Квартира 3-кімнатна з ремонтом на зупинці Олімпійська. Свіжий ремонт. Два кондиціонери на кухні і у залі. Два бойлери на кухні і у ванній. Тепла підлога у ванній. Проведений швидкісний інтернет. Квартира під охороною. Пральна машина велика, плита дорога. Шафа купе велика в коридорі. Диван, вмонтований компютерний стіл і вмонтована шафа купе в спальні. Стильна стінка в залі. Є кладовка у квартирі і у підїзді. ТОРГ!!!

власник
Романа Шухевича вул., 1

3-х кімнатна квартира (непрохідні, окремі кімнати). Гарний район. Будинок навпроти костелу (зупинка Хмельницьклегпром). Поруч садочок (прямо у дворі) і всі зручності. Затишний двір. Вікна на дві сторони. Хороший ремонт. Металопластикові вікна-двері. Простора кухня. Охайні балкони з нішами і полицями. Меблі і побутова техніка за домовленістю. Окремі бойлери на кухні і для ванної кімнати для гарячої води.

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 20/1

Продаж трикімнатної квартири Мікрорайон Південно-Західний 120м2, 7/7(без ліфта) -кухня-вітальня+2 спальні -електроопалення (світло в будинку не вимикають ) -3 гардеробні -залишаються меблі та техніка. Переоформлення 2%

Інститутська вул., 21/1

Продається 1 кімнатна квартира в Новобудові. Будинок від забудовника Будівельний Альянс за стадіоном Політеху (заїзд з Зарічанської) Кухня-вітальня+кімната. Укомплектована сучасними меблями та якісною технікою. В квартирі виконано євроремонт. Індивідуальне газове опалення (тепла підлога+радіатори). Багато місця для зберігання речей. Зручний поверх з неймовірною панорамою на зелену зону. Біля будинку: охайна, закрита прибудинкова територія з дитячим майданчиком та зоною відпочинку. Справді достатня кількість паркомісць (навіть пізно ввечері). Відеоспостереження. Привітні сусіди. Перегляд за попередньою домовленістю. Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Старокостянтинівське шосе, 20/6

Dream Park — це сучасний житловий комплекс в Хмельницькому, що складається з одинадцяти багатоповерхових секцій. У кожному будинку передбачені комерційні приміщення, де будуть магазини, аптеки, кафе і салони краси. У квартирах встановлять панорамні вікна, з яких відкриється мальовничий вид на річку та парк. На території ЖК Dream Park розташують дитяче ігрове містечко, вуличний спортивний комплекс з полем для командних ігор, зону для відпочинку та автостоянку. 🏢 ЖК Дрім Парк - комфортний клас у самому центрі міста! 🌆 ✨ Характеристика: Розташування: 3к, Центр, ЖК Дрім Парк Площа: 81.7 кв.м. Поверх: 2/10 🏠 Переваги та вигоди: Стан від будівельників, що гарантує якість та надійність. Енергозберігаючі вікна з двокамерним склопакетом та пятикамерним профілем, що забезпечує оптимальну теплоізоляцію. Двоконтурний газовий котел для ефективного опалення та гарячого водопостачання. Розводка електрики, лічильники електроенергії, газу та холодної води - все готово для комфортного життя. Вхідні броньовані двері забезпечують безпеку та захист. Безшумний швидкісний ліфт з вантажопідйомністю до 630 кг - зручний доступ до будинку. Двостороннє планування для більшої просторовості та світлового комфорту. Відеоспостереження в будинку та на території - ваша безпека на першому місці. Закрита територія та сучасний дитячий майданчик - ідеально для сімейного життя. Парк та річка всього за 5 хвилин - насолоджуйтесь природою поблизу.

можливий продаж по єОселя
Проскурівського підпілля вул., 165г

Продаю 2к квартиру Виставка, вул. Нижня берегова 2/2-Е, ЖК «СпрінгТаун» 1-ша секція, зданий, обжитий будинок, В пішій доступності ТЦ Оазис, річка Південий Буг, пляж. Поверх 10/10, Квартира не кутова, інд. газове опалення, тепла підлога, в кімнатах не дороблений ремонт, 71 кв.м. Телефонуйте - дам відповідь на хвилюючі вас запитання.

Берегова Нижня вул., 2/2е

Затишна 1.5 к квартира в центрі міста – ЖК Перлина Проскурова Шукаєте комфортне житло в самому серці міста? У нас є чудовий варіант для вас! Особливості : -Прекрасний вид з вікна: Квартира не кутова, завжди сонячна та світла. -Сучасний ремонт , Є всі необхідні меблі та техніка . Ніхто не проживав -Індивідуальне газове опалення, окрім індукційної варильної панелі є можливість підключення газової плити. -Зручна транспортна розвязка -Якісні вхідні та міжкімнатні двері -Велика , вмістка шафа купе -Пральна машинка 2-в-1 з сушкою: Практично та зручно. -Смарт телевізор 50 дюймів: Ідеально для відпочинку та розваг. -Велика Кухня-студія з ортопедичним диваном, який може бути додатковим спальним місцем. Ця квартира стане ідеальним вибором як для тих, хто шукає готове житло без додаткових витрат на ремонт, так і для інвесторів, які хочуть вигідно вкласти кошти

можливий продаж по єОселя
Подільська вул., 10/5

Новий, обжитий будинок. Вигляд з вікон на річку. Кімнати окремі. Санвузол роздільний. Великий балкон 9кв.м., засклений. Є можливість зробити добудову. У квартирі зроблена тепла підлога, встановлені радіатори. Встановлені якісні броньовані двері. Поруч розташований пляж, зупинка, парковка, торгові центри.

можливий продаж по єОселя
Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2/1а

Пропоную Вам квартиру на ЖК"Корона Дубово". Будинок на етапі здачі. Ведуться підготовчі роботи. Квартира не кутова, двостороння, чорнові роботи, штукатурка, розводка електрики, котел, лічильники . Розташування будинку гарне поряд є все життя. Запрошую Вас на перегляд великої та світлої квартири. Телефонуйте!

Франка Івана пров., 8/1

🏡 Продається затишна 2️⃣-кімнатна квартира з євроремонтом в районі Озерна! 🔑 ✨ Індивідуальне опалення забезпечать комфорт у будь-яку пору року. 🌞 🌲 Поруч ліс для прогулянок та приватний сектор для спокійного життя. 🏡 🏫 Нова школа недалеко від будинку, що зручно для дітей. 📚 💰 Можливий продаж під іпотеку! 💸 Не втрачайте можливість стати власником цієї прекрасної квартири! Зателефонуйте зараз! 📞

Лісогринівецька вул., 4

Житлові комплекси у Хмельницький

32415 Продається 3-кімнатна дворівнева квартира в самому центрі міста в Житловому Комплексі "Дрім парк". Площа квартири становить 93 кв.м, розташована на 10-11 поверху 11-поверхового будинку, секція вже здана та частково заселена. Квартира має прекрасне планування. На першому поверсі розташовані коридор, санвузол, кухня-студія та балкон, а на другому поверсі - коридор, санвузол, спальня з відкритою терасою та ще одна спальня. Оточена затишним двором з дитячим майданчиком, квартира забезпечує комфорт та безпеку для вашої родини. Поруч розташований парк та центр міста, що робить її ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт та зручність. Всі комунікації підключені, що забезпечує безперебійне функціонування всіх систем. Крім того, є можливість ПРИДБАТИ ПІД ЄОСЕЛЮ Переоформлення навпіл з покупцем, 700 дол/квадрат в найкращому ЖК міста, ДУЖЕ ВИГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ!!!! Не втрачайте шанс стати власником цієї унікальної дворівневої квартири в центрі міста. Для отримання більш детальної інформації чи організації перегляду, звертайтеся за вказаним номером телефону.

можливий продаж по єОселя
Проскурівського підпілля вул., 131/2

32564 Затишна 2-кімнатна квартира у новобудові на вулиці Кушнірука, розташована на 7-му поверсі 10-поверхового будинку. Будинок збудований 2013 році і вже має статус обжитого, що гарантує комфортне проживання. Загальна площа квартири становить 66 квадратних метрів, а кухня займає 11,5 квадратних метрів. Квартира має вдале планування, що забезпечує максимальний комфорт для проживання. У ній реалізовано якісний капітальний ремонт, а також облаштовано теплу підлогу, що створює затишну атмосферу в будинку. Додатковими перевагами квартири є наявність двох засклених лоджій, де можна насолоджуватися свіжим повітрям та краєвидом. Квартира продається з меблями та технікою, що робить переїзд максимально зручним. Розташування поруч зі школою, дитячим садком та поліклінікою робить це місце ідеальним для сімейного життя. Крім того, встановлено італійський котел для опалення, що забезпечить надійне та ефективне опалення приміщень. Зацікавила пропозиція? Телефонуйте і домовимось про показ ! - професійно проконсультуємо - організуємо перегляди у зручний час - проторгуємо - надамо повний юридичний супровід

кушнірука, 15

3-кімнатна квартира з ремонтом. Будинок цегляний. Зручне розташування будинку - поруч школи, дитячий садок, супермаркет та аптека. Квартира світла, двостороння. Зовнішнє утеплення. У спальні встановлено кондиціонер (обігрів/охолодження). Підігрів води за рахунок бойлерів (на кухні та у ванній окремо), або із центрального водогону. У дитячій кімнаті велика лоджія з поворотом. У вітальні - балкон. Балкони утеплені, з металопластику. Лічильники на все, електролічильник двотарифний день/ніч. Корпусні меблі залишаються, техніка - за домовленістю. Поруч із будинком продається також капітальний гараж на 2 авто.

власник
Львовское шоссе, 18/2А, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 65000.0 USD

Власник!!! Продам 3к квартиру по Ст.шоссе стан після забудовника! Знаходиться на 2 поверсі 10 поверхового будинку! 3 кімнати(1 кімната обʼєднана власними силами з кухнею) 2 сан вузла, розведена електрика, 2-х контурний котел , радіатори, чорнова шпаклівка на стінах та залита стяжка! Будинок зданий, обжитий ! Все необхідне поруч! Можливий обмін на 1к з ремонтом в новобудові з доплатою !

власник
Продам 3к квартиру по Ст.шоссе

Продам чудову 3-и кімнатну квартиру в спальному районі нашого міста. Квартира має гарний житловий стан, та розташовувана в парковій зоні м- н Раково. В шаговому доступі: парк, дитячий садочок, школа, магазини, банки, піцерія, що сприяє зручному сімейному проживанню. Власниця!!!

власник
3-и кімнатна квартира

33916 Вашій увазі пропонується чудова 3 к квартира в сучасному житловому комплексі на вул. Проскурівського Підпілля 165Г Квартира вразить вас своїми позитивними якостями: ХАРАКТЕРИСТИКИ: - зручний 2 поверх з 10 - 82 м2 корисної площі - кухня 13 м2 - квартира не кутова - будинок побудовано з цегли, зовні утеплений РЕМОНТ: - від забудовників ЛОКАЦІЯ - будинок не понад дорогою - поруч все для комфортного проживання Запрошуємо на перегляд. Варіант вартий уваги! -Тільки в АН "Крок" найбільша база нерухомості. -Компанія надає безкоштовний юридичний супровід. -Допоможемо знайти ідеальний варіант для вас.

Продаж 3к  на вул. Проскурівського Підпілля 165Г RUBI  33916

Новий, обжитий будинок. Вигляд з вікон на річку. Кімнати окремі. Санвузол роздільний. Великий балкон 9кв.м., засклений. Є можливість зробити добудову. У квартирі зроблена тепла підлога, встановлені радіатори. Встановлені якісні броньовані двері. Поруч розташований пляж, зупинка, парковка, торгові центри.

Степана Бандеры улица, 2/1А корпус 1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 65000.0 USD

Продам трикімнатну квартиру в ЖК «Мирний», вул.Панаса Мирного 7/1 Підїзд 6 Поверх 4, кв.193 Площа 85, 7/51, 3/12, 4м.кв Не кутова. Дуже хороше місце розташування. Будинок зданий та обжитий. Двір закритого типу, є відеокамери. Надійне буднівництво. Стан від зубудовника: -хороші вхідні двері -Двокамерні якісні вікна -Розведення електрики -Котел Vaillant -лічильники - Штукатурка несучих стін -розводка батарей та стяжка Вся необхідна інфраструктура знаходиться у пішій доступності. Є можливість придбати кладовку на поверсі площею 3, 9 м.кВ з власним балкончиком (не заскленим). Ціна 3000 у.о Ціна квартири 68000 у.+2% оформлення

Панаса Мирного улица, 7/1, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 65000.0 USD

У продажу дворівнева квартира в елітному житловому комплексі! -стан від забудовника; -друга здана секція, люди живуть; -всі комунікації є, магазини кафе в будинку; - напершому поверсі, санвузол і велика кухня студія; -другий дві спальні санвузол і тераса; -індивідуальне опалення; -можливий торг; -присутній торг!

Проскуровского Подполья улица, 165, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 65000.0 USD

Продам простору 3 кімнатрну квартиру в одному із кращих житлових комплексів міста, вул. Зарічанська! Елітний ЖК Віденський, закрита прибудинкова територія, підземний паркінг, гарний дитячий та спортивний майданчик. Поверх 11тий, загальна площа 102.4 кв.м. Будинок вже добре обжитий та тихий. За всіма деталями та показом телефонуйте, квартира варта уваги!

Заречанская улица, 3/3, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 65000.0 USD

Продається 3-кімнатна дворівнева квартира в самому центрі міста в Житловому Комплексі "Дрім парк". Площа квартири становить 93 кв.м, розташована на 10-11 поверху 11-поверхового будинку, секція вже здана та частково заселена. Квартира має прекрасне планування. На першому поверсі розташовані коридор, санвузол, кухня-студія та балкон, а на другому поверсі - коридор, санвузол, спальня з відкритою терасою та ще одна спальня. Оточена затишним двором з дитячим майданчиком, квартира забезпечує комфорт та безпеку для вашої родини. Поруч розташований парк та центр міста, що робить її ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт та зручність. Всі комунікації підключені, що забезпечує безперебійне функціонування всіх систем. Крім того, є можливість ПРИДБАТИ ПІД ЄОСЕЛЮ Не втрачайте шанс стати власником цієї унікальної дворівневої квартири в центрі міста. Для отримання більш детальної інформації чи організації перегляду, звертайтеся за вказаним номером телефону.

Проскуровского Подполья улица, 165, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 65000.0 USD

29036 Продається чудова двокімнатна квартира. Даний обєкт нерухомості володіє такими характеристиками: У продажі двокімнатна квартира на Озерній Зданий будинок, 66м2 Кращий 3 поверх з 10 Якісний євроремонт зроблений, тепла підлога кухня та санвузол Будинок обжитий та повністю заселено. Всі меблі та техніка залишається МОЖЛИВО ПІД ІПОТЕКУ Неподалік будинку знаходиться вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання нових власників. Організуємо показ в зручний для Вас час. Виникли додаткові питання на які потрібна відповідь? Не гайте часу телефонуйте!!!

Лесогриневецкая улица, 30, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 65000.0 USD

33916 3кімнатна квартира, Центр Дрім Парк здана 3-тя секція, Поверх 2/10, Загальна площа 82 кв.м, внутрішні роботи від забудовника, якісні вхідні двері. БЕЗ СПЛАТИ КОМІСІЙНИХ Поряд маркет, аптека, парк, зупинка громадського транспорту.

Проскуровского Подполья улица, 135, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 65000.0 USD

В продажу двокімнатна хороша квартира в обжитій новобудові, що на Озерній. Квартира світла, простора. Функціональне планування, кімнати окремі, санвузол роздільний, вихід на лоджію з кухні. Опалення індивідуальне: газовий котел + теплі підлоги в санвузлі, кухні, лоджії та коридорі. Ремонт сучасний, в світлих сірих тонах. Телефонуйте, показ оперативний! Наталія - Ваш рієлтор!

Кармелюка улица, 5/7, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 65000.0 USD
1 - 24 з 1 604 результатів