великої та світлої квартири. Телефонуйте!

Франка Івана пров., 8/1

2 кімнатна квартира Вул Нижня Берегова 2/2Е Євроремонт Квартира продається без вмонтованої кухні Площа 69 кв.м. Тепла підлога,ванна,коридор,кухня Поверх 3/10 Окремі кімнати 09******65 Олександр АН КупиДом За детальною інформацією звертаєтесь за номером вказаним в оголошені

можливий продаж по єОселя
Нижня берегова, 2/2Е

Продається квартира у центрі міста. З цікавим плануваням. Великий балкон з виходами з кухні та кімнати. Опалення автономне. Стан від забудовника.

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2/1а

🏡 Продається затишна 2️⃣-кімнатна квартира з євроремонтом в районі Озерна! 🔑 ✨ Індивідуальне опалення забезпечать комфорт у будь-яку пору року. 🌞 🌲 Поруч ліс для прогулянок та приватний сектор для спокійного життя. 🏡 🏫 Нова школа недалеко від будинку, що зручно для дітей. 📚 💰 Можливий продаж під іпотеку! 💸 Не втрачайте можливість стати власником цієї прекрасної квартири! Зателефонуйте зараз! 📞

Лісогринівецька вул., 4

Велика 1к. квартира в світлих тонах. Ремонт робився для себе - Тепла підлога в санвузлі, в коридорі та на кухні - Є лоджія з виглядом у двір - Чудове розташування - поруч садочки, школи, спортзали, магазини, супермаркети, тощо. Легко добратись в будь-яку точку міста - Велика кухня 16.7м2, достатьно місця зібрати всю родину - Є вся базова техніка та меблі. Все залишається Телефонуйте для перегляду або дізнатись про деталі

Старокостянтинівське шосе, 5/4г

Продається 3 к квартира в самісінькому центрі міста. Шикарне планування з роздільними кімнатами. Можливо переобладнати квартиру під комерцію. Хороше місце для проживання, поруч вся розвинена інфраструктура. Будинок цегляний, квартира тепла та суха.

Грушевського Михайла вул., 40

Власник!!! Продам 3к квартиру по Ст.шоссе стан після забудовника! Знаходиться на 2 поверсі 10 поверхового будинку! 3 кімнати(1 кімната обʼєднана власними силами з кухнею) 2 сан вузла, розведена електрика, 2-х контурний котел , радіатори, чорнова шпаклівка на стінах та залита стяжка! Будинок зданий, обжитий ! Все необхідне поруч! Можливий обмін на 1к з ремонтом в новобудові з доплатою !

власник
Продам 3к квартиру по Ст.шоссе

Житлові комплекси у Хмельницький

Продам простору двокімнатну квартиру у зданному та обжитому будинку від надійного забудовника. Вдале планування, простора кухня дозволять вам втілити найсміливіші ідеї сучасного дизайну. Тихий район з ровинутою інфраструкторою, школа та дитячий садочок у пішій доступності. Ця квартира чекає саме на Вас! Оформлення 2%.

Продаж 2к квартири на вул. Героїв Крут 4/1Б

3к, Виставка, Проспект Миру 63г, ЖК Дубас: - Кількість кімнат: 3. - Адреса: Проспект Миру 63г, ЖК Дубас. - Площа: 114 м². - Поверх: 9/10, дворівнева. - Стан: від будівельників. - Придбано дизайн-проект по переплануванню. - Договір, ключі. (ІПОТЕКАТАК). Якщо у вас є додаткові запитання чи потрібна інша інформація, пишіть.

3К Виствка топ оголошення

Продається 3к. кв. в Самому Центрі міста, вул. Подільська 149. Площа квартири 62.2 кв. м. Тихий, затишний двір. Будинок утеплений, опалення централізоване. Поруч дитячий садок, школа, сільпо, 3хв до зупинки. Квартира продається з меблями. Ціна 65000$ + нотаріальні витрати.

Продаж 3к кв. вул. Подільська 149

Продаж 2к вул Кармелюка 3/3 Площа 67кв м Поверх 10/10 є повноцінний тех повер Ремонт на 80% Тепла підлога в санвузлах Засклений балкон Ціна 65000$

Продаж 2к квартири Кармелюка 3/3

3к Виставка. ЖК Олімпійський 3-4, вул. Зарічанська. Площа 96кв.м., поверх 9/10 (10тий житловий). Прекрасне планування ( кв. двохстороння). Ідуть завершальній внутрішні роботи по здачі будинку. Вже установлено газові котли та лічильки, є ліфт! Від забудовника цементна штукатурка стін. Будинок побудований у 2 цегли+мін. вата + фасадна цегла. Телефонуйте за деталями та показом!

Старокостянтиновское шоссе, 20/7, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 65000.0 USD

Новий, обжитий будинок. Вигляд з вікон на річку. Кімнати окремі. Санвузол роздільний. Великий балкон 9кв.м., засклений. Є можливість зробити добудову. У квартирі зроблена тепла підлога, встановлені радіатори. Встановлені якісні броньовані двері. Поруч розташований пляж, зупинка, парковка, торгові центри.

Степана Бандеры улица, 2/1А корпус 1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 65000.0 USD

33916 3кімнатна квартира, Центр Дрім Парк здана 3-тя секція, Поверх 2/10, Загальна площа 82 кв.м, внутрішні роботи від забудовника, якісні вхідні двері. БЕЗ СПЛАТИ КОМІСІЙНИХ Поряд маркет, аптека, парк, зупинка громадського транспорту.

Проскуровского Подполья улица, 135, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 65000.0 USD

Продам новобудову 2к Виставка Газ контора 8 поверх євроремонт , закритий двір, не кутова , 65 кв.м

Строителей улица, 2, Виставка, Хмельницкий, Хмельницкая 65000.0 USD

id-29457 Пропуную до вашої уваги 3 кімнатну квартиру, Центр, біля ТЦ Квартал, Цеглаяний будинок, комфортний поверх 3/4, не кутова, двостороння, Загальна площа 91. Дві суміжні кімнати та одна окрема. 2 балкони, засклені деревом, Косметичний ремонт, пластикові вікна. Високі потолки ( сталінка, на поверсі 2 квартири). Закритий тихий двір, парковка для авто. Встановлені лічильники на газ, воду. Гаряча вода встановлений бойлер. Будинковий лічильник тепла. Поруч продуктовий ринок, школа, дитячий садочок, громадський транспорт

Каменецкая улица, 21, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 65000.0 USD

Продам велику 3-к квартиру в новобудові на Виставці. Будинок від одного з найкращих забудовників міста-Рауш, зданий та обжитий. Квартира на 2-му поверсі двухстороння, одна кімната обєднанна з кухнею, санвузел роздільний, є лоджия. Будинок зданий, наповнення від забудовника: - якісний двухконтурний котел, - розводка опалення з радіаторами, - розводка електрики, - стяжка підлоги, - штукатурка стін, - якісні склопакети в вікнах, - вхідні двері які не потребують заміни. Будинок має закриту територію , з великою кількістю паркомісць, зеленою зоною та дитячим майданчиком. Можливий продаж під державні програми іпотечного кредитування (єОселя і тд.). Огляд в зручний для Вас час по домовленості. Чекаю Вашого дзвінка!!! Олексій.

Старокостянтиновское шоссе, 5/3Ж, Заречье, Хмельницкий, Хмельницкая 65000.0 USD

Продаж 2к вул Кармелюка 3/3 Площа 67кв м Поверх 10/10 є повноцінний тех повер Ремонт на 80% Тепла підлога в санвузлах Засклений балкон

Кармелюка улица, 3/3, Хмельницкий, Хмельницкая 65000.0 USD

Продаж просторої 3 кімнатної квартири в розвиненому районі міста Виставка від надійного забудовника Рауш! Квартира яка дійсно варта уваги. Світла, простора із загальною площею 100 кв.м в якій кожному члену сімї є можливість обладнати свій власний куточок. Сучасне планування де є кухня-вітальня та 2 спальні. Штукатурка стін, стяжка, двоконтурний котел з радіаторами вже встановлені для вас. Комфортний 2 поверх. Розвинена інфраструктура району дозволяє не покидати зайвий раз власну домівку адже все необхідне є поруч. Телефонуйте та відчуйте всі переваги під час перегляду!

Старокостянтиновское шоссе, 5/3, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 65000.0 USD

33859 3кімнатна квартира в зручному районі нашого міста , поверх 10/11 пов., 97, 3 кв.м. Хороший якісний забудовник Дубас , зроблено багато внутрішніх робіт - зроблена електропроводка, лічильник день-ніч, всі стіни вирівнені, пошпакльовані, збили всю стяжку під теплу підлогу, виводи під кондиціонери в кожній кімнаті, замінений котел, утеплені балкони. Будинок повністю заселений, ОСББ, закритий двір під відеонаглядом.

Каменецкая улица, 145А, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 65000.0 USD

Квартира в зданому будинку!!!!! Власики ще трмають переуступку, що зекономить гарну суму $. Квартира дворівнева має площу 105 м.кв, що дає змогу втілити всі свої мрії стосовно дизайну. Вікна виходять у чудовий двір з дитячим майданчиком, що забезпечить мінімум шуму від дороги. Південна сторона. В квартирі встановлено якісні металопластикові вікна, двоконтурний котел, встановлено та опломбовано всі лічильники, круті вхідні двері (броньовані), в квартиру заведено кабель на швидкісний інтернет та інше. У самому ЖК є багато паркомісць та гаражні бокси, велика кількість комерції та закрита територія. Більше інформації ти можеш отримати за моїм номером телефону, можу запропонувати різні варіанти як в цьому ЖК так і в інших. Швидше телефонуй.

Озерная улица, 14/1, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 65000.0 USD
1 - 24 з 1 652 результатів

Географія Хмельницький